13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• TommyC
    hmm...
    és ebbe h tudom belefoglalni a nevét annak akivel beszélek, anélkül h külön be kéne írjam?...
  • SimaSuna #3137
    MSN 7.5nél volt ez..
    WLMben katt a MSNPLUS jelre...gyorsszöveg..beállítások...hozzáadás..
    és akko lesz
  • zserrbo
    Krv-ra bassza a csőrömet ez a kérés, amit nem lehet elutasítani :@
    van más módja a hagyományos rákatt az "1 függőben lévő felkérése van" linkre majd elutasít módszeren kívül?
  • TommyC
    próbálok visszafejteni szkripteket, de nem igazán ezzel kapcsolatosak....

bocs h a forumot chatnek használom S:
  • TommyC
    h lehet egy parancsot hozzáadni?

úgyértem pl azt szeretném h legyen egy olyan parancsom h /hello .
    és ha beírom h /hello akkor annál akihez beírtam írja ki h Hello egy üzenetbe...

valaki vágja a szkriptelést?...
  • TommyC
    mikről tudsz még?....

valami 5let h h lehetne leszkriptelni?

fogalmam sincs nagyjából a szkripteléshez, de könnyn tenulok :P
    valami rövid tutorilat elolvastam valahol de az 0...

nem tudtok egy jót?...

ez a szkript annyiból kéne álljon h ha beírod a parancsot akkor egy üzenetbe felhasználja mindkettőtök nevét valami szöveggel...az nm lehet olyan bonyolult :P

....
  • Picar77
    ismerős :DD
    de voltak ennél jobbak is
  • TommyC
    Sziasztok!
    valamikor régebb..kb két éve :S...a plus!-ba volt egy olyan script integrálva h ha beírtad h /slap akkor a jelenlegi partneredet nyakoncsaptad egy nagy büdös ponttyal :P

Úgyértem írt egy olyan üzenetet h :"xy"-n nyakoncsapta "wz"-t egy nagy büdös ponttyal...

hallott vagy látta valaki ezt?
    mert sehol se találok róla semmit, és naon hiányzik...

esetleg valami ötlet h h lehetne beszkriptelni...
  • SimaSuna #3130
    uninstall...install
  • kissadamvikt
    szasztok!

kb 3-4 napja azt írja az msn-em mikor bejelentkeznék h nem tudkapcsolódni pedig van net a gépen. rámegyek h hibaelhárítás nem talál semmi hibát ha rámegyek a javításra akkor megint elkezd bejelentkezni de megint ugyanazt írja. mi a hiba?
  • gabo91
    Valaki segitsen...
  • zserrbo
    Itt tudod megváltoztatni. BEírod az msn címedet + a jelszavad aztán belész, majd
    "új jelszó létrehozására szolgáló adatok" rész alatt módosítás és megváltoztatod
    Ha már így jártál gondolkozz kicsit honnan tudta meg az a valaki. Esetleg könnyű votl a jelszó? pl keresztnév, 12345, ilyesmi
    Vagy netán látta mikor beírod, stb
    A következő jelszónak javaslok nehezebbet, amiben van számok, betűk, szimbólumok is.
    Olvasmány ehhez: itt
  • istvankereszt
    Ohh, siker! Bejelntkezéskor ott az elfelejtette a jelszavát!!! Hurrá! :)
  • istvankereszt
    Sziasztok! Valaki mexerezte a jelszavam és törölte a partnereim 90%-t! Lassacskán jönnek vissza, de nem is ez a gond hanem h a jelszavamat hol tudom megváltoztatni? Köszi előre is!
  • SimaSuna #3124
  • gabo91
    azóta lett már új gép is :) ezen is problémák vannak, probáltam máshol is bejelentkezni, ott sem jelenzte ki... jólenne beszélni már a yerekkel, de ilyen hülyeség végett hogy nem jelzi ki listámon ezért nem akarom zargatni.

Amit elfelejtettem mondani: Úgy vettem észre a dolgot, hogy eltünt a partner listámról. Egyiknap fentvolt a másiknak meg már sehol sem volt...
    párszor már eljátszottuk ezt a progival. Bepakolta mindig a tiltott listára is. És fura modon, volt hogy nem engedte felvenni abba a csoportba ahol eredetileg volt. Áthelyezni se tudtam oda (egyszerüen annak a csoportnak a neve nem szerepelt azok között ahova pakolhatod)
  • bertino
    szar géped van :D
  • SimaSuna #3121
    nah nekem elkezdett fagyni az egész MSN...
    de mitől?
  • akyyy
    más gépről jelentkezz be, ugy mit csinál?
  • gabo91
    Sziasztok.

