13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Narusco #5781 nekem sem mindig van, sőt már vagy egy éve nem volt (kopkop) de a 8-al volt régen ilyen bajom. bebugoltak az ablakok. szerintem nem a 9 béta miatt van. szerintem. -
olomhuszar #5780 előző, teljes verzinál nem jelentkezett!
De akkor bug? Akkor teljes verzsönnel oldódhat meg? -
Narusco #5779 szerintem ez nem csak a 9.0-val van. sokszor bebugol a többi is. -
olomhuszar #5778 Üdv!
Az új 9.0-ás béta wml-ot futattom és van egy bibim.
A partnerlista az mindig látható akar lamaradni, akár egy beszélgetést akarok megnyitni, akár egy másik ablakra kattintok át a tálcán vagy akármi.
Egyedül csak az működik, hogyha magán a partnerlistán viszem le, vagy ikszelem ki az ablakot.
Gondolom valamit elállíthattam, de átböngészve sem találtam meg hogy mit.
Kérlek hogyha tudtok, segítsetek! -
Cubemaniac #5777 Hy all. Lehet hülyeség h leírom, de én találtam 1 progit, amit normálisan beállítva, írja h ha az ember rejtve jön fel. Aki nem hiszi menjen ide http://live.msgdiscovery.com/ . csak annyit még h nekem müködik! -
ba32107 #5776 :D -
#5775 levezettük hogy kell kliensoldalon megoldani a szerveroldali hibát -
#5774 szolgáltató általi hiba megoldása....nincs értelme visszaolvasni -.- -
#5773 ki jött új verzió vagymi van már? ennyit nem olvasok vissza -
#5772 hát igen -
#5771 kábelnetnél is ugyanugy lehet a víz alatt kábelszakadás és volt is, de mind1...
attol függ melyik ISP melyik vonalat használja. -
#5770 ADSL-nél ez sose volt titok :)
kábelnet Powa! :) -
#5769 (szolgáltató gondok voltak,de ez titok) -
#5768 dátum rendbe van mindenkinél? -
#5767 fakkom,úgy látom nekem is jó lenne,ha nem lenne ez a hiba..nem tudja valaki mi lehet az? -
ba32107 #5766 Ja most má jó -
Narusco #5765 nekem isch :) -
#5764 hát emberek... nekem most beindult -
#5763 bizony.remélhetőleg hamar megoldódik...amúgy valamelyikőtöknél kiírja h a sorszám (13) nem található a DLL-ben,vagy ez egyéni hiba nálam? -
Narusco #5762 persze már nem használom a sok szemét miatt ami a gépemre jön... -
Narusco #5761 most nézem a piros betűket... a discovery megmutatja hogy ki törölt ugye? mert én kurvasok partnert letöröltem anno mert hogy ők is engem :D -
#5760 hmm aszittem nálam a gond, demég a microsoft oldala se jön be :/ -
#5759 no látom nektek is szar a proxytok :D
am énis tegnap frissítettem a winfost... -
ba32107 #5758 Nekem speciel elég fontos beszélnivalóm lenne, és nem akarok több ezres telefonszámlát. Úgyhogy köszi a linket, nem ismertem -
priluki #5757 Ja,most jelen pillanatban ez másoknál is fennáll? Mert én laptoprol betudok jelentkezni,(mobilnettel),szoval gondoltam akkor nálam a hiba... -
#5756 gondolom mind adsl-t használtok... -
Narusco #5755 de mit paráztok? ha nem csak nektek nem megy akkor miért raknád újra a windows? máskor is volt már ilyen, majd helyrejön. nem tudtok ülni a seggeteken? ha olyan fontos akkor www.ebuddy.com -
#5754 Mi sem tudjuk mi a baj,erre próbálunk rájönni.Az uccsó 25 hsz ezzel foglalkozott. -
ba32107 #5753 Nemtom, de biztos nem lesz semmi ha javítasz, mert magától nem csesződhet el. A Microsoftnál van valami gond szerintem. -
priluki #5752 hi,lenne egy kis gondom,ujraraktam a gépet és nem tudok bejelentkezni,kapok egy hibakodot. 80072EFD tudna valaki segiteni,egyépként most a windows frissitésre is ugyanezt a kodot kapon szal nem értem.. -
ba32107 #5751 Hát ha 1 hónapos az utolsó update akkor ezzel nem jutottunk előbbre :) -
#5750 Hm,úgy döntöttem h windowst "javítok" hátha megoldja a problémát,ám egy újabba ütköztem helyette.Amikor elkezdené telepíteni a windowst,akkor azt írja ki h hiányzik a $WIN_NT$.~BT nevű fájl.Lentebb említettem,h ez ott van a c meghajtómon,de nem tudom honnan került oda.Nem tudjátok mégis hova kellene "visszatenni"? -
#5749 nekem bejön :
"Security updates
Updated: September 9, 2008
When necessary, Microsoft provides a new security update on the second Tuesday of each month and publishes a bulletin to announce the update. Occasionally, updates are released more often. The links below go to the latest bulletins. Each bulletin includes links to the security updates.
Note To get technical details about updates, review the information published on Microsoft TechNet.
The latest bulletin
September 9, 2008
On September 9, 2008 we released 4 security updates that addressed vulnerabilities in Microsoft Windows and Microsoft Office.
Latest bulletins by program
Microsoft Windows: September 2008
Microsoft Windows Media Player: September 2008
Microsoft Exchange Server: July 2008
Internet Explorer: August 2008
Microsoft DirectX: June 2008
Microsoft Office: September 2008
Microsoft Malware Protection Engine: May 2008
Virtual PC for Mac: November 2007
MSN Messenger: September 2007
Virtual Server: September 2007
Visual Basic: August 2007
JPEG Processing (GDI+): September 2004
Archived bulletins
For previous security update bulletins, see TechNet Microsoft Security Bulletin Search." -
#5748 Sztem általánosan van vmi gond.Értem ezalatt, hogy nekem pl az internet explorer 7-et töltötte le,mivel mozillát használok, amikor behalt.Ti nektek pedig gondolom már megvan az IE 7.Tehát itt vmi más lehet a háttérben...De nemtom mi:P -
Vassilij #5747 Nekem sem volt jó, a gép ujraindítása után jó lett.Frissítéseket felejtsétek el nem az a baj mert nálam nem települt semmi, mivel le van tiltva az automatikus frissítés. -
#5746 ebből hétvégén winreinstall lesz mert ez állapot -
#5745 hát sajnálom de nem jött be :/ -
ba32107 #5744 Hiába nekem semmilyen microsoftos oldal nem jó.....nézd meg ezt a linket, hátha írnak valamit a dologról. Én nem tudom megnézni. -
#5743 Nekem szintén uez van.Semelyik microsoft nem jön be.Se Msn.com,se a microsoft update... -
#5742 start menü/programok és legfelül van.
nekem 2szorra hozta be