13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Apocalipto #4700 Vista esetében:
C:\Users\User\AppData\Local\Microsoft\Messenger\MSN Cím
-
#4699 hogy lehet kitörölni azokat akik a gépemről jelentkeztek be?..
99%ban én és hugom szoktuk..
de van mikor "vendégek" jönnek géphez..ezeket h lehet törölni? -
#4698 de a reklámokat elvben a-patchel kiszedtem a hangja marad volna ? -
#4697 Szem arra az idióta SE reklámra gondolsz lennt, ki lehet kapcsoldni a hangját bal fennt. -
#4696 van olyan virus msn-en ami zenél ha bejelentkezek ? :DD
vagy ez valami más hülye beállitás? -
#4695 eh:D -
#4694 most pl ilyen
:P -
#4693 ez tetszik :D
mutasd már meg a neved pls :DDD -
#4692 ahan. úgynézki yóez. (y)
-
#4691 htx. -
#4690 jah arab karakter vagy mi:D
nekem is olyan a nevem, már kivannak vele h mindig átvált nekik:P -
#4689 gondolom olyannal beszélgetsz, akinek a neve tele van speciális karakterekkel:D vagy csak benyomtad az altshiftet -
#4688 ezkell vaZZE? :d -
#4687 altgr + balshift
yaés: #4669 -
#4686 nekem is szokott néha, leszedtem azóta semmi gond
jobb klikk a tálcán a HU ikonra, beállítások, és ott szimplán eltávolítod
bonyolultabban: jobb klikk hu ikonra, nyelvi eszköztár megjelenítése, nyelvi eszköztáron jobb klikk, beállítások, eltávolít :) -
#4685 És azt hol kell?
De nemértem miért csak msnbe lett szar mi állítodhatott el ?:( -
#4684 leszeded az angol nyelvű billentyűzetkiosztást a gépről és marad a magyar :DD -
#4683 Lenne egy olyan problémám hogy msn-en belül angolra állítodott a billentyűzet.
Ezt hol lehetne visszaállitani? -
#4682 PSM Scroll-ról tudok ami "körbe-körbe" mozgatja^^ -
weber #4681 Sziasztok!
Olyan scriptet keresnék amivel animálni lehet a személyes üzenetet. Tehát mondjuk 3 féle üzenet jelenik meg, felváltva, időközönként.
Köszi előre is!
Üdv. -
#4680 de..2008 dec körül..
-
#4679 Valaki nem tudja hogy hogyan lehet az apatch-ot témákra is használni? mert el akarok tüntetni a sok hülye reklámot ahogy szoktam, de ha berakok egy témát akkor már nem tűnik el...pedig jo lenne...! -
#4678 -
#4677 És sohasem lesz már végleges belőle??? -
#4676 vigyázaT: szmájlikat kicseréli piros paprikára -
#4675 9 betához magyarosítás.... -
#4674 Inkább azt mondjátok el mit lehet arról tudni hogy mikor jelenik meg a mygar beta vagy a teljes 9.0??? -
weber #4673 THX! Megpróbálom. -
#4672 Nekem régebben volt ilyen problémám. Bejelentkezett az msn (bár a képernyő nem fehérült el), aztán megfagyott, nem csinált semmit sem, a gép is belassult. Annyit kellett csak tennem, hogy várnom kb. 10 percet, ugyanis az egyik pihentagyú partnerem úgy köszönt el legutóbbi este, hogy elküldte vagy 500x azt, hogy "csá", de aznap már nem küldte el azt az üzenetet, hanem mire legközelebb bejelentkeztem, azaz, amikor várnom kellett 10 percet, az idő alatt küldte el azt a hosszú üzenetet. Szóval hátha neked is csak várnod kell. -
#4671 énis kaptam épp ma..a debil meg bevette ...és megadott mindent...-.- -
#4670 Nekem is jött ma egyik partneremtől ... -
#4669 van nekem egy régi portable liveom. a legujabb verzióból nincs valami portable? :o
ha valakinek lenne akkor linkplz. htx. -
#4668 felrakod a keylogert..beálltod h FTPn v emailban elküldje a dolgokat..
semmi nem látja a progit...csak a trójai kereső..
mivel hugom nem értett hozzá (de én marha megtanítottam) ezért tudtam minden beszélgetéséről :) -
siptiesto #4667 Igen, de én csak lementettem a WindowsLiveContact file-okat egy adott pillanatban a gépéről, és az én gépemen akarnám visszafejteni. Erre lenne jó valamit kiokoskodni..... :) -
#4666 használj keyloggert....
én is használtam.../használok...
muszáj..hugom miatt :P -
siptiesto #4665 Na ezt jól megmondtad! Milyen program az olyan amiről a neten semmit nem lehet tudni? :) Azért köszi a véleményedet! És tudom hogy olyan dolgok vannak benne amit nem szabadna tudni, de pont ezért érdekel, ugyanis ha sikerülne megfejtenem és beleolvashatnék, lehet beigazolódna vagy megcáfolódna egy gyanúm az asszonnyal kapcsolatban.... -
#4664 ja télleg bocs csak addig olvastam hogy ki tiltott le -
#4663 olyan program van, csak az internet nem tud róla..
valszleg olyan dolgok vannak benne amik nem ránk tartoznak...ezért "titkosított" és nincs prg hozzá..
szvsz... -
siptiesto #4662 Sziasztok! Elég sok időm ráment és sehol nem találtak érdemleges infót a következővel kapcsolatban: Nem szeretnék egyebet, mint a WindowsLiveContact fájlokat valamivel olvasható állapotba tenni. Nehéz elhinni, hogy a mai világban a nagyon sok okos ember közül még senkinek nem sikrült olyan progit kreálnia, ami megoldja ezt a feladatot. Ha valakinek van valami használható ötlete, azt nagyon megköszönöm!ÜdV! -
#4661 1. banner..
2. NINCS OLYAN PROGI AMIVEL +TUDNÁD NÉZNI H KI TILTOTT LE ÉS H KI VAN FENT REJTVE! :))))