13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• norbi56
    cs all nincs olyan valami a wlm-hez amivel látjuk a rejtve kapcsolódott partnereket?
  • Benny04
    pedig nem volt.
    írtam neki, de nem írt vissza.
  • Apocalipto
    Be van az jelentkezve, csak rejvte kapcsolódik
  • Tigristank
    Én már egyszer megnyitottam. Semmi különös nincs benne, csupán az van, amit SimaSuna mondott. :)
  • Benny04
    képt! :D
  • SimaSuna #4655
    ez 1 link...kéri a neved és a jelszavad...
    beirod..kampeca a zemesenednek..
  • Fabio Capello
    faxom se tudja, itt már van olyan ami a linkre rányomva kapásból aktivizálja magát
  • Benny04
    miért?
    ha rákattintasz, úgyse lesz először semmi sem szvsz...
    biztos rákérdez, hogy le szeretnéd-e tölteni azt a fájlt, és miután megnyitod, utána fertőzi meg a gépt, nem?
  • Fabio Capello
    nemhát :D jobb befosni mint bevállalni :D
  • Benny04
    nemmered :D
  • Fabio Capello
    énis kapom most sorjába, nemmegnyit :D
  • Benny04
    http://felhasználónév.t0nez.info
    Egy gyerek most küldte, oszt nem is van bejelentkezve :O
  • Benny04
    na akkor mi a szkript neve :)
  • akyyy
    stem fent van valami szmájli center vagynemtom szkript, rossz pls, stb.
  • akyyy
    nem kell hozá discovery:D elég egy szmájliberakós progi vagy nemis tudm, régen foglakoztam vele. azzl se tuddta tőlem lelopni senki a szmájikat:D
  • SimaSuna #4645
    WLM verzió?
  • weber
    Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amikor bebootol win akkor faszán bejelentkezik az msn, aztán egyszercsak így fehérre fagy az ablak, onnantól akárhányszor újraindítom a bejelentkezésig fasza, aztán megint ez a fehérség jön elő, addig így megy ez amíg nem restartolom a gépet, és nemtudom mi okozhatja ezt. kb 2 hete telepítettem újra a windowst, elötte ugyanez a verzió volt fent és minden frankón futott, ha tudtok vlamait erre légyszives írjatok.
  • Petka
    Akkor meg lehet, hogy nála van router vagy tűzfal hiba...
  • Insomnia93
    router-em nincsen... :P
    am meg csak egy embernél baszakszik azért kérdezztem hogy hát hogyha tudjátok h mi a bibi... na de mind1 azért köszi a help-et...
  • Petka
    Tűzfal vagy router beállítás hiba?
  • Insomnia93
    sorry de nem vok hülye ( ANNYIRA ) erre azért én is rájöttem de nekem behozz a cam-ot az ö kamerjánál meg kiirja h : webcamera betöltése és csak probálkozik aztán kb 1 perc mulva pedig bezárja ( tehát nem bir '' csatlakozzni'' ez mért van? XD elöre is köszi a help-et remélem megértettétek h mi a problem :D xDD
  • Fabio Capello
    hamár kamerák:

eddig minden további nélkül működött a cam az egyik ismerősömmel, de mostanában mikor csatlakozna, kékhalállal kampec. semmi változtatás nem történt a gépen, úgyhogy tétlenül állok a dolgok előtt... :S
  • autoszimulator
    neki is küldenie kell ,és neked elfogadni
  • Insomnia93
    csö all

valaki nem tudja hogy miért van az hogy cam-ozásnál csak ugy müködik h ha videohivást csinálok ha sima kép küldéssnél csak az én cam-om jön be a másik félnél pedig nem hozza be....
  • Benny04
    én se...
  • szucsy89
    ezt nem is tudtam:D
  • Benny04
    köszi :D
  • LoDMaSt
    Mintha discoveryben lenne ijen funkció, hogy nem engedi, hogy más elmentse a hangulatjeleid, kérd el tőle :D
  • Benny04
    Sziasztok!
    Van egy ismerősöm, akitől nem tudom lementeni a hangulatjeleit. Amikor jobbegérgombbal rákattintok, akkor nincs ott az, hogy "Hozzáadás".
    Miért van ez?
  • Gyocsika
    Hali!!

Nagy segítségre lenne szükségem.
    Tegnap óta nem működik az msn- em :S azt írja , hogy sikertelen bejelentkezés a szolgáltatásba.

Hibakód: 80048820
    Bővített hibakód: 80048412

Már próbáltam lefuttatni az msn javítási cuccát, de még mindig nem jó :s

Légyszi mondjatok valamit, h mit tudnék csinálni?
  • Kenny85
    ahh köszönöm szépen
    kicsit idegesített h hugom megosztási mappában órákon át mixeket küldözgetett át
  • autoszimulator
    TCP 1863, TCP/UDP 1025 – 65535
  • Kenny85
    hi
    tudja valaki h megosztási mappa melyik porton müködik?
  • [HUN]FaTaL
    ez jó, nem is ismertem:)
  • Driftman
    akk jó kösz.
  • tigeroo
    amugy milyen beépített smiley-k vannak msn-ben?

mert pl. ezeket csak mostanában láttam
    ('.')
    (yn)
    vannak még ilyen "titkos" szmájlök amik nincsenek a listán rajta?
  • [HUN]FaTaL
    Elméletileg már a szerveren tárolódik, legalábbis bárhova megyek megjegyzi:) Notebookon is azt mutatja amit előtte asztalin beírtam.
  • Driftman
    Hello
    Ha ujjra telepítem a windowst és a wlm-t is akkor a partner megjegyzéshez beírt szöveg az elfog veszni vagy az nem a gépen tárolódik?

• SimaSuna #4622
    format c:

vagy Spyware termintor,
    CCleaner
  • luckyboi
    Sziasztok!

Az asszony gépére rámászott az 4596-ban említett vírus, sajna megnyitotta és azóta üziket küld mindenkinek , mivel tudom leszedni? Már sokat gugliztam, de semmi érdemlegeset nem találtam, itt az Sg-n meg elég segítőkész emberkék mozognak! Köszi előre is, ha tud vki segíteni!