13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4620 szep estet mindenkinek!
Lehet mar fordultak hozzatok ezzel a problemaval, de ha nem problema nem bongeszem vegig az egesz forumot. Szal az a szitu, hogy ha megvaltoztatom a nevemet vagy a szemelyes uzenetemet vagy csak szimplan allapotot akarok valtani folyton ki kell jelentkeznem es vissza. Szoval nem tudok semmit sem modositani anelkul h ne kene reloginolni..Valaki talalkozott mar ezzel? Ha igen, mi a megoldas? mert elegge idegesito. elore is thx a valaszt. -
#4619 jaja valaki tuti megcsinálta volna, én is ezen gondolkoztam:) -
#4618 Programozd le:D Ha meg lehetne oldani, szerintem már rég lenne ilyen progi:) -
#4617 xD -
#4616 Megpingeled az embert azt ha visszajelez, akkor fent van :D -
#4615 remek
nem lettünk előrébb -
#4614 remek
na és ezzel előrébb vagyunk ? -
#4613 pedig lehetne -
#4612 van -
#4611 Asszem nem elég a 16os betűméret, minimum 24-el kéne kiírni hogy
NINCS! -
weber #4610 Minden nap feltesznek valami hasonló jellegű kérdést.... -
#4609 sohaj... -
#4608 olyan addon van ami mutatja hogy ki van rejtettben?
-
weber #4607 Létezik olyan script, hogy ha bejelentkeznek a partnereim MSN-re akkor egyből ráírjon? -
#4606 Nekem a beérkezettek között ott van 3 ilyen fájl is, egyik sem fertőz :D Csak nem szabad "enni" belőlük :P -
#4605 kellett neked bekapcsolni... :D -
wertz #4604 ok köszi -
#4603 sztem akkor automatikusan ki van kapcsolva -
wertz #4602 nekem nincs msn plusom akkor nem kell semmit csinálni?? -
#4601 msn plus..beállítások..beszélgetések..autómatikus fájlfogadás..
-
wertz #4600 Bocsika Hol kell kikapcsolni ezt a funkciót.KÖSZI -
#4599 nekem is ki van természetesen kapcsolva, épp ezek miatt:D -
#4598 mákostészta :D
én 2 haverral olyat balhéztam..de igazam volt..addig magyaráztam, hogy ami elromolhat az el is romlik :D
-
#4597 nekem szerencsére ki van kapcsolva -
#4596 Vírus terjed az MSN hálózatában! Ne fogadj senkitől a neveddel jelzett csomagolt fájlt!
megfertőz és bizonyos idő után minden partnerednek tovább küldi!
akinek be van kapcsolva az automatikus fájlfogadás az kapcsolja ki! -
#4595 nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha rejtve vagyok, vagy ha az rejtett akinek te írsz -
#4594 Miért van az, hogy üzeneteim nagy részét nem kapja meg akinek irom, néha néha kijelzi a program hogy nem sikerült elküldeni... de álltalában nem szokta kijelezni...? valami megoldás? -
#4593 jelentem kiöltem..(de ezt csak órák múlva tudom meg..) -
#4592 :d nekem is jött vagy 2szer:D -
#4591 épp ölöm a vírust :D -
#4590 Jaja én beis kaptam tőle XD
Azóta már ujraraktam a MSN-t meg vírust is írtottam -
#4589 hát nekem pl. a topic házigizdája nyomatékosan nyomatja a vírusokat ide melóba, de minnyá úgy letiltom a faszba, hogy fúúúúú -
#4588 az msn discovery amúgy biztonságos? mert én úgy hallottam hogy könnyen felszed 1-2 vírust.. -
#4587 adam127 sikerült köszi szépen úgy felbasztam a haverom agyát vele:D::DD
de nem jönne rá hogy csítelek:D na még idegesítem kicsit aztán megmutatom neki:D -
#4586 sokat kéne visszaolvasnom, és nem vistám van:D de már megvan úgyhogy nem kell.P -
#4585 vistánnem müködik -
#4584 -
#4583 az aknakeresős scriptet valaki be tudja linkelni?:D -
#4582 Igazad van! Rendkívül fontos dolog, hogy betöltődjön a kép... -
Driftman #4581 Szóval szerintem teljesen felesleges volt véleményt nyilvánítanod főleg ha magadtól nem jössz rá.