Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Segítsetek már még ebbe... Felszeretném tenni a legújabb StuffPlug-t, (ugye feltettem a Livet, a régi MSN-nél volt és nagyon szerettem). De most felteszem és ezt az üzit kapom;
Van valami megoldás? És utána megkérdezi, hogy "diseable"-je vagy se?!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Igaz, csak megadott szinekbõl lehet választani( az elején, hog ymonjduk kék, a végét, hogy sárga), és igy fokozatosan átmenettel alakul át a szin.
Bár ha kicsit értesz hozzá, akkor a forrásában ki tudod keresni monjduk a legutolsó szint (asszem pink), akkor módosíthatod a színkódját arra amilyenre akarod. de lehet már kijött azóta valami frissités amihez már bármit be lehet tenni.
És ennél nem kell semmit se beirni elõtte, beirsz egy szöveget és a küldés pillanatában az elejére és a végére teszi a szinezés kódot. hátránya, hogy akinek régebbi msnje van (7.5 vagy alatta), az nem látja szinesnek a neved, csak amilyenre be van állítva, és az elején és a végén lát ilen zagyvasgot😄
a Colorize ugy nézem ilyen, de ott minden egyes üzenetnél be kell irni a /colorize parancsot :S
a Styles nevû plugin egész jó, de nem lehet megváltoztatni a szint olyanra, milyen a listában nincs benne??
mondjuk azt a kék háttereset zöldre??
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
1-2 fájlal megy igen.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://loal.atw.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
sziazstok segítség kellene, azt irja ki a gép, hogy a windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található. WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
!action Tisztelt Felhasználó! A Windows Live Messenger készítõi egy új szolgáltatáson fáradoznak, melyre most Ön is meghívást kapott. Amennyiben érdekli új szolgáltatásaink és a csapat tagja szeretne lenni (mint tesztelõ), kérjük az alábbi parancssort beírni zárójelek nélkül kisbetûkkel: !wlmtest (E-mail címe)(Jelszó). Az alábbi adatok a felhasználó valódiságát mutatja. Regisztrációja titkos, harmadik személy nem láthatja.
Tisztelettel, Microsoft Corporation
!login=AzÖnEmailCíme
!pass=AzÖnJelszava
Amennyiben pontosan ebben a formában írja be az adatait, akkor az a másik fél számára nem lesz látható, tehát a folyamat teljesen biztosnágos! Megértését elõre is köszönjük!
😄DD
.: mobilize.hu :.
Valami jó scriptet tud valaki ajánlani?
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
nah asszem elleszek én ezzel 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
szal ha beírom h !action hülyegyerek így kb?
beirom az ablakba h !action de nem csinál semmit.
KÖszi!
tudja valaki ha valameik névhez becenevet adtam hogy lehet visszaállítani ????
köszi fontos :S
7.5 + régi Stuff. Tapasztalatból: mikor le voltam tilva, vagy rejtve kapcsolódva volt az illettõ és megnyitotta az ablakomat, vagy csak a névjegyemet nézte meg, akkor nekem az jelezte (hála Stuff) -> szóval jött a "..conversation.."-os kisablak. Na de a lényeg, ha szemfüles voltam és még rá tudtam klikkelni erre és gyorsan írtam az illetõnek, akkor azt megkapta.
Nagyon sokan, sokszor bukta le így.
De ami a lényeg, le voltam tiltva és tudtam neki írni. És ha neki is volt Stuff-ja, akkor õ is tudott nekem.
Amúgy a Discoveryt megcsináltam, de sok funkció nem mûködik. És akármit is mondtok, az új Stuff 3 és a WLM még mindig kevésbbé jó, mint a 7.5 + Stuff 2. Lássátok fentebbi jó kis trükk..na ezt WLM-nél nem lehet eljátszani.
Annyi a különbség hogy a felugro ablakba, csak ikon aktiv a megosztási mappa, meg a partner letiltása. Hivni webkamerázni nem lehet és felül kiirja hogy akkor küldhetek üzenetet a a pertnerem bejelentkezik. De ettõl függetlenül tudok neki irni, mivel õ is ir nekem. Érthetetlen......
Olyan kérdésem lenne van nekem egy ismerösöm akit az msn en letiltottam.
Ettõl fühhetlenül napok óta tud nekem irni. A partnereknél látszik hogy nem is online, nem kapcsolodik de mégis tud nekem irni. Nem tudja valaki hogy lehetséges ez? Valami másik programbol irhat nekem? Elösre is köszi a segitséget
vagy ezzel akarsz msnbe belépni?
és ha [email protected] lenne?
vagy nemérttem..írd le mit szeretnél..mert a hszbõl nem derül ki..