Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most volt egy windows reinstall 😊 és a tálca nem ugrik fel ha a messenger teljes képen fut még akkor sem ha leviszem az egeres és nincs bekapcsolvan a mindig legfölül lehetöség
ötlet? mit csináljak
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem tom mi lehet.
Más: így fog majd kinézni, csak nemnagyon tudom most még kifurni, mert a másik odlalán a billnek (belül) ott a gombot tartó szerkezet, amin aggyal lehet csak áthatolni 😊 Pedig itt nézne ki urasan..

.: mobilize.hu :.
Ötlet?
vkinek nincs meg véletlen az "üzenetérkezett" hang mp3-ba? vagy vki esetleg át tudná konvertálni a waw fájlt mp3-ba?
megköszönném ha elküldené a [email protected] címre
thx
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Én most úgy csinálom, hogy két soros lesz, más más színnel 😄 Még jó hogy fater müszerész, beszerzett fain ledeket 😄D
o o o
o o o
És ezeket furom majd be a multimédiás bill tetejébe, pont egy fain mintába 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
holnap felrakom a webcamot azt mutatom neked...
Amugy G15 meg sem villan, pedig a plugin telepítve és aktiválva -.-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
szal így csináltam meg..
mûködik..franyó..
holnap veszek magas fényerejû pirosat..és kicserélem mindet 😄
felraktad..majd CTRL+SHIFT+K és megy is..
én most raktam a billbe még 3 LEDet..és nem csinálja 😊
ímélben elküldöm ha kell..
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
erre kell ráûkeresni googleban.
Valaki meg tudná mondani, hol van a Discoveryben az a funkció amivel más ember nevében írhatok?
asszem ugy kell hogy
!imitate üzenet
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Amúgy a törlést jól mutatja a program, de a opened/closed "..your conversation window" nem megbízható.
Szerintetek mi hasznos belõle, mi a tuti?
bejön 1 kis ablak és ott rámész h kép mentése
Valahol találtam egy programot, amivel mások képeit tudtam lementeni, de most akárhogy keresem nem találom. Tudna nekem írni valaki egy linket?
Olyan problémám van, hogy nem megy az msn egyik verziója se. Vagyis a feladatkezelõben látszik, hogy fut az exe, de az óra mellett nincs ott (még rejtettek között sincs, mielõtt valaki írná). A tûzfalprogram meg mutatja, hogy állandó adatforgalom van. Mielõtt elindíthatatlanná vált, akkor is ez a folyamatos adatforgalom volt állandóan az msn részérõl. Feltelepítettem újra a live-ot, aztán helyette a 7.5-öt, de mindegyik ezt csinálja. Csak a windows messengerrel tudok chatelni.
Mitõl lehet ez? Valamilyen ötlete van valakinek?
Ui.: a windows-t egyelõre nem akarom újratelepíteni.
nálam fent volt a discoverylive - kipróbáltam a más nevébe irást enyi azt leszedtem. a mess patch-ot használlom örök rezgetésre és sok más jóra😊 😛😛<#beka2>#beka2><#wink>#wink>
Olyan problémám volna hogy Windows Live Messenger 8.01.0178 verzióm van (tudtommal ez a legfrissebb) és felraktam hozzá a Messenger Plus! Live 4.20.0.262 verzióját...
Újraindítom a gépet és a plus sehol csak ha reinstallálom... Ezt minden egyes gép újraindításnál eljátsza... 😞
Van erre valami megoldás?
Elõre is köszi!