13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4580 hugom szokott ijet csinálni h betöltse az MSN a felhasználó képét..utánna kilép...
-
#4579 Mi az értelme annak, ha jelzi az msn, hogy valaki megnyitott egy beszélgetést veled? Nagy valószínűséggel úgyis 2-3 másodpercen belül ír valamit és akkor nyílván valóvá válik, hogy megnyitott. Szóval szerintem teljesen felesleges emiatt a max 3 másodperc miatt szarakodni szvsz... -
Driftman #4578 nekem se a Live_Notifier se a msn discovery nem működik. valami 5let? -
#4577 nem akarta magát a winrarral társítani, helyette errorral dobálózott:D -
#4576 úgy, hogy megnyitjuk -
#4575 hogy tudjátok megnyitni a #4560-as fájlt? -
#4574 csak beröfögtem:D
de megtaláltam, kösz h szóltál:D -
#4573 beállítottam, de akkor is az explorerben nyitja meg:(
#4534: senki más nem tudja a jelszavam, mikor kiírja és kilép, akkor utána egyből visszatudok lépni, szóval nem nagy dolog, csak érdekes, hogy ilyet csinál. -
#4572 nemsokat kéne visszaolvasnod... -
#4571 haélihó!
kérdés: hogy lehet kijelezni azt, hogyha egy msn partner "megnyitja" az ablakomat?
tehát nem ír rám, csak nyit egy ablakot velem
régi stuffpluginban volt ilyen opció, most nem találom benne -
#4570 kössz -
#4569 msn plus..jobbklikk..partner információ..kép mentése..
-
#4568 igen? hogy? :O -
Driftman #4567 Ok az meg is van be is raktam és kiírja h fut de nem csinál semmit vagy a beállításait se találom. -
#4566 msn kép másolása a plussal is megy^^ -
#4565 ez a program másra is jó, pl. a partnerünk nevével írni, az msn-képét lemásolni stb. -
#4564 ez azt jelzi ki hogyha rádnyitja a beszélgetőablakot? -
#4563 plus kell hozzá -
Driftman #4562 és ezt hogy kell berakni?? -
weber #4561 Ez sztem jobb -
#4560 msn discovery -
Driftman #4559 Hi All
Noss nekem valami olyan kellene ami jelez ha egyik partnerem rámkattint, régebben volt ilyen egyik barátomnak csak már nem tudjuk mi a neve ennek a proginak vagy scriptnek.
kösz
-
#4558 mindent kikapcsoltál ott? a windows live messenger eseményeknél is? -
#4557 akkor nemtom..
:( -
#4556 Ja, nem, ezeket már kiírtottam. -
#4555 Lehet, hogy akkor megpróbálom belőle így kiírtani, hátha. -
#4554 Szóval csak elérhetőben csinálja ezt? Köszi! -
#4553 eszközök...beállítások...figyelmeztetések és hangok..
figyelmeztetés új üzenet érkezésekor.. -
#4552 Átmész rejtettből elérhetőbe. Rejtettben sajnos ezt csinálja:( -
#4551 Tudja valaki, hogy lehet kiölni MEssengerből azt a rendkívül hasznos tulajdonságot, hogy ha valaki írt egy üzenetet, akkor fogja, lezárja az összes teljes képernyős alklamzásomat, villogtat a tálcán mint az atom, és felhozza a párbeszéd ablakomat? -
#4550 -
#4549 -
#4548 csak most láttam ismerős csajszinál..
meg asszem akyyy-nál is... -
#4547 az má régi -
#4546 -
#4545 új szmájli?????
(yn) ????? -
#4544 kiteszi őket a nem azonnal üzenőpartnerekbe. :D énse tudom hogylehet többet eccerre. :| -
#4543 csoportba rendezés..és úgy törlés? -
#4542 nem tudtok olyan progit amivel egyszerre több partnert is kilehetne törölni msn en? mert ha egyenként nemlehet akkor inkább belese fogok
-
#4541 ...banner...
és téma lezárva.