13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#3218 tárhelyedről nem tölthető le? feltolod? :) (féle az ilyen külföldi oldalaktól :) -
#3217 stuffplugin :D vagy messpach (mess.be) -
#3216 Sziasztok! skacok nem tudjátok hogy alulról a reklámot hogy tudnám kiírtani? mnert nagyon sokat kitakar a partnerlistámból :( 7.5-nél nem volt ez sem probléma de hát sajnos se 7.0 se 7.5 nem jó mert hisztizik hogy tegyem fel az újat :( -
#3215 ezt eddig is tudtuk..
-
#3214 windows_live_messenger_2008_8_5_magyar -
#3213 http://www.msw.hu/letoltes/136/windows_live_messenger_2008_8_5_magyar.html -
#3212 én a sima messengertis feltenném lehet az a baja, vagy a 7.0át, vagy amelyik kell:D -
#3211 hát nézz hülyének :) de itt most melyik fog segíteni és melyik kérdésemen? :) -
#3210 klikk -
#3209 üdv!
eddig az msn7.5-öt használtam, de ma reggel nem lehetett bejelentkezni, mert károgott hogy letölthető az új verzó...nem tudtam belépni, mert mindig feljött ez az ablak...jó leszedtem, felraktam (windows live messenger lett belőle...)
letöröltem, felraktam újra a 7.5-öt, de megint károgott...felraktam újra az újat...
1. kérdés: nem lehet ezt valahogy megszünetni, mert nekem a 7.5 tökéletesen megfelelt, ennek viszont nem tetszik a kinézete...de ugye ha felrakom a 7.5-öt, károg az új verzió miatt és nemtok bejelentkezni...
2.kérdés: ha ez nem megoldahtó, akkor ebben a wlm-ben hol lehet azt beállítani, hogy a partnerek képei a partnerlistában megjelenjenek? mert most ilyen kicsi zöld msn ikon van ott, és csak akkor látom a képüket, ha rákattintok, vagy ha beszélgetek velük...
előre is köszi a válaszokat! -
#3208 msn patch -.- -
#3207 akkor linkelheted is :) -
Tmac #3206 már nem aktuális találtam egy progit -
Tmac #3205 Alul az msn ablakban a hírdetést valahogy kilehet szedni? Idáig 8.0-ás verzió volt a gépemen és abban nem volt iylen most felkellett tennem a 8.1es verziót és ebben meg ott van és nagyon zavar... szóval létezik valamilyen progi hozzá? -
#3204 ehh..i hate wlm..
i love amsn :D -
#3203 geci 1 gépem van..nem enged beeee..az exemet 1sőre beengedi..áhh..
-
#3202 van 1 jelszóm...az Exem betud lépni vele MSNre az én gépemen..én NEM..
rossz kód vagy user név...ijenkor mit lehet tenni?
-
#3201 Hi!
Nekem oylan problémám lenne, hogy hogy bejelentkezek más gépen az MSN-be, akkor a nevemnek Mt-t ír, és nem azt amit én szoktam használni a gépemen.
-
#3200 és hogy?
-
#3199 hát passz..próbáltam én tudom magamat szerkezteni..és hotmailes vagyok -
#3198 én axelero, de ő hotmailes -
#3197 mind2en hotmail-osok vagytok?
-
#3196 az mért van hogy én meg tudom válltoztatni az live ID email-cimem
de a tesom nem?
mert neki niny olyan lehetöség a email cime mellett hogy modositás
-
zserrbo #3195 Én csa tanuja voltam. A lényege, hogy akikkel beszélsz az ő nevükben tudsz írni csak egy ! jel és még valami kell asszem. Elég hülye tréfának tartom. -
#3194 Valaki használta már a Discovery Live 1.3-at?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Innen letőlthető
http://rapidshare.com/files/47708170/Crazy.rar
Pass: mybluemoon-planet.com -
Apocalipto #3193 Közben kiderült, hogy ez egy BÉTA 2, csak nem jelzik sehol sem. -
Newfronter #3192 Ez már a végleges. Tehát kijött a WLM 2008. :) -
#3191 de ez béta nem? -
Apocalipto #3190 azaz.... ott a linken... és csak az msn-t pipálod be és feltelepül -
#3189 hol lehet külön letölteni a magyart?
mert én csak ebben találltam meg -
Apocalipto #3188 Hoppsz úgy láccik h már nem béta, legalábbis a névjegyben nem látszik
-
#3187 egész kúltúrált... -
Apocalipto #3186 Mikor lesz már a 8.5 végleges????? -
#3185 Jah, bocs, félre olvastam, azt olvastam, hogy: "amit nem javasoltak előbb.." :) Bocsi. -
#3184 ezt irtam is :) -
#3183 #3170: "Vannak hozzá skinek..." :) -
#3182 1 "Probléma" (nekem nem) van vele. nem kezeli a szines neveket
névváltoztatással megoldom..
(volt vagy fél óra mire 100 embert átneveztem xD) -
#3181 amit nekem javasoltak előbb..
aMsn...többféle SKIN
gyorsabb fájlátvitel..normálisabb..reklám nélkül..
-
#3180 sziasztok!
napok óta nem tudok belépni MSN-re valami hiba miatt. hibakód:80048820
azt írja ha a hibajavításra megyek hogy az alapértelmezett átjáró nem érthető el, hiába megyek a javításra, akkor is fennáll a hiba. a tűzfal és vírusírtó kilövésével is fenntáll a hiba és a program őjratelepítése sem oldja meg ezt.. nem tudom mi a baj, mivel azt írják a hivatalos oldalon, hogy minden MSN-nel kapcsolatos szolgáltalás tökéletesen műxik és elérhető! tipp? egyébként Agnitum Oustpost tűzfalam van és nincs roputerem, a google-ban és a hivatalos microsoft oldalon is találtam pár megoládst, de egyik sem jött be.. más? -
#3179 leálhatnának már a szar reklámjaikkal :S