13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#4740 vírus -
#4739 LOL^_^ sexy(L)? :) http://imaageshack.net/image.php?=msncí[email protected]
ezt küldte most egy gyerek, de nincs is fent, érdekes.. :C -
#4738 nm -
tonnni #4737 köszönöm, sikerült
-
#4736 tudom, hogy fasság, de hátha... -
#4735 azaz -
Myron #4734 hááááááát perszeeeee. hogy lenne már? ilyen faszságot kérdezni már nemazér.. -
tonnni #4733 megvan de nem látok olyat, cask ilyen van: regisztrácio a windows live id rendszerben
-
tonnni #4732 már töltöm
-
#4731 innen -
#4730 töltsd le a 8.5-öset -
tonnni #4729 nekem nincs, lehet valami régi van, frissiteni kéne de hogy?
-
#4728 az msn főablak alján ott van, hogy regisztráció a vindóz live id rendszerében -
tonnni #4727 Hello! Gyors segítség kellen, hogy tudok gyorsan uj MSN címet csinálni? -
#4726 remélem másvalaki tudja majd -
#4725 passzolok... -
#4724 pff..nem úgy
hanem úgy, hogy rendesen megváltozzon, hogy amire én átírom, azt minden partnere lássa :D -
#4723 msn főablka...jobbklikk rá..partner szerkesztése.. -
#4722 van olyan program, amivel megtudom változtatni a partnerem kiírását, esetleg a nevét?
előre is köszi! -
pista89 #4721 Szevasztok!
Van egy problémám !
Mégpedig az , hogy írnak nekem és NEM kapom meg az üzenetet ...
Ötlet? -
Myron #4720 nem igaz, én át tudtam írni az emailomat. már nemtom hol. lehet csak régen lehetett? na mind1 -
#4719 nekem is volt:) amikor megjelent az SP2 kb 5 perc volt orvosolni, de most már eredeti a WIN:D Tisztaszoftver rulez:D -
weber #4718 azaz... nekem is volt ilyen gondom -
#4717 cserélj cd kulcsot és tedd fel az SP2-t, utána menni fog. -
#4716 kösz :) -
#4715 telepíts frissebbet. -
kija #4714 SRÁCOK segítség kellene---egyik WINDOWS LIve Messenger se müködik---felraköm öket és nem enged belépni he nem frissítek---(frissítettem)...utánna meg valami hibát ír ki mi lehet a gond---kicsit nézelödtem a gépemen és rájöttem h nincs SP 2 -öm lehet ez a gond---de azért nincs felrakva mert egyszer fölakartam raknni az SP2t (letöltöttem ) és agép azt se engedte felrakni.........valami megoldást ha kérhetnék MSN és SP 2 terén ! légyszíves segítsetek.......köszi -
#4713 Itt bejelentkezel, majd fent az e-mail címnél ott van, hogy módosítás. -
#4712 lehet módosítani o.társam is megcsinálta..(ráadásul csajxD) szal majd megkérdezem tőle hogy hogy csinálta:D -
#4711 nekem a WII-s messenger skinnel nemsikerült.. :/ -
#4710 nekem ezzel a módszerrel sikerült. 8.5 ös messenger... -
#4709 sehol..újjat kell csinálni, a partnerlistát átimportálni :)
újra felvesz mindenkit :) -
#4708 lene egy kérdésem, hol tudom modositani az msn cimemet? -
#4707 na mind1...pedig jo lenne ha meg tudnám csinálni... -
#4706 már anno próbáltam..de nemjön össze..
van 1-2 jó skin..de a reklám benne marad^^ -
#4705 szóval akkor nem működik a reklám eltávóéító? vagyis az apatch-on belül lévő advertisement funkció ha nem az eredeti basic téma van bent???!! mert nekem nem tünteti el, pedig nagyon szép lenne ha sikerülne valahogy! -
#4704 és mellesleg amiota elinditottam azt amit montál itt a gépen azóta ma köcsög hangot yáccik le a wlm állandoan. :| megőrülök :| -
#4703 na. hát ez kurvára nem portable :D
evittem ahova kellett volna.. ott nincs admin jog gépre, csak isma pöcshuszár júzer vagyok, és feltettem saját meghajtómra, majd indítás és ojat ad vissza hogy nem tudja létrehozni a fájlt a program files/msn gyikságba.. :| valamit akar ott kreálni de nincs jogom. :| aszittem ez rendesen portable.
szóval portable wlm kerestetik még mindik! :c -
#4702 kössz! -
Apocalipto #4701 XP-n ugyanez a microsoft mappától, előtte asszem az application data/local settingben van vhol