Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan gondom van, hogy öcsém ügyes volt, és rákattintott valamilyen msn-es linkre, amióta vírusos a gépe. Próbáltam írtani, de a Nod32 nem fogja meg, és amúgy nem nyíltan észrevehetõ. Annyit csinál, hogy belassítja a gépet, és fõleg a netelérést, a google használhatatlan, és Windows könyvtáron belüli System32 könyvtárat szemeteli tele ~100kb-os dll fájlokkal.
Ezeket teszi be az indítópultba, és ugyan csökkentett módban ki lehet gyomlálni ezeket, de valahogy mindig visszateremnek a dll-ek, és kezdõdik az egész elõrõl. Namost nem áll szándékomban újrahúzni az egész windows-át, ezért kérdezem, hogy ismert-e a probléma, és ha igen mi rá a megoldás? Elõre is köszönöm.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
- tûzfal
- vírusírtó
- idõ / dátum beállítás
- scriptek
ezek okozhatnak ijesmit 😊
nem tudjátok miért írja ki ezt az egyik barátomnak ha én küldök neki távsegitséget?
A távsegitség-kapcsolat bontva.probálja meg újra!
Elöre kösz!!!cj
...::::::...
Tegnap olvastam a programról valahol.
...::::::...
És ez már a 2. eset!!
Írok a havernak msn-en, az meg visszaír h ki a fasz vok nem is ismer meg ilyenek. Mondom mi a fasz. A megjelenítendõ képe nincs berakva pedig mindi ugyanaz. Arra gondoltam h valaki megtudta a jelszavát. A kép az nem ugynaz viszont a neve igen.
Na szal felhívtam a havert h mi a fasz van, persze õ nem is volt gépnél. Szal valaki valahogy az õ msn-jébe lépett be, de úgy h a saját partnereit látta de ha én írtam a haveromnak akkor az a 3. tag kapta meg az üzenetet.
A 3. tag letiltott és most bejelentkezett haver és nála is le vok tilva.
Ez kész anomália. És már másodjára. Lehet h mégis valaki ellopta a jelszót és szórakozik? Nem úgy tûnik, mert akkor inkább faszságokat írna nekem meg ilyesmi. Mert eddig mind2 fel volt háborodva h ki a fasz vok és minek irogatok és letiltott. Szal ha gecizni akarna valaki akkor nem tiltaná le azokat akik írni akarnak neki mert akkor nem írna neki senki akkor meg mi értelme h ellopta valaki msn-jét?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Olyan kérdésem lenne, hogy sztetek miért fagy be a gép, ha mikrofonon akarok dumálni? vagy felvenni hangüzit, szal azius mikrofonos cucc!
Alaplapom ASUS P5KC, elözö gépemnél nem csinálta! HELP
8.5.1302...van
Honda - The Power of Dreams
amúgy ha a trojanban van smtp szerver is, akkor azt se kell megadni, és általában így szokták csinálni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) 88.87.250.1 helyen lévõ kiszolgálóval.
* A webhely ideiglenesen nem érhetõ el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár
perc múlva.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal vagy proxy védi, ellenõrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
elröe kösz!!!
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Azért köszi a válaszokat.
Valalmi olyasmit mondtak nekem, hogy ez egy vírus amit nem mutat sem a NOD sem a spy keresõ progi és egy log fájlban meg van a neve valahol és az alapján meg lehet találni, csak az a probléma, hogy fogalmam sincs hol az a log fájl.
Az a problémám forrása, hogy mikor bejelentkezek a WLM-be(8.1) olyan 5msp után hibaüzenettel leáll és kilép a programból. Ugyan ezt csinálja az Internet Explorer is viszont a Firefox hibátlanul mûködik.
Mi lehet a gond?
Elõrre is THX!
80004005
800401f3
80040154
80040111
80048883
80048820
80048848
80072ee7
80072efd
80070190
80070193
800701f7
80072745
Messenger ERROR Fixer
ha az internetkapcsolatod és a proxy/tûzfalbeállításaid rendben vannak, nézd meg, hogy a géped dátuma/órája helyesen van-e beállítva. Ha igen, add ki a következõ parancsokat, majd próbálkozz újra:
Futtatásba:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Dssenh.dll
regsvr32 Gpkcsp.dll
regsvr32 Slbcsp.dll
regsvr32 Sccbase.dll
na de ami neked kell az valami fasza trojan amiben van keylogger, csak nézdd meg h nem találja e meg a vírusirtó vagy ilyesmi. most így kapásból nem tudok ilyet mondani, mert én egy saját keyloggert csionáltam magamnak 😄 azt nem adom ki.
btw: a keylogger nem félpercenként küld egy screenshotot, annak mi értelme lenne? hanem egy fileba írja a bill. leütéseket amit aztán elküld mailban a kémkedõ személynek
suna: és honnan tudod biztosra h mindent tudsz? 😄
Ezt beírtad a futtatáshoz? (még mielõtt rákérdezel...Start menü és futtatás.)
regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
és utána ezt:
regsvr32 Dssenh.dll Gpkcsp.dll Slbcsp.dll Sccbase.dll
Hibakód: 80048820
Bõvitett hibakód: 80048412
Mi a baja az MSN-nek?Plese valaki!Nagyon fontos lenne!!
nekem volt fent keylogger...de töröltem, úgyéreztem ha vmi baja van akkor azt megbeszéljük..és lám..mindent tudok róla 😊
.: mobilize.hu :.
Amúgy tudomásom szerint nincs ilyen.. rakj a gépére egy keyloggert, ami félpercenként küldi neked a screenshotokat.😊
Blues, Peace and Jimi Hendrix...