13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Orionk #6828 szia!
köszi, hogy elolvastad az eddigi hozzászólásokat lentebb, és köszi, hogy segíteni próbálsz. SZerintem nem blokkolja semmi, hogy tudnám szerinted megnézni?
Ja, meg annyit változott azóta a helyzet, hogy miután becsatlakoztatom az utp kábelt, és várok kb. 10 percet, és akkor próbálom elindítani a messengert, akkor elindul, DE DE az elinditástól, tehát miután rákattintok onnan kezdve kb. 5 perc mulva inditja el a messengert az oprendszer. Egészen addig csak egy processzusként van számon tartva a task manager-ben...
furcsa, nem értem... -
Orionk #6827 egyetértel veled annyira felbasz engem is . ez mind azért van mert microsoft, pfujjj..., ezért nem szeretem őket, mert annyira nyomatják azt, hogy vegyétek a termékeinket, mert azok jók...
lassan csak akkor megy a messenger a gépeden, ha minden más programod is az oprendszer alatt microsoft gyártmány.
ha lejebb olvasol, akkor láthatod, hogy most nekem milyen problémám van éppen a messengerrel.
Lassan át fogok szerintem állni a trillian programra, azt ha feltelepíted, akkor azon egyben van icq, skype, messenger, meg minden más -
#6826 .......................................
msn program be sem volt nyomva...ma fel sem mentem msn-re...semmi...és ezzel a hibával rukkolt elő nemrég...ti ezt értitek ? -
#6825 elmehet a picsába az egész program ! -
#6824 Mekkora köcsög... addig nem tudok belépni az messengerbe, amig nem frissitek, ha letöltötte a frissitést akkor az nem indul el, mert nincs meg a Windows Live Suite, ha megvan a Windows Live Suite akkor [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1134738786&no=6693]#6693[/URL]. Elmegy a picsába... -
#6823 loool
ez durva
nem blokkolja semmilyen tűzfal, vírusírtó sem kezd el vizsgálódni miatta?
-
#6822 DOS messengerről valaki hallott már ?:D -
#6821 najo, csak így a leírtak alapján ez elég abnormális :D
hát... nem is nagyon tudom mit lehetne alkotni vele. -
#6820 akkor megérett h újra tedd... :) -
Orionk #6819 a windows-nak nincs semmi baja, rendesen működik minden egyes része, minden a windowsra telepitett program.
sőt 2 hónapja telepitettem ujra, és jó lett -
#6818 hm.
szerintem format c: :D
jobb ötletem nincs. -
Orionk #6817 akkor meg el sem indul az msn. Pontosabban elindul, és a task manager ben látom, hogy a processzusoknál próbál futni, de ablakban nem jelenik meg. A proci max. 13 százalékkal foglalkozik vele, de változó, van, hogy leugrik nullára, majd ujra fel 13-ig.
Szóval, ha elinditom, akkor nem jelenik meg ablakban, ha az utp már előre be lett csatlakoztatva.
És minnél többször akarom elinditani, annál több messenger processzus jelenik meg a task manager-ben, és csak eltávolitani tudom őket -
#6816 és mi lenne ha MSN előtt dugnád be az UTP-t? -
Orionk #6815 reinstall a dögnek, ez jóó :D
De egyébként meg már akkor kifagy, amikor be sem tudok jelentkezni, tehát ugy kell elképzelni, hogy megnyitom az msn programot, és működik, de még nem tudok bejelentkezni, mert nincs net. Akkor becsatlakoztatom az utp kábelt, hogy legyen net, és ekkor az msn program, amit előzőleg megyitottam már rögtön not responding állapotba kerül. Tehát nincs is lehetőségem bejelentkezni.
Ha meg ujra kihúzom az utp-t, akkor megint használható az msn ablak, not responding állapotból visszakerül normálisba... -
#6814 valszeg az a gond, hogy mikor felmész netre, s indul az msn, kapsz egy figyelmeztetést, hogy üzeneted érkezett, mikor nem voltál elérhető. És az msn ebbe belefagy, nekem is volt már ilyen.
Mit lehet tenni...
Vagy megpróbálsz egy másik gépről felmenni, amelyen olyan msn van, mely kezeli a később kézbesített üzeneteket, s ha mákod van, azon a gépen megnézed, otthon már menni fog. Ha nincs? Akkor reinstall a dögnek... -
Orionk #6813 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, amivel még sosem találkoztam, és számomra nonszensz, hogy ilyen létezik.
Két hónapja telepítettem ujra a számítógépem, és azóta rendesen működött, mármint a messengert tudtam használni.
Most meg az a probléma, hogy, ha a laptopomba becsatlakoztatom az utp kábelt a hálókártyába, hogy legyen net, akkor a messenger rögtön kifagy, persze task manager-rel be lehet zárni a lefagyott ablakot. Ha viszont vissza kicsatlakoztatom az utp kábelt, akkor a messenger fagyása leáll, és ujra használható, csak ugye ekkor meg nincs net.
Bárkinek a segítségét szivesen veszem. Aki tud légyszives segítsen. THX
Egyébként a következő fajta netcsatlakozásunk van. Kaptunk egy modemet a szolgáltatótól, amiből a net egy routerbe megy, és az osztja szét 4 számítógépnek max, de nem wifi módon, hanem utp kábeles módon. -
#6812 belehetne őket perelni...
megtévesztik az embert a reklámmal..
-
#6811 attól hogy WLM topik, még nem kell mindenkinek tetszenie, aki ide ír. Mindenki tudja hogy tele van hibával, de alapjaiban használható.
Az meg hogy nem lehet leírtani, ha egyszer feltetted a bétát? idegesítő. De hát istenem, fogjuk arra, hogy béta. -
#6810 [elbújt a sarokba,és bociszemekkel néz,közben remeg]
[jah és MIRANDA POWAAA...<---ezt kiabálja] -
#6809 ütlek váglak borulsz fexel...velem többet nem kötexel :) -
#6808 teh...úgy tarkón váglak,hogy nyekkensz ! -
#6807 jah..
ma 5percig voltam MSNen..aztán Miranda all in :) -
#6806 biztos ? -
#6805 hasznaljatok MSN Portable-t ott nem kell semmi registrys cucot kiszedegetni meg miegymast -
#6804 én is használok MSN/WLM-et..Mirandával felváltva :) -
#6803 -
#6802 -
#6801 ott vagyok, használok msn-t. (többek között) -
#6800 Akkor menjél annak a programnak a topicjába amit te használsz. -
#6799 mondjuk azért, mert egy fos? -
Myron #6798 meg semmi más nem támogatja a színes neveket szal ennyit a többi másról -
do2 #6797 jaja a 9 béta yól müxik, de igazából ennek a megoldására lennék kiváncsi, mert nem egyszer fordult elő az utóbbi időben... szóval aki tud vmit mondhatná:) -
#6796 Csak tudnám miért mondja a sok okos a Windows Live Messenger topikban, hogy használjon mást... -
#6795 "felvan téve az msn, teljesen jó."
ez így már önmagában is eléggé rendellenes.
lehetséges megoldások:
-kigyalulni, újrarakni más verziót
-msn-t elfelejteni, valami értelmesebb programot használni -
do2 #6794 Sziasztok, nem tudom hgoy ti találkoztatok-e ilyennel: felvan téve az msn, teljesen jó. aztán egyszer csak újