13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6668 régi msn kocka vagy e ? -
#6667 az
MSN= Microsoft Network
és ehez jön a messenger. -
#6666 msn=messenger
MSN Messenger viszont nincs:D
okos gyerek vagy azért azt meg kell hagyni :D -
#6665 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=6640]#6640[/URL] -
#6664 helló. Még régen talán msn messenger 6ból vagy tudom is én hányból kimentettem előzményeket amelyek *.xml fájlok. ezeket valahogy meg tudom nézni? -
#6663 régen MSN most (2008től asszem WLM) -
#6662 Hát ez elvileg 1,5Mbit/s et garantál de feltöltős, 3GB 15font és 30napod van hogy "lefogyaszd" a mardék elvész sajna. Gyakorlatilag ilyen 5-25kb/s el jön a manna. :( Elég ratyi de jobb mint a semmi. amúgy 3 a szolgáltató neve. MSNezésre kiváló de letöltésre nemigazán...Bár néha MSNhez is lassú főleg ha animációt kapok vagy ilyesmi néha megszakad és kilép az MSN fiókból.... -
#6661 De nem engedi mert beírta magát ez a szemét e rendszerleíró adatbázisba is talán... szóval töröltem vezérlőpultból aztán c: ről is mindenhonnan aztán futtatás prefetch mappából is meg regeditből is de feldobott egy hibaüzit amikor a 8.5 öst vissza akartam tenni, hogy a program egy újabb verziójú MSNt észlelt ezért a telepítés leáll. -
#6660 ne légy má buta, ami az msn menüjébe van, az olyan mint a plus. de tedd csak vissza a régit -
#6659 hány bájtos sebességü a netted ?:D -
#6658 Hozzászólás számot dobjál már lécci, mert megőrülök ettől a tetűlassú mobilinternettől 100év mire így megtalálom. -
#6657 Észrevettem, de nem csinálja meg mondom. Üres a txt fájl!!!!! Amúgy meg amit az alap MSN csinál az nem érdekel nem is ott kell beállítani amiről én beszélek hanem a Plus! menüjében. Én arról beszélek. -
#6656 eszközök, beállítások, üzenetek, és ott van! ezt nem észre venni -
#6655 de várjá már...MSN MESSENGER 2009 BETA ? olyan is van ? mi a fene :D
nem inkább WLM 2009 BETA ?:D -
#6654 szépen visszaolvasol :) -
#6653 Hali!
Hogyan lehet MSN messenger 2009 Betát leszedni a gépről? Mert nem tetszik és vissza akarom rakni a régebbi Live-t (WLM 8.5 HUN) de nem engedi merthogy az régebbi a bétánál..Amúgy azért nem jön be mert hoába rkatam fe lhozzá a Plus! kiegészítőt, nem naplózza a beszélgetéseket a .txt fájlba. Megcsinálja ugyan a mappát neki meg a txt fájlt is létrehozza csak éppen üres!!!
Valaki tud ez ügyben segíteni?? -
#6652 8.5el próbálja meg
router?
dátum?
-
Myron #6651 Hali!
Az mitől lehet h egyik ismerősömet állandóan ledobja msn, olyan mintha elmenne a net, de a net nem megy el, csak msn folyton ledobálja, aztán mindig újra is csatlakozik autómatikusan. kb 1 percig jó max.
8.1-es msn plus-al
nem olvastam vissza, keresőt használtam ledob szóra -
#6650 mégnem.- de uncsi hogy reggle felkelek és 2 embertől kaptam virus szart.
meg igy néha napközbe is. erre visszairom kurvaanyad ircsad márle a tetves virusod erre "nem kézbesithető".. hát lehet csak rejtőzködiuk a kecej!
#6649: :D miértlemevan?:o -
#6649 ugyan...ez csak az ujév napja :D érted... :D ilyenkor nincs határ :D legszivesebben ezt a topigot bespammolnám párszázezer hszel, de ugye ezt nem lehet, nah meg baromás, hülyeség...nem is értem miért irtam és nem is értem miért nyomok ez után MEHET gombot. -
Myron #6648 mivan már bebaszcsiztál? -
#6647 ahgahakkorezértkapok fojton üzcsyt gecyktől akik kivannak lépve:w -
Cat 02 #6646 Ám msn vírusos üzi asszem akkor küldődik el mikor bejelentkezel, akár rejtetten akár nem. Szal ha vírusos vagy lehet látni ha rejtetten vagy bejelentkezve :P -
#6645 jolvan én nem offolok tovább :D -
#6644 bebasznék xD
Doomi : most is ott vagyok....csak még nem iszok..csak eszek :) -
#6643 este nekem felne gyere msn-re részegen ! :D -
#6642 eggyüttlaktok. -
#6641 kimondta tee???? -
#6640 Szedd le a Windows Installer Clean Upot, telepítsd fel és CSAK a Windows Live Messenger-rel kapcsolatos bejegyzéseket töröld!
Utána elvileg vissza tudod rakni a 8.5-öst.
Ha ezek után mégsem akarja az igazságot, akkor húzd újra a pics@ba és akkor elmondhatod magadról hogy tiszta rendszerrel kezded az évet!
B.U.É.K. mindenkinek! -
#6639 be van rúgva a házigazda jeee:D -
#6638 buék -
#6637 -
#6636 jovanna összpontosítsunk a buékra -
cumfu #6635 jóvan na ott a :) de ugy feltudja baszni az agyam ha valami nem jó... -
#6634 paraszt az az aki nem olvas vissza és nem használja a googlét :)
pedig pont erre találták ki a topik alján a keresőt, és a google-t is :)
-
cumfu #6633 ott a pont teljesen igazad van!!! -
#6632 hahaha ha tudnád hány ilyen ember jön, aki nem bír várni 1 órát sem, és már ír is ide, hogy JAJ nem megy az emesen, aztá jórészt magától meg is gyógyul. Ha meg mégsem, az örök barát, a Google segít, csak be kell írni a kódot, első két találatban ott a megoldás mindig. -
cumfu #6631 hahaha idejön az ember segítséget kérni és csak a parasztkodás megy :) -
#6630 de én energetizáltam innen a routered -
Myron #6629