Egy elég fura problémám van. Megprobálom elmagyarázni.
    A helyzet az, hogy az egyik ismerősömmel már május óta nem tudok beszélni, mivel sosincs fent msn-en. A gond csupán az, hogy 24 órábol 24-et megy neki a gép és mindig bevan jelentkezve...
    Már vagy egy féléve vettem észre hogy nemvolt jo ideje elérhető ám másnál pedig igen. Nem vagyok letiltva nála. Ilyenkor letiltom letörlöm felveszem feloldom letörlöm megint felveszem ujrabejelentkezem és akkor talán elérhető lessz. De most már május óta ez sem működik. Nincs humorom ezért uj msn cimet csinálni (ha nem muszály)

Erre várnák valami megoldást vagy tanácsot.
  • zserrbo
    Na ezt a zip fájlnevet még nem hallottam, lehet megvan a 2. msn küldözgető amiről lentebb már beszéltem, csak a nevét nem tudtam.
    Pontos tipped nem tudok, mert nem kaptam ilyet, de úgy tudom a nod32 ezt már megtalálja elvileg, ha erről beszélt a nodos csávó.
    Ha megtalálta akkor kérlek írd meg milyen néven észlelte.
    Amúgy, ha van másik vírusírtót előbb azzal is megpróbálhatod keresni.
  • sgt anderson
    vki nem tud vmi tippet arra a buzi betömörített önküldözgetős, ablakbezárós, géplefagyasztós CPU kikészítős vírusra vmi megoldást, hogy hogyan lehetne leírtani ami MSN-en terjed, mer ki#@$ߤ@{@l idegesítő jelenség. Egy bizonyos G038_jpg.zip nevű fájl akar állandóan jönni, és akarja küldeni az msn és nem tok mit tenni. vmi tipp? PLS
  • Apocalipto
  • Szabi1991
  • Magnumrolcsi
    Mobiltelefonnak hívják. Felhívod az illetőt és megkérded.
  • Apocalipto
    Mindenki ezt kérdezi , de gondoljatok már bele, direkt azért találták ki hogy ne lehessen látni ha valaki fel lép...
  • Picar77
    nincs ilyen
  • dabb
    Hali!
    Mondjátok csak, van olyan program amivel a rejtve kapcsolódókat is látni lehet? A többi varázsló program nem érdekel,csak kimondottan olyan ami vmi ilyet tud. Előre is köszönet a nagylelkű válaszadóknak :)
  • zserrbo
    Tegnap elég sokat írtam erről a Vírus!! topicban. Nézelődj ott!
  • SimaSuna #3109
    format c:/
  • spongya
    Nem tom volt-e már erről itt szó. Van egy vírus ami automatikusan küld becsomagolt "képeket" különböző angol üzenetekkel. Nem tudja valaki hogy hogy kéne leírtani. Én nem kaptam el de elég sok ismerősöm igen.
  • zserrbo
    jah már 4 napja próbálom :D
  • akyyy
    próbákd meg később:D eyszer csak bejön
  • zserrbo
    Hát köszi értelmes válasz volt :D

Kicsit lentebb írtam:
    "Függőben levő kérések nem használható
    A(z) Függőben levő kérések szolgáltatás átmenetileg nem használható. Később próbálja meg újból. "
    Nem lehet elutasítani.
  • zserrbo
    Bizony ám, igazad van.Mondjuk jobban tetszett, míg ott volt az a kis keskeny sáv és nem rögtön a partnerek, de ha egy vacak csengő van emellé még akkor nem kell.
  • akyyy
    menj rá a felkérésekre és utasítsd el mindet :)
  • Gaba9
    nálam már elis tünt mivel kivettem a lapfüleknél :D ..
  • zserrbo
    Eddig tényleg nem tudom, hogy lehetne eltűntetni. Ha jól értem ez a szolgáltatás "levadássza" az infókat amiket akarok és értesít. Ha nem vagyok bejelentkezve az Live Messengerbe, akkor értesít e-mailben vagy telefonon. Hát köszönöm én nem kérek az ilyesmiből és nem is kértem. Szerintem ez a szogáltatás a Messengerben el volt bújtatva és valahogyan előhozták. Valami infót küldhettek a Messengernek és előjött. Mivel nem volt frissítés vagy ilyesmi. Nem is tudott volna nálam, ugyanis DMR-rel használom. Fura.
    Remélem lesz rá megoldás, már így is fontolgatom egy alternatív csevegő programra való áttérést...
  • zserrbo
    Semmi se lehetetlen, majd utánanézek hogy lehetne.
    Ne hogy már az M$ ha akarja odabasszon egy csengőt. Minden számomra felesleges szart kiszedtem már belőle, ennek is ez kell hogy a sorsa legyen valahogy.
  • Apocalipto
    Nem lehet eltűntetni, mindenkinek csak ottlett egyszerre