13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Doomista
    régi msn kocka vagy e ?
  • xxdani
    az
    MSN= Microsoft Network
    és ehez jön a messenger.
  • Doomista
    msn=messenger
    MSN Messenger viszont nincs:D
    okos gyerek vagy azért azt meg kell hagyni :D
  • Csucsu2030
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=6640]#6640[/URL]
  • xxdani
    helló. Még régen talán msn messenger 6ból vagy tudom is én hányból kimentettem előzményeket amelyek *.xml fájlok. ezeket valahogy meg tudom nézni?
  • SimaSuna #6663
    régen MSN most (2008től asszem WLM)
  • tyler82
    Hát ez elvileg 1,5Mbit/s et garantál de feltöltős, 3GB 15font és 30napod van hogy "lefogyaszd" a mardék elvész sajna. Gyakorlatilag ilyen 5-25kb/s el jön a manna. :( Elég ratyi de jobb mint a semmi. amúgy 3 a szolgáltató neve. MSNezésre kiváló de letöltésre nemigazán...Bár néha MSNhez is lassú főleg ha animációt kapok vagy ilyesmi néha megszakad és kilép az MSN fiókból....
  • tyler82
    De nem engedi mert beírta magát ez a szemét e rendszerleíró adatbázisba is talán... szóval töröltem vezérlőpultból aztán c: ről is mindenhonnan aztán futtatás prefetch mappából is meg regeditből is de feldobott egy hibaüzit amikor a 8.5 öst vissza akartam tenni, hogy a program egy újabb verziójú MSNt észlelt ezért a telepítés leáll.
  • autoszimulator
    ne légy má buta, ami az msn menüjébe van, az olyan mint a plus. de tedd csak vissza a régit
  • Doomista
    hány bájtos sebességü a netted ?:D
  • tyler82
    Hozzászólás számot dobjál már lécci, mert megőrülök ettől a tetűlassú mobilinternettől 100év mire így megtalálom.
  • tyler82
    Észrevettem, de nem csinálja meg mondom. Üres a txt fájl!!!!! Amúgy meg amit az alap MSN csinál az nem érdekel nem is ott kell beállítani amiről én beszélek hanem a Plus! menüjében. Én arról beszélek.
  • akyyy
    eszközök, beállítások, üzenetek, és ott van! ezt nem észre venni
  • Doomista
    de várjá már...MSN MESSENGER 2009 BETA ? olyan is van ? mi a fene :D
    nem inkább WLM 2009 BETA ?:D
  • SimaSuna #6654
    szépen visszaolvasol :)
  • tyler82
    Hali!
    Hogyan lehet MSN messenger 2009 Betát leszedni a gépről? Mert nem tetszik és vissza akarom rakni a régebbi Live-t (WLM 8.5 HUN) de nem engedi merthogy az régebbi a bétánál..Amúgy azért nem jön be mert hoába rkatam fe lhozzá a Plus! kiegészítőt, nem naplózza a beszélgetéseket a .txt fájlba. Megcsinálja ugyan a mappát neki meg a txt fájlt is létrehozza csak éppen üres!!!

Valaki tud ez ügyben segíteni??
  • SimaSuna #6652
    8.5el próbálja meg

router?
    dátum?
  • Myron
    Hali!

Az mitől lehet h egyik ismerősömet állandóan ledobja msn, olyan mintha elmenne a net, de a net nem megy el, csak msn folyton ledobálja, aztán mindig újra is csatlakozik autómatikusan. kb 1 percig jó max.
    8.1-es msn plus-al

nem olvastam vissza, keresőt használtam ledob szóra
  • Flamer
    mégnem.- de uncsi hogy reggle felkelek és 2 embertől kaptam virus szart.
    meg igy néha napközbe is. erre visszairom kurvaanyad ircsad márle a tetves virusod erre "nem kézbesithető".. hát lehet csak rejtőzködiuk a kecej!

#6649: :D miértlemevan?:o
  • Doomista
    ugyan...ez csak az ujév napja :D érted... :D ilyenkor nincs határ :D legszivesebben ezt a topigot bespammolnám párszázezer hszel, de ugye ezt nem lehet, nah meg baromás, hülyeség...nem is értem miért irtam és nem is értem miért nyomok ez után MEHET gombot.
  • Myron
    mivan már bebaszcsiztál?
  • Flamer
    ahgahakkorezértkapok fojton üzcsyt gecyktől akik kivannak lépve:w
  • Cat 02 #6646
    Ám msn vírusos üzi asszem akkor küldődik el mikor bejelentkezel, akár rejtetten akár nem. Szal ha vírusos vagy lehet látni ha rejtetten vagy bejelentkezve :P
  • Doomista
    jolvan én nem offolok tovább :D
  • SimaSuna #6644
    bebasznék xD

Doomi : most is ott vagyok....csak még nem iszok..csak eszek :)
  • Doomista
    este nekem felne gyere msn-re részegen ! :D
  • Flamer
    eggyüttlaktok.
  • SimaSuna #6641
    kimondta tee????
  • Csucsu2030
    Szedd le a Windows Installer Clean Upot, telepítsd fel és CSAK a Windows Live Messenger-rel kapcsolatos bejegyzéseket töröld!
    Utána elvileg vissza tudod rakni a 8.5-öst.
    Ha ezek után mégsem akarja az igazságot, akkor húzd újra a pics@ba és akkor elmondhatod magadról hogy tiszta rendszerrel kezded az évet!

B.U.É.K. mindenkinek!
  • akyyy
    be van rúgva a házigazda jeee:D
  • akyyy
    buék
  • Flamer
  • bertino
    jovanna összpontosítsunk a buékra
  • cumfu
    jóvan na ott a :) de ugy feltudja baszni az agyam ha valami nem jó...
  • SimaSuna #6634
    paraszt az az aki nem olvas vissza és nem használja a googlét :)
    pedig pont erre találták ki a topik alján a keresőt, és a google-t is :)
  • cumfu
    ott a pont teljesen igazad van!!!
  • autoszimulator
    hahaha ha tudnád hány ilyen ember jön, aki nem bír várni 1 órát sem, és már ír is ide, hogy JAJ nem megy az emesen, aztá jórészt magától meg is gyógyul. Ha meg mégsem, az örök barát, a Google segít, csak be kell írni a kódot, első két találatban ott a megoldás mindig.
  • cumfu
    hahaha idejön az ember segítséget kérni és csak a parasztkodás megy :)
  • autoszimulator
    de én energetizáltam innen a routered
  • Myron