Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
srácok ha valaki tud olyan progit vagy valami oldalt vagy akár mit amivel meglehet néznki mondjuk hogy a bnõm kivel msn ezik most épp akkor ossza meg velem légyszives :S naon fontos lenne :'(
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
omglol
amúgy
start
futtatás
cmd
ipconfig /all
Nézdd meg az alapértelmezett átjáró címét, ha valami olyasmi h 192.168.0.1 akkor az a router címe. Azt a címet beírod a böngészõdbe (oda ahova pl a pina.hu -t szoktad 😄 ) és akkor ott tudod beállítani a routernek a dolgait.
felhasználónév általában admin vagy smcadmin vagy valami más
jelszó meg password vagy semmi vagy valami más
routere válogatja
amúgy
start
futtatás
cmd
ipconfig /all
Nézdd meg az alapértelmezett átjáró címét, ha valami olyasmi h 192.168.0.1 akkor az a router címe. Azt a címet beírod a böngészõdbe (oda ahova pl a pina.hu -t szoktad 😄 ) és akkor ott tudod beállítani a routernek a dolgait.
felhasználónév általában admin vagy smcadmin vagy valami más
jelszó meg password vagy semmi vagy valami más
routere válogatja
nincsen router
hát körbenézel a géped körül, valahol van egy modem, az abból kijövõ kábelek valamelyike belemegy egy másik, modemhez hasonló szerkezetbe? Ha igen akkor valószínûleg van routered.
.: mobilize.hu :.
nem tudom hogy van-e router de ha vanakkor hol kell beállitani?
Router van? Ha igen, akkor az támogatja az Upnp kapcsolatokat? (valószínûleg igen) Router tûzfalon engedélyezni kell legalább a 3389-es portot.
.: mobilize.hu :.
Hello!!
nem tudjátok miért írja ki ezt az egyik barátomnak ha én küldök neki távsegitséget?
A távsegitség-kapcsolat bontva.probálja meg újra!
Elöre kösz!!!
nem tudjátok miért írja ki ezt az egyik barátomnak ha én küldök neki távsegitséget?
A távsegitség-kapcsolat bontva.probálja meg újra!
Elöre kösz!!!
frissitési webhely, nem uganaz -.-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de, bash.hu 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csak kurvára nem ezt írja, mert csak annyit ír hogy a Messenger legutolsó verziója. Valamint azt hogy a Live messenger webhelyérõl szerezhetõ be. A Windows Messengert mikor tudod a live messenger webhelyérõl beszerezni?😊
http://goo.gl/gd6Zi5
pontosan leirja, hogy a legfrisebb verziójú messenger kell.
tehát nem a windows live messenger, és nem is msn messenger, hanem a régi fos windows messengernek kell a legfrisebb verziója.
szövegértés eggyes
tehát nem a windows live messenger, és nem is msn messenger, hanem a régi fos windows messengernek kell a legfrisebb verziója.
szövegértés eggyes

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
asszem
A másik félnek is a legfrisebbnek kell lenni
igy sem jó
nem volt engedélyezve a távoli asztal használat de msot már engedélyezve van és a tüzfalon is engedélyeve van
én nem érg tedtem fel a winfows live messenger 9.0 beta
nekem a 8.5 nél is ezt írta meg a 9.0 nál is
nekem a 8.5 nél is ezt írta meg a 9.0 nál is
nem tudjátok miért írja ki ezt az msn ha távsegitséget akarok küldeni?
Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyérõl telepíthetõ.
elöre kösz!!!
Felkérése nem lett elküldve. A szolgáltatás (Távsegítség) használatához a Messenger legújabb verziója szükséges. A legújabb verzió a Windows Live Messenger frissítési webhelyérõl telepíthetõ.
elöre kösz!!!
ja és nem kellett feltennem azt a szutykos programot
jajj megint nem vártam post elõtt bocsi 😄
jajj megint nem vártam post elõtt bocsi 😄
na halljátok, ma bejelentkeztem a gmail-os címemmel és nem kért email erõsítést! Még a nevemet is át engedte írni! Én most már tök menõ leszek a haverok körében! 😄
Köszi szépen, a 81000306 kód talán már ok, de jött a következõ, 80072745, ami nincs az általad megadott oldalon... más fórumokat nézegetve sem láttam megoldást. Azért ez szomorú, hogy ahelyett, hogy használható lenne könnyedén a Live, itt kell bogarászni. Nem igazán felhasználóbarát ez így 😊.
Router van, két gépet oszt meg, de korábban nem volt gond az MSN-nel, gondolom most sem ez lehet. A Hibaellenõrzés most már semmit nem jelez, mindenhol szép zöld pipa van 😊 A verzió korábban is jó volt, de most újra raktam, mert az ördög nem alszik... ez sem segített.
Router van, két gépet oszt meg, de korábban nem volt gond az MSN-nel, gondolom most sem ez lehet. A Hibaellenõrzés most már semmit nem jelez, mindenhol szép zöld pipa van 😊 A verzió korábban is jó volt, de most újra raktam, mert az ördög nem alszik... ez sem segített.
