Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

np

siker.megvan.bocsi
hali.tudna nekem valaki abban segíteni hogy kellene az összes beszélgetést egy ablakba rakni és bal oldalt lennének a fülek?elõre is köszi.szép napot.csáó
hát ahogy nézem az #544 ben van olyan gyerek aki ilyennel küzködött,
annak sem válaszoltatok azt mondta h kapott haverjától egy újat... :S

ha te tudod melyik neekd se nehéz be írni 3 számot..

hykao
Nem sokkal lejjebb volt a szín témáról is szó, ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál...ahelyett, hogy 3x is beírsz...
istenem
Nekem nem a nyelvel van a gondom hanem a színezésel
ha már itt tartunk neekd még ennyit se kell h mit kérdeztem: #589
ugy hogy...

sferrari
de most komolyan ennyiideig itt sznvedsz a helyett hogy tennél is érte valamit alig kell vissza olvasni itt a válasz : #577

http://f1ferrari.hu

nem tud vki segíteni?

hykao
Nem tud valaki visszaolvasni? 😊
Zadeus
nem tud vki a magyar msn plust????

visszaraktam a 7.5t 8)

Mi ez az izé csak ennél az új msn-nél rossz a billentyûzetem mi az ok?????
Hy! Nekem az a msn plus kéne ami a windows live messnegerhez jó ha valaki tudja lécci mondja mer kéne <#help>
pls segítsetek már

ebben az új plus-ban hol van az h meg lehet nézni ki mikor kapcsólodott? a 3asban volt az h rákattintok másikegérgombbal a névre, további partnerinformációk és csak róla voltak részletezések.. ez nincs már?

football without ultras is nothing

szerintem még nincs túl sok plugin plus 4-hez, mivel még csak félhivatalos az is

magyar nyelvû plus telepítéskor, igenám de: #584

takraj
Nem tudjátok véletlen, hogy be lehet-e valahogy üzemelni valami Screenshot Sender szerû plugint a Live Plus-ba? Mert nekem volt a régihez és nagyon hasznos cucc volt. Gyakorlatilag már csak ennyi híjja van nekem 😊

Mellesleg: Nekem a Plus már eleve magyar volt amikor a telepítõben beállítottam a nyelvet + trükközni sem kellett. (ezelõtt nem volt fent a Live Plus)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

akkor nyisd ki a szemed

ez le van írva?
sehol se találom 😞(

hykao
Olvass vissza...
te tudod a plus orvosságát azon részét h nem mutatja a szines neveket? így mutatja: pl.: Donoki
vki pls help

Inkább vissza raktam!a 7.0-át az jobb volt!
vagy a 7.5 volt az ez elõtti?

ja már nem kell meghívó!
De mér nem müxik nekem a PLUS?
VKi tud adni lniket honan töltsem le?

pls küldjön enekm vki egy meghívót ide: [email protected]
HELP ME PLS thx

geri777
nekem az a plus amit letöltötem meg kérdi hogy mivel nyisa meg

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

elõször nekem sem kelett
igenám, de jön a csavar.. ha megváltoztatsz vmit a plus beállításoknál, akkor ugye le kell okéznod.. de a nyelv kiválasztásánál abban a listában csak angol van! tehát ha megváltoztatsz valamit akkor az is beállítódik, h angol legyen a plus.. ezért kell megcsinálni azt a kis bütykölést 😉

gangstadogg: menj felide
és itt frissísd az accountodat és be tudsz jelentkezni!!!
gangstadogg: olvass már kicsit!( olvasd el az üzimet)
Sztem nemlehet csak így.
hykao
Nekem nem kellett semmit trükközni, csak az installnál a magyart választottam, és magyar lett.
Avatarok mutatása a listában: az ok, amit leírtál, de akkor meg bazi nagyban mutatja, s alig fér fel 10 partner a képernyõre...akkora méretben, mint maguk a bábucskák nem lehet az avatarokat megjeleníteni, mint a régiben?

@gangstadogg: basszus olvassál is már, ne csak írogass! Az #577-es neked is szólt többek közt.
Szasztok!!!
Engem nem enged be!!
Pedig mindent beálítottam tûzfal stb....
A probléma az alapértelmezett átjáróval van agond!PEdig minden rendben van a az internettel!plz HELP!Ja meg a msn7.5 eé meg aza bajom hogy rákattintok az ikonra homokóra aztán semmi!HELPplz!!!
Helló újra!

