13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Narusco
    nekem sem mindig van, sőt már vagy egy éve nem volt (kopkop) de a 8-al volt régen ilyen bajom. bebugoltak az ablakok. szerintem nem a 9 béta miatt van. szerintem.
  • olomhuszar
    előző, teljes verzinál nem jelentkezett!
    De akkor bug? Akkor teljes verzsönnel oldódhat meg?
  • Narusco
    szerintem ez nem csak a 9.0-val van. sokszor bebugol a többi is.
  • olomhuszar
    Üdv!
    Az új 9.0-ás béta wml-ot futattom és van egy bibim.
    A partnerlista az mindig látható akar lamaradni, akár egy beszélgetést akarok megnyitni, akár egy másik ablakra kattintok át a tálcán vagy akármi.
    Egyedül csak az működik, hogyha magán a partnerlistán viszem le, vagy ikszelem ki az ablakot.
    Gondolom valamit elállíthattam, de átböngészve sem találtam meg hogy mit.
    Kérlek hogyha tudtok, segítsetek!
  • Cubemaniac
    Hy all. Lehet hülyeség h leírom, de én találtam 1 progit, amit normálisan beállítva, írja h ha az ember rejtve jön fel. Aki nem hiszi menjen ide http://live.msgdiscovery.com/ . csak annyit még h nekem müködik!
  • ba32107
    :D
  • autoszimulator
    levezettük hogy kell kliensoldalon megoldani a szerveroldali hibát
  • SimaSuna #5774
    szolgáltató általi hiba megoldása....nincs értelme visszaolvasni -.-
  • akyyy
    ki jött új verzió vagymi van már? ennyit nem olvasok vissza
  • motyodlee
    hát igen
  • bertino
    kábelnetnél is ugyanugy lehet a víz alatt kábelszakadás és volt is, de mind1...

attol függ melyik ISP melyik vonalat használja.
  • SimaSuna #5770
    ADSL-nél ez sose volt titok :)

kábelnet Powa! :)
  • autoszimulator
    (szolgáltató gondok voltak,de ez titok)
  • SimaSuna #5768
    dátum rendbe van mindenkinél?
  • adios
    fakkom,úgy látom nekem is jó lenne,ha nem lenne ez a hiba..nem tudja valaki mi lehet az?
  • ba32107
    Ja most má jó
  • Narusco
    nekem isch :)
  • motyodlee
    hát emberek... nekem most beindult
  • adios
    bizony.remélhetőleg hamar megoldódik...amúgy valamelyikőtöknél kiírja h a sorszám (13) nem található a DLL-ben,vagy ez egyéni hiba nálam?
  • Narusco
    persze már nem használom a sok szemét miatt ami a gépemre jön...
  • Narusco
    most nézem a piros betűket... a discovery megmutatja hogy ki törölt ugye? mert én kurvasok partnert letöröltem anno mert hogy ők is engem :D
  • Jaffa 2843
    hmm aszittem nálam a gond, demég a microsoft oldala se jön be :/
  • kulabácsi
    no látom nektek is szar a proxytok :D
    am énis tegnap frissítettem a winfost...
  • ba32107
    Nekem speciel elég fontos beszélnivalóm lenne, és nem akarok több ezres telefonszámlát. Úgyhogy köszi a linket, nem ismertem
  • priluki
    Ja,most jelen pillanatban ez másoknál is fennáll? Mert én laptoprol betudok jelentkezni,(mobilnettel),szoval gondoltam akkor nálam a hiba...
  • autoszimulator
    gondolom mind adsl-t használtok...
  • Narusco
    de mit paráztok? ha nem csak nektek nem megy akkor miért raknád újra a windows? máskor is volt már ilyen, majd helyrejön. nem tudtok ülni a seggeteken? ha olyan fontos akkor www.ebuddy.com
  • adios
    Mi sem tudjuk mi a baj,erre próbálunk rájönni.Az uccsó 25 hsz ezzel foglalkozott.
  • ba32107
    Nemtom, de biztos nem lesz semmi ha javítasz, mert magától nem csesződhet el. A Microsoftnál van valami gond szerintem.
  • priluki
    hi,lenne egy kis gondom,ujraraktam a gépet és nem tudok bejelentkezni,kapok egy hibakodot. 80072EFD tudna valaki segiteni,egyépként most a windows frissitésre is ugyanezt a kodot kapon szal nem értem..
  • ba32107
    Hát ha 1 hónapos az utolsó update akkor ezzel nem jutottunk előbbre :)
  • adios
    Hm,úgy döntöttem h windowst "javítok" hátha megoldja a problémát,ám egy újabba ütköztem helyette.Amikor elkezdené telepíteni a windowst,akkor azt írja ki h hiányzik a $WIN_NT$.~BT nevű fájl.Lentebb említettem,h ez ott van a c meghajtómon,de nem tudom honnan került oda.Nem tudjátok mégis hova kellene "visszatenni"?
  • caseih9400
    nekem bejön :

"Security updates
    Updated: September 9, 2008
    When necessary, Microsoft provides a new security update on the second Tuesday of each month and publishes a bulletin to announce the update. Occasionally, updates are released more often. The links below go to the latest bulletins. Each bulletin includes links to the security updates.
    Note To get technical details about updates, review the information published on Microsoft TechNet.
    The latest bulletin

September 9, 2008
    On September 9, 2008 we released 4 security updates that addressed vulnerabilities in Microsoft Windows and Microsoft Office.
    Latest bulletins by program

Microsoft Windows: September 2008

Microsoft Windows Media Player: September 2008

Microsoft Exchange Server: July 2008

Internet Explorer: August 2008

Microsoft DirectX: June 2008

Microsoft Office: September 2008

Microsoft Malware Protection Engine: May 2008

Virtual PC for Mac: November 2007

MSN Messenger: September 2007

Virtual Server: September 2007

Visual Basic: August 2007

JPEG Processing (GDI+): September 2004
    Archived bulletins
    For previous security update bulletins, see TechNet Microsoft Security Bulletin Search."
  • adios
    Sztem általánosan van vmi gond.Értem ezalatt, hogy nekem pl az internet explorer 7-et töltötte le,mivel mozillát használok, amikor behalt.Ti nektek pedig gondolom már megvan az IE 7.Tehát itt vmi más lehet a háttérben...De nemtom mi:P
  • Vassilij
    Nekem sem volt jó, a gép ujraindítása után jó lett.Frissítéseket felejtsétek el nem az a baj mert nálam nem települt semmi, mivel le van tiltva az automatikus frissítés.
  • motyodlee
    ebből hétvégén winreinstall lesz mert ez állapot
  • motyodlee
    hát sajnálom de nem jött be :/
  • ba32107
    Hiába nekem semmilyen microsoftos oldal nem jó.....nézd meg ezt a linket, hátha írnak valamit a dologról. Én nem tudom megnézni.
  • adios
    Nekem szintén uez van.Semelyik microsoft nem jön be.Se Msn.com,se a microsoft update...
  • motyodlee
    start menü/programok és legfelül van.
    nekem 2szorra hozta be