13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Pipör
    Üdv
    nem tudja vki hogyan lehet törölni az msn fiókot ?:)
  • akyyy
    Mert rossz plus verziót használsz.
    4.80-as jó csak hozzá!
  • Adi
    Meg ez a egyéni bejelentkező hang, hogy van? Ezt hol tudom beállítani?
  • Adi
    Sziasztok!
    Feltettem a WLM 9-et és a plus-t is. Amire azt mondják, h a WLM 9-hez való.
    Viszont vannak partnereim akinek szívecskék meg minden hülyeség van a neve elé téve és azt nem látom, csak a számot pl.: [c=63]név[megint vmi szám]
    Szerintetek ez mér van? Pedig plus is van elvileg a messengeren. Mert látom a plus funkcióit:)
  • Doomista
    elökészitettem a gépet,rád várok !
  • SimaSuna #6457
    facsarjunk :)
  • Doomista
    nem akarsz e segiteni miranda gyümölcsöt facsarni ? :-o
  • SimaSuna #6455
    :)
  • autoszimulator
    pink menőbb
  • Myron
    jó már megy, és asszem az ott a hugod, tárgytalan az előző post
  • Doomista
    ott a képe, nem látod ?:D
  • Myron
    nem megy a kép, és a hugodról is tegyél ki képet ha 16-
  • asde3
    Sry nem látta az elözőt.
  • asde3
    Üdv. Van ez a discovery live, van benne olyan lehetőség hogy ugy látszok mintha mobilteleforol jelentkeznk be, hogy érhetem el azt a funkciót ?
  • Doomista
    jah láttam hogy miranda elég szépen skinnelhetö,rendezhetö...nekem nem nagyon sikerült ez a skinnelés dolog :s
  • SimaSuna #6447
    merőben más a Miranda mint az MSN...

sokkal kezelhetőbb, szebb, jobb :)

Baloldalt Mirandám
    Jobboldalt hugom MSN-e

• SimaSuna #6446
    csak 5let volt...

tudom mijen mikor nincs MSN és bosszantja az embert...

hugom ijenkor frászt kap és ócsárolja a gépet...
    én meg vígan Mirandázok :)
  • Doomista
    és ha nem keresztény ?:D nem vallásos ?:D akkor imádkozás ?:D
    végülis msn istenhez imádkozhat,ha nem is istenhez :D
  • SimaSuna #6444
    kicsit visszaolvashatnál, vagy googlizhatnál :)

időbeállítás, netkapcsolat ellenőrzés, imádkozás, MSN szolgáltatóhonlapmegnézés stb.
    hirtelen ennyi ötletem van.
  • skygt90
    88hi ! beakarok lépni az msn-be (8.5-ös) és egy hibakódot ír ki : 80048820 , bővített hibakód : 80048412 .....mi lehet a gond ?
  • asde3
    Hi, valaki tud help. Van ez a discovery live, írja hogy lehet olyat hogy "Hamisítsd elérhetõséged: megjelenhetsz Web Messenger használóként, vagy Mobile eszközrõl bejelentkezettként. " Pl mobile eszközröl írnák, olyat hogyan lehet pl. :D
  • akyyy
    Be lehet állítani hogy az ujsonságokba, csak a legutobbi változtatásokat irja ki?

mert most perpill oylat is kiir, hogy valaki átirta a személyes üzenetét, majd ismétátirja, de az előzőt is mutatja, de csak a legutolsót kéne:D
  • autoszimulator
    routereknek elég egy áramszünet, netszakadás, és képesek elveszteni pl a pppoe beállításokat... RESET esetén meg úgytudom, hogy az előzőleg engedélyezett portok is elvesznek, szóval az tuti nem segít, hogy reseteled. De nálad sem tuti a router gond, de az ehhez hasoló problémák 90%át az okozza, hogy vannak a routerek, nevetségesen áron, használók tudásához képest többszörös képességekkel, aztán az ide oda kattintás során elcseszik a dolgokat.
  • miki10
    sziasztok!

lécci segitsetek abba hogy mitöl lehet az hogy ha meg akkarom nyitni az msn-ent akkor azt írja hogy windows live messenger hibát észlelt, ezért leáll.A kelllemetlenségét .....

és nem tudok bejelenkezni
    már letöltöem régebit verziójú msn-t is és ott is ugyan ezt írja
    pl:9.0, 8.1, 7.5

lécci segitsetek meg javitani!
    PLS!

elöre kösz!
  • koczkas
    ja és még egy hete rendesen ment az msn nem csináltam ilyen portforward-ot vagy micsodát
  • koczkas
    hát igen nekem van routerem (wifis) és má van 10szer újraindítottam de az msn nagyon tartja magát érdekes hogy a skype az rendesen megy
  • autoszimulator
  • koczkas
    msn-em nem akar indulni aszongya hogy a kulcsfontosságú portok nem tetszenek neki, má néztem a msn-honlapján hogy mi van de ott nem írnak semmit valakinek van valami ötlete?
  • autoszimulator
    hát pedig annak a leírása ott van a linken, lehet hogy amit leszedtél,az nem támogatja
  • RAZOR27
    hm... igazából csak azért kérdeztem, mert feltettem még régebben, irkálta ki néha és megakadt a szemem ezen a batár vörös feliraton itt fent.
  • GTheo
    Értem, hogy mit mondasz, de volt az oldalon 1 program és annak a listáján nem volt Gigabyte... Na megpróbálom megcsinálni. Egyébként Gigabyte GN-BR01G-m van.
  • FZoleee
    nekem full magyar, leszedtem :D
  • autoszimulator
    ott a link, köztük ez is
  • GTheo
    De a listán nincsen gigabyte... Amikor a programnál manufacturer-t kell választani, akkor nincs ott gigabyte... :\
  • akyyy
    és amit le lehet szdni amit hirdet, az magyar, vagy angol? (az egy dolog hogy van hozzá letölthető magyaritás, de nekem az NEM kell!)
  • Myron
    az nem egy játékkonzolgép?
  • bertino
    ah, már látom te is írtad, mind1
  • bertino
    a dlink 360 az modem, nem router
  • autoszimulator
    http://support.microsoft.com/kb/927847

itt pedig egy hasznos infó, hogy mely portokat, s azokat mire használja az msn... Pl. ha nem akarja valaki, hogy fájlt lehessen küldeni, de azért dumálgatni lehessen, akkor letiltod a megfelelő portokat...
  • autoszimulator
    dlink 360R és 360T azok nem routerek, hanem modemek. ott is a DSL a nevük előtt. Gigabytek közül ezeket ismeri az oldal, kétlem hogy neked más lenne:
    Gigabyte

* GN-AR01G
    * GN-B40
    * GN-B41G
    * GN-B46B
    * GN-B49G
    * GN-BR01G
    * GN-BR401

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

viszont továbbra is mondom, ha megoldható, inkább a dsl modemet kösd hozzá a géphez pár perc erejéig, hozz létre egy csatlakozási ikont, mert gondolom ADSL csatlakozásod van, és akkor próbálj meg csatlakozni.