13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Szabi1991 #3178 -
#3177 ha van haverja..felveszed (iwiw myvipről simán)..megkérdezed h onlány e..ha azt mondja h ja..és te nem látod...= le vagy tiltva^^ -
#3176 nem hülyeség...a mai világban már mindenre van megoldás. -
zserrbo #3175 Amúgy most vettem észre, hogy megjelent a lapfüleknél a Startlap is lol!
Már lekapcsoltam a lapfüleket, de azért ne már. Hülye M$. -
zserrbo #3174 Annyira hülye kérdés már bocsi. Ez is oylan hogy ki tudom-e deríteni rejtett-e valaki. Azért rejtett mert nem láthatod.
Amúgy ha tiltás mellé törölt is és te nem látod őt mikor feljön, pl napokig: az MSN plusban meg lehet nézni ki törölt a partnerlistájáról
Fél-megoldás de ez van. -
zserrbo #3173 A Miranda se rossz, bár eltérő a Live messengertől, de kezeli. -
#3172 sziasztok!...
van valami mód arra, hogy kiderítsem, hogy egy bizonyos egyén letiltott e? -
#3171 jah...sry
köcce -
#3170 Tényleg van ilyen, hogy "aMSN". Vannak hozzá skinek, van live messengeres skin is, ha azt szoktad meg.
Vagy van még gaim, de azt már "pidgin" néven keresd, mert nevet váltottak. -
#3169 A program neve aMSN... -
#3168 oO
aztem tudol jobbat MSNen kívül..
-
Apocalipto #3167 ? ^^ -
#3166 ^^ -
Apocalipto #3165 aMSN -
#3164 mondjatok már olyan progit (mirandán kívül) ami kezeli még az msn-t...plz! -
#3163 persze h fel kell venni, hisz az teljesen más fiók:D -
Scarface88 #3162 Sziasztok!
Van egy nagy problémám, remélem tud valaki segíteni: már egy éve csináltam hotmail fiókot és azt használtam msn-ezésre is, de most ugy döntöttem hogy inkább a vipmailes címemet használom. A probléma az hogy nem tudom ugy módosítani a hotmailes fiókomat hogy az eddigi partnereim az új e-mail címemet lássák anélkül hogy újra felvenném őket. Mindkét fiók regisztrálva van az ID rendszerben és ott csak a vipmailes fiókomat tudom módosítani a hotmailest nem. Ezt meg lehet valahogy oldani vagy mindenkit fel kell vennem az új e-mail címemmel msn-en????? Please help! -
#3161 csinálsz másik csoportot..
[neki 12 csoportja van..87 partnerrel+ még a törölt emberkék..ami kb 30-40db] -
#3160 Van két csoportom, "Akikkel beszélek" és "További partnerek". Továbbiból tudok a Akikkelbe áthúzni partnereket, de fordítva nem. Hogy tudnám megoldani? -
#3159 ne a wlm legyen a legújabb, hanem az oldschool messenger. -
#3158 Valaki tud megoldást a 3150re???
-
#3157 B@szki ezt nem hiszem el. amit lejebb már töb hsz-en keresztül ecseteltem hogy nem jelzi ki az egyik partneremet meg eltünteni stb és féléve nemtudtam már vele beszélni most kijelzni.
UGy sikerült elérnem, hogy partnerek fülnél van oylan hogy partnerek szűrése. ott pedig az elérhetőre mentem...
és láss csodát ottvan elérhető a partner :D
végre:D
most igen örülök, met ez végett akartam csak uj cimet csinálni igy megoldodott tudok vele beszéni ....
fura dolog és nem értem. mert szinte mindig online de már fél éve nemtudam vele beszélni most meg a szürővel kijelezte...
na most szolljatok hozzá ;) -
#3156 hát de ahoz pofa kell... hogynéz ki az, hogy felveszem és töröl...
vannak olyanok a régin akiket ismerek (vagy csak valamilyen szinten) de már egy éve nem beszéltem velük, meg nem is fogok. elférnek azon, de nem kell tudniuk az ujrol)
mind1 a régin is szelekt lessz... aztán akkor inkább átmásolom őket egyesével... -
#3155 persze
felveszed a 90et és kitörölsz 40et... -
#3154 És esetleg olyant nem elhet, hogy ne mindet vegye fel.
pl régin vagy 90ember, azok maradhatnak ott nem fogom törlgetni meg tiltani, de az ujra csak 50-et akarok.
Szoval lehet ezt valahogy szelektálni esetleg? -
#3153 értem thx -
#3152 1.nincs..nem is volt nem is lesz...
2. partnerek importálása...újcímben..partnerek exportálása..
-
#3151 Nincs valami olyan progi amivel láthatom azt, hogy ki tiltott le?
És ha csináluk egy uj msn cimet akkor a régiből áttudom másolni a partnerlistát vagy csoportokat valahogy? Vagy csak egyesével lehet felvenni őket? -
#3150 Üdv.
Egy olyan problémám lenne, hogy a Live Messengerem (8.1.0178.00) nem engedi a távsegítség szolgáltatást.
mindig azt írja ki, hogy Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyéről telepíthető.
Pedig a tűzfal ki van iktatva és az XPben is engedélyezve van.
Amikor utoljára használtam akkor még nem a Live volt a gépemen és tökéletesen működött. Elvileg a Livenek is tudnia kellene ezt a funkciót. A legújabb verzió van fönnt nem értem miért nem működik...Akinek segíteni akartam annak is ugyanez a verzió van fönnt.
Valaki tud valami megoldást?? -
#3149 nekem egyből beengeded, . igaz, először elirtam egy betüt, kijavitottam és jó. :) -
Endroo #3148 Á. Már megvan. Müxik :D :D. Köszi -
Endroo #3147 Ezt hol kell állitani???? -
TRac #3146 Na megcsináltam. A kompatibilitási módot áttettem Windows XP Service Pack 2-re mondom nem vesztek vele semmit. Erre jó lett:) -
TRac #3145 Nekem ugyanez volt a baj előző vistán de nem tudom hogy csináltam meg:S -
Endroo #3144 Nekem is ezt a hibakódot irta ki a szemét Vista alatt. Ez azért érdekes, mert most tettem ujra 3-adjára az OPrendszert, és eddig ment a Messenger...hm... -
TRac #3143 Kössz. Külföldi fórumokon olvastam ott se találtak rá megoldást. Nem kompatibilis az msn meg a vista... de másnál meg jó ezt nem értem. -
#3142 jó, majd segítek, én is felteszem csak a Te kedvedért a vistát. nah mit szólsz hozzá?:PPP -
TRac #3141 Üdv!
Nekem ma délelőtt jó volt az msn,aztán leformáztam a gépet,feltettem a Vistát,mindent faszán feltelepítettem,de amióta fent van délután 13 óra óta,azóta nem lép be msnre se a 8.1-el,se a 8.5-el,másik gépről viszont belép. Azt írja ki hogy "Jelenleg nem használhatja a Windows Live Messenger programot mert partnerlistája nem érhető el. Később próbálja meg újból. Hibakód: 81000378"
Segítsetek légyszi! Régen jó volt Vistán is! -
#3140 Kezdeményezz beszélgetést az adott emberrel, akire kíváncsi vagy és ha az Invite gomb (kis zöld figura plusz jellel) elérhető, akkor csak rejtettben van. -
#3139 A NOD32 nem talált vírust, feltettem az avast! -ot is, de az sem lelt semmi vírus szerűt a gépen.