Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerverfüggõ h megy e vagy sem.. vmelyik emiled a szar szerverhez, másik meg a jóhoz tartozik, ennyi 😊
mosmár nekem is megy jóideje
mosmár nekem is megy jóideje
football without ultras is nothing
szívtátok =)
Mi is van most az msn-nel???Az én mail címememl nem megy,ugyanezen a gépen egy másikkal meg megy?<#confused>#confused><#confused>#confused>
http://flickr.com/photos/zolika90/
ugyanezen a gépen másik e-mail címmel meg megy😛 na akkor ez most hogy van?
nekem megy 7.5ön =)
nekem sem megy, behalt a szerver megint
nem jelentkezik be 😞
2gépem is van routerrel megy a net de egyiken se megy ráadásul a másikon 7.5van...
2gépem is van routerrel megy a net de egyiken se megy ráadásul a másikon 7.5van...
nem rínyálok csak senki se segít :S
te meg kussba légy
te meg kussba légy
akkor meg ne rinyáljál kétnaponta hanem várjál türelmesen
hát az biztos!
uhh
ebbõl felét értettem, de a 7.5en müxik minden!!!
ebbõl felét értettem, de a 7.5en müxik minden!!!
Akkor valószínûleg nálad valami miatt még a béta egyik hibája jelentkezik. Nem véletlenül béta és nem véletlenül nem létezik hozzá hivatalos plus sem...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A plusnak fent kell lennie!/a 8.0-hoz külön verzió létezik/
Van egy másik variáció hogy színes neved legyen:
Ahova be kell írni a neved beírod ezt:ÿ$utánna a színnek a száma és a neved.Ha minden betût más színûre akarsz mindegyik elé beírod./a pontot nem tom melyik bill.kombinációval lehet beírni,kérj meg vkit hogy küldje el neked/
A színek számozását beszélgetés közben megtalálod az msn-be.
Van egy másik variáció hogy színes neved legyen:
Ahova be kell írni a neved beírod ezt:ÿ$utánna a színnek a száma és a neved.Ha minden betût más színûre akarsz mindegyik elé beírod./a pontot nem tom melyik bill.kombinációval lehet beírni,kérj meg vkit hogy küldje el neked/
A színek számozását beszélgetés közben megtalálod az msn-be.
http://flickr.com/photos/zolika90/
heh..
na ne mond..
beírthatok bármit de a partnereim színét se jelzi...
na ne mond..
beírthatok bármit de a partnereim színét se jelzi...
/nick Idejönanevecskéd
ahol x egy színkód.. mondjuk a 3as a zõd. ja és plus settingsbe állítsad be az ubb féle formátumokat
ahol x egy színkód.. mondjuk a 3as a zõd. ja és plus settingsbe állítsad be az ubb féle formátumokat
én már ötszázszor vissza olvastam és megcsináltam de nem segített<#bdead>#bdead>
Felteszed hozzá az MSN PLUS-t. Hogy milyen plust? > olvass vissza. Hogy nem indul? > olvass vissza. Hogy végképp nem tudod mit kell vele csinálni, de mégis szeretnéd használni? > olvass vissza <#idiota>#idiota> Nem nehéz, minden le van írva. Kicsit trükközni kell vele.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Hy all annyit szeretnék kérdezni hogy a Windows Live Messengerben hogy lehet színes betüket irniNicknek és látni is.
Hát sztem sok változást nem várhatunk a teljestõl, sztem max csak hibákat javítanak ki, ha valakinek a beta még nem lenne jó, vagyis még tesztelik ^^
a messenger plustól azért remélem várható pár újítás, mert elég sok dolgot hiányolok :-(
a messenger plustól azért remélem várható pár újítás, mert elég sok dolgot hiányolok :-(
Hi!
Az lenne a problémám h nem tudok a live messengerrel csatlakozni. Megnéztem a toolsban>>options>>connection. és itt azt írja h nem sikerült csatlakozni a .NET messenger servicehez. MI a problma és hogyan old6om meg?
