Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
Sziasztok,

olyan gondom van, hogy öcsém ügyes volt, és rákattintott valamilyen msn-es linkre, amióta vírusos a gépe. Próbáltam írtani, de a Nod32 nem fogja meg, és amúgy nem nyíltan észrevehetõ. Annyit csinál, hogy belassítja a gépet, és fõleg a netelérést, a google használhatatlan, és Windows könyvtáron belüli System32 könyvtárat szemeteli tele ~100kb-os dll fájlokkal.
Ezeket teszi be az indítópultba, és ugyan csökkentett módban ki lehet gyomlálni ezeket, de valahogy mindig visszateremnek a dll-ek, és kezdõdik az egész elõrõl. Namost nem áll szándékomban újrahúzni az egész windows-át, ezért kérdezem, hogy ismert-e a probléma, és ha igen mi rá a megoldás? Elõre is köszönöm.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

red bull
jo, megvan semmi

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
amit beírtam msn címeket a bejelntkezõ ablakba, azokat hogy lehet kitörölni?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

SimaSuna
- 1forma verzió
- tûzfal
- vírusírtó
- idõ / dátum beállítás
- scriptek

ezek okozhatnak ijesmit 😊
Hello!!
nem tudjátok miért írja ki ezt az egyik barátomnak ha én küldök neki távsegitséget?

A távsegitség-kapcsolat bontva.probálja meg újra!

Elöre kösz!!!cj
Doog
Ez is igaz. 😊

...::::::...

hidd el elsõ dolgom volt h megnézzem az emailt és a haverom mailja volt ott. ismerem a szkriptet amúgy nekem is megvan, meg nem lenne nagy dolog amúgyse ellopni a nevét mert annyi az egész h Béla 😄

Benny04
én az e-mail címet is szoktam nézni...

Doog
De ha én elkezdek valakivel beszélgetni nem az e-mail címét nézem hanem a nevét amit kiírt.

Benny04
de akkor az e-mail cím nem változik....

Doog
Van egy olyan skript ami elveszi egy adott személy nevét képét adatait stb. és ezt te nem látod.
Tegnap olvastam a programról valahol.

BESZARÁS MIK VANNAK!!!

És ez már a 2. eset!!
Írok a havernak msn-en, az meg visszaír h ki a fasz vok nem is ismer meg ilyenek. Mondom mi a fasz. A megjelenítendõ képe nincs berakva pedig mindi ugyanaz. Arra gondoltam h valaki megtudta a jelszavát. A kép az nem ugynaz viszont a neve igen.
Na szal felhívtam a havert h mi a fasz van, persze õ nem is volt gépnél. Szal valaki valahogy az õ msn-jébe lépett be, de úgy h a saját partnereit látta de ha én írtam a haveromnak akkor az a 3. tag kapta meg az üzenetet.
A 3. tag letiltott és most bejelentkezett haver és nála is le vok tilva.

Ez kész anomália. És már másodjára. Lehet h mégis valaki ellopta a jelszót és szórakozik? Nem úgy tûnik, mert akkor inkább faszságokat írna nekem meg ilyesmi. Mert eddig mind2 fel volt háborodva h ki a fasz vok és minek irogatok és letiltott. Szal ha gecizni akarna valaki akkor nem tiltaná le azokat akik írni akarnak neki mert akkor nem írna neki senki akkor meg mi értelme h ellopta valaki msn-jét?

bertino
magyar nem is lényeg, angol jönne már <#gonosz1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Doog
Értem és köszi mindkettõtöknek. 😊

SimaSuna
végleges elvileg december 😊
Doog
Abból is. 😊

bertino
gazdasági szempontból ?

Doog
Hello! A legújabb msn 9.0 Beta mikor várható magyarul ? És mikor lesz kész ?

akyyy
nekem akkro fagy, ha rádugom az usb-s tv tunert, és meg akarom jeleniteni mint webkamera!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

AlieN911
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy sztetek miért fagy be a gép, ha mikrofonon akarok dumálni? vagy felvenni hangüzit, szal azius mikrofonos cucc!
Alaplapom ASUS P5KC, elözö gépemnél nem csinálta! HELP
8.5.1302...van

Honda - The Power of Dreams

persze van olyan trojan ami screenshotokat is tud csinálni, meg akár a mikrofonból vagy webcamerából is felveszi a hangot/képet ha van. de a keylogger szót a bill. leütések naplózására szokták használni.
amúgy ha a trojanban van smtp szerver is, akkor azt se kell megadni, és általában így szokták csinálni.

bertino
nesze neked suna, dolgozhatsz ingyen 😄

Beírkáltam a dolgokat, tûzfalnál bent van a kivételeknél. A internetbeállításnál mire gondolsz h jó-e? Net van, töl le meg fel, az jónak tûnik. A proxybeállítást meg nem vágom. De nem tudom, hogy ilyen gond lehet-e mert eddig hibátlan volt a dolog most kezdte el 3napja, hazamentem este és azóta semmi.

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Hello be ütötem a alapértelmezet átjáró cimét a böngészöbe de csak ezt írta ki, ne mtudodo hogy kell hogy jól legyen?
A kapcsolódás sikertelen

A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) 88.87.250.1 helyen lévõ kiszolgálóval.

