13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
cumfu #6628 de nem a routert se meg a ESS-t se cseszegettem :D -
#6627 mondtam hogy így jó lesz -
cumfu #6626 ba**arok magátom megjavult :S -
#6625 pár tipp
éntippem: ha van fenn új tűzfal, vagy valami, kikapcs és próba, de leginkább: RÚÚÚÚÚÚTER kivétele próba céljából -
#6624 yaszépbanner(y) -
cumfu #6623 Sziasztok! Ma hazaértem és nem tudok bejelenktekzni MSN-re. a 80072745 hibakódot kapom, és ha javításra megyek akkor sem tudok bejelentkezni. Valaki valami ötlet? Előre is köszi
Ja és eddig hibátlanul működött -
#6622 messenger
windows live messenger
így kerestél rá? -
#6621 Nem találok Semi MSN WLM mel kapcsolatos dolgot
a Win reinstal szoba se jöhet !!!!
mit csináljak ?? valahogy biztos kilehet szedni a redszerből !
ötletek
egyép mindenkinek BUÉK -
#6620 "irnánk"
km.. "írnék". -
#6619 Saját kérésre, azt azért tegyük hozzá. :D -
#6618 szerintem én a helyedben nem irnánk...mert bannolva van valaki csetröl...:D -
#6617 Mikor nem vagy az? -
#6616 mért kell ilyen nehéz kérdéseket feltenni ilyen korán ? mikor tudod hogy ilyenkor agyhalott vagyok =( kihasználsz... -
#6615 de tudom...uj msn cim...partnereket lemented a régiröl,és importálod az ujbol... -
#6614 van egy müvelet az MSNen amiben mindenkinek küld egy üzenete, ezt csak azok kapják meg akik bevannak jelentkezve, nem is tudtál erröl? -
#6613 de elötte tilts le mindenkit aki online :D -
#6612 bevagy szivva ?
bevagy rugva ?
jo végülis igy megbocsájtom...de hogy rendes ésszel ilyet irni... -
#6611 Remek ötlet... -
#6610 amugy hogy megtudd ki van fent rejtve irsz minden partnerednek :C -
#6609 -
#6608 de az a nincs működő plus felirat éppenséggel nem bassza ki az ember szemét :\ -
#6607 Doomi..kis Miranda FAQ :) -
#6606 gyá suna ez télleg jo lett -.- -
#6605 ezt bill papának
-
#6604 csökkentett módban sem ?:D ez gáz :D -
#6603 arra lett volna, csak nem indult el többé bill papa eme remekműve :D
#6602: szerintem csak akkor lehet ilyet, hogy automatikusan futtat/letölt, ha ezt beállítod, hogy az ilyen fájlokkal ezentúl mindig ezt csinálja. De aki ilyet beállít, az magára vessen :D
(az mondjuk már nem egy rossz taktika, hogy bejuttatni egy ártatlan kártevőt egy backdooron keresztül, aki a böngésző, pl firefox config fájlában átállítja a fogadást automatikusra, bedobni egy popupot, és benn is a csemege :) de ezzel több a gond, mint kihasználni a kevésbé okos userek butaságát) -
#6602 ok, megnyílik az oldal, kiírja, hogy ott van a virus.exe, mit csinálsz vele? mented, futtatod vagy elutasítod? amelyik böngésző szó nlkül letölt egy .exe-t és elindítja, az a böngésző önmagában egy kártékony féreg, szerintem nincs is ilyen. -
#6601 a kékhalálra simán lett volna orvolás...
nálam:
FF 3.*
avira premium security suite
malwarebytes antimalware
spywareblaster
ennyi a védelem :D FFben vannak biztonsági kiegészitök.meg DMR is van fennt...router tűzfal is...asszem ennyi :DD -
#6600 ték -
#6599 FF3
tűzfal: nincs
más: nincs
másfél év után nyíródott ki a windows, akkor sem vírus, hanem az iTunes miatt :D Akkora kékhalált csinált a telefonommal kézenfogva, hogy setőled sehozzád többet :D -
#6598 nem kell elfogadni semmit amiben a neved van...
amúgymeg
FF3.0
Nod32
Ashampoo FireWall
és no vírus :) -
#6597 hát nekem semmit sem tölt be magától, képbe ágyazva meg nem lehet futtatni semmit, szóval az is meddő. Lényeg, hogy nem szabad elfogadni semmit, olyan nemigen van, hogy magától lefut láthatatlanul :D -
#6596 jahjah az ff bevédte...avira is...google is...de már kaptam olyat amit csak az avira antivirus szoftverem tudta letiltani...ha nem lett volna védelem,vagy rendes védelem,akkor szvsz...html virus nem egy játék dolog...egykettönél hiába a nod,a "nagy" nod,van jopár orosz oldal amit a "nagy" nod sem lát be mint html virust,és szvsz ennyi...megtörtént a baj...de szerencsére nem kapunk msn-n ilyen linkeket,akkor szopás lenne pár napig ! :D -
#6595 nem mert letölt egy exet, képet, képernyővédős kiterjesztést ami igazából exe álcázva, onnan meg akármiyeln böngésző, illető elinditja virust oszt BOÁ -
#6594 ilyet mondjuk gondolom csak internet explorerrel lehet beszopni, egy ff/opera/chrome nevetve védi az ilyeneket. a probléma mondjuk ott van h aki olyan szinten van, h ilyen linkre kattint, jóeséllyel használ internet explorert :S -
#6593 wapon felmész ebbudy.com asszem, az a legjobb mobilos msn. feltehetsz mindenféle kamu vagy kamu klienst mobilra, de hidd el, ebuddy tényleg jó:) -
#6592 nekem is jött ma
sux -
#6591 Váó, új banner. -
#6590 ezé jó a miranda :D
-
#6589 nemrossz a banner...