13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4460 Sajnos most nem tudom megmondani, mivel a munkahelyi gépemről van szó, de hétfőn visszatérek :) -
#4459 melyik IE van fent?
bármilyen adware/spyware blocker fut? -
mac100 #4458 mindenhol müködik csak az msn-en nem és ha nincs bedugva és más hiv akkor is kiirja a hibát -
#4457 elméletileg a HKCU-n kívül máshol csak olvas...mi a hibaüzi? -
#4456 Próbáltam. Rendszergazda állított be nekem teljes hozzáférést ahhoz a mappához, de úgy sem ment. Lehetséges, hogy azért, mert a registryhez nem fér hozzá? -
#4455 nem kéne hozzá admin jog, max annyi lehet hogy a C:\program files\Windows Live\Messenger mappára nincs olvasási jogod. intézőből el tudod indítani az msnmsgr.exe-t? -
#4454 webkamera driverének frissíése?
más progiban müködik, csak az msnben nem? skype, vagy a legegyszerűbb, egy flashes videó chat oldal. -
mac100 #4453 én a showman, még hogy nem kell? -
#4452 tik vagytok parasztok, dikmá szevasztok -
mac100 #4451 na jól van má tik perverz állatok -
mac100 #4450 az a baj hogy kurva messze lakik és kicsit nehéz lenne ezér lenne fontos nekem -
#4449 de úgy még nem dugtak -
#4448 menj át hozzá:D -
mac100 #4447 lécci valaki segitsen ........igy nem tudok kapcsolatba kerülni a barátnőmmel -
#4446 Van arra valami megoldás, hogy rendszergazda jogosultság nélkül indítsuk el a progit? Novell alatt nem engedi pedig telepítve van. -
mac100 #4445 Szevasztok lenne egy problémám ahányszor rámegyek hogy videó hivás inditása, kiirja elnézést kérünk a leállásért, nemsegit ha verziót cserélek jelenleg a 8.5 van fent, Windows csere lehetetlen abból SP2 van fent, mindegy hogy mire megyek arra a kis webcam jelre vagy a webcambeállitásokra akkor is kilép, a kamerának semmmi baja többször ki lett próbálva, mi lehet a hiba? Köszönöm a segitségeteket előre is. -
#4444 najo, csak ték.
-.- -
#4443 már megtaláltam :D -
#4442 Már rég letöltöttem egy szkint, de most vissza szeretném állítani az eredetire
Ez hogyan lehetséges? -
#4441 nm -
#4440 sszzúúússzzáááá -
#4439 annyira ratyi. rákom kivan vle amikor meglátok egy ijet. :| -
RED BULL F #4438 ja most jöttem rá én is :D azt nem értem, eddig mi a sz**rnak nem volt jó?? na nem baj. Azért kössz -
#4437 amikor felteszed, engedélyezni kell a szkriptet és jó lesz. -
RED BULL F #4436 Jah igen, én már ezt a Letter Countert régebben letöltöttem, de nem tudom hogy lehet vele kiíratni a személyes üzenetembe. Csak annyit tudok, hogy ha a partneremmel beszélgetek, beütöm a /lettercount parancsot, és kiírja a beszélgetőablakba meik betűből, mennyit üttötem le eddig, + az összes leütött karaktert. de nekem nem arra van szügségem -
#4435 #4335 -
RED BULL F #4434 Nekem kéne az a script, ami a személyes üzenetemhez kiírja, mennyi karaktert ütöttem le eddig. Pontosabban erre gondolok:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/sdf.JPG -
#4433 az igen:O -
#4432 Ha írtunk egymásnak, akkor a gépem 5 perc múlva kékhalállal újraindult mindíg... -
#4431 Ő,megvan feltetem a service pack 2 őt az 1 re és most jó. -
#4430 szedd le a plust meg minden scripte, külső progit. ha így is lefagy más lesz a gond. na? -
#4429 Hello mindenkinek.Neem az msn most kb bejelentkezés után rögtön lefagy valaki tudna segiteni???(virus nemlehet mert ujratelepitettem és utánna kezdte el) -
#4428 Rosszabb mint egy 256os sdram :D -
#4427 A nem volt elég nagy melle az hardveres ok?:DDD -
#4426 Így van, én is tiltottam már le szándékosan egy lány ismerősömet. De sajna nem azért, mert megutáltam, épp ellenkezőleg. Hardveres okok miatt kellett szegényt letiltani. -
#4425 Ezt végigolvasni is sok volt:D
Mindenkinek szeretném üzenni, hogy ha letiltanak, az biztos nem véletlenül történik... -
#4424 bazeg :DDDDDDDDDDDDDDDdddd -
#4423 Azt nem tudtam. De pár hónapja ha én letiltottam valakit, akkor nem kaptam meg tőle az üzenetet.
Ez most is így van. Nem? -
#4422 de te fogd fel h NINCS ijen!
ha vki letiltott..kaptál 1 Í.J-s pólót...
nemtudod megnézni h ki tiltott le..
különben mi értelme lenne a tiltásnak?... -
#4421 ha letiltasz valakit, attól még a listáján fennvagy, és ő tud neked üzenetet küldeni. A letiltás csak annyit takar, hogyha fennvagy, ő akkorsem fogja látni. Amióta bejött a nem elérhetőnek lehet üzenetet küldeni szolgáltatás, azóta lehet küldeni olyannak is aki letiltott téged.