13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• akyyy
    csak akkor ha ők is letöröltek már. (jobb gomb)
  • audi001
    Hello
    Egy kérdés: Akiket törlötem és le is tiltottam partnereket azokat a Beállítások/Adatvédelem abalkban még ott vannak mint letiltottak.Onnnan ki lehet vhogy törölni?
  • Apocalipto
    A live discovery az egy ...
  • Alice Sabbat
    Bocs hogy nemolvasok vissza De ha valakinek Van Live Discovery-je és találkozott már azzal a problémával hogyha a Disc fut akkro nem képes bejeletkezni az msn ez miért van és mi rá a megoldás ...
  • Apocalipto
    Nekem ugyanez van csak automatikus indulásban.Hiába veszem ki mindig elindul a vindózzal együtt
  • desigo
    A másik,hogy hiába kapcsolom ki a naplózást mégis naplóz a dokumentumok/Naplózott beszélgetésekhez :(
  • Apocalipto
    nm höhöj :D
  • desigo
    Thx

[énlámaawlmbeállításainálkerestem]
  • Apocalipto
    Firefoxot megnyitod , fennt a menüsoron eszközök, beállítások , ott a "főlap" és a legalján "indításkori ellenőrzés hogy a firefox az alapérzelmezett böngésző e", mellette rákattintassz az ellenőrzés gombra, megkérdi hogy alapértelmezetté teszed e a firefoxot, és igen. Voilá!
  • desigo
    Ha WLMben rákattintok egy linkre akkor azt az IE hozza be.
    Be tudom állítani valahol,hogy Firefox nyissa meg?
  • MaSzKa
    em82.extra.hu

em82 is szereti a sorozatokat
  • MaSzKa
    fasza ezt a notifert felraktam
  • MaSzKa
    kösz nekem mindenből mindig a legujabb van
  • akyyy
    de most melyik kell? mer trnem mind1, hogy 7.2, 6.2, vagy 8.x

Windows Live Messengerhez Notifer.
    vhol itt nézegess

stuff plugin van 8.x-hez is, de ebből már kiszedték.

viszont ha régebbi msned van akkor a régebbi stuff plugint kell leszedned, amit googleval megtalálsz.
    de az előbbit javaslom
  • MaSzKa
    hello és zt honnan is le7 letölteni
    előre is köszi

tökminegy csak tudjam hogy msn-en mettől meddig van a csaj!
  • akyyy
    válaszoltam amásik topikba, de ha wml-ed van akkor itt van hozzá már szkript is. csak sokan azért nem szereztik mert akkor is jelez ha nem is nyit eg az illető. viszont ha rejtve van, vagy tiltva vagy nála, akkor is jelez, persze ugyis ha nem is nyit meg... :)
  • akyyy
    lomtárba nézd meg:d vagy amugy az h a naplózott beszélgetés mappából kitörölte, áltáaba abeérkezett fájlok közé is elmenti, amit sokan elfelejtenek..

ha meg atiéldet akarod elrejteni, akkor inkább kapcsold be ajelszavas védelmet:d
  • SimaSuna #3041
    de én az övét akarom látni(olvasni)
    de ő mindíg kitörli a sajátját...(az enyémmel sokat érek^^)
  • Szabi1991
    kapcsold ki hogy ne mentse..
    vagy töröld amit nem kell meglásson... :)
  • SimaSuna #3039
    hogy tudom azt megcsinálni msnbe hogy a csaj ne találja meg az elmentett beszélgetéseket??
    eltetem rejtettbe, más mappába..de megtalálja..
    nem lehet dupla log-ot készíteni? vagy mivel lehet még log-ot csinálni?
  • bertino
    SSSEHHOOOOOGGYYYYYYYYYYYY
  • MaSzKa
    rejtve kapcsolodik valaki azt hogy tudom meg, létezik vmi progi vagy msn plugin ami mutatja hogy ott van aki rejtve van?
  • SimaSuna #3036
    én ha WARozok vagy RACE megy..akkor kilépek..
    ha vki nagyon akar vmit akkor várjon a sorára..vagy jöjjön fel TSre és akkor elmondhatja mi szúrja a buláját :D
  • ffxi
    Most kezdte amúgy, régebben ha írt vki mindig kilépett mindenből, ami fullscreen alkalmazású, de most nemtom mért.
  • akyyy
    oylan nincs, max ugy hogy alt tabozással, de codba nem hiszem h van olyan:S

