Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user
http://goo.gl/gd6Zi5
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tegnap óta gondvan a Messengeremmel. A Windows feladatkezelõjében fut a folyamatok közt, de a tálcán nem szerepel az ikonja és ha belépek a Web Messengerrel, majd újraindítom az azóta bezárt Live Messengert, akkor a webes nem jelez, hogy bejelentkeztem volna máshonnan. Tehát elvileg fut a program, de mégsem tudok vele semmit sem kezdeni. Windows XP SP2 az összes létezõ frissítéssel.
Valakinek tippe?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Amúgy sztem a 7.5-ös MSN.
De azért köszi! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
.: mobilize.hu :.
Egyik osztálytársam nem tudja feltenni se az MSN-t, se a WLM-t...csak a WindosMessengert (alap WinXP-s) tudja használni.
Feltelepítés után ezt írja neki :
Mi lehet a baj?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Köszi a segítséget. 😊
vársz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A bejelentkezés (a következõre: Windows Live Messenger) sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el.
Késõbb próbálja meg újból.
Hibakód: 800401f3
nem lehet mit tenni ez ellen a sz*r ellen? már vagy 1 hete nem tok bejelentkezni viszont a másik felhasználónál normálisan meg!
^^Arielle Forever^^
nekem olyan bajom van windows live messengerrel hogfy csináltam egy új felhasználót és azon nem megy a WLM valamiért!
valami 800401f3 es hiba van😞 ki tudja mi baja van?:S
^^Arielle Forever^^
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
vagy telepíts rendes vírusírtót vagy format c:
Na az van hogy véletlenül vmi angol szutykot elfogadtam....és utána mindenki mondta énis küldök nekik angol szutykot....NOD32/Avast semmit nem talál spyware semmit nem talál semmit és mégis mennek az angol szutyok....
Ilyenkor mi jót lehet csinálni???
Elõre is thx
nem vok angolos, de gondolom a tûzfallal van vmi bibi, de kinyomtam a windows tûzfalát is és a zonealarmnál meg engedélyeztem hogy menjen az msn, így nem tom mit lehet még tenni<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
.: mobilize.hu :.
én most is bevagyok lépve 😮
Ezt irja amikor beakarnék jelentkezni ...