13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• zserrbo
    És ezt a buzi harangot hogy lehet eltűntetni? Engem zavar, sőt hogy írja van egy felkérésem, amit nem lehet, mitn kentebb írtam eltűntetni. Egyre jobban idegesít ez a Messenger. Lehet vátlok.
  • Szabi1991
  • Magnumrolcsi
    Windows Messenger Skin for Windows Vista

Letöltés, password: Ferrum

msgsres.dll fájlról érdemes másolatot csinálni előtte ami a C:\Program Files\MSN Messenger ..található
  • SimaSuna #3095
    =semmi -.-
  • Magnumrolcsi
    Már megnéztem :) azért kérdem van-e valami értelme
  • SimaSuna #3093
    katt rá és megtudod :D
  • Magnumrolcsi
    Ilyen kis harang jelent meg bal oldalt, mire szolgál?
  • zserrbo
    "Függőben levő kérések nem használható
    A(z) Függőben levő kérések szolgáltatás átmenetileg nem használható. Később próbálja meg újból. "

Az információs sávban írja, hoyg van 1 függőbn lévő kérésem, erre meg nem is tudok elutasítani. A fenébe miért van az hogy a Microsoft cuccok szinte kivétel nélkül ilyen szarok?
  • zserrbo
    Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne kapjak "felkéréseket" a Live Space-hez csatlakozás okán. Már az agyamra mennek még 1 jön és levágom az egész Live Messengert aztán megy fel másik klien. Ha kijn a Trillian Astra végleges verziója tutira felrakom és megnézem. Az Alpha verzió nem jött be.
    Lehet valamit ez ellen tenni?
    Amúgy az a bosszantú, hogy oylanok nevében jön, akik nem is használnak Live Space-t ha megnézem a profilukat ez jön ki:
    A tárhely nem érhető el.
    Ez a tárhely átmenetileg nem érhető el. Később próbálja meg újból.

Anno volt egy partnerem akinél bejött a Lice Spaces oldal, pedig állíása szerint nem használta sosem és mns-nt se akkor már fél éve.
  • Apocalipto
  • Flamer
    omg. :| :cc
  • SimaSuna #3087
    nincs
  • Bmx01
    hell
    létezik olyan program amivel látoma a rejtve kapcsolódókat is?
    valami tipp
    help
    THX
  • biomage
    Már nem fontos, mert megoldodot de nem tudom hogy
  • biomage
    Hali
    Van egy kis problémám, megváltoztatam az msn nevemet, mindenki az uj nevemet látja csak én nem, a régi nevemet láttom a saját üzenetem melet de csak ott, a naploban az új nevemet láttom.

Mit csináljak? ja az msn weblapon is az uj név látható
  • Myron
    a crazy texttel van amikor összeakad és ilyenkor nem ír smiley-eket meg a színkódokat is őrültté teszi. ha lesz időm megcsinálom.
  • Myron
    biztos bugfixelnek :D
  • DjDano
    Hát tekintve hogy alig lesz benne újdonság, nem tudom mit szarakodnak annyit vele...
  • Myron
    kijavítottam pár hibát, az új verzió itt van:
    http://rapidshare.com/files/49435719/Colorize.plsc.html
  • Apocalipto
    Nem tudjátok a 8.5 mikor lesz már végleges?
  • Myron
    itt van:
    http://rapidshare.com/files/49428105/Colorize.plsc.html

ha valaki talál benne bugot vagy valami működési rendellenességet az szóljon
  • Picar77
    heloz
    engem érdekelne :)
  • Myron
    Hali!

Átírtam kicsit a Colorize scriptet, így minden szöveget autómatikusan színátmenetesként küld el, kivéve ha /Colorize_Dont parancs után írjátok az üzenetet.
    Ha kell valakinek írjon ide.
  • Magnumrolcsi
    IE-ben nézd meg, hogy nincs-e véletlen kipipálva a kapcsolat nélküli munka(fájl menüben).
  • ffxi
    1000 kösz ;)
  • RaZoK
    Halihó!

Nekem olyan problémám van, hogy amikor rákattintok a bejelentkezésre, akkor autómatikusan előjön a "hibaelhárítás" ablak...a netem jó!...nem tudom mivel függ össze...ha valaki tud, segítsen!...thx
  • akyyy
    stuffpluginba nemtom kivették e a több soros nicknév megjelenítést, tán nem... de lehet ugyanugy korlátolt lenne a névmegjelenítés.

tán discoverybe, vagy messpatchba van de nemtom mert én nem hasnzálom azokat:D
  • akyyy
    tölsd le a now playing szkiptet. az a legjobb, szabadon be lehet bármit állítani rajta. :D
  • ffxi
    Sziasztok!
    Hogy lehet az, h nem jeleníti meg a "A hallgatott zenei adatok megjelenítése"?
    1x csak működött, aztán kikapcsoltam, és amikor újra bekapcsoltam nem jelenítette meg nekem ezt a funkciót...:S Semmit nem állítottam el...
    Pedig most fontos lenne..thx!
  • autoszimulator
    nincs valami script, ami engedi, hogy több karakter legyen a névben, mint amennyi most van?
  • air12
    Hi!
    Olyat lehet-e csinálni h pl. egyik parteremnek is más és a többinek is más néven vagyok fennt? vagy azt csak úgy h ha ő átírja?
  • zvaragabor
    A Plusban van olyan funkció, hogy több felhasználót engedélyezzen bejelentkezni. Niysd meg a Plus-t, Általános/Messenger, és ott van a legelső rublika. Pipáld ki.
  • SimaSuna #3066
    nem kell plugin..csak az MSN plus..beállítások..messenger..egyszerre több fiókos bejelentkezés..
  • Sland
    hm?
  • zvaragabor
    Jah. Messenger Plus Live. :)
  • Sland
    van olyan plugin livehoz hogy egyszerre több címmel be lehessen jelentkezni?
  • bertino
    nekem is volt ilyen

addig baszogattam az ujrafelvételt, míg ujra nem láttam a partnert, nálam ez volt a megoldás
  • Disinfo
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy x ideje volt egy kis összezördülés, töröltem az illetőt partnerlistából. Azóta helyrerázódtak dolgok, visszavenném, de állandóan azt írja nem elérhető. Létrehoztam egy másik msn acc-ot, azzal felvettem, és ott látom hogy be van jelentkezve. Ötleteket szívesen vennék a probléma megoldására....

Előre is köszi

Üdv!
  • Vegas
    haj, az egyeni hangokat amit lehet kuldozgetni azt elmenti valahol mappaba?
  • PoisonBorz #3059
    A messengerem egy ideje a személyes üzenetekben (ami neved mellett jelenik meg kapcsolatlistában) elrontja az ékezeteket. Mikor beírod, jók, aztán pár másodperc múlva (gondolom mikor elküldi) elromlanak. Többszöri beírással néha jó marad.

http://img232.imageshack.us/img232/7991/probqm5.jpg

Magyar és angol nyelvű messengerrel is ugyanez...
    Volt valakinek hasonló problémája?