Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
http://loal.atw.hu
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
pl amiket lerirtál. olyasmik csak több. 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Köszi
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
nincs fent 1ikõtöknek sem SweetIm?
esetleg vmi smájlis izéke?..
azok kavarnak be rendesen..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
msn live-ban elküldtem valakinek egy üzit amit nem kellett volna de nincs még bejelentkezve..
hogyan lehet visszavonni az üzenetet mielõtt bejelentkezik hogy ne kapja meg?
pls pls pls heeelp <#shakehead>#shakehead>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
(Messenger Plus! Live 4.11.254 ez van fent)
<#conf>#conf>
pl.:
Eredeti
XY üzenete:
Hello
Modositani
XY
Hello
Nem tudom hogy érted és hogy van e erre megoldás!
Amit mondtál !action parancs a stuff-ba nem minden partner látja
és a partnerek üzenetét nem alakitja át szoval érted mit akarok?
Tud valaki segiteni ebbe?
vagy irsz egy szriptet, hogy mindig irja az irásod elé az !actiont, és akkor a többit már tutod😄
stuff pluginra keress rá
TDU:[HUN]dudutech
A következö dolgot szeretném megcsinálni az MSN 8.1-ben
és azon belül is a beszélgetö ablakokban!
Nem akarom hogy kiírja a nevem ill. a partner neve mögé hogy
xy üzente:
Ha van valakinek 1 jó kis tippe vagy a Plus Live hogy jó Script-e
akkor azt meghálálnám...
Tényleg nincs magyar Plus Live Script weboldal?
Üdv
Jól sejtem, hogy valaki turkálhatott valamelyikünk gépén? Ha így van, mivel tudom megnézni, hogy ki lehetett, illetve mivel tudom kivédeni, hogy újra megismétlõdjön a dolog? Az én gépemen 8.1-es végleges magyar van, az övén pedig 8.0 és a Plus.
A LiveMail még nem jött ki magyarul?? Vagy õ is majd a vistával együtt debütál?
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
A Live Messenger elõtt (bármelyik MSN Messenger verziónál), ha jobb alsó sarokban lévõ ikonra rámentem, ott jobb klikk, és azonnali üzenet küldésére mentem, akkor csak az online embereket mutatta, most viszont az összeset, hogy lehetne beállítani, hogy ott csak az online embereket mutassa. Köszi.
Hogyan lehet zenet hallgatni valakivel ugy mint a yahooban hogy egyszerre en is meg o is haja???
Ha lehet pontos megyarazatot kerek. kb. ugy ha lehet: Tools>Options>Alerts.... HA LEHET ILYEN FORMABAN
Koszonom 10000-szer
TDU:[HUN]dudutech
vagy esetleg a patch lehet a hiba..
legalábbis én ezeket javaslom..
Lenne egy gondom a live messengerrel, egy ideig nem volt gépem, és most újra kellett telepitenem a wint és felraktam a live messengert (8.0 és 8.1-et is próbáltam)
és azt csinálja, hogy amikor bejeletkezik valaki, vagy írni akarnak nekem, akkor kidob, hogy a Windows live messenger hibát észlel, ezért leáll. a Hibajelentés
így
néz ki részlezetve. Ezerszer újraraktam már és semmi, ugyanezt csinálja 😞 Mi lehet a gond? Régen simán ment a live 😞
Addig visszarakom a 7.0-át, de remélem meglehet valahogy oldani, hogy a live is menjen.
Köszi szépen mindenkinek elõre is, remélem tudtok segiteni.
http://loal.atw.hu
nem, sak a felsoroltakaz változtatja meg (email, betûk marad az ami)
katt a személyi adatok megadására, utánna majd elfogadás..és mûködni fog..
Segítsetek légyszi, mert nem igazán vágom még ezt az MSN Live-t!
Fõablakomban van egy ilyen, felirat hogy; "1 függõben levõ felkérése van!" Ez most azt jelenti, hogy valaki fel akar venni?
Rákattintok erre a szövegre és ezt az oldalt kapom;
Itt mit kell csinálnom? Mert hiába nyomogatog akármit a "Függõben levõ felkérés szöveg" akkor is ottmarad! Légyszi segítsetek, köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12