13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#12453 Valaki ehhez a 2011-es borzadályhoz tudna linkelni működő winamp szám kijelzőt? A toasterem nem megy .... -
pumecedli #12452 köszönöm. -
#12451 Be is fog engedni továbbra is. Addig nincs baj amíg nem felejted el a jelszavad és nem kell emlékeztetőt küldeni a halott címre. -
pumecedli #12450 segitséget szeretnék kérni.Az email cimem amivel a messengerbe regisztráltam, szolgáltatóváltás miatt megszünt. Szeretném javitani az új email cimemre.,de nem találom, hogy hol lehetne javitani, vagy módositani. Most még beenged a nemlétező email cimemmel is. Légyszi segitsetek .Köszi előre is. -
#12449 Hali!
A köv a problémám: gmailes címet akarok hozzáadni a profilomhoz h ne csak a hotmailes jelenjen meg, azonban az e-mail cím felvételénél ez jelenik meg:
"Átmeneti probléma lépett fel a szolgáltatás működésében. Próbálja meg újból. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, később próbálja meg újból. "
Viszont már 1 hete...
Van erre megoldás?
A választ előre is köszi! -
#12448 valódi messenger problémát meg tud oldani valaki vagy csak a smileykhez értetek? -
#12447 Keresd meg a szmájliaid között azt a vackot és töröld ki onnan.
#12446: Megkerülhető és ilyenkor keletkeznek az ilyen hibák mint a #12444. -
andersh #12446 a :D-t nem tudod felülírni mert az alap és foglalt, a hibád nem létezik -
#12445 ne is reméld, hogy megoldja valaki itt a problémád. Ide csak a problémákat írják le, segítség sehonnan sem jön. Én is kértem azóta semmi válasz rá. -
#12444 Sziasztok,nekem az a problémám hogy ha szöveg közben ezt leütöm ":D" akkor egy kis figura megy át az illetőnek,nem a nagy szájjal nevető smile.
Hogyan tudnám ezt törölni az msn-ből,mert a hangulatjelek között nem látható a figura, a nagy szájjal nevető smile-t meg ugye nem engedi törölni mert alap hangulatjel. Köszönöm ha írtok erre valamit ! -
#12443 hat akkor telleg zsir :D -
KaBuTo666 #12442 sohaj. -
#12441 webkamerazas kozben mindenkinek szetfagy az msn ? ennek az uj silverlight-os cuccnak is nem az a lenyege, hogy mar hasznalja a gpu erejet ?
egy xfx5850be nem eleg egy webkameras beszelgetes bonyolitasahoz ?!?!?!?!
sohaj.
inditanak wegy webkamot, elso probalkozasra oke, teszem aztvalami miatt egy picit elmennek, lekapcsoljak, a gepem nem inditom ujra, ujra webkamos beszelgetest inditok es onnantol kesz, totalis halal.
sosem hasznaltam korabban webkamot, ezert kerdezem, hogy ez igy normalis ?
mert ha igen, annyi hozzafuznivalom van, hogy:
zsir. -
#12440 Valahogy az új SkyPe(5-ös)-al is össze lehet kapcsolni a Facebook-ot. -
#12439 http://itcafe.hu/hir/windows_live_messenger_facebook_chat.html -
donhellner #12438 Én annó beállítottam, hogy ne kötelező frissítés legyen a WindowsLiveEssentials 2011, hanem csak ajánlott (mert ugye ezt a windows update ajánlja fel). Így nem kellett feltelepítenem az újat és faszán működik a régi az az a 2009es. -
ba32107 #12437 Egy ismerősöm elkezdett használni valami mobilos cuccot. Most amikor nem elérhető, akkor is az elérhető ismerősök között jelenik meg egy mobiltelefon ikonnal. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni, hogy a nem elérhetők közt jelenjen meg? -
#12436 felfrissítettem a messengerem ahogy írta, de pár napja már azt csinálja, ha bejelentkezek (látható vagyok) és rákattintok az ismerősömre akivel beszélnék (ő is látható) akkor kidob és leáll az egész program. De ha rejtve kattintok rájuk akkor meg megy rendesen.
