Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
c:\Documents and Settings\Akyyy\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\akyyy@***.hu\
1) Uninstall 2) Full kiírt minden Messengerrel kapcsolatos dolog 3) Újraindít 4) Újratelepít 5) nem müxik:C
egyik tn vmi contents.
A Messenger valamelyik reggel elkezdte azt játszani, hogy nem léptet be, és a képen látható üzenetet dobja vissza. Természetesen minden trablsútingos dolgot végigcsináltam, újratelepítettem, WLM-et, régi MSN-t, de csak és kizárólag a régirégi Windows Messengerrel mûködik azóta.
Ötlet? o.0
Apróság: másik felhasználói fiókot hozok létre, tökéletesen mûködik:o
(ezzel viszont az a baj, hogy az UIOPJKLÉM:_ gombok úgy mûködnek, mintha be lenne nyomódva az Fn (laptopról van szó))
Olyan problémám lenne, h a partnereim nevei, fogják magukat és átváltoznak egy 1-esre. És állandóan azt írja ki, h "1 bejelentkezett", "1 kijelentkezett". De viszont a partnerlistában jók a nevek. Meg egyes van a karbantartó résznél meg a beszélgetések közben a lapfüleken is. Tudtok rá vmi megoldást?
Jah, és Boldog, békés Karácsonyt Mindenkinek!
\"I want to know, how God created the world.\" \"That which does not destroy us, makes us strong.\"
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nekem sincs más 5letem..csak vin reinstall
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ui. olvassátok ezt a topicot?😄
http://f1ferrari.hu
Sziasztok! Következõ a problémám bejelentkezik msn majd szokásos hiba üzivel kilép hibát észlelt és ezért leállt...! Újra tettem akkor is ezt érte ki felttem a 7.5-t annál is! mi lehet a gond? Nincs kedvem winreinstallhoz😊
http://f1ferrari.hu
Rush!
Igazság szerint nekem elég lenne az is, ha látom a partnerek képeit, személyes üzeneteit és nevét. Szóval elég, ha az e-mail címét csak akkor látom, ha felé viszem az kurzort vagy egyéb módon megnézem.
Ezt hogyan?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
de ha ujra elindítom vagy elõ se jn vagy egy perc késéssel
amugy 8.1beta van meg plus, de ugyanezt csinálja plus nélkül, meg 8.0ával meg msn messenger 7.5el is...
Ha netrõl szedem a telepítõ exéjét, akkor is ez van. Gépet most tettük újra, XP pro sp2, Windows Installer 1et szedtem le a microsoft oldaláról mert az vmiért nem mûködött alapból jól. Nem tudjátok mi lehet a gond? Nem igazán szeretném megint ujrarakni a gépet:S
- plugin,
- szript,
- msn plus,
- egyéb hülye kiegészítõk, amiket egyesek teljes szeretettel töltenek le( 3d szmájlicenter vagy mi a szösz),
- keretrenszer progik
- valami rossz "sütit" evett a géped és ki kéne üríteni
- stb.
a következõ a problémám: indításkor automatikusan fut a messenger(live8.1) de kb egy percig bírja ki aztán lefagy és be kell zárnom feladatkezelõvel. Utána már nem tudom megnyitni, elindítom de nem történik semmi vele, nem jön elõ az ablak, viszont a futó folyamatok közt ott van...
ez vajon mitõl lehet?
erre még senki sem tud választ?
de még szkriptek is vannak erre... de butítsuk a népet a hozzá nem értésünkel<#eljen>#eljen>
azt h lehet megcsinálni h annak az embernek a képét rakom be az én képemhez akivel beszélgetek??
bocs ha értelmetlenül fogalmaztam! 😄
Ötlet?
Esetleg találkozott valaki vele?
Köszi.
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
most küldöldi fórumokon keresgélek, vhol azt írják reinstall vhol várni kellett...
Amikor megpróbál bejelentkezni az MSN Messenger programba, megjelenhet a következõ hibaüzenet:
* A rendszer nem tudta bejelentkeztetni a következõ szolgáltatásba: MSN Messenger. A probléma a szolgáltatással vagy az internetkapcsolattal lehet. Ellenõrizze az internetkapcsolat mûködését.
A helyzet megoldásához próbálja meg a következõ lehetõségeket:
1. Gyõzõdjön meg arról, hogy kapcsolódik az internethez.
2. Gyõzõdjön meg arról, hogy telepítette az MSN Messenger legújabb verzióját.
3. Gyõzõdjön meg arról, hogy telepítette az operációs rendszeréhez elérhetõ legújabb frissítéseket. Microsoft® Windows® operációs rendszerek frissítéséhez keresse fel a Microsoft® Windows® Update webhelyet.
4. Ha tûzfalat használ, akkor gyõzõdjön meg arról, hogy az MSN Messenger programnak teljes körû jogosultsága van a tûzfalon keresztüli kommunikációhoz. További információ a tûzfal dokumentációjában olvasható.
5. Ellenõrizze az MSN Messenger speciális kapcsolódási beállításait.
Megjegyzések
* Ha számítógépe egy vállalati hálózat része, akkor forduljon a rendszergazdához annak ellenõrzése érdekében, hogy a hálózat lehetõvé teszi-e az MSN Messenger szolgáltatás elérését.
* Telefonos kapcsolat használata esetén elképzelhetõ, hogy idõtúllépés miatt nem sikerül a kapcsolódás. Késõbb próbáljon meg újból kapcsolódni.
.: mobilize.hu :.
kolin mekré...
sztem inkább Mad Max 2 (The Road Warrior) 😄
gyerekkorom nagy filje 😊
alapmû amúgyis...