13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• N o N a m e
    skinezhető?
  • Doomista

haggyatok már azzal a sok kakival ! gaim a nyerö !
  • Myron
    ja, ott még a neveket se lehet színezni :D
  • N o N a m e
    hagyjál engem a skyppal.. utálom azt a programot :D
  • SimaSuna #6704
    vagy Miranda :)
  • 5c0rp330n
    -msn töröl és elfelejt örökre
    -skype telepít
  • Flamer
    nézmár ojatislehet.?:O4@@@@

#6699: ahnemár. vannakalregjeid. [tuggya]
  • Blekk Síp
    "When you change your Windows Live ID, your new ID works just like your old one. All of your account information and contacts will automatically transfer to your new Windows Live ID within 48 hours."

Nah még van 1 napjuk!
  • N o N a m e
    lol
  • Doomista
    ha azt leirnám akkor megkapnám az örök bant.
  • Flamer
    példamondat?
  • Doomista
    microsoftnak egy panaszlevelet küldj. jo anyázosat,ügyelj arra,hogy tartalmazzon caps lockos mondatokat,sok felkiáltojelet,aztán felkiálto jelek után 4444négynégyet. még egykis @@@@@-t is beszurhatsz a mondatok végére.
  • Myron
    nyomj rá a mégsére, és egyél valamit, ha ízlik egyél belőle még, ha eleget ettél ahhoz h bepunnyadj feküdj le aludj egy jót, aztán ha szerencséd van mikor felkelsz szarsz egy nagyot és kellemeset. utána verd ki és pihend ki a fáradalmakat egy szunyával.
  • N o N a m e
    az már megvolt :)) és azután?
  • Myron
    anyázni
  • N o N a m e
    Windows Live Messenger 2009 (Build: 14.0.8050.1202):

Ilyenkor mit lehet/kell tenni?
  • Doomista
    ki nem találtam volna,elhiszed ?

én nem voltam szerencsés vele :\
  • 5c0rp330n
    így van. mondjuk ezt már én is elmondtam párszor. kultúrember skype-ot használ.
  • autoszimulator
    WLM 9.0

mazochista jellem vagyok
  • Doomista
    mé te mit használsz ? csak nem gaim-t ?:D
  • autoszimulator
    és akkor a végső konklúzió:

az msn SZAR
  • Doomista
    :)

de érted...már megint arra jutottunk ki...hogy ennél meg ennél meg ennél az embernél igy megy...annál meg annál meg annál az embernél meg amugy megy...megint itt kötöttünk ki...nem ott,hogy mindenkinél ugyan az van...

:D
  • autoszimulator
    erre mondja azt az internet, hogy:

"Windows Live ID azonosítójának módosítása után az új azonosító pontosan úgy használható, mint a régi. A rendszer automatikusan áthelyezi összes fiókadatát, partnerét és e-mail üzenetét új Windows Live ID-fiókjába."

nadehát miért várunk összefüggést eközött és a valóság között :D
  • Doomista
    akkor tuti gáz van...mentsed a régi cimedröl a partnereket és importáld az ujra,felülirod...mert én 2 hete váltottam uj emailre,és az uj email cimemen nemvolt egy partner sem,igy vettem fel mind a 42 db-t...szoval végülis a fiok=email.
  • Blekk Síp
    Van vagy 80, na mind1 majd reggel kiderül hátha még idő kell neki, amíg észhez tér.
  • Doomista
    hány partnered van ? mert ha mondjuk 5-6 db,az még ok hogy nem elérhetö...de ha van vagy 50-60 db,és igy egyik sem elérhetö,akkor van gáz.
  • autoszimulator
    Hát igen, ezt nem tudom most pontosan, hogy ez a rendszer hogy van, infókat se nagyon találtam róla. Elvileg fiók, de ugye sok olyan fiók van,aminek változtatható jónéhány adata, és itt nem más történt, minthogy a fiók email cím más lett, de a fiókban levő partnerek azonosítói maradtak.

Nem tudom, hogy kezeli ezt le az msn, de kétlem, hogy képes lenne felfogni azt, hogy más email cím, egy régebben használt fiókhoz tartozik. Gondoljunk csak bele, hogy pl a smileyk és társaik is mind email címeddel ellátott mappában vannak... Szal szerintem a társak kaptak egy ablakot, vagy kapni fognak, amit el kell fogadni, s utána látod majd őket.
  • Blekk Síp
    Partnerek ott vannak egytől egyig, csak egyik sem elérhető.
  • Blekk Síp
    De viszont e-mail cím=fiók nem?
  • Doomista
    jah igen...szóval ha emailt változtattál...beléptél az msnre,és azt látod hogy a partnerek ottvannak,akkor nincs gáz...csak ha a lista ÜRES,akkor kell ezt a 2 módot megtenni.
  • autoszimulator
    de neki nem kell importálni elvileg, mert emailt változtatott csak, a partnerek meg szerintem nem e-mailhez vannak, hanem fiókhoz. És most nem fiók változott, hanem annak az emailje, elérése. sztem, de hátha téved ide valaki, akinek már volt ilyen.
  • Doomista
    ugy is lehet hogy felveszed öket ujra...de igy a gyorsabb,ha sok a partnered :D vagy beirod egyesével az email cimüket...

mondom...ha importálást benyomtad,okoztad,akkor ha bármelyik partner belép az msn-jére,kap egy üzit hogy ez a emailcimes személy felakarja önt venni...innentöl övé a döntés hogy mitkezd vele:D
  • Blekk Síp
    Köszi a választ!

Ja igen, ez lett volna a másik kérdésem, hogy a partnereim ilyenkor is kapnak ablakot amiben nekik el kell fogadni a dolgokat (nem tudok már fogalmazni sry :D), vagy csak akkor ha teljesen ÚJ címen REGELTEM volna és FELVESZEM őket újra?

Aki tudja lécci írjon.! (:
  • Doomista
    a régi cimedre visszamész,belépsz msn-re,partnerek menü-azonnal. üze. partnerek mentése.lemented.feljösz az uj msn cimedre,ugyan igy partnerek menü-viszont itt partnerek importálása.és igy minden partnered kap egy üzenetet hogy felvesznek e téged,ennyi.
  • autoszimulator
    szerintem ilyenkor a kontaktok kapnak egy kis ablakot, ahol újra el kell fogadni, hogy jelölted őket. De ez nem tutter.
  • Blekk Síp
    Hali!
    Megváltoztattam az e-mail címem és be is tudok jelentkezni, de senki sem érhető el. Bizonyos időnek el kell telnie, amíg működni fognak a dolgok rendesen, vagy vmit elqrtam?
  • Doomista
    AMR
    AutosziMulatoR

osztjóvan
  • autoszimulator
    MeSseNger

aztjóvan
  • Doomista
    ??:DD
  • xxdani
    nem, de megtanultam használni a guglit ;)