Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Azt szeretném kérdezni, hogy... Be lehet-e állítani azt az új MSN Live-ba, hogy a "fõablakba" a zöld kis figurák helyett a listámon szereplõ képe, avatarja jöjjön be?
Tehát arra gondolok, hogy a zöld figurák helyett a partnereim képei jöjjenek be! Sajnos nem sikerült beállítanom, remélem, hogy segítetek! thx
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
a képnézegetés annyira nemizgat..
ált csupasznõt verdát vagy vmi félresikerült képet rakok be 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Az akciós meg úgy jelenik meg mint a rezgetõs szöveg. Szóval lehet mindkettõvel megtréfálni, elgondolkodtatni a népet.
link pedig itt: StuffPlug 3
Viszont a Discovery-s problémámra valaki...
Amúgy nekem még mindig a 7.5 és a régi Stuff a nyerõbb, mert Stuff 3-ban (jelenleg) nincsen a 'ki nézte meg a képedet', stb. Szóval a "Conversation"-os. Errõl valami vélemény, megoldás?
linket pls a Spluginhoz <#vigyor>#vigyor>
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
!fakeinvite szöveg
meg !action szöveg
írjátok be, persze akinek fent van😄😄😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mégha nagy nehézségek után el is indul, rövidesen hibát észlel és kilép.
na az kellene 1 ismimnek is..
má régen csináltsm..csak elfelejtettem :|
Hol kell MSN Címet regelni???
Megvolt a cím csak elkeevertem.
Olyan kéne hogy megmaradna freemailnek
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Ott katt az Új üzenetre, majd Tallozás, beteszed a zenét, és már szól is.
.: mobilize.hu :.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Pedig leszedtem hozzá a windows messengert is!azt írja ki,h "a mukamenethez nincsen használható adathordozó!" már újra tettem egy párszor ha valaki tud kérem segítsen!köszönöm elõre is
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
c:\Documents and Settings\Akyyy\Contacts\akyyy@***.hu\
c:\Documents and Settings\Akyyy\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\akyyy@***.hu\
Ezt a két mappát kitöröltem, persze az én címemmel, de ugyanolyan szar. Mást is ki kellene még szednem a dokumentumokból?
bár az is igaz hogy azóta adtak egy ujabb verziót, lehet azzal már menne... majd kipróbálom.
sp fórumába irták, hogy
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Nincs olyan a WLM-hez, hogy "csoportos letiltás"???
Mert néha jól jönne...<#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
vagy google : wlm/msn script
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://loal.atw.hu
Merre találni azt a helyet? mess.be-n nem találtam, vagy lehet, hogy csak nem igazodtam ki rajta?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
ha felteszem a dll-t akkor el se indul.. akkor egy snassz hibás müveletet hajtott végre üzi jön 😞
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
feltettem az afpx30full Win XP frissitést és ez feltesz egy béta msnt ami nem magyar, ezt én le akartam cserélni arra ami eddig fent volt nekem (magyarra), és erre ilyen hibaüziket kapok inditáskor:

nem tudja valaki hogy, hogyan lehet beállítani azt hogyha írok valakinek és valaki más bejelentkezik és ír nekem akkor amit írtam az elõzõ partneremnek akkor azt a másikban folytatom:S<#buck>#buck>