13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#5861 azt aztán javíttathatod vele napnyugtáig, akkor sem lesz jó... -
Myron #5860 ja most nézem ide nem kell a te msn címed csak akit szopatni akarsz. -
Myron #5859 vagy csinálj egy új msn címet, rakd fel a virtual pc-t, telepíts fel rá egy xp-t, mentsd el a statet, rakd fel a hackot, fagyassz szét mindenkit, állítsd vissza a statet. így nem tehet semmilyen kárt a gépedben a freezer. -
#5858 javítás..
btw, Nekem semmi bajom vele.. éjjel-nappal megy azt elvan magának =D -
#5857 megint szarakodik....
-
#5856 jaja, nekem is irogattak, csak nem kaptam meg és visszadobta.. wlm forever. -
#5855 mostmár bejelentkezett...de azt mondja az egyik partnerem,akivel beszéltem,hogy azalatt a ~20 perc alatt én végig elérhető voltam :||||||| -
#5854 már jó elvileg.. meebo.com-on ment nekem közben. -
#5853 nem jelentkezik be,de nem azt írja,hogy a szolgáltatás nem érhető el,hanem azt vakerja,hogy a netkapcsolatommal van gáz.
80072745-ös hibakód. webmessengerre sem jelentkezik be. -
Newfronter #5852 Már kijavították, mert bejelentkezett. -
Newfronter #5851 Nekem is. -
Narusco #5850 a szolgáltatás nem érhető el
nektek is? -
mac100 #5849 Sziasztok olyan problémám lenne, hogyha megpróbálok msn-el videóhívni vagy elfogadni egy videóhívást azonnal leáll az msn, megpróbáltam már más verziót telepíteni, leállítani a tüzfalat és a virusölőt, de nem müködik egyszerűen még akkor se ha nekem kivan húzva a kamera, egyébként a kamera rendesen müködik, Skypon lehet is használni de msn-en nem, válaszotokat előre is köszönöm -
blackbull #5848 kitöröltem a regeditből is...de még mindig ge...ik!háth nem tom.. -
#5847 Nagyon szépen köszi. :) -
#5846 jah..bocs..kicsit beszívtam a vizipipától..
winamp...preference...MSN -
#5845 "Hol vannak a gen MSN (kiírja az MSN, hogy mit hallgatok Winamp-ban) beállításai? Mert múltkor véletlenül megtaláltam, de akkor nem lett volna rá szükségem, most meg nem találom. :(" -
#5844 hát mivel nem is 3D modellezok csinálják ezeket a programokat :D -
#5843 Én szeretem használni, azért nem használtam, mert amit keresek az egy hack és nem akarok egy iframe által bekapni vírusokat.. -
#5842 nem nagyon szeretik a googlet :D
pedig a google a legjobb barátod :)
-
#5841 GOOGLE első találat -.- -
#5840 Hol vannak a gen MSN (kiírja az MSN, hogy mit hallgatok Winamp-ban) beállításai? Mert múltkor véletlenül megtaláltam, de akkor nem lett volna rá szükségem, most meg nem találom. :( -
#5839 Értem, akkor hanyagolom.:) amúgy sem kellett volna annyira, letiltom és kész. -
#5838 az a vicces hogy minden programjába van valami rosszindulato script,kod,vagy kisebb virus :) érdekes,hogy egy flooder programhoz is van egy szép hack script...pedig flooder programba semmilyen ilyen cucc nem kell :) -
#5837 nem ajánlom a programot kedves dragon barátom,mert egy hack eszköz van benne,amivel szépen kinézi a jelszavakat a gépböl.egyszoval az msn jelszavadat tuti kinézni belöle,és az oldalon igy tör fel sok embert a gyerek,akiknek kirakja az msn cimét + jelszot,hogy "feltörte"...de te tudod,csak szoltam :) -
#5836 google első találata! :) -
#5835 Hi.
Van működő freezer? Mármint olyanra gondolok, amibe ha beírom az e-mail címet akkor lefagyasztja (kifagy a kép nem válaszol-t kap az msn-je)és reset után jó.
Mert régen volt haveromnak.. de az már nincs meg Neki sem.
Thx so much. -
#5834 dátum/idő rendesen be van állítva?
töröld le az MSNt, a regedit-ből is úgy rakd fel
-
blackbull #5833 Sziasztok!Az lenne a gondom,hogy be akarok lépni msn-be és azt írja hogy frissíteni kéne (már ez fura mert Windows Live Messenger 9 van fen).Na mondom frissítem ha már azt írja,hogy kell.De a frissítés felénél(55%-nál)megáll.Kilépek.Aztán már azt írja hogyha be akarok lépni hogy a Windows Live Messenger BETA hibát észlelt ezért nem tudott bejelentkezni.A hiba meglétét jelezni tudom a Microsoftnak.Már mindent próbáltam:feltettem ugyan ezt a verziót,feltettem másikat.Mondták,hogy attól is lehet hogy fenn van a plusz és nem kompatibilis.De akkor eddig miért ment?Na jó azt is leszedtem.Meg mindent ami kapcsolatos a Messengerrel.Mostmár nem tudom tényleg,hogy mit csináljak.Légyszíves segítsetek.Előre is köszi.Szép estét. -
#5832 nekem nincs ilyenem, de ide feltöltheted:
http://sendmefile.com/ -
Narusco #5831 csinálj valami ingyenes tárhelyet, add meg az ftp elérést pm-ben és már töltöm is fel :) -
#5830 ehh :D
mert aztmondja h csak úgy tölthetem le, ha talepítem az explorer 5-öt. na tudja mikor fogom :D
esetleg fel tudnád tenni vhova, ahonnan aztán én azt szépen letölthetném? -
Narusco #5829 most mondanám hogy vegyél fel msnen és átküldöm hozzá a cuccot mert én is kb fél óráig kerestem... de így nemtom -
#5828 wáá, mondjátok már meg h erre mér van szükség, nemenged fel ez a g*ci msn, csak ha frissítem, pedig nekem jó az is ami van.
-
#5827 dátum/idő rendben? -
Barna941 #5826 nincsen ez a hibakód sajnos , de kipróbáltam egy másikhoz tartozót az se működik... Lehetséges h holnapra jó? van ilyen az msn-nél? -
#5825 #5812 -
Barna941 #5824 Sziasztok!
A Windows Live Messenger 8.5-öt használom és eddig teljessen jó volt , és most meg nem tudok bejelentkezni, és a 80072745 hibakódot írja ki...újraindítottam, telepítettem régit , mindent megcsináltam amit lehet , de nem jó...
Segítsetek légyszi!
Előre is köszi! -
#5823 Hogy tudok gif-ből MCO file-t készíteni? -
Myron #5822 telepítsd fel a windows live suite-ot
googleben rákeresel biztos megtalálod