8.1 és a 8.5öt engedi már csak bejelentkezni...
itt 1 link..ezeket próbáld ki 😊
itt 1 link..ezeket próbáld ki 😊
Sziasztok, a kérdésem az. hogy vajon miért nem lehet bejelentkezni a WLM-re, változó hibaüzeneteket küld, az ellenõrzés vagy jó, vagy átjáró hibát jelez és helyi kapcsolat hibát is néha... Semmi mással nincs persze kapcsolódási gond😊 Nekem nem fontos, hogy Live legyen, de a korábbi, pl. Messenger 7.5 verziót frissíteni akarja, ill ezt kiköveteli. Az automatikus frissítést ki lehet valahogy küszöbölni?
Most éppen 81000306 a hibakód, a hibaelhárítás nem jelez gondot, volt már 36 és 45 végû kód is, szóval mintha csak úgy feldobálna valamit, ami épp eszébe jut. elég nevetséges.
Elõre is kösz a segítséget😊
Most éppen 81000306 a hibakód, a hibaelhárítás nem jelez gondot, volt már 36 és 45 végû kód is, szóval mintha csak úgy feldobálna valamit, ami épp eszébe jut. elég nevetséges.
Elõre is kösz a segítséget😊
a Microfos törexik a jogtisztaságra..
ha nem jogtiszta a windózod, nem kapsz se frissítést se semmit..
így nem kapsz l*f*szt sem 😊
ha nem jogtiszta a windózod, nem kapsz se frissítést se semmit..
így nem kapsz l*f*szt sem 😊
mer az nem olyan menõ
meg lehet h ahhoz a szutykos progihoz fel kell rakni valami install agentet vagy mi a szart amit már a 8.5 höz is felkell avval meg volt valami gebasz h ellenõriztetni kellett a win eredetiségét vagy mi, és lehet még át is ment volna a teszten csak annyira nem érdekelt a dolog na de akkor mostmár nincs más megoldás, felrakom azt a szart
meg lehet h ahhoz a szutykos progihoz fel kell rakni valami install agentet vagy mi a szart amit már a 8.5 höz is felkell avval meg volt valami gebasz h ellenõriztetni kellett a win eredetiségét vagy mi, és lehet még át is ment volna a teszten csak annyira nem érdekelt a dolog na de akkor mostmár nincs más megoldás, felrakom azt a szart
na de akkor nem tudsz megoldást arra h egy új acc-ot akarok csinálni msn-hez és nem windowslive-osat meg nem is hotmail-osat mert ahogy látom ahhoz fel kéne rakni valami szutyok live programot amit meg nem akarok, de javítsatok ki ha tévedek
nem tudtam volna, mert mindig új dolgok jutottak eszembe, szerkeszteni meg nem lehet
gmailra már nemtommióta nem kell meghívó
gmailra már nemtommióta nem kell meghívó
na most megváltoztattam az id-met vagyis a mailt amit be kell írni loginnál, azt megint megerõsítettem mikor nyafogott a wlm, de hiába írja ki az oldal h sikeresen megerõsítettem, a wlm még mindig nyafog és nem tudom a nevemet átírni
akarok egy új msn accot, ennyi, és gmailos legyen
hát lehet hülye vok, de ha lehet olyat h pl gmailra kapásból regelni akkor mutasd már meg h hol. mert itt csak hotmailt meg windowslive-ot ajánl fel ID-nek
na a tömbbe beraktam a gmail.com -ot és így már beengedett a webes fiókba, onnan megerõsítettem a mailt és csak aztán engedett bejelentezni msn-be viszont most megint kéri h erõsítsem meg, de már nem tudom mert már meg van 😞
csak most hogy erõsítem meg a mail címet?XD
itt pedig van egy hax amivel be tudtok regelni live.hu -s ID-t, kipróbáltam, nagyon fless XD
csak pl a ca-t írjátok át hu-ra a scriptben, illesszétek be címsorba és már menõzhettek is a haveroknak h neked live.hu -s ID-d van xD
csak pl a ca-t írjátok át hu-ra a scriptben, illesszétek be címsorba és már menõzhettek is a haveroknak h neked live.hu -s ID-d van xD
köszi így már megy!
Nálam is ezt csinálta Firefox-nál !
Internet Explorer-nél jó volt nálam !
Internet Explorer-nél jó volt nálam !
8.1-es WLM-em van.
Ti tudtok regelni Live ID-t? mer én nem, azt írja ki h
Átmeneti probléma merült fel a regisztrációs szolgáltatás mûködésében, de munkatársaink már dolgoznak az elhárításán.
Próbálja meg újból.
Error code: 1
A WLM bejelentkezõ képénél mentem a Regisztráció a Windows Live ID rendszerben-re, és aztán ez van.
Nektek is ezt csinálja?
Hol kell regisztrálni???
Átmeneti probléma merült fel a regisztrációs szolgáltatás mûködésében, de munkatársaink már dolgoznak az elhárításán.
Próbálja meg újból.
Error code: 1
A WLM bejelentkezõ képénél mentem a Regisztráció a Windows Live ID rendszerben-re, és aztán ez van.
Nektek is ezt csinálja?
Hol kell regisztrálni???