13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6748 honnan tudod a nevem ?! :D -
#6747 béla vagy :D -
#6746 nebassz:D! -
#6745 f*szomé sem tudom ezt a miranda csevegö ablakot skinnelni...sehogy sem megy...sors keze van a dologban,vagy nandorb keze. -
#6744 mivan ?
start menü-FUTTATÁS-regedit
milyen futatas ? olyan nincs is :D -
#6743 meglehet nemtudja hogy kell:D RUN(futatas)---->>>regedit (entert nyomsz es ott kikeresed) -
#6742 te többet már ne igyál :) -
#6741 ([al]reg)edit? -
#6740 regedit :) -
#6739 letöltöttem felraktam beírtam a serialt
elkezdtem keresni a telepíttet programok közt és nincsen ott se se msn se WLM se messenger semmilyen néven
akkor most mit csináljak ? -
Myron #6738 tanulj meg, nagyon izgalmas szakma, de most menj vissza és írdd meg a környezetismeret házidat, mert hétfőtől suli, nehogy elmarasztaljon a tanítónénid -
#6737 ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!ADDELAGÉPED!
Nah, viccet félretéve.
Szedd le az everest-et valahonnan, telepÍtsd fel, indÍtsd el...Baloldalt keresd meg a telepÍtett alkalmazások opciót..MINDENT! ami MSN hez tartozik törölj a francba. Ha nyávog, hogy triálod van oldd meg...
Én WLM9 betat ami nem működött Így szedtem le. -
#6736 én megtenném :D -
#6735 Kitörtöltem mindent de még mindig nem tudom feltelepiteni semilyen msn t akkor mit csináljak ? -
loghboy #6734 Feltalálták már azt a programot amivel fel lehet más msn-jét törni, vagy csak bekukucskálni kivel mit beszélget? Ha nem megtanulok programozni és megírom....szarrá keresném magam Xd
Hihetetlen mennyi ember kérdezni ezeket fórumokon meg itt-ott...vajon az msn-ezők hány %-a tenné meg azt a kis "bekukucskálást" ha lenne rá lehetősége lebukás veszélye nélkül? elgondolkodtató ...legalábbis én azt tettem -
#6733 FAIL :/ -
clizer #6732 Talán egy nem ide illő kérdés:
Miért nem enged az msn, megosztási mappákat használni, amikor vki vmit akarna küldeni?
Ugye kijön egy ablak, h akar megosztási mappát nyitni? rámegyek h igen,de nem engedi..
Előre is köszi a segítséget! -
#6731 ahahde a kanálisfizetős nem?:O!!@@@negynegynegy -
#6730 még nem ürült ki belöled az ujévi alkohol :s alkoholmentes sörrel probáld kitisztitani. -
Myron #6729 "nekem nincs partnerem, szóval nekem olyan kellene, hogy bármelyik partnerem"
hát ez kurvára értelmes lett :D -
Myron #6728 nekem nincs partnerem, szóval nekem olyan kellene, hogy bármelyik partnerem ki tudjon elégíteni orálisan, és én is bárkit ki tudjak orálisan, análisan és utolsósorban vaginálisan és, még azt is aki letiltott vagy rejtett!!! -
#6727 hali. olyan msn kiegészítő érdekelne, amivel webkamera kapcsolat közben fizikai módon is ki tudna orálisan elégíteni a partnerem az interneten keresztül.
előre is nagyon köszönöm. -
#6726 én ezt használom:
uri geller 2.0
működik...csak valszeg kanalat kell hajlitanom ahoz,hogy menjen a program,mivel nem fullos a program,hanem trial,és kéri a kanálkódot :s -
#6725 nekem nem müködik. leszedtem de fos. -
#6724 MSN Brainer 2.0
google it -
#6723 ne kezdjétek megint ezt a rossz láncot mert elmék és leiszom magam mig a saját lábamon nem fogok tudni megállni :@:@ -
Myron #6722 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tud-e valaki olyan kiegészítőt az msn-hez, amellyel látni tudom, hogy valamelyik ismerősöm mit gondol igazából miközben ismerőseivel beszélget. Vagy már az is nagyon jó lenne ha csak a velem folytatott beszélgetések közbeni gondolatait jelenítené meg nekem valamilyen módon.
Ha esetleg valaki tud ilyet azt nagyon megköszönném!
-
#6721 Nincs ilyen kiegészitö msn-hez. -
Double #6720 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tud-e valaki olyan kiegészítőt az msn-hez, amellyel látni tudom, hogy valamelyik ismerősöm kivel beszélget? Nem tudom hogy lenne megoldahtó. Esetleg e-mail címet ír ki...
Ha esetleg valaki tud ilyet azt nagyon megköszönném! -
#6719 mobilon msn-nezé :D -
#6718 óh, unom most tapasztalgatni, inkább nem megyek fel msnre s le van szarva, kinek baja van hivjon mobilon -.- -
#6717 betonfail. -
#6716 fail?
or
epic fail? -
#6715 OFF
ON
lol -
#6714 most miröl beszélsz pontosabban ? ez olyan 2 éve volt vagy több. -
#6713 me kocka vagy mindenre van megoldas azert van google baratunk ami mindenben segit..... -
#6712 Mirindát hogy kell használni? Próbálom importálni a kapcsolataimat, de mindig valami baja van... az is szar. -
#6711 tudod milyen egy elkrt program volt ez ? elnem hiszed... akkor használtam mikor se az msn,se a trillian,se a miranda semmi ami msnhez köthetö nem ment...csak ezzel a programmal tudtam msn-zni...fájlt nem tudtam vele fogadni,se küldeni...skinelni nem lehetett...magátol kilépett többször...szmájlik sem voltak...semmi.már nincs ez a program,pff nem csoada...és több honapot kellet ezzel kibirnom ! jesszus ! csoda hogy élek ! -
#6710 hát, azért az a topik van 9 hozzászolása, itt meg 6700:D -
#6709 nem,egyáltalán nem.