Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is tudtam, h azt is meg lehet nézni, h én kinek a partnerlistáján szerepelek 😮
Helotok
Van egy kis problémám. Bármikor akarok vmit játszani valamelyik partneremmel, sose engedi az msn. Mindig ledob de elötte ezt a hibaüzit kapom: kép
Nem tudtok vmi megoldást mert azért néha jó lenne aknakeresözni? <#szomoru1>#szomoru1>
Van egy kis problémám. Bármikor akarok vmit játszani valamelyik partneremmel, sose engedi az msn. Mindig ledob de elötte ezt a hibaüzit kapom: kép
Nem tudtok vmi megoldást mert azért néha jó lenne aknakeresözni? <#szomoru1>#szomoru1>
megvan a megoldás. idézem a prohardver fórumáról:
"Engem a 8.5-el nem engedett bejelentkezni, de ha megcsinálod amit az oldalon írtak az AVG-vel, akkor már jó lesz csak vedd ki az MSN védelem mellõl a pipát és megy is"
"Eszközök- Haladó beállítások- web védelem- azonnali üzenetküldés
itten van"
És valóban megoldódott a gond.
"Engem a 8.5-el nem engedett bejelentkezni, de ha megcsinálod amit az oldalon írtak az AVG-vel, akkor már jó lesz csak vedd ki az MSN védelem mellõl a pipát és megy is"
"Eszközök- Haladó beállítások- web védelem- azonnali üzenetküldés
itten van"
És valóban megoldódott a gond.
jelenleg nekem is ugyanezt írja ki, egész nap nem volt elérhetõ.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ennek majdnem bedõltem. de inkább tiltottam az egyént, mert gyanús volt, nem szokott ilyet írni 😊
Szerintem Telepícsed újra ha avn plusod azt is és próbálkozzál meg újra ha nem megy akkor lehet karbantartás van!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Üdv!
Egy kis segítség kellene. Ma délelõtt még vígan használtam az MSN-t, de délután mikor újból be akartam jelentkezni ezt a buziságot írta ki (és azóta sem enged be)
Verziószám: Winfos Live messenger 8.5.1302.1018 | Messenger Plus: 4.60.0.326
Nem raktam fel az égvilágon semmit a gépre a mai na folyamán, szóval nem tudom miért szarakodik.
Az az érdekes, hogy az alap XP-be épített MSN beenged...
Valaki tud valami megoldást? Elõre is köszi!
(az újratelepítést még nem próbáltam, mert nem emlékszem, hogy a hangokat, szmájlikat, avatarokat, és egyéb beállításokat megtartja-e. nem lenne jó ha el kéne búcsúznom ezektõl)
Egy kis segítség kellene. Ma délelõtt még vígan használtam az MSN-t, de délután mikor újból be akartam jelentkezni ezt a buziságot írta ki (és azóta sem enged be)
Verziószám: Winfos Live messenger 8.5.1302.1018 | Messenger Plus: 4.60.0.326
Nem raktam fel az égvilágon semmit a gépre a mai na folyamán, szóval nem tudom miért szarakodik.
Az az érdekes, hogy az alap XP-be épített MSN beenged...
Valaki tud valami megoldást? Elõre is köszi!
(az újratelepítést még nem próbáltam, mert nem emlékszem, hogy a hangokat, szmájlikat, avatarokat, és egyéb beállításokat megtartja-e. nem lenne jó ha el kéne búcsúznom ezektõl)
Sziasztok gyári Emoticon-t hogy lehet törölni?
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Az is egy megoldás 😄
ja mindegy inkább megszüntetem a gyászba.
a régi titkos válasszal semmire nemfog menni ha uj a jelszó 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de tudja a titkos választ :S
Ja van még egy kérdésem.
hogy lehet egy géprõl egyszerre két msn cimen bejelentkezni?
hogy lehet egy géprõl egyszerre két msn cimen bejelentkezni?
nem szopatok mást,az enyémet törte fel valami pistike és mindenkinek ir,de ha kitörlök mindenkit akkor már nem fogja tudni a partnerek cimét.
Csak a partnereket akarom kitörölni mindet!!!
XD
nem ilyenre gondolok 😄
nem ilyenre gondolok 😄
Van olyan funkció vagy parancs hogy az msn-bõl az összes partnert kitörölje egyszerre?
Melyik is az a script amelyik villogtatja a ScrollLock-ot ha írnak nekem üzenetet? Nem találom sehol.
...::::::...
Ez a program kiirtja a service.exe-bõl és a következõ ujrainditásnál kicseréli a tisztára.
Bocs, kitörli, mert nem kell a rendszernek
Bocs, kitörli, mert nem kell a rendszernek
Szia, láttad már ezt a képet? Vírus.
A vírust kiirtottam ujratelepítés nélkül.
Kedves felhasználók, itt egy tipp és egy kis leírás a vírusról az érdeklõdõknek:
A szöveg amivel érkezik:
ez te vagy 8-) http://msnphotos.info/image.php?=
vagy hasonló. A felhasználó rákattintva egy képernyõvédõt kap [ DC431567.scr ] ami valójában egy program ( minden .scr ugy fut a gépen mint egy program, ezt mindenki figyelje )
Futtatás után a vírus beépül a rendszerbe.
Adatok
Fájlnév: DC431567.scr
méret: 52 736 bájt
Fertõzés: A víruskeresõ (most még) nem tekinti vírusnak
Fertõzés módja: lecseréli a már meglévõ fájlt: C:/Windows/service.exe
A service.exe folyamatosan alkalmazás alatt van, igy az msn ujratelepítése sem oldja meg a problémát.
Megoldás: Katt ide az msnvírus törlõ cuccért
Ez a program kiirtja a service.exe-bõl és a következõ ujrainditásnál kicseréli a tisztára.
<#ravasz1>#ravasz1><#taps>#taps>
Béke
Superciber
A vírust kiirtottam ujratelepítés nélkül.
Kedves felhasználók, itt egy tipp és egy kis leírás a vírusról az érdeklõdõknek:
A szöveg amivel érkezik:
ez te vagy 8-) http://msnphotos.info/image.php?=
vagy hasonló. A felhasználó rákattintva egy képernyõvédõt kap [ DC431567.scr ] ami valójában egy program ( minden .scr ugy fut a gépen mint egy program, ezt mindenki figyelje )
Futtatás után a vírus beépül a rendszerbe.
Adatok
Fájlnév: DC431567.scr
méret: 52 736 bájt
Fertõzés: A víruskeresõ (most még) nem tekinti vírusnak
Fertõzés módja: lecseréli a már meglévõ fájlt: C:/Windows/service.exe
A service.exe folyamatosan alkalmazás alatt van, igy az msn ujratelepítése sem oldja meg a problémát.
Megoldás: Katt ide az msnvírus törlõ cuccért
<#ravasz1>#ravasz1><#taps>#taps>
Béke
Superciber
Én szimbiózisban élek a vírusaimmal. Én nem piszkálom õket, és õk meg nem basszák szét a gépemet 😊
jaj virus virus...nem kell összeszarni magatokat,és emiatt formázni?
hát eldobom az agyam.
ha nincs semmi gyanus semmi összeomlás akkor csak azér mer virust töltöttünk minek kéne ujrarakni a gépet?😊
töröljétek le szépen aztán ha nincs gáz akkor örüljetek.
hát eldobom az agyam.
ha nincs semmi gyanus semmi összeomlás akkor csak azér mer virust töltöttünk minek kéne ujrarakni a gépet?😊
töröljétek le szépen aztán ha nincs gáz akkor örüljetek.
Lehetne takarítgatni, de mivel még nagyon új, azzal is várni kellene picit, és nem is biztos hogy akkor maradéktalanul eltünik.. Sokkal egyszerûbb újrahúzni a wint...
De sose értem meg azokat az embereket, akik egy köszönés nélkül, linket felénk dobó ember linkjét megnézik...
De sose értem meg azokat az embereket, akik egy köszönés nélkül, linket felénk dobó ember linkjét megnézik...
.: mobilize.hu :.
mert ráérek ma, de feleslegesen nem akarok windows-t telepíteni
köszi
köszi
ez most komoly?
scr az képernyõkímélõ elviekben valóban, csak az a baj hogy minden képernyõkímélõ egy exe más kiterjesztéssel szóval lényegében bármilyen vírus lehet
http://goo.gl/gd6Zi5
Sziasztok!
Nekem is küldték, nem volt elég friss a vírusdefinícióm (lejárt a licensz 2 napja, és még nem kerestem új vírusirtót), így én is megnyitottam. Milyen kártékony hatása van ennek, és hogyan kell leirtani?
köszi
Nekem is küldték, nem volt elég friss a vírusdefinícióm (lejárt a licensz 2 napja, és még nem kerestem új vírusirtót), így én is megnyitottam. Milyen kártékony hatása van ennek, és hogyan kell leirtani?
köszi
Bakker nekemis küldték!
Mondom most rákattintsak vagy ne? Aztán mondom inkább felnézek ide elõtte. 😄
Mondom most rákattintsak vagy ne? Aztán mondom inkább felnézek ide elõtte. 😄
...::::::...
Ha mindig offline és "nem" van a karbantartóban, akkor pedig törölt és tiltott
feltéve ha csak azért nincs fenn mert elutazott vagy ilyesmi 😄 de nagy valószínûséggel törölt és tiltott. mert kiírja a legutóbbi bejelentkezést és ha az több hónapja volt akkor elég gyanús. meg esetleg körbe lehet kérdezni haverokat h nekik mikor volt utoljára bejelentkezve. már ha van közös ismerõs.
de egyébként faszán leírtad mi a helyzet.
feltéve ha csak azért nincs fenn mert elutazott vagy ilyesmi 😄 de nagy valószínûséggel törölt és tiltott. mert kiírja a legutóbbi bejelentkezést és ha az több hónapja volt akkor elég gyanús. meg esetleg körbe lehet kérdezni haverokat h nekik mikor volt utoljára bejelentkezve. már ha van közös ismerõs.
de egyébként faszán leírtad mi a helyzet.
Képernyõkímélõ.Jó a felismerési ráta:Link.