13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• cumfu
    de nem a routert se meg a ESS-t se cseszegettem :D
  • autoszimulator
    mondtam hogy így jó lesz
  • cumfu
    ba**arok magátom megjavult :S
  • autoszimulator
    pár tipp

éntippem: ha van fenn új tűzfal, vagy valami, kikapcs és próba, de leginkább: RÚÚÚÚÚÚTER kivétele próba céljából
  • Flamer
    yaszépbanner(y)
  • cumfu
    Sziasztok! Ma hazaértem és nem tudok bejelenktekzni MSN-re. a 80072745 hibakódot kapom, és ha javításra megyek akkor sem tudok bejelentkezni. Valaki valami ötlet? Előre is köszi
    Ja és eddig hibátlanul működött
  • SimaSuna #6622
    messenger

windows live messenger

így kerestél rá?
  • geri777
    Nem találok Semi MSN WLM mel kapcsolatos dolgot

a Win reinstal szoba se jöhet !!!!

mit csináljak ?? valahogy biztos kilehet szedni a redszerből !

ötletek

egyép mindenkinek BUÉK
  • 5c0rp330n
    "irnánk"

km.. "írnék".
  • Tigristank
    Saját kérésre, azt azért tegyük hozzá. :D
  • Doomista
    szerintem én a helyedben nem irnánk...mert bannolva van valaki csetröl...:D
  • Tigristank
    Mikor nem vagy az?
  • Doomista
    mért kell ilyen nehéz kérdéseket feltenni ilyen korán ? mikor tudod hogy ilyenkor agyhalott vagyok =( kihasználsz...
  • Doomista
    de tudom...uj msn cim...partnereket lemented a régiröl,és importálod az ujbol...
  • biomage
    van egy müvelet az MSNen amiben mindenkinek küld egy üzenete, ezt csak azok kapják meg akik bevannak jelentkezve, nem is tudtál erröl?
  • biomage
    de elötte tilts le mindenkit aki online :D
  • Doomista
    bevagy szivva ?
    bevagy rugva ?
    jo végülis igy megbocsájtom...de hogy rendes ésszel ilyet irni...
  • Tigristank
    Remek ötlet...
  • kakaoskalacs
    amugy hogy megtudd ki van fent rejtve irsz minden partnerednek :C
  • Doomista
  • bertino
    de az a nincs működő plus felirat éppenséggel nem bassza ki az ember szemét :\
  • SimaSuna #6607
    Doomi..kis Miranda FAQ :)
  • bertino
    gyá suna ez télleg jo lett -.-
  • Doomista
    ezt bill papának

• Doomista
    csökkentett módban sem ?:D ez gáz :D
  • autoszimulator
    arra lett volna, csak nem indult el többé bill papa eme remekműve :D

#6602: szerintem csak akkor lehet ilyet, hogy automatikusan futtat/letölt, ha ezt beállítod, hogy az ilyen fájlokkal ezentúl mindig ezt csinálja. De aki ilyet beállít, az magára vessen :D

(az mondjuk már nem egy rossz taktika, hogy bejuttatni egy ártatlan kártevőt egy backdooron keresztül, aki a böngésző, pl firefox config fájlában átállítja a fogadást automatikusra, bedobni egy popupot, és benn is a csemege :) de ezzel több a gond, mint kihasználni a kevésbé okos userek butaságát)
  • 5c0rp330n
    ok, megnyílik az oldal, kiírja, hogy ott van a virus.exe, mit csinálsz vele? mented, futtatod vagy elutasítod? amelyik böngésző szó nlkül letölt egy .exe-t és elindítja, az a böngésző önmagában egy kártékony féreg, szerintem nincs is ilyen.
  • Doomista
    a kékhalálra simán lett volna orvolás...

nálam:
    FF 3.*
    avira premium security suite
    malwarebytes antimalware
    spywareblaster

ennyi a védelem :D FFben vannak biztonsági kiegészitök.meg DMR is van fennt...router tűzfal is...asszem ennyi :DD
  • Doomista
    ték
  • autoszimulator
    FF3

tűzfal: nincs
    más: nincs

másfél év után nyíródott ki a windows, akkor sem vírus, hanem az iTunes miatt :D Akkora kékhalált csinált a telefonommal kézenfogva, hogy setőled sehozzád többet :D
  • SimaSuna #6598
    nem kell elfogadni semmit amiben a neved van...

amúgymeg

FF3.0

Nod32
    Ashampoo FireWall

és no vírus :)
  • autoszimulator
    hát nekem semmit sem tölt be magától, képbe ágyazva meg nem lehet futtatni semmit, szóval az is meddő. Lényeg, hogy nem szabad elfogadni semmit, olyan nemigen van, hogy magától lefut láthatatlanul :D
  • Doomista
    jahjah az ff bevédte...avira is...google is...de már kaptam olyat amit csak az avira antivirus szoftverem tudta letiltani...ha nem lett volna védelem,vagy rendes védelem,akkor szvsz...html virus nem egy játék dolog...egykettönél hiába a nod,a "nagy" nod,van jopár orosz oldal amit a "nagy" nod sem lát be mint html virust,és szvsz ennyi...megtörtént a baj...de szerencsére nem kapunk msn-n ilyen linkeket,akkor szopás lenne pár napig ! :D
  • akyyy
    nem mert letölt egy exet, képet, képernyővédős kiterjesztést ami igazából exe álcázva, onnan meg akármiyeln böngésző, illető elinditja virust oszt BOÁ
  • 5c0rp330n
    ilyet mondjuk gondolom csak internet explorerrel lehet beszopni, egy ff/opera/chrome nevetve védi az ilyeneket. a probléma mondjuk ott van h aki olyan szinten van, h ilyen linkre kattint, jóeséllyel használ internet explorert :S
  • akyyy
    wapon felmész ebbudy.com asszem, az a legjobb mobilos msn. feltehetsz mindenféle kamu vagy kamu klienst mobilra, de hidd el, ebuddy tényleg jó:)
  • desigo
    nekem is jött ma
    sux
  • Tigristank
    Váó, új banner.
  • SimaSuna #6590
    ezé jó a miranda :D
  • Doomista
    nemrossz a banner...