13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
zserrbo #3098 És ezt a buzi harangot hogy lehet eltűntetni? Engem zavar, sőt hogy írja van egy felkérésem, amit nem lehet, mitn kentebb írtam eltűntetni. Egyre jobban idegesít ez a Messenger. Lehet vátlok. -
Szabi1991 #3097 -
#3096 Windows Messenger Skin for Windows Vista
Letöltés, password: Ferrum
msgsres.dll fájlról érdemes másolatot csinálni előtte ami a C:\Program Files\MSN Messenger ..található -
#3095 =semmi -.- -
#3094 Már megnéztem :) azért kérdem van-e valami értelme -
#3093 katt rá és megtudod :D -
#3092 Ilyen kis harang jelent meg bal oldalt, mire szolgál?
-
zserrbo #3091 "Függőben levő kérések nem használható
A(z) Függőben levő kérések szolgáltatás átmenetileg nem használható. Később próbálja meg újból. "
Az információs sávban írja, hoyg van 1 függőbn lévő kérésem, erre meg nem is tudok elutasítani. A fenébe miért van az hogy a Microsoft cuccok szinte kivétel nélkül ilyen szarok? -
zserrbo #3090 Ki lehet valahogy kapcsolni, hogy ne kapjak "felkéréseket" a Live Space-hez csatlakozás okán. Már az agyamra mennek még 1 jön és levágom az egész Live Messengert aztán megy fel másik klien. Ha kijn a Trillian Astra végleges verziója tutira felrakom és megnézem. Az Alpha verzió nem jött be.
Lehet valamit ez ellen tenni?
Amúgy az a bosszantú, hogy oylanok nevében jön, akik nem is használnak Live Space-t ha megnézem a profilukat ez jön ki:
A tárhely nem érhető el.
Ez a tárhely átmenetileg nem érhető el. Később próbálja meg újból.
Anno volt egy partnerem akinél bejött a Lice Spaces oldal, pedig állíása szerint nem használta sosem és mns-nt se akkor már fél éve. -
Apocalipto #3089 -
#3088 omg. :| :cc -
#3087 nincs -
Bmx01 #3086 hell
létezik olyan program amivel látoma a rejtve kapcsolódókat is?
valami tipp
help
THX -
#3085 Már nem fontos, mert megoldodot de nem tudom hogy -
#3084 Hali
Van egy kis problémám, megváltoztatam az msn nevemet, mindenki az uj nevemet látja csak én nem, a régi nevemet láttom a saját üzenetem melet de csak ott, a naploban az új nevemet láttom.
Mit csináljak? ja az msn weblapon is az uj név látható -
Myron #3083 a crazy texttel van amikor összeakad és ilyenkor nem ír smiley-eket meg a színkódokat is őrültté teszi. ha lesz időm megcsinálom. -
Myron #3082 biztos bugfixelnek :D -
#3081 Hát tekintve hogy alig lesz benne újdonság, nem tudom mit szarakodnak annyit vele... -
Myron #3080 kijavítottam pár hibát, az új verzió itt van:
http://rapidshare.com/files/49435719/Colorize.plsc.html -
Apocalipto #3079 Nem tudjátok a 8.5 mikor lesz már végleges? -
Myron #3078 itt van:
http://rapidshare.com/files/49428105/Colorize.plsc.html
ha valaki talál benne bugot vagy valami működési rendellenességet az szóljon -
#3077 heloz
engem érdekelne :) -
Myron #3076 Hali!
Átírtam kicsit a Colorize scriptet, így minden szöveget autómatikusan színátmenetesként küld el, kivéve ha /Colorize_Dont parancs után írjátok az üzenetet.
Ha kell valakinek írjon ide. -
#3075 IE-ben nézd meg, hogy nincs-e véletlen kipipálva a kapcsolat nélküli munka(fájl menüben). -
#3074 1000 kösz ;) -
#3073 Halihó!
Nekem olyan problémám van, hogy amikor rákattintok a bejelentkezésre, akkor autómatikusan előjön a "hibaelhárítás" ablak...a netem jó!...nem tudom mivel függ össze...ha valaki tud, segítsen!...thx -
#3072 stuffpluginba nemtom kivették e a több soros nicknév megjelenítést, tán nem... de lehet ugyanugy korlátolt lenne a névmegjelenítés.
tán discoverybe, vagy messpatchba van de nemtom mert én nem hasnzálom azokat:D -
#3071 tölsd le a now playing szkiptet. az a legjobb, szabadon be lehet bármit állítani rajta. :D -
#3070 Sziasztok!
Hogy lehet az, h nem jeleníti meg a "A hallgatott zenei adatok megjelenítése"?
1x csak működött, aztán kikapcsoltam, és amikor újra bekapcsoltam nem jelenítette meg nekem ezt a funkciót...:S Semmit nem állítottam el...
Pedig most fontos lenne..thx! -
#3069 nincs valami script, ami engedi, hogy több karakter legyen a névben, mint amennyi most van? -
#3068 Hi!
Olyat lehet-e csinálni h pl. egyik parteremnek is más és a többinek is más néven vagyok fennt? vagy azt csak úgy h ha ő átírja? -
#3067 A Plusban van olyan funkció, hogy több felhasználót engedélyezzen bejelentkezni. Niysd meg a Plus-t, Általános/Messenger, és ott van a legelső rublika. Pipáld ki. -
#3066 nem kell plugin..csak az MSN plus..beállítások..messenger..egyszerre több fiókos bejelentkezés..
-
#3065 hm? -
#3064 Jah. Messenger Plus Live. :) -
#3063 van olyan plugin livehoz hogy egyszerre több címmel be lehessen jelentkezni? -
#3062 nekem is volt ilyen
addig baszogattam az ujrafelvételt, míg ujra nem láttam a partnert, nálam ez volt a megoldás -
Disinfo #3061 Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy x ideje volt egy kis összezördülés, töröltem az illetőt partnerlistából. Azóta helyrerázódtak dolgok, visszavenném, de állandóan azt írja nem elérhető. Létrehoztam egy másik msn acc-ot, azzal felvettem, és ott látom hogy be van jelentkezve. Ötleteket szívesen vennék a probléma megoldására....
Előre is köszi
Üdv! -
Vegas #3060 haj, az egyeni hangokat amit lehet kuldozgetni azt elmenti valahol mappaba? -
PoisonBorz #3059 A messengerem egy ideje a személyes üzenetekben (ami neved mellett jelenik meg kapcsolatlistában) elrontja az ékezeteket. Mikor beírod, jók, aztán pár másodperc múlva (gondolom mikor elküldi) elromlanak. Többszöri beírással néha jó marad.
http://img232.imageshack.us/img232/7991/probqm5.jpg
Magyar és angol nyelvű messengerrel is ugyanez...
Volt valakinek hasonló problémája?