13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6588 tegnap olyan linket kaptam ami elég ha az oldalt megnyitod és html virus...meg ilyesmi.az még szarabb mint a belépös... -
#6587 aki 3 után megszólal azé lesz a vödör szar 1 2 3 -
#6586 ittam öcsédnél páleszt, eléggé kemény hatása volt.
ajánlom :D -
#6585 hát azt tudom, hogy mi is másik külföldi vonalra tereltük mától a külföldi adatforgalmat, mert a T vonala (külföldi csak természetesen) jan1-től nem él, ha minden igaz.
de hungarotel körzetbe különösebb gondrol nem tudok -.-
télleg.
lehet hungarotelnél is valami ilyesmi van. -
#6584 mérkell teliszpemelni ezt aszájbbaszott topikot?:! -
#6583 mondjuk több, mitn valószínű, hogy ha rá is kattint, még ott be kell írnia a felh. nevét és jelszavát is, aki pedig ennyire hülye.. szívemszerint letiltanám. az azért szánalmas, hogy a microsoft meg lóf@szt sem tud lépni az ügyben. -
#6582 de nagyon unatkoztok... -
#6581 #6580
elégedett az Úr ? -
#6580 -
#6579 helyesbitek...11re te már totál kész leszel,már nem önmagad fog bulizni a haverokkal :D -
#6578 valaki lőjjemár le..
következő ijen kérdésnél büntipont! -
#6577 NINCS olyan Program, vagy Script amivel láthatnám, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve???
-
#6576 hosszú este lesz....
dun csajjal talizok..este másik csajjal..11re meg szvsz jövök haza bulizok pár haverral.. :D
-
#6575 otthon szilveszterezel ? :D -
#6574 hülyevagy?..2napja nemcsinálok mást mint bort iszok..
józsi hozott sört..de azt csak holnap iszok :)
öcsémtől meg nyúlok páleszt..szal tök jó szilveszter lesz :) -
#6573 nem tudsz valamiféle netes központi paráról? hungarotel körzetben eldurrantak a külföldi oldalak, eléggé idegesítő -.- -
#6572 ő bebaszva ?! :DDDDDDDdd -
#6571 ez teljesen logikus :) -
#6570 én már értem simasunaleftnégydead logikáját !
ha nincs gépnél,vagy elfoglalt állapotban van,és közben valami baromságot ir ki +ba,akkor gépnél van,és teljes mértékben ráér mindenkire.ha meg szimplán elérhetö állapotban van,akkor bevan b*szva valahol ! -
#6569 failed.
owned. -
#6568 azt hogy ? azt hittem az angolok a legprobbak :o
-
#6567 angolon semmi infó -.- -
#6566 hazucc :DD -
#6565 azon vagyok :D orosz tudásomat most használom fel épp az orosz miranda forumon... -
#6564 bazeg, ma délután ismerősöm rámír, hogy minden hülye vírusos már, milyen idegesítő. Épp írom neki, hogy nehogy rákattints valamelyikre is, erre már nincs reakció, offline, és már jön is tőle a link :Dd -
#6563 inkább azt mond meg h hoyg tudom a saját avataromat a mirandára :D -
#6562 föleg ha még azt látod,hogy issza a bort nagyba :D -
#6561 pláne, ha válaszol mindenkinek :D -
#6560 ehhh lebuktam baze...
-
#6559 egy kérdés...msn-n ez fogad mindenkit ugyebár:
nah ezt be nem adod senkinek ! -
ugy látom itt mindenki megfog halni :D mostmár suna is kilesz nyirva,legalábbis te nyirod ki :o de vigyázz vele,ha bort kostol,halhatatlan lesz attol :s -
#6557 orvosipapír? :O :D -
Myron #6556 suna bazeg a 7 éves kisöcsém a kibaszott banner miatt kapott most epilepsziás rohamot! ez a te felelősséged! -
#6555 de azt is kikéne irni kedves simasuma-leftnégydead,hogy müködö wlm beta sincs :D -
#6554 villogó piros-fekete :) -
#6553 na.
-.- -
#6552 hisz azt még le sem szüretelték -
#6551 de van kékfrankos rozé is :D
-
#6550 kékfrankos...nemrosé...
hónap megkóstolom és megmondom :D -
#6549 rozé, nem ?