Elõre is köszi
Az lenne a problémám h nem tudok a live messengerrel csatlakozni. Megnéztem a toolsban>>options>>connection. és itt azt írja h nem sikerült csatlakozni a .NET messenger servicehez. MI a problma és hogyan old6om meg?
Elõre is köszi
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
az<#nyes>#nyes>
"Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez")"
ELTE nyelvész szak? 😄DDDDDDDDDDD
ELTE nyelvész szak? 😄DDDDDDDDDDD
"Mikor fog megjelenni a teljes Live messenger" - ha kész van
"Vagy ez mindig Beta lesz?" - Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez"). Amúgy ez a beta3 ha jól tudom...
"lyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt" - Hát igen, jól megmondtad a frankót... 😊
"Vagy ez mindig Beta lesz?" - Ha a tárgyad "ez", akkor ebben az esetben nem használhatsz "lesz"-t, mivel elobb utaltál arra, hogy megvan neked ("ez"). Amúgy ez a beta3 ha jól tudom...
"lyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt" - Hát igen, jól megmondtad a frankót... 😊
Mikor fog megjelenni a teljes Live messenger??? Vagy ez mindig Beta lesz? Ilyen béna a Microsoft, vagy tudja a fene, ki csinálja ezt
ez a plus nem is public verzió, szal örüljetek h van. akinek meg nem jó, tegye vissza 7.5öt 3as plus-szal
Az mitöl van, hogy az live messenger bejelentkezéskor telepiteni akar??? Utána meg kilép.. És harmadszor indul be.
Na elküldték nekem, és mûködik is, hát 2 gondom van vele, egyébként jobb minden szinte
-nem kezeli az ilyen plugineket, nem tom felrakn ia stuffot se
-magyarul rakom be, bemegyek az opciókba és csak angol nyelvet lehet választani. Ha átállítok valamit, és leokézom akkor úgyveszi mintha kiválaszottam volna az angol nyelvet, és átváltja angollá, és nem tom csak újratelepíteni ha aztakarom hogy megint magyar legyne 😄
Egyébként jó, gyorsababn bejelentkezik a messenger, meg nem akad ha görgetem a partnerlistát, stb. 😄
-nem kezeli az ilyen plugineket, nem tom felrakn ia stuffot se
-magyarul rakom be, bemegyek az opciókba és csak angol nyelvet lehet választani. Ha átállítok valamit, és leokézom akkor úgyveszi mintha kiválaszottam volna az angol nyelvet, és átváltja angollá, és nem tom csak újratelepíteni ha aztakarom hogy megint magyar legyne 😄
Egyébként jó, gyorsababn bejelentkezik a messenger, meg nem akad ha görgetem a partnerlistát, stb. 😄
itt az ujjabb lnk ez müxik kiprobáltam: http://reynaud.jeremy.free.fr/MSN/Messenger.Plus!.Live.4.00.226.Beta.(MsgPlus).exe
Nekem pedig megy vele ha akarod keresek másik linket
Most akkor van az új Winows Live Messenger -hez messenger plus vagy nincs? :S
Ádám amit írtál az nekem nem megy :/ Google-val se nagyon találok.
A Messsenger live ott felül van egy olyan hogy sugo, és kompatibilitás info. És ott is lehet kattintani olyanra hogy messenger plus verzió keresése hogy van-e már ehez, és ott is azt írja hogy nincs.
Ádám amit írtál az nekem nem megy :/ Google-val se nagyon találok.
A Messsenger live ott felül van egy olyan hogy sugo, és kompatibilitás info. És ott is lehet kattintani olyanra hogy messenger plus verzió keresése hogy van-e már ehez, és ott is azt írja hogy nincs.
Én innen töltöttem:
http://rowanmulder.com/meuk/msg_plus_live_4_00_226.exe
http://rowanmulder.com/meuk/msg_plus_live_4_00_226.exe
nekem még mindig nem jó
plus menü beállítások beszélgetések lapfülek