13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Don dokee
    Volt itt valahol egy link ahol meglehet nézni,ki tiltott le az a link érdekelne.
    Tudom hogy adathalász oldal,de kellene!
    Előre is köszi!
  • Doomista
    nagyba mutatja az a baj,nem lehet valahogy kicsinyiteni ?
  • Doomista
    igen megvan! ezer köszi !
  • autoszimulator
    gyárilag van, jobb felső sarokban, a kis ikonok közt az egyik erre való, de sajna nekem má nem az a wlm van, talán akinek fennvan, az tudni fogja pontosan mit kell keresni
  • Doomista
    van valami cuccos wlm 8.5re hogy az összes online partner neve mellet bal oldalt ne csak az állapotát mutassa,hanem az avatarját is? egyik skin tud ilyet,de az a skin ratyi.köc
  • Myron
    övén
  • piamania
    Sziasztok.

Az lenne a kérdésem,hogy ha az egyik partneremtől kapok egy linket,hogy nézzem meg,(tuti vírus) akkor kinek a gépén van az a vírus?Az enyémen vagy az övén?köszi
  • stupido
    Sziasztok!

Miért van az, hogy a messengerben magától változnak a betűméretek?
    És olyankor csak a ki és belépés segít egy darabig
  • fery02
    Sziasztok, az érdekelne, hogyan állíthatnám azt be, hogy ha írogatok partnereknek, akkor az ablakokhoz ne legyen a tálcán semmi sem, hanem az asztalra , mondjuk a jobb sarkába pakolhassam őket. De csak azok legyenek kint az asztalon, akikkel éppen írogatok.
  • KeWL84
    Ezt én is, és a partnereim is látják.
  • lamase
    sziasztok, valamelyik nap nézegettem a hotmailt és rátaláltam egy olyan oldalra ahol a partnereimről események vannak, új személyes üzenet, kép stb ezt hogy lehet előhozni?
  • autoszimulator
    csak nálad ilyen, vagy partnereknél is? nekem is van, ami nálam szar, partner meg látja, de fordítva is van. Telepített betűkészletektől függ leginkább. Lehet, ha most megkeresed a karaktertáblázatban, ott sem lesz ez a karakter.
  • KeWL84
    Ezzel csak a nevemet tudom megváltoztatni, viszont a kiírásnál ugyanúgy megmaradnak a fura karakterek. Ez lenne a gondom.
  • Myron
    írdd be a neved /name -el egy konvörzésönbe
  • KeWL84
    Sziasztok!
    A nickemben speciális karakterek szerepeltek, amiket a windows
    karaktertáblájáből választottam ki. Aztán egyszer újratelepítettem a windowst. Most a "Gépelje be a mások
    számára megjelenítendő üzenetet" résznél az ékezetes karaktereket egy idő után mindig
    módosítja valami krix-krax-ra. Pl: avГЎsvan ---> avásvan lenne.
    Mitől lehet ez? Tudtok valami megoldást erre?

Köszönöm!
  • SimaSuna #6487
    óó tesó...

:)
  • Doomista
    hát figyeljetek már ide kisbogaraim !
    még mindig jobb a miranda,mint a GAIM !
  • autoszimulator
    Egyetértek.
  • Myron
    ha nincs színes név akkor az egy trágya.
    akkor nem látom h milyen színű a neve, és nem tudok erről beszélni, h milyen szép színes meg ilyenek. a színes név a legfontosabb. ezért használok windowst.
  • Doomista
    trilliant probáltátok már ? az sem egy rossz program :P
  • akyyy
    miért, nem a témához tartozik?

hát akkor beszéljünk a vadászkutyák tenyészetéről
  • SimaSuna #6481
    partner átnevezése...beírod és csá...

sokkal testreszabhatóbb mint az MSN...

de ne offoljunk :)
  • akyyy
    de nem szines a név:D most is töks zar ilyne kódokat látni:(
  • SimaSuna #6479
    kit érdekel a szines név...

sokkal gyorsabb, jobb...formázhatóbb...
    nincs reklám..nincs MSN vírus...
  • Doomista
    :D!

én is most mirandát használok ! :D
  • Myron
    színes nevek nincs?
    hát akkor ez egy rakás szar! nem ér semmit, az egész egy fos!
  • SimaSuna #6476
    színes nevek..nincs

egyéni hangok...nemtudok róla..
  • FZoleee
    Színes nevek megjelenítése, egyéni hangok stb :)
  • Pipör
    hát nem
    na mind1 köszönöm a segítséged!!;)
  • Tigristank
    Akkor nem tudom. Az alsó tényállások közül valamelyik nem áll fent? :)
  • akyyy
    pont ez az, még az készül-.-
  • SimaSuna #6471
    gondolj a gyengébbik nem-re...

akik rá vannak kattanva :)

• 5c0rp330n
    sokak örömére? aligha.
    ráadásul ellentmondás. az RC az NEM próba verzó, hanem kiadásra jelölt változat, ami akár megegyezhet a végleges változattal is.
  • SimaSuna #6469
    Jővő héten (dec. 8. és 14. között), valószínűleg sokak örömére, megjelenik az új Messenger, a Windows Live Messenger 9.0 RC. Kicsit bővebb leírást, videót a programról, illetve az új Msn-es ikonokat megtalálod a Hírek menüben. A program továbbra is csak próba verzióként fog futni, a végleges verzió csak 2009 februárjára várható.
  • [HUN]FaTaL
    Honnan lehet lekapni az msn plus 4.8at?
  • Adi
    Innen szedtem le:
    http://www.msgplus.net/download/
    ahol írja, h Users of Windows Live Messenger 2009 Beta: download a compatible beta version of Messenger Plus! Live here. De ez csak 4.79-es... :(.. honnan tudnám megszeretni a 4.80-at?
  • Pipör
    addig eljutottam és utána ezt írja ki :S
    :
    A következő fiók nem szüntethető meg: [email protected].

A fiók megszüntetéséhez előbb meg kell oldania egy vagy több problémát a következők közül:

* Egy vagy több díjköteles előfizetett szolgáltatás vagy egy Microsoft Points-fiók kapcsolódik fiókjához. A fiók megszüntetéséhez először mondja le az összes ilyen szolgáltatást, és szüntesse meg Microsoft Points-fiókját. Segítség ezzel kapcsolatban
    * Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját
  • Tigristank
    Itt belépsz, és kiválasztod a Fiók megszüntetése opciót.
  • SimaSuna #6464
    mire gondolsz konkrétan?
  • FZoleee
    A mirandához van valami plugin, ami tudja azt, amit az MSN Plus? Mert ha nem, akkor nem töltöm le :)