-
andersh #12435 keresés funkció -
#12434 ha láttad, hogy sokan kérdezték a választ is látnod kellett -
masteryoda #12433 Haliho!
Olyan problemam van, hogy WLM 2009-est hasznaltam eddig, aztan most a Win7 frissítésként telepíteni akarja a WindowsLiveEssentials 2011-et, sőt most már be sem tudok jelentkezni a régivel, mert azt írja ki, hogy frissítsem a legújabb verzióra.
Nem szeretném azonban az új verziót használni.
Meg lehet oldani, hogy tudjam a régit használni rendesen?
Lehet már mások is kérdezték, de sajnos nincs időm végigböngészni a fórumot.
A segítséget előre is köszi!
-
#12432 Sziasztok!
Hogy lehet beállítani az MSN Live honlapján azt, hogy mások ne lássák a nevem melletti kiirásokat, történéseket?
Privacy settings? -
#12431 Nah, mind1, azért köszi a segítséget!
Mondjuk most a 20-ból 3 barátomnak már látom az állapotfrissítéseit, remélhetőleg csak idő kell. -
andersh #12430 nemtom én nagyon régi msn-t használok nekem nincs ilyen -
#12429 *a contact updates-nél mindenkinél az van h "pending" -
#12428 Nah, végülis csináltam egy új msn-t, mert nem nem nagyon akart összejönni.
Itt csak annyi lenne a kérdésem, h normális ha a "What's new"-ban az állapotfrissítések nem jelennek meg? (pedig elfogadták a barátnak való felkérést már jónéhányan, és volt pár kiírás módosítás is; a képmegváltoztatás, játék meg egyéb cuccok viszont megjelennek) -
KaBuTo666 #12427 Szóval nem, a francba. -
#12426 Olvass, ne itt rinyálj. -
KaBuTo666 #12425 letelt a január...hol az új plus? -
andersh #12424 nem igazán értem mit írsz, meg shotot is rakhatnál be róla, de talán idővel megváltozik a kiírás -
#12423 És az egyébként nem okozhat problémát, hogy az "account overview"-nál az emaillistában az új e-mail címnél azt írja, h hitelesítsem(pedig az e-mailváltásnál már hitelesítettem) , viszont ennél azt írja h a régi e-mailcímre küldené a hitelesítő linket, ami nem létezik... -
#12422 Köszi szépen! -
andersh #12421 várni kell 1-2 napot és akkor megint látható lesz az összes partnered
de ezt írta is mikor megváltoztattad csak úgy látszik h nem olvastad el -
#12420 Üdv!
A következő lenne a problémám: megváltoztattam a windows live id-met, egy új e-mail címre cseréltem, mert a régi úgysem létezett. Viszont most, ahogy bejelentkezek az új e-mail címmel, a partnereim egyike sem elérhető. Visszaállítani a régi emailt ugye nem tudom, mert az nem létezik. Mit lehet ilyenkor csinálni?
A választ előre is köszi! -
Cabaye #12419 Szia.Köszönöm szépen közben már sikerült megoldani. Windowst xp-t kellett frissíteni és onnantól már engedte telepíteni a régebbit is. Köszi -
#12418 sziasztok! most raktam ujra a windows xpt, és az msnt is feltettem de nem akar menni kiírja hogy átmenetileg nem elérhető a szolgáltatás de nem is kezd betölteni az msn csak mikor rányomok hogy bejelentkezés élből ezt dobja ki. próbáltam a régi msnbe belépni az alapba ami fenn van az xpn alapon és ott ugyan ez, ebuddyról beenged és más gépről is! ujratettem többször ugyan ez, mit tegyek? -
janihunk #12417 Hát nemsoká. -
#12416 És? Vége van már a januárnak? -
janihunk #12415 Mikor jön már a 11 es MSN hez a Plusz? Azt mondták január végén nem? -
Holjam33 #12414 szia!
próbáld meg az offline installerrel telepíteni innen: msn letöltés