13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4660 cs all nincs olyan valami a wlm-hez amivel látjuk a rejtve kapcsolódott partnereket? -
#4659 pedig nem volt.
írtam neki, de nem írt vissza. -
Apocalipto #4658 Be van az jelentkezve, csak rejvte kapcsolódik -
#4657 Én már egyszer megnyitottam. Semmi különös nincs benne, csupán az van, amit SimaSuna mondott. :) -
#4656 képt! :D -
#4655 ez 1 link...kéri a neved és a jelszavad...
beirod..kampeca a zemesenednek..
-
#4654 faxom se tudja, itt már van olyan ami a linkre rányomva kapásból aktivizálja magát -
#4653 miért?
ha rákattintasz, úgyse lesz először semmi sem szvsz...
biztos rákérdez, hogy le szeretnéd-e tölteni azt a fájlt, és miután megnyitod, utána fertőzi meg a gépt, nem?
-
#4652 nemhát :D jobb befosni mint bevállalni :D -
#4651 nemmered :D -
#4650 énis kapom most sorjába, nemmegnyit :D -
#4649 http://felhasználónév.t0nez.info
Egy gyerek most küldte, oszt nem is van bejelentkezve :O -
#4648 na akkor mi a szkript neve :) -
#4647 stem fent van valami szmájli center vagynemtom szkript, rossz pls, stb. -
#4646 nem kell hozá discovery:D elég egy szmájliberakós progi vagy nemis tudm, régen foglakoztam vele. azzl se tuddta tőlem lelopni senki a szmájikat:D -
#4645 WLM verzió? -
weber #4644 Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy amikor bebootol win akkor faszán bejelentkezik az msn, aztán egyszercsak így fehérre fagy az ablak, onnantól akárhányszor újraindítom a bejelentkezésig fasza, aztán megint ez a fehérség jön elő, addig így megy ez amíg nem restartolom a gépet, és nemtudom mi okozhatja ezt. kb 2 hete telepítettem újra a windowst, elötte ugyanez a verzió volt fent és minden frankón futott, ha tudtok vlamait erre légyszives írjatok. -
#4643 Akkor meg lehet, hogy nála van router vagy tűzfal hiba... -
#4642 router-em nincsen... :P
am meg csak egy embernél baszakszik azért kérdezztem hogy hát hogyha tudjátok h mi a bibi... na de mind1 azért köszi a help-et... -
#4641 Tűzfal vagy router beállítás hiba? -
#4640 sorry de nem vok hülye ( ANNYIRA ) erre azért én is rájöttem de nekem behozz a cam-ot az ö kamerjánál meg kiirja h : webcamera betöltése és csak probálkozik aztán kb 1 perc mulva pedig bezárja ( tehát nem bir '' csatlakozzni'' ez mért van? XD elöre is köszi a help-et remélem megértettétek h mi a problem :D xDD -
#4639 hamár kamerák:
eddig minden további nélkül működött a cam az egyik ismerősömmel, de mostanában mikor csatlakozna, kékhalállal kampec. semmi változtatás nem történt a gépen, úgyhogy tétlenül állok a dolgok előtt... :S -
#4638 neki is küldenie kell ,és neked elfogadni -
#4637 csö all
valaki nem tudja hogy miért van az hogy cam-ozásnál csak ugy müködik h ha videohivást csinálok ha sima kép küldéssnél csak az én cam-om jön be a másik félnél pedig nem hozza be.... -
#4636 én se... -
#4635 ezt nem is tudtam:D -
#4634 köszi :D -
#4633 Mintha discoveryben lenne ijen funkció, hogy nem engedi, hogy más elmentse a hangulatjeleid, kérd el tőle :D -
#4632 Sziasztok!
Van egy ismerősöm, akitől nem tudom lementeni a hangulatjeleit. Amikor jobbegérgombbal rákattintok, akkor nincs ott az, hogy "Hozzáadás".
Miért van ez? -
#4631 Hali!!
Nagy segítségre lenne szükségem.
Tegnap óta nem működik az msn- em :S azt írja , hogy sikertelen bejelentkezés a szolgáltatásba.
Hibakód: 80048820
Bővített hibakód: 80048412
Már próbáltam lefuttatni az msn javítási cuccát, de még mindig nem jó :s
Légyszi mondjatok valamit, h mit tudnék csinálni? -
#4630 ahh köszönöm szépen
kicsit idegesített h hugom megosztási mappában órákon át mixeket küldözgetett át -
#4629 TCP 1863, TCP/UDP 1025 – 65535 -
#4628 hi
tudja valaki h megosztási mappa melyik porton müködik? -
#4627 ez jó, nem is ismertem:) -
Driftman #4626 akk jó kösz. -
#4625 amugy milyen beépített smiley-k vannak msn-ben?
mert pl. ezeket csak mostanában láttam
('.')
(yn)
vannak még ilyen "titkos" szmájlök amik nincsenek a listán rajta? -
#4624 Elméletileg már a szerveren tárolódik, legalábbis bárhova megyek megjegyzi:) Notebookon is azt mutatja amit előtte asztalin beírtam. -
Driftman #4623 Hello
Ha ujjra telepítem a windowst és a wlm-t is akkor a partner megjegyzéshez beírt szöveg az elfog veszni vagy az nem a gépen tárolódik?
-
#4622 format c:
vagy Spyware termintor,
CCleaner -
luckyboi #4621 Sziasztok!
Az asszony gépére rámászott az 4596-ban említett vírus, sajna megnyitotta és azóta üziket küld mindenkinek , mivel tudom leszedni? Már sokat gugliztam, de semmi érdemlegeset nem találtam, itt az Sg-n meg elég segítőkész emberkék mozognak! Köszi előre is, ha tud vki segíteni!