13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Myron #4780 és milyen hálózatra mész fel? AOL? YAIM? GAIM? ICQ? mer asszem avval több hálózatra is fel lehet menni. -
tomimate #4779 Hogy ha azt szeretnéd tudni hogy hogy lehet több fiókkal bejelentkezni akkor: Messenger Plus! szolgáltalások > beállítások > testreszabás > és ott a fiókoknál. -
#4778 te állat...az MSN
én amit használok az pedig a MIRANDA
ne kössé belém^^ -
#4777 tényleg? :o
akkor töltöm lefelé :) -
#4776 az nem csak az hogy elfoglalt? -
Myron #4775 "NINCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!!"
szal, nem hiszem el -
#4774 mirandával látom azt aki rejtve van :D :lol: -
#4773 -
#4772 de én szeretem látni az enyéimet. mondtam a srácnak vagy vegye ki, vagy tiltom a picsába:D -
n3whous3 #4771 semmi, megoldva... -
n3whous3 #4770 Segítsen valaki. Újraraktam a windowst, ellenben az MSN-t nem engedi elindítani... csak ha felrakom a legújabb Live-ot, amihez meg kell egy Windows update agent, AMI pedig akkor megy fel (valami elég hosszú leírás alapján), ha eredeti a windows...
Bár ebben se vagyok 100-as, a lényeg, hogy felraktam azt a progit, ami a WUI lenne, de lehet valamit még basztatni kellene, mert azt írja ki megintcsak a Live installer, hogy kellene neki ez a progi...
thx előre is -
#4769 :DDDDDdddd kapcsold ki az egyéni hangulatjeleket :)
aki normális,az úgysem küld 600000 egyéni hangulatjelet,ha meg néha mégis,akkor meg úgy látod,mi akarna az lenni :) -
#4768 Tehát megjavult az MSN-ed? csak várnod kellett? -
#4767 főleg gazdasági szempontból... -
#4766 válassz vazze..vagy mind1iknél..vagy 1ikné se! :D -
#4765 nics valami arra, hogy bizonyos partnereknél ne mutassa a hangulatjeleket?
-
#4764 Hát pontos infóm nincs, de arra tudok gondolni, hogy két azonosítóval is be tudsz jelentkezni, egy főablakod lesz, valahogy elválasztva egymástól a két acc.. Nem hülyeség mondjuk.. -
Myron #4763 hát ez általában úgy szokott lenni h a csaj kirakja és akkor milyen már h a másik nem rakja ki vagy ilyesmi... -
#4762 Az én ismerőseimnél a fiuknál is szivecske van basszus, félek tőlük azért néha:D Nemvágom miért jó ez, biztos büszkék magukra hogy végre egy csaj nem szeladt el sikitva előlük:D -
gotchaaa #4761 Hali.
"Több fiók használatához csatolhatja egymáshoz Windows Live ID azonosítóit, és egyszerre jelentkezhet be az összes fiókba."
Ez a gyakorlatban hogy működik? -
#4760 pandion rulz, mi a cégnél azon csevegünk, de ebben csak az itt dolgozók vannak benne, lehet külön csatoernákat gondolom létrehozni és ugy működik. -
weber #4759 *szavazok -
weber #4758 Én is ebuddy-ra szavazol.... Azzal nincs semmi gond. -
#4757 én azt használom már kb 2 hete...de semmi bugot nemtaláltam benne... -
Myron #4756 miranda egy bugos szar, haverom azt használta egy darabig, aztán felhívott telefonon h miért állandóan azt írom neki h "hali"
mondom LOL
azóta inkább felmegy ebuddy.com -ra az egy nagyon jó webes msn -
#4755 aMSN-t használok én is bent. Célnak megfelel. -
#4754 hát sztem használj alternatív csevegőt..
miranda
aMsn
én ezeket használtam..Mirandát jelenleg :) és megvagyok vele elégedve :) -
#4753 Szevasztok. A cégnél 2000 van a gépemen, sehogy sem tudom a messengert beállítani. Van valakinek ötlete ? -
#4752 :DD -
#4751 nők, mit vársz? fiúknál meg meccs eredmények, csapatnevek [nálamis] :DD -
#4750 Mindegyiknél így szeretlek, meg úgy... meg van egy amelyik sír.
Na nem baj. :) -
#4749 akkor vindóz újrarakás -
#4748 azt elkéne kerülni:) -
#4747 ezt ám én sem értem -
#4746 format c:? :D -
#4745 ezt hogy lehet letörölni? nem nekem jött, kettenis küldték, elég lol:D
le kéne nekik valahogy szedni -
#4744 ezt nemértem [vakarja a fejét] -
#4743 -
#4742 Válogattam kicsit a másodlagos msnemről. :)
-
#4741 hát gondoltam