Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
.: mobilize.hu :.
de per pill 2 hete nem léptem be az MSNbe..csak Miranda 😄
Van fenn elég sok MSN skin is a letöltések közt, bár rondák mint a bûn <#vigyor3>#vigyor3>
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Most olvastam 1 másik helyen
Sziasztok!
Egy msnzseni kerestetik! Konkrét problémám:a live messenger 8,5 ver a bejelentkezéskor a köv hibaüzit adja:8100306
Amit próbáltam eddig:
1. Msn újrarakása------>nem vált be
2. Tûzfal kikapcsolása------>nem vált be
3. Idõ, dátum pontosítása------>nem vált be
4. dll fájlok regisztrálása------>nem vált be
5. régebbi ver------>nem vált be
6 Format c:------>nem vált be
7 Format c: ismét, ekkor kb 15,20 percig benn voltam, de aztán a gép újraindítása után megint ugyanaz a hiba
8. Proxy állítása------>nem vált be
Kb ennyi megoldási lehetõséget találtam a különbözõ fórumokon az eltelt 1,5hónap alatt.
Sima win msn mûxik, webesen be tudok jelentkezni, de a live is jó lenne, ha menne. Ha úgyvan, akkor vagy vegyetek fel msn-n, vagy emilt írjatok: [email protected]
Elõre is kössz!
biztos hegesztenek valamit, majd holnap megprobálom ujra...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Aki tiltott, azt Offline-nak látod, és nem nagyon lehet rájönni, ki tiltott, és ki nincs bejelentkezve.
"Speedyo
2008-04-24 18:21
Akinek ez a gondja:
Probléma merült fel a telepítés során. A következõ program nem lett telepítve: Windows Live Suite.
Rendszerhiba részletei
Kód: 0x80070714
Leírás: A megadott programkód nem tartalmazott erõforrás szakaszt.
Annak ez a gyógyír: (Angol)
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc&displayLang=en
Vagy ez: (Magyar)
http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=d78f2ff1-79ea-4066-8ba0-ddbed94864fc&displayLang=hu
"

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
És hol van a nyilatkozat? -.-"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