bár nemtom melyik. elsőbe tán lehetett.. meg játsz window modba:D

vagy van még oylan megodlás, szkirptel tán lehetséges, hogy ha írnak "te" visszaírsz egy /sevilt, vagy valami hangot, amit észrevehetsz.(persze ehez plus kjell de szkripthez eleve az kellene;csak nemtudom van e ilyen)
  • ffxi
    HELP!!!
    Általában úgy maradok le war-ról, hogy MSN-en szólnak. De pont COD-zás közben szólnak, de az a rohadt MSN nem "bírálja felül a COD-t" Hol kell beállítani, hogy ha írnak nekem MSN-en, akkor minden alkalmazás menjen le tálcára?
  • Apocalipto
    Ezzel most nem mondtál nagy újdonságot -.-
    Csak a HKCU-ban van, de ha kitörlöm akkor következő indulásnál nem jön be az msn, de amint belépek a program meginnt odabiggyeszti a regisztrácijós értéket :-/
  • Flamer
    omg. automatikus indulás az évan mer mindkét hejről klikekell szedni a cuccát..

HKLM - software/microsoft/windows/currenversion/run
    HKCU - software/microsoft/windows/currenversion/run

mindkettőbe ottszokott lenni. és a HKCU-t kevesen nézik meg :o
  • Magnumrolcsi
    Hogy lehet az msn címet megerősíteni ha a hülye gyerek törőlte az e-mailt amit küldtek? :)
  • autoszimulator
    mint írja, a CMD promptba kell belépni, amit így kell:
    Start/Futtatás

és ide írd be, hogy cmd, majd enter, és oda az alant írtakat. Hogy megértsed mit csinálsz:

cdcd "C:\Program Files\Windows Resource Kits\Tools" -> belépsz a Tools mappába
    reset.cmd -> futtatod a fájlt, amit a progi létrehozott neked.
  • grims
    na google-n találtam,elvileg ez a megoldás
    valakinek van ötlete,h az 5ös pontban a parancsot hova kéne beírni,mert én ott elakadtam:S
  • grims
    helo!
    80040e1f3 hibakódot jelez az msn.ez alapján sikerül megoldanom a problémát:

Step 1. Re-register msxml3.dll
    Click on the Start menu, select Run and type the following:
    Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll

hopefully, you will see a window popup that says
    DllRegisterServer succeeded in C:\Windows\System32\msxml3.dll is succeeded.
    If this fails proceed to next step and if successful proceed to Step 3

Step 2. Reinstall MSXML3
    Go here.
    At the bottom of the page click on the link to msxml3.msi and move through the steps to complete installation.

Step 3. Restart your computer and sign into Messenger again

minden úgy ment mint ahogy ez írta,de a nővérem fiójkában Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll parancsnál 0x80004005 hibát jelzett,úgyhogy ott továbbra is hibás az msn.
    ezt írja ki: A(z) DLLRegisterServer sikertelen a következőben: C:/Windows/system32/msxml3.dll. A visszaadott kód: 0x80004005
    plz help!!!! előre is thx
  • Apocalipto
  • zvaragabor
    :) örülök hogy sikerült.
  • Apocalipto
    hűűű ez műxik!! thx! talált egy csomó hibát fixeltem, a gép is gyorsabb és nem indul az msn
  • Apocalipto
    pff de ha erre se jön ki akkor nemtom mi lesz :D
  • zvaragabor
    tuo=auto
  • zvaragabor
    registry pucolást valami registry cleaner-rel gondoltam, például Free Windows Registry Repair, letölt, futtat, full scan, végén fix errors. Majd utánna vedd ki megint az tuo indulók közül, meg a live mess beállításaiból. Restart.
  • zvaragabor
    mivel vetetted ki?
  • Apocalipto
    vagyis így is indul ááá