* A webhely ideiglenesen nem érhetõ el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.

elröe kösz!!!
jahm, mg annyi, hogy ha megy a torrent akkor a hibajavításnál az átjárónál hibát talál, ha kilépek a letöltésbõl akkor jó.

Nahm, felraktam a .net framework 2.0-át, telepítettem a windows frissítéseket és semmi nem változott😞 Valakinek valami ötlete hogy mitõl lehet még? Jó szar msn nélkül már 3.napja:S

SimaSuna
igen létezik 😊
totya24
Létezik olyan keylogger, ami screenshotot is csinál és akár e-mailben is elküldi, ha adsz meg smtp-t. De ezt most hagyjuk, én nem is tudok és nem is hallottam ilyenrõl. Talán le kéne ülni beszélgetni a barátnõvel az ilyen dolgok helyett😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Én is ettõl féltem, de inkább megkérdeztem hátha tud valaki segíteni. Még várok egy picit hátha valaki már találkozott ilyennel.
Azért köszi a válaszokat.
SimaSuna
counter spy
spyware terminator
ha ez sem...format c: 😊
WLM update nem segített. A windows autómatice frissíti magát.
Valalmi olyasmit mondtak nekem, hogy ez egy vírus amit nem mutat sem a NOD sem a spy keresõ progi és egy log fájlban meg van a neve valahol és az alapján meg lehet találni, csak az a probléma, hogy fogalmam sincs hol az a log fájl.
SimaSuna
WLM update..windows frissítések?
Hello!
Az a problémám forrása, hogy mikor bejelentkezek a WLM-be(8.1) olyan 5msp után hibaüzenettel leáll és kilép a programból. Ugyan ezt csinálja az Internet Explorer is viszont a Firefox hibátlanul mûködik.
Mi lehet a gond?

Elõrre is THX!
SimaSuna
Ezekhez a hibakódokhoz .NET Framework 2.0 szükséges

80004005
800401f3
80040154
80040111
80048883
80048820
80048848
80072ee7
80072efd
80070190
80070193
800701f7
80072745

Messenger ERROR Fixer
SimaSuna
WLM 8.1 és 8.5 fog csak mûködni...
ha az internetkapcsolatod és a proxy/tûzfalbeállításaid rendben vannak, nézd meg, hogy a géped dátuma/órája helyesen van-e beállítva. Ha igen, add ki a következõ parancsokat, majd próbálkozz újra:

Futtatásba:

regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Dssenh.dll
regsvr32 Gpkcsp.dll
regsvr32 Slbcsp.dll
regsvr32 Sccbase.dll
ja, és a hibajavításnál minden hibátlan

úristen hallod leestem a székrõl a röhögéstõl XDDDD

na de ami neked kell az valami fasza trojan amiben van keylogger, csak nézdd meg h nem találja e meg a vírusirtó vagy ilyesmi. most így kapásból nem tudok ilyet mondani, mert én egy saját keyloggert csionáltam magamnak 😄 azt nem adom ki.

btw: a keylogger nem félpercenként küld egy screenshotot, annak mi értelme lenne? hanem egy fileba írja a bill. leütéseket amit aztán elküld mailban a kémkedõ személynek

suna: és honnan tudod biztosra h mindent tudsz? 😄

hello! Az msnem 80072745 hibakódot ír ki. Próbáltam új msn-t, régebbit, az ebbudy.com-on és a windows mesenger is mûkszik csak a rendes live nem😊 Mi lehet a gond? köszi elõre is

SimaSuna
gondolom be kell tallózni õket...

99% h a c:/windows/system32-ben megtalálod õket..
SimaSuna
tûzfalon át van engedve?
hanyas WLMet használod?
eddig volt baja?
Attila889
Viszont most veszem észre hogy ezekehez bejön a tallózás...milyen progival inditsam el?: Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll

Attila889
igen beírtam,de semmi :S
ugyanaz....a tûzfalas problémát nem értem....és a proxysat se :S

SimaSuna
google..keresés...

Ezt beírtad a futtatáshoz? (még mielõtt rákérdezel...Start menü és futtatás.)
regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll

és utána ezt:

regsvr32 Dssenh.dll Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll
Attila889
Hello.Kéne egy kis segítség:
Hibakód: 80048820
Bõvitett hibakód: 80048412

Mi a baja az MSN-nek?Plese valaki!Nagyon fontos lenne!!

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDDDDDDDD szánalom

http://goo.gl/gd6Zi5

SimaSuna
ha kapcsolatban vagy a legfontosabb a bizalom...
nekem volt fent keylogger...de töröltem, úgyéreztem ha vmi baja van akkor azt megbeszéljük..és lám..mindent tudok róla 😊
autoszimulator
Nem tud, sem õ, sem más, mert egy részrõl egy geci dolog, másrészrõl pedig illegális is... Kérdezd meg tõle, ha nem mondja el, akkor úgy is mindegy

.: mobilize.hu :.

Realdanee
tudsz nekem olyan progit linkelni?

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

totya24
Én ha megkérdezem tõle, akkor elmondja😉😊
Amúgy tudomásom szerint nincs ilyen.. rakj a gépére egy keyloggert, ami félpercenként küldi neked a screenshotokat.😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd