13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4380 Helló! Találkozott vagy hallott valaki olyan hibáról az msn-be hogy írt valakinek de azt az üzenetet elküldte az összes partnernek akinek volt nyitva ablaka? -
#4379 b-verzió: véletlenül letörölt...ahogy a csajokat ismerem xDDD -
#4378 hát elég valószínűtlen tegnap este még beszélgettünk, utána letörölt volna, majd meggondolta volna magát?:S
nah majd megkérdezem:) -
#4377 törölt és visszavett? -
#4376 most jelentkeztem be, bejött egy olyan ablak mint amikor valaki felvesz, a bal felső sarokba, de egy már meglévő partnerem neve volt ott...nem is törődtem vele, gyorsan leokéztam....most meg kiváncsi vagyok hogy mi lehetett az...:D
vkinek valami tipp? -
50cent911 #4375 megtaláltam nem kell -
50cent911 #4374 valaki betudná linkelni a karakterszmálót?köszi -
Bmx01 #4373 Miért lehet az hogy személyes üzeneteknél ha beírok valamit, ékezetes betűknél átvált ien ismeretlen formátumba hogy nerm lehet kiolvasni.
Mit lehet csinálni hogy ne váltson át? -
Noorbi #4372 Hello! Nem tudok bejelentkezni MSN-re se kliensről se webmessengeről. De egy másik ember ugyanerről a gépről be tud. Ez miért lehet??
Köszönöm! -
#4371 stuffplugin -
#4370 Ezért szeretem az ezsgét:) Na meg azért mert a legáttekinthetőbb fórum:) Még külföldi fórumon sem láttam ilyen egyszerű és áttekinthető fórumot:) -
#4369 heh mindig tanulok itt vmit xD -
#4368 ahah. :D htx. én mindig amsnnel néztem :D -
#4367 Jaja megnéztem azt is:) -
#4366 SŐt olyat is tud, hogy Te kinek a listáján vagy fenn :) -
#4365 Plus menü a főablakban->Partnerlista karbantartása. Utolsó oszlop: Fennvagy -
#4364 ojat hol irja? aszittem ojat csak amsnbe lehet :o -
#4363 csak utánnad :D -
#4362 pro vagy te ;) -
#4361 megoldottnak veszem az ügyet..
C:/program files/WLM/msn.exe - enyém
C:/program files/MSN/msn.exe - hugomé
indító pultba..
minjá meglesem
-
#4360 mégegyszer indítsd el az msnt parancsikonból nem egy ablakon belül fogsz tudni belépni mégegyszer (ha ez nem megy akkor sry):D -
#4359 nemtom akkor nálam simán működött -
#4358 látom nem érted a szitut..
gép bekapcs..MSN bejelentkezik...
hiába van beállítva a több fiókos bejelentkezés..csak 1 fiókot enged 1xre bejelentkeztetni...
de ma reggel megoldom úgy h jó legyen :) -
#4357 Ez simán plusból megodható. Beállításaiban kell bepipálni és kész, már indítható is az MSN:) -
#4356 jól gondoltad..csak
1 gépen
Én
és hugom..
:) -
#4355 Gondolom hogy nem egy gépen akar kétszer, ugyanazzal a névvel belépni :) Hanem például barátnő és ő. -
#4354 Akkor mennie kell. Egy fiókkal egyszerre csak egy helyen tudsz belépni. :) Majd a 9es msn-nel lehet több helyről. Amúgy hiába nevezed át a parancsikont mert nem azt figyeli hanem a folyamatok között nézi hogy fut e a messenger. Legalábbis ha értelmesen programoznak, márpedig a Microsoftnál nem balfaszok vannak:D -
#4353 be van állítva...több fiókkal való bejelentkezés.....
később kipróbálom tesa infójával :) -
#4352 Plusal:) -
#4351 oksa :) -
#4350 Hát próbáld meg kétszer berakni azt inditópultba a parancsikonját, más más néven, lehet hogy akkor kétszer fogja indítani, s ha plusba betoltad a több msn 1x-re, akkor még csoda is történhet :D -
#4349 én Zone alarmot használok...simán felenged vele..
Nod32 + Zone alarm..és nicns baj :) -
#4348 hogy tudnám azt megoldani h mikor benyomom a gépet 1xre 2 WLM jelentkezzen be? -
#4347 Na odáig eljutottam,hogy ha a drága Kaspersky Inernet Security-t kikapcsolom ( a védelmet) akkor betudok jelentkezni. Esetleg valaki nemtudná megmondani,mi a jó francot kell a KIS-ben beállítani,hogy ne kelljen ezt mindig megcsinálni? A Tűzfalon engedélyezve van a WLM. -
#4346 Valaki tudna érdemlegesen segíteni a problémámon.
A beállításoknal a Kapcsolat részénél ot is a SOCKS részhez mit kell írni,hogy legyen kapcsolat? Lehet ez a problémám. -
#4345 Nálam alapból ki van kapcsolva a megosztási mappa:)) -
#4344 Az szokta lebuktatni nálam a rejtett fickókat :) -
#4343 hi, a megosztott mappa szinkronizálását látja a másik, ha én rejtve vagyok? -
#4342 majd idővel megjavul -