13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• KaBuTo666
    Naplózza, csak elég szarul...:\ Plussé a best.
  • [HUN]FaTaL
  • andersh
    elég unalmas ismerőseid lehetnek
    gondolom akkor egy 12 éves lányt sem ismersz
  • [HUN]FaTaL
    Nincs ismerősöm aki szmájlikat szavakra bindel, a jelekből meg látszik. :)
  • andersh
    azért a txt-vel vitába szállnék, ugyanis a beszélgetés mikéntjét és alakulását a szmájlik nagyban befolyásolhatják, így egy txt elég veszteséges megoldás
  • [HUN]FaTaL
    Tud naplózni csak szar xml-be, kell a ráknak hogy lenaplózza a smilekat meg egyéb baromságokat. Plus txt logja a legjobb, gyakorlatilag nekem is ahhoz kell.

A kérdés pedig tényleg nem erre vonatkozott. :)
  • andersh
    naplózni a sima is tud csak nem titkosítottan
    legalábbis a 8.1-nél így van, a régebbieket nemtom

és tudom h jó, én is használom, de valaki azt kérdezte h ha ki van kapcsolva a naplózás akkor naplóz e mégis valahova máshova
    hát jó h nem
  • KaBuTo666
    pedig jó az...van pár partner néha, aki nem hiszi el amit írt régebben pl ígérgettek stb., így tudom bizonyítani, hogy visszanézem a naplót...kb. ezért is kell nekem az msn plus, jöhetne már.
  • xpp
    Helló!

Ha nem megy az MSN, akkor megpróbálhatsz böngészőből belépni az msn-re.
  • andersh
    be is baszna ha naplózná a tudtunkon kívül is :D
  • Cabaye
    Sziasztok. Az lenne a problémám hogy most akarok windows xp re feltenni windows live messengert. De nem sikerül. Tudom hogy a 2011-hez vista meg win7 kell.2009 eset akartam telepíteni és azt írja ki hogy "Nem sikerült a telepítő letöltése, győződjön meg hogy gépe kapcsolodik e az internethez bla bla"
    Hiba: OnCatalogResult0x810400b

mit csináljak légyszi írjátok le:S nem olvastam végig mindent
  • InfectedMann
    Az szívás, akkor ki kell derítenem telefon számát akivel megbeszéltem a címet.

Köszi.
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem volt bekapcsolva a naplózás sem WLMben sem Plusban, akkor nem.
  • InfectedMann
    Üdv!

Abban a tudatban voltam, hogy be van kapcsolva az beszélgetések naplózása, de nem volt így nem került elmentésre egy fontos cím ahova ma délután kéne mennem.
    Kérdésem az lenne, hogy esetleg nem menti le az MSN valami rejtett mappába beszélgetéseket?
  • gumikacsa
    Közben már működik, nagyobb verziószám kellett
  • gumikacsa
    Sziasztok!

Rendszerfrissítés után felraktam a 8.5-ös wlm-et, az exe file-ban átírtam, amit kell, de ugyan úgy kéri a frissítést. Mi lehet a gond?

E leírás alapján csináltam, eddig működött:

"Bezárod az msnt teljesen.
    ResourceHacker-t letöltöd, felrakod, megnyitod vele a "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe"-t, bal oldalt: Version Info->1->1033, utána jobb oldalt a
    VALUE "ProductVersion", "14.0.8089.0726"
    sor így nézzen ki! semmi mást nem kell átírni, csak ezt az egy sort erre. Fent Compile Script gomb, utána elmented ctrl+s. Ha valamit elkúrsz, akkor a mappába még mindig ott marad az eredeti exe (msnmsgr_original.exe)."
  • sLINKy
    hasonló problémám van átmeneti megoldások léteznek 10-20 percekig működik utána megint nem. elkúrták ez van. WLM = sz..ás
  • piamania
    vagy csak simán a hívás lenne az?valószínű ige,bocsi a zavarásért.
  • piamania
    Nekem a műveletek között nincsen hanghívás
  • andersh
    xanax
  • [HUN]FaTaL
    Nincs plus az új WLMhez.
  • kr1szmester
    nem tudom mi történt, de 1 napja próbáltam felrakni egy plust a 11esehez, és nem sikerült. ma azon kapom magam hogy nem kapják meg amit írok és én se amit írnak. számtalanszor újratelepítettem kirölöltem a főkönyvtárból mindent ami a plushoz kapcsolódik(minden fájlt konkrétan ami maradt) de NEM jó. valaki megoldást tud? megőrülök lassan.
  • andersh
    nem tudom milyen ember lehet az akit nem zavar ha sír egy vagy több 13 éves kislány...
  • rage
    Persze, mehet.
    Műveletek - hanghívás
  • piamania
    SZiasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy msn-en is lehet egymással mikrofonon beszélni?Ha igen, akkor hogyan?köszi szépen.
  • [HUN]FaTaL
    Nem őt zavarja, nem érzed az iróniát a hozzászólásában?
  • Firerock
    engem nem zavar
    az zavar hogy a 13 éves kislányok sírnak hogy nem lehet szines nevük,ezért olyan szar ez az új wlm...
  • Smicy2
    úgy is a saját neveddel szerepelhetsz...
    max annyi hogy színes. nem tudom, hogy ez Téged miért zavar
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ezt az értelmes ember leszarja.
  • [HUN]FaTaL
    Bár ehhez képest win2k-n a mai napig be lehet lépni a 7.5-tel.
  • [HUN]FaTaL
    Jöjjön, ha lesz plus váltok az újra.
  • Firerock
    hogy nem lehet színes a név és csak a saját neveden szerepelhetsz?szánalom...
  • andersh
    már nem azért de ez minden normális, jóízlésű embert zavar
  • Firerock
    egyetlen hiba van,hogy a 13 éves kislányok nem tudják beszínezni a nevüket trendire....
  • SimaSuna #12379
    mert az msn nem menő már..
    tele buggal, tele reklámmal és nem működő dolgokkal..
  • janihunk
    Mi az a hatalmas hiba a 2011 es MSN ben hogy senki nem akarja föltenni?
  • andersh
    emesene
    pidgin
    amsn
    miranda
    mercury (több száz megát fogyaszt)
    digsby

most így kapásból csak ennyi, van több progi is amit használhatsz wlm helyett és beszélhetsz az msn-es ismerősökkel.
  • Evin
    Lehet, hogy a pénz is közrejátszik, de emellett arról is szól, hogy ezzel is elősegítsék az elavult XP kiszorítását.
  • nyecsi
    Erről beszélek én is.Sose telepitenék win7-et.főleg nem a wlm miatt :D az egy picit vicces lenne.mivel százszor jobb chat programok vannak.az msn-en mindig is szinvonalon aluli volt,és az is marad!!nekem csak 1-2 ember miatt kellett volna,de azon kivül én sosem használom.már csak azért sem mert állandóan fertőzni akar!szóval egy kaki.ha nem enged be,nem fogok a kardomba dőlni,ki..lhatják :D
  • nyecsi
    Csak halkan megjegyzem hogy de igen, minden a pénzről szól csak! :D