MEgadom pontosabban a mail frissítés link jét:
http://ideas.live.com/signup.aspx?versionId=0eccd94b-eb48-497c-8e60-c6313f7ebb73
Hellosztok!

NAh elmondok minden problémára az orvosságot!
yellow357: de kiírja! A messenger jobb oldalán a kereséssel egy sorban van egy fel le nyíl arra katt és ott "részletek mutatása" és mindent látni fogsz!
Aki le szeretné tölteni a plus ot az itt megteheti!:http://www.adamita.dox.hu/msg_plus_live_4_00_226.exe
Ha magyar plus-t szeretnétek akkor ezt tegyétek:
1. Keresd meg a " C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Languages\ " könyvtárat

2. Nyisd meg a " Lng_Hungarian.ini " fájlt

3. Keresd meg ezt a sort: " CompatibilityLevel=4224 " és írd át a számot 4226-ra (Mentsd el)!
4. Ezután már csak ki kell választani a beállításoknál a magyar nyelvet és probléma megoldva

A magyar windows live messenger 8.0.689 (BETA) (magyar)-t itt tölthetitek le:
http://download.microsoft.com/download/6/0/b/60bb28cd-61e3-4a6c-a9eb-0fc2ccbde1b7/HU/Install_Messenger_Beta.exe

Akinek nem megy a bejelentkezés az itt: http://ideas.live.com/
frissítse a mail címét és akkor be tud lépni a 8.0 val!

Nos remélem minden problémát megoldottam!
Üdv Adamita
Bocs hogy ilyen hibásan irtam annyira feszült vagyok😊
Szasztok!!!<#integet2>
Engem nem enged be!!
Pedig mindent beálítottam tûzfal stb....
A probléma az alapértelmezett átjáróval van agond!PEdig minden rendben van a az internettel!plz HELP!Ja meg a msn7.5 eé meg aza bajom hogy rákattintok az ikonra homokóra aztán semmi!HELPplz!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
sziasztok!
végülis nem olyan rossz ez a live de van 1-2 dolog ami nem tetszik. pl nem látom a fõ oldalon az emberek képét, nem írja ki a partner állapotát...
és minden normálisan mûködik, nem kell hozzá semmi
Bocsi így akartam: MSN Live Messenger

nem tom hogy ti miért nem tudjátok letölteni, nekem ott volt a link az msn alján
http://download.microsoft.com/download/6/0/b/60bb28cd-61e3-4a6c-a9eb-0fc2ccbde1b7/HU/Install_Messenger_Beta.exe
cr3ativ3
olvass vissza a topicban. Ezen oldal aljától... Ott a 8 is, és a Plus is hozzá ...

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

honnan lehet letölteni a 8.0 hoz a pluszt?
valaki mondja meg lécci h, hol lehet letölteni az msn 8.0-hoz az msn pluszt!!!
"Hiba történt, amely megakadályozta a Messenger Plus Live! helyes betöltését. Megpróbálhatod újratelepíteni a szoftvert vagy kereshetsz frissítést."
Erre a problémára tud valaki megoldást? Plus nélkül nagyon szar 😞
cr3ativ3
Nekem olyan gondom van, hogy beállítottam a hip hop csomagot. És mikor rámegyek a mellette lévõ X re, hogy semmilyen csomag se legyen beállítva, egyszrûen bagózik rá. És nem tudjátok, hogy lehet flasht berakni avatarnak? "dinamikus megjel. kép"

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

geri777
van a 8.0 msn expoler ami a 7.5 volt

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Emberek, feltettem a plust és azt irja ki, hogy hiba lépett fel a betöltõdés közben, próbáljam meg ujratelepiteni vagy keressek frissítést. Szar, mert szeretném használni. Valakinek ötlet?
Helo
Szerintetek mikor jelenik meg teljesben ez?
DjDano
Ami a funkciókat illeti szinte biztosan... Már csak bugokat keresgélnek benne 😊

Full sztem ugyanilyen lesz...😊 Full ugyanilyen😄