13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
who am I 7 #6422 Akkor jó, újra raktam a winfost itthon, azárt tökéletesen műxik :D Az itthoniak valószínű rendesen széttúrták már a gépet, aztán isten tudja, hogy mivolt..DE most tökéletes és semmi problemo :) azé thx -
#6421 Letöltöttem a PortForward Configot, de nincs ott a listában a routerem... Egyik Routerem sincs... Mert van egy ami a netet "hozza", meg egy ami a netet osztja szét. A Gigabyte márka a listán sincs, a D-Link ott van, de a 360-as típus nincs. -
#6420 ez az mikor az emberi butaság párosul a weblapkészítéssel. -
#6419 értsd már meg h BETA minden ami kint van...
FULLOSSAN NINCS SEHOL.. -
who am I 7 #6418 De nem csak az új 9-es gec*zik.Hanem a régi fapados 4.7-től felfelé minden új msn bexarik.Viszont a laptopon meg megy..szóval, ezzel a qva géppel van baj..azért is írtam le, h mivan..Vagy már szét van barmolva a windows? :S -
who am I 7 #6417 Akkor ez mi? http://afterfix.net/letoltesek-egyeb
ó -
#6416 hát pedig a legjobb teszt az lenne, mert most szenvedhetsz a forwarding-al, ha nem az a gond, akkor volt egy necces köröd így szenteste elődélutánján..
De amúgy az az, hogy megnézed a routered típusát, majd a portforward.com oldalon kikeresed a leírást, hogy kell csinálni. Arra jó, hogy a router tűzfalán portokat, kapukat tudsz megnyitni a világ felé, amiket netes programok, pl MSN használnak... -
#6415 Routert biztos hogy nem kötöm ki :\
FOrwanding az micsoda? És hogy lehet csinálni? -
#6414 akkor azt hiszem a kérdés ki is merült, router, ha van kikötni picit, tűzfal, ki majd próba. ha így ok, akkor tűzfal be, próba. Ha így is ok,akkor a routeren kell port forwanding -
#6413 Hibakód: 80072efd
Evvel mit lehet csinálni? A "kulcsfontosságú portokkal" van a hiba. -
#6412 nabazmeg ebben fejlődött az msn.. még szarabb hibaüzenetek mint 1 éve :DDDD
mellesleg ez nem jelent sokat, csak néhány dolgot lehet hogy korlátozva érsz el az msn-ből, de sztem max a videóhívás az, ami lassabb lehet. De ettől nem lehet rossz, mennie kell -
#6411 ki mondta h végleges?...
lentebb írtam h BETA...
biztos forrásból tudom h 2009 FEBRUÁRjában lesz CSAK végleges! -
who am I 7 #6410 Na fasza, amúgy semmi error üzi vagy ilyesmi, simán lecsapja viszont most egy ilyet sikerült kibányásznom a tools/connection menűből :
"Ön egy kaszkádolt UPnP-rendszerű portkorlátozott hálozati címfordítón (NAT) keresztűl kapcsolódik az internethez." ... loál -
who am I 7 #6409 Elméletileg végleges...Cssak az a problémám, hogy sem a 7.5 sem a 8.5 nem műxik ezen a szaron... (abit KN9-es alaplap + winfosxp - tplink wr542g modemmel, természetesen alaplapi lanról).
Csak az a szuttyadék 4.7-es megy..nem értem miért.Most felraktam a 9-et azzal eljutok odáig, hogy bejelentkezik legalább, de várok kb 5-7 másodpercet és úgy kilép belőle mint a szél.Azonnal bezárja az egészet...Amíg nem lépek be, csak behívom, addig semmi gond nincs.Lehet mászkálni a menűkbe stb.De ha csatlakozom, akkor kb 5 mpig bírja aztán full lecsapja :S -
#6408 valószínűleg egy fos a program, azért. -
#6407 talán mert beta? -
#6406 hali! vistan feltettem a 8.5-t, minden szép és jó, de akad egy apró, ámde zavaró hiba, ha nem beszélgetek, csak be vagyok jelentkezve, akkor egy bizonyos idő után kilép:/ ezt beállítással lehet kontrollálni vagy az msn cumiztat engem?:S
előre is köszönöm
-
who am I 7 #6405 Sziasztok!Feltettem az új msn 9 bélát, de nem akar elindúlni, mi lehet a baj? -
#6404 de az ncis láttya .. :| :DD -
#6403 ennyiről van szó. a sok hülye f@sz amatőr meg ilyeneket keres és vígan meg is adja a felh.nevét/jelszavát hozzá, nem is csoda h miért terjednek úgy a kibaszott spamáradatok ezen a fos progin. -
Myron #6402 INCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!! -
#6401 izé, msn discovery látja ki van rejtve nem? -
Myron #6400 már ok -
Myron #6399 ti se tudtok bejelentkezni? -
#6398 értem htx.
#6397: :D -
#6397 sztem ez annyira béta, hogy ha valami nagyon szar benne, kifagy, akkor ráfogják, ha meg tökéletes, akkor azt mondják, ez bizony már egy olyan béta, ami majnem FULL
és ez fog kijönni zsírra 2015ben, a WLM13 megjelenésekor -
#6396 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=6376]#6377[/URL]PLS! -
#6395 februárban jön a FULL..addig csak beta... -
#6394 de nem beta már?:O wtf?
aszondja tölce le most a 2009-es uj messengert.. wtf?
#6393: nemértek hozzá azért kérdem :D -
#6393 nálam 2010-t irki...ez normális ? -
#6392 ja -
#6391 vanmár 9.0? msn hirdetésbe nyomjaaz ablak bal sarkába. :| -
V431145 #6390 Windows Live Messenger guruk!
Letöltöttem Messenger Discovery kiegészítőt, és az a gondom, ha bezárom a beszélgetési ablakokat, a tálcán megmarad az összes, és ha rákattintok nem jön fel, nem tudok vele mit kezdeni! Nagyon idegesítő! Hogyan lehet orvosolni ezt a hibát? (Nekem a beszélgetések a Plus-ban található lapfülesre van állítva, ezt szeretem, szerintem a Discovery nem nagyon kompatibilis a Plussal sajnos.) Köszönöm szépen a segítségeket! -
#6389 ... nekem is, visszaraktam a régit :D -
#6388 már megoldódott, de azért köszi :) -
phoenix1 #6387 Hali. Próbáld meg letölteni a Windows Update Agent 5.8.02469-at, ezután próbáld meg újból feltenni.
Vagy még ezt az oldalt nézzed meg. -
#6386 windows defender -
#6385 MSN Virus Killer 2.1 -
#6384 mondjatok ti vmi MSN virus olot mert mar kiidegel -
#6383 letöltöttem már legalább sokszor