13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
hihetetlen8 #5821 Hi! Van egy kis problémám. Mikor installálni akarom a windows live messengert, a következő hibaüzenetet kapom: :
"Probléma merült fel a telepítés során.A következő program nem lett telepítve:Windows Live Suite.Rendszerhiba részletei:Hibakód:8x80070643,
Leírás:Végzetes hiba történt a telepítés során."
Tudna vki segíteni, hogy ez a hibakód mit jelent? Most telpítettem újra a windowst, előtte tökéletesen működött.
-
#5820 Windows Live Messenger 2009 (14.0.5): a jobb oldalról elrejtett kép-sávot szeretném megjeleníteni újra, immáron másfél órája... -
#5819 8.5ben automata benne van..amúgy meg a GENMSN.exe progival :) -
#5818 Hy
Melyik az a script amivel ki lehet íratni, hogy mit hallgatok winamppal?
thx -
#5817 Hát egyik mappába a sima msn beállításokon belül adod meg, h oda mentse, a másik mappába meg a plus mentse a beszélgetéseket. -
crossy104 #5816 Sziasztok' Segitsetek légyszives.Hogyan lehet megoldani, hogy a naplózott beszélgetéseket kettö külömbönzözö helyre mentse? Köszi. -
#5815 köszi -
#5814 dec 21 :)
[hasára ütött...de úgy tudja december] -
#5813 kb mikorra várhato a 9.0 stabil verzioja ? szoval nem béta verzio,hanem hivatalos. pár honap ? -
#5812 Googlébe beirod a hibakódot és kapol 1 csomó hasznos információt...EZ az oldal pont ezeknek a kódoknak a megfejtésére jött létre :) -
Lowosan #5811 Valami gond van az msn-emmel
Hibakód:80048820
Bővített Hibakód:80048439 állandóan ezt írja ki valaki nem tudja mi lehet? -
#5810 wlm -
Szabi1991 #5809 az előző bétához volt msn plus, és magyarítás is.. idővel ehhez is lesz ;) -
Exen #5808 Hát kimenk mi tetszik. Nekem is VLM BETA van szinte amióta kijött a 9.-es első bétája, és még nem panaszkodtam rá, most hogy kijött a 3. BETA, és még nincs hozzá plus, így nagyon várom, hogy legyen, mert az kell hozzá. angol, de ez természetes, nekem pedig ez nem is okoz gondot.
Egyébként viszont sok okos újítás van benne, a státusztól függően színeződő képkeretektől a csoportosított üzenetekig, ami talán az egyik legjobb. Ugyan nekem vlmiért a megosztási mappák nem működnek, (a skydrive-ot akarja használni, ami viszont nem jön be)és a sima fájlátvitelt is vlmi vírusellenőrzéshez köti, de sztem ezt majd rendezik. Szóval mondjuk az első BETA-t megéri már, az újabbat csak ha nem vagy hozzánőve minden egyes funkciójához és a magyar felülethez.
Végre kezd azzá válni a VLM amivé kellene. -
#5807 Elindítottam az msnt és kiírta, hogy van újabb verzió. Felupgradelte, de valamiért nem jelentkezik be. 8000ffff hibára hivatkozik. Valaki tudja, hogy tudnám ezt kijavítani? Programok eltávolításába sincs benne így leszedni se tudom. -
Szabi1991 #5806 1 éve béta wlm-em van.. még 1x se fagyot...
nemsoká lesz az új bétához is magyarítás+plusz...
amúgy olyan funkciói vannak, pl. hogy videót tehetsz ki képnek (és le is játsza) ;) -
#5805 szerintem nem.. nincs plusz, sokaknál nem is akar elindulni, ahol volt fenn 8.5, szóval szerintem várd meg a véglegest, hamarosan jön :D -
#5804 üdv :) Egyenlore érdemes letolteni wlm 9 betat? -
#5803 nincs :S -
#5802 ven-e hozzá plus? ez itt a nagy kérdés -
Szabi1991 #5801 nem tetszik KITT ? xD -
#5800 lol -
Szabi1991 #5799 király az új msn :DDD
-
#5798 de lehet, bejelentkezés előtt írjál be egy rosszat, és megjelenik alul majd a lehetőség -
#5797 jelszót nem is lehet változtatni? -
#5796 nem
az elsődlegest lehet változtatni, ott a két közepén a bejelentkezés után, a neved alatt, mellette a Módosítás -
#5795 másodlagos emailcim lenne az?
egyébként az a gond hogy havernak küldözget ilyen szarokat az msn (linkeket) aztá jelszót meg nem engedi megváltoztatni :/ -
#5794 hali
itt jelentkezz be, majd loginolj be itt, majd ezután itt lesz a neved, email címed, regelésed dátuma stb az oldal közepén. ott a mail cím mellett menj a Módosításra, és ott lehet -
#5793 hali
hogy lehet egy freemail-es man címet áttenni egy homailesre, ugy hogy ne vesszenek el a partnerek se? -
Myron #5792 omnipeek nevezetű progi -
#5791 hogy probáltátok ki?:DD -
Myron #5790 ha titkosítatlan vezetéknélküli hálozaton msn-ezel akkor bárki elolvashatja az üzeneteket amiket kapsz meg amiket írsz. kipróbálva. -
ba32107 #5789 Ok, világos. Köszi -
#5788 amennyiben milliárdokat forgatsz meg naponta, és titkos adatokat szolgáltatsz embereknek, akkor erre ne az MSN-t használd :D Egyébként senkinek a célpontja nem leszel. Magánember meg úgysem tudja ezt lefülelni, kivéve a keyloggert, de azokat beszopni majd nem észrevenni külön tudomány -
#5787 keylogger, vagy vannak asszem ilyne hálózat monitorok, ezek ellen talán véd vmennyit... -
#5786 az msn szerintem az egyik legnépszerűbb chat program.
szerinted ? :) -
#5785 elég 1 keylogger és tudom kivel mit beszéltél :) -
ba32107 #5784 Egy elég láma kérdés: ugye senki sem tudja "lehallgatni", hogy mit beszélek valakivel? Csak azért kérdezem, mert a discoveryben volt üzenetek titkosítása funkció. Van ennek reális veszélye? -
Myron #5783 lehet titkosított jelszavazott naplókat csinálni plus-al -
#5782 Shalom. Az lenne kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy a Windows Live-on valahogyan megcsekkoljam a Messengeres beszélgetéseimet. A munkahelyi gépre nem szívesen mentek ilyesmit (naplózott beszélgetések), és az érdekel, hogy a Windows Live rögzíti-e valamilyen módon a beszélgetéseimet, mégha nem is mentem el őket a Naplózott Beszélgetések mappába. Elő lehet hozni valahogyan ezeket a beszélgetéseket?
Köszi!