13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• SimaSuna #6548
    me má agyilag tönkretett xD

kevés van belőlem..itt meg sok hülye van :D
  • SimaSuna #6547
    éppenséggel van 1 dunamelléki kékfrankos borom..2007es
    akciósan vettem :D
    279.- :)
  • Doomista
    egy betűt kihagytál :DDD
  • Doomista
    nyugiii,inkább gyere át hozzám egy finom vylyan rosé 2008-as évjáratú bort kostólni.
  • SimaSuna #6543
    OLVASSÁR MÁR VISSZA!!!!!!!!!!
  • ewuk
    na de akkor van plus vagy nincs?
  • Doomista
    te töled már megsem kérdezem,te halott leszel amugyis...
  • autoszimulator
    sziasztok, rég jártam itt, van már plus az új msnhez?
  • Myron
    :DDDDD
    I LOL'ed
  • Doomista
    élni akarsz még ?
  • Myron
    csak poenból írtam
  • FZoleee
    csak egyet kellene visszaolvasnod :|
  • FZoleee
    na, akkor ugyanazt tapasztaltad, mint én :D
  • Myron
    van már 9.0-hoz Plus? mer nem látom a színes neveket rendesen :D
  • SimaSuna #6528
    NINCS KINT A FULL WLM9.0!!! CSAK BETA VERZIÓK VANNAK A NETEN!!!!és NINCS HOZZÁ MŰKÖDŐ PLUS!
  • Flamer
    start menü / futtatás / regedit
    menübe megkeresed hogy keresés és keresgeted.
  • geri777
    És hol van az a regystri ? és mivel hogyan takaritsam ki ?
  • Doomista
    ez a legujabb...már ezen az oldalán 50x leirták...de azért én most kiabálva betettem,hátha igy mindenki észreveszi !
  • baaka
    felraktam de még mindig ilyen f0s színkódok vannak csak a neveknél.....
  • FZoleee
    ez mennyire új? mert én leszedtem azt a verziót a hivatalos holnapjáról, amit a 2009-es verzióhoz ajánlottak, de nem ment :c
  • Doomista
    WLM 2009 BETA PLUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bertino
    sohaj...
  • baaka
    Sziasztok! leszedtem a 2009-es msn-t!Ehez már lehet leszedni messenger plus livet??Mert most az ismerősöknél akinek a neve színes annak csak a szín kódot írja ki!
  • autoszimulator
    gondolom adatforgalom csomag kell, ami GPRS-en keresztüli kommunikációt biztosít, menjél be a vodafoneba, és kérdezd meg őket, mit ajánlanak, ami normális áron van. Általában netes kártyát szoktak ajánlani, amin X összeg van, és elhasználhatod, hasonlóképp, mint a feltöltőkártyák beszélgetés esetén, csak itt az adatforgalom után fizetsz, kb-onként.
  • SimaSuna #6518
    olvass vissza!
  • Dizson
    A Windows Live Messenger 9 hez még nincs Plus? Mert elég nehéz kiolvasnom a c=[xxx] színes Janikat.
  • vftsforever
    Üdv!
    Sajnos elég sokat tartózkodom távol számítógéptől, emiatt lenne egy kérdésem. Hogy lehetne MSNeznem telefonon? A léynegi részét nagyjából tudom, sikerült is szereznem messenger programot a Nokia 6234es készülékemre. Vodafoneos vagyok, milyen szolgáltatást kéne megrendelnem, hogy hétvégén tudjak msnen beszélgetni elég sokat? Köszönöm a segítségetek
  • Flamer
    1. a 9-es csak BETA
    2. regisztribe töröld ki az összes msnhez kapcsolódo cuccot.
    3. szolgáltatásokbol netán kiszedheted de azis registrys amugy..

szóval.. ennyi. netán xp reinstall
  • geri777
    Valaki válaszolna a kérdésemre fontos lenne !
  • Doomista
    mért van az , hogy az wlm 8.5 nem birja egyszerre a discovery,stuffpluff,messpatch,plus müködését ?! miez ?! mit képzel ez a keci program ?! ha fenntvannak ezek a cuccosok,kb 2 napig birja az msn,aztán KO a messpatchra és a stuffplugra...a plus még éldegél,meg a discovery is.elfogadhatatlan ez ! szégyen !
  • akyyy
    jaja -.-"
  • autoszimulator
    a beérkezett fájlokat se lehet a programból megnyitni, mer minek ugye, ÉS ha valakinek szintén újabbik msn-je van, akkor ha behúzom az ablakba a küldeni kívánt képet, akkor valami képmegosztóba teszi bele, és kiteszi akkorába, mint a fél képernyő -.-
  • akyyy
    de szar ez az új msn:S

nincs rajta küldés gomb se. oszt néha megkergül billnetyüzet, nem érzékel az enter, és nemtudom egérrel elküldeni az üzenetemet: \
  • geri777
    Hellosztok nekem a a bajom hogy felraktam A wlm 9 et még régebben feltelepóült minden hiba nélkül de amikor bejeletkezek az jött ki hogy 8000ffff error code . le akkartam törölni de a programok hozzáadásánál nincsen csak a program file ba

onnan meg én hülye kitöröltem

most mit csináljak másik msn nem tudok felrakni mert azt irja ki hogy töröljem le előtte

Segítsetek plzzz

a válaszokat előre is köszönöm !
  • Doomista
    ez az -.-
  • Don dokee
    Láttam a bannert de pár napja láttam ezt a linket,de akkor ezekk szerint nem itt!
    De nem az érdekel ki tiltott le,hanem amikor ráklikkeltem jelzett a Firefox kiterjesztés hogy "phishing oldal" és kellene a link,hogy teszteljek böngészőket,hogy felismerik-e a támadást!
  • akyyy
    gondolom haverját akarja vele megviccelni, aztán később megint jönnek ide, hogy hát de van olyan ódalDIKKEMÁ!
  • SimaSuna #6505
    mer ő aki megmutatja h igenis van?mert nincs?!
  • Myron
    de neki akkoris kell
  • SimaSuna #6503
    olvasd már el a bannert...könyörgöm..

ettől nagyobb betükkel írjam ki?