13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• who am I 7
    Akkor jó, újra raktam a winfost itthon, azárt tökéletesen műxik :D Az itthoniak valószínű rendesen széttúrták már a gépet, aztán isten tudja, hogy mivolt..DE most tökéletes és semmi problemo :) azé thx
  • GTheo
    Letöltöttem a PortForward Configot, de nincs ott a listában a routerem... Egyik Routerem sincs... Mert van egy ami a netet "hozza", meg egy ami a netet osztja szét. A Gigabyte márka a listán sincs, a D-Link ott van, de a 360-as típus nincs.
  • autoszimulator
    ez az mikor az emberi butaság párosul a weblapkészítéssel.
  • SimaSuna #6419
    értsd már meg h BETA minden ami kint van...

FULLOSSAN NINCS SEHOL..
  • who am I 7
    De nem csak az új 9-es gec*zik.Hanem a régi fapados 4.7-től felfelé minden új msn bexarik.Viszont a laptopon meg megy..szóval, ezzel a qva géppel van baj..azért is írtam le, h mivan..Vagy már szét van barmolva a windows? :S
  • who am I 7
    Akkor ez mi? http://afterfix.net/letoltesek-egyeb

ó
  • autoszimulator
    hát pedig a legjobb teszt az lenne, mert most szenvedhetsz a forwarding-al, ha nem az a gond, akkor volt egy necces köröd így szenteste elődélutánján..

De amúgy az az, hogy megnézed a routered típusát, majd a portforward.com oldalon kikeresed a leírást, hogy kell csinálni. Arra jó, hogy a router tűzfalán portokat, kapukat tudsz megnyitni a világ felé, amiket netes programok, pl MSN használnak...
  • GTheo
    Routert biztos hogy nem kötöm ki :\
    FOrwanding az micsoda? És hogy lehet csinálni?
  • autoszimulator
    akkor azt hiszem a kérdés ki is merült, router, ha van kikötni picit, tűzfal, ki majd próba. ha így ok, akkor tűzfal be, próba. Ha így is ok,akkor a routeren kell port forwanding
  • GTheo
    Hibakód: 80072efd

Evvel mit lehet csinálni? A "kulcsfontosságú portokkal" van a hiba.
  • autoszimulator
    nabazmeg ebben fejlődött az msn.. még szarabb hibaüzenetek mint 1 éve :DDDD

mellesleg ez nem jelent sokat, csak néhány dolgot lehet hogy korlátozva érsz el az msn-ből, de sztem max a videóhívás az, ami lassabb lehet. De ettől nem lehet rossz, mennie kell
  • SimaSuna #6411
    ki mondta h végleges?...

lentebb írtam h BETA...
    biztos forrásból tudom h 2009 FEBRUÁRjában lesz CSAK végleges!
  • who am I 7
    Na fasza, amúgy semmi error üzi vagy ilyesmi, simán lecsapja viszont most egy ilyet sikerült kibányásznom a tools/connection menűből :
    "Ön egy kaszkádolt UPnP-rendszerű portkorlátozott hálozati címfordítón (NAT) keresztűl kapcsolódik az internethez." ... loál
  • who am I 7
    Elméletileg végleges...Cssak az a problémám, hogy sem a 7.5 sem a 8.5 nem műxik ezen a szaron... (abit KN9-es alaplap + winfosxp - tplink wr542g modemmel, természetesen alaplapi lanról).
    Csak az a szuttyadék 4.7-es megy..nem értem miért.Most felraktam a 9-et azzal eljutok odáig, hogy bejelentkezik legalább, de várok kb 5-7 másodpercet és úgy kilép belőle mint a szél.Azonnal bezárja az egészet...Amíg nem lépek be, csak behívom, addig semmi gond nincs.Lehet mászkálni a menűkbe stb.De ha csatlakozom, akkor kb 5 mpig bírja aztán full lecsapja :S
  • 5c0rp330n
    valószínűleg egy fos a program, azért.
  • SimaSuna #6407
    talán mert beta?
  • Brolly
    hali! vistan feltettem a 8.5-t, minden szép és jó, de akad egy apró, ámde zavaró hiba, ha nem beszélgetek, csak be vagyok jelentkezve, akkor egy bizonyos idő után kilép:/ ezt beállítással lehet kontrollálni vagy az msn cumiztat engem?:S
    előre is köszönöm
  • who am I 7
    Sziasztok!Feltettem az új msn 9 bélát, de nem akar elindúlni, mi lehet a baj?
  • Flamer
    de az ncis láttya .. :| :DD
  • 5c0rp330n
    ennyiről van szó. a sok hülye f@sz amatőr meg ilyeneket keres és vígan meg is adja a felh.nevét/jelszavát hozzá, nem is csoda h miért terjednek úgy a kibaszott spamáradatok ezen a fos progin.
  • Myron
    INCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!!
  • RAZOR27
    izé, msn discovery látja ki van rejtve nem?
  • Myron
    már ok
  • Myron
    ti se tudtok bejelentkezni?
  • Flamer
    értem htx.

#6397: :D
  • autoszimulator
    sztem ez annyira béta, hogy ha valami nagyon szar benne, kifagy, akkor ráfogják, ha meg tökéletes, akkor azt mondják, ez bizony már egy olyan béta, ami majnem FULL
    és ez fog kijönni zsírra 2015ben, a WLM13 megjelenésekor
  • John Cena
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=6376]#6377[/URL]PLS!
  • SimaSuna #6395
    februárban jön a FULL..addig csak beta...
  • Flamer
    de nem beta már?:O wtf?
    aszondja tölce le most a 2009-es uj messengert.. wtf?

#6393: nemértek hozzá azért kérdem :D
  • Doomista
    nálam 2010-t irki...ez normális ?
  • autoszimulator
    ja
  • Flamer
    vanmár 9.0? msn hirdetésbe nyomjaaz ablak bal sarkába. :|
  • V431145
    Windows Live Messenger guruk!
    Letöltöttem Messenger Discovery kiegészítőt, és az a gondom, ha bezárom a beszélgetési ablakokat, a tálcán megmarad az összes, és ha rákattintok nem jön fel, nem tudok vele mit kezdeni! Nagyon idegesítő! Hogyan lehet orvosolni ezt a hibát? (Nekem a beszélgetések a Plus-ban található lapfülesre van állítva, ezt szeretem, szerintem a Discovery nem nagyon kompatibilis a Plussal sajnos.) Köszönöm szépen a segítségeket!
  • xBobtailx
    ... nekem is, visszaraktam a régit :D
  • sweech
    már megoldódott, de azért köszi :)
  • phoenix1
    Hali. Próbáld meg letölteni a Windows Update Agent 5.8.02469-at, ezután próbáld meg újból feltenni.
    Vagy még ezt az oldalt nézzed meg.
  • Doomista
    windows defender
  • autoszimulator
    MSN Virus Killer 2.1
  • nandorb
    mondjatok ti vmi MSN virus olot mert mar kiidegel
  • sweech
    letöltöttem már legalább sokszor