Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

autoszimulator ezt hogy írtad ki?nagyon állat
maffioso
köszi a gyors választ 😊

\"If in doubt, flat out!\"

autoszimulator
itt és itt

perjellel kiirni.. hát azt mondjuk egy scripttel, vagy bindeléssel, hogy vmeiket rábindeled egy gombra pl.

Suna: köcce 😉

.: mobilize.hu :.

maffioso
azt szeretném kérdezni, hogy azt hogy lehet h mondjuk szivvel és mosolygos smiley-val (tehát (L) és 😊 ) irjunk ki valamit...
régen egy perjeles paranccsal valahogy lehetett de nemtudom
légyszi segitsetek

\"If in doubt, flat out!\"

SimaSuna
ha elérhetõ leszel feljön az ablak oda kiirhatsz bármit..
vagy ha elteszed magad nincs gépnélbe akkor feljön az ablak és ott beirod amit akarsz...

vhol volt olyan opció h személyes üzenet beállítása de most nincs itt
(lehet felkéne telepíteni, meg frissíteni..)
SimaSuna
várjál..
autoszimulator
gecinagy off, suna nézzed meg 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még mindig mirandát használsz tesó? akkor hogy csinálsz vele személyes üzenetet? köszpusz 😉

Picar77
9.0 beta (magyarhoz) valaki adna egy linket ? pls köszi elõre is😄

()() (^^)

autoszimulator
most hogy letöröltem a WLM-et, megjelent a plusnál a skinezési lehetõség, és azok tárhelye is, csodás 😄

köszi

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

SimaSuna
és hogy tudom a jelszavam megváltoztatni mert nem tudom hol kell

SimaSuna
gyakorlatilag lehet h feltörték..
bertino
elvileg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

de hogyan? senki nem tudja a kódómat elvileg

Valaki egy másik géprõl bejelentkezett a te címeddel 😊
Sziasztok meg tudnátok mondani hogy mitöl van az hogy egyszercsak kiirja az msn hogy ön egy másik számitógépröl csatlakozott, és ezzel ki is lép. Ez mi lehet?

A bereszoo.comról kéne a föõoldalról kiíratni az aktuális névnapi verset. Aki ismeri Béres Zoo-t az érti, hogy ezek a versek nem konkrét személyhez szólnak. 😊

szerintem én meg tudnám csinálni, de milyen oldalról és mit kéne kiíratni?

beszarás h ilyenek miatt már nem is enged bejelentkezni

biomage
Lol meg lett a probléma 😄 a gép dátuma miatt nem jelentkezet be, mert reseteltem a biost xD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doog
Köszi ! 😊

...::::::...

akyyy
ezt csináld meg: MSN fõablak..FEL LE nyíl...partnerek rendezése...részletes adatainak megjelenítése

biomage
csak nállam van probléma? nem tudok bejelentkezni, ezt az errort irja ki 80048820 + extended error 80048412

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Doog
Ma voltam haveromnál és láttam az msnjét, ami úgy van megcsinálva, hogy a képet kiteszi nagyba a bal oldalra és mellé írja a szöveget amit az ismerõs kiírt.
Ezt milyen skriptel lehet megcsinálni? Vagy milyen program kell hozzá? Mert elfelejtettem tõle megkérdezni. :s

...::::::...

azt nemtudom...megpróbáltam jó...szóval elég kiszámíthatatlan
szucsy89
nekem altgr+shiftel vált vissza vagy a sorrend mindegy?
Ki tud Szkriptet programozni? 😊
Egy olyan kiegészítésre lenne szükségem, ami egy honlapról letölött információkat ki tud iratni személyes üzenetben, létezik illyesmi?

xxdani
helló. hova menti a smilekat a drága vagy milyen program van aminek a segítségével csoportosan bemásolhatok smilekat?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Vannak letölthetõ játékok MSN-hez...keress rá és találsz 1 csomót talán köztük lessz
acsati
csak az aknakeresöt nem lehet letölteni?
ujraraktam msn-t, msn plus-t de akkor se jó, de csak az aknakersönél dobja ki a hibaüzit. mit csináljak?
se a Shift+alt se a shift+alt Gr nemjó...ugyszerre nyomom de semmi
kösz megpróbálom
autoszimulator
kinai vagy arab karaktereket tüntesd el a nevedbõl/haverod nevébõl

Norbi1990
Nyomd meg a SHIFT+ALT ot és ugy talán jó lesz.
Helo.Az MSN írási nyelve mindig átvált angolra...A tálcán pedig nincs ott a nyelvi eszköztár.Légyszives segítsetek mert nagyon unom.
Flamer
loál?😄

http://loal.atw.hu

BiG G
tényleg jó ez a miranda, szépen lehet kusztomizálni 😊 csak kicsit érdekesen kezeli az msn protokollját, rejtettbõl rámírók üzenetét nem mindig kapom meg, illetve visszafele is hasonló gondok vannak.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

van valami hax, be kell írni címsorba valami javascriptet, és akkor regisztrációnál a lenyithatós menüben megjelennek azok a domainek is, amiket a javascriptbe írsz.
nem találom most hol van az a script, fennvan valami oldalon, keresd meg

John Cena
valamien e-mail cím megerõsítés arra kell rá menni és ott asszem lehet

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

shakyman
hello!

Valaki megtudná mondani, hogy tudok .hu-s emilt beállítani messengerben?
freemail-est meg ilyeneket?

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit

acsati
hogy kell az msn-t ujratelepiteni? letöröltem vezérlöpultbol, de amikor elkezdtem feltelepiteni akkor csak egy kis csik betöltött aztán kész is volt....

nem tudok játszani mert mindig hibaüzenettel kidob :S
fery02
Nagyon szépen köszönöm, megoldódott. 😊 Csak most viszont az AVG nem találja a kapcsolatot, a frissítéshez. 😊 Akkor sem találta amúgy, amikor még bent volt a pipa, de ezt csak ma kezdte el, ezt a szokását.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

akyyy
távvezérléssel lehet csak.

acsati
vmelyikkel biztos egyforma msnünk van 😄 de az a furcsa hogy pár ki/be lépkedés után néha elindul... csakhát az elég idegesitö lehet hogy egy perc alatt kb 5x bejelentkezek 😄.
Meg hát na, induljon elsöre...
John Cena
ez engem is érdekel:S már ha persze van ilyen....

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Benny04
ez engem is érdekelne! <#idiota>

hali
egyik ismerõsöm azt mondta h van olyan progi amivel be tudod kapcsolni a másik fél webcamját ha van neki és õ ebbõl semmit se vesz észre
állítólag a haverjánál látta a saját szemével és evvel szórakoztak
van akinek van infója a dologról?
majd még rákeresek én is jobban csak most nincs idõm

SimaSuna
mosmá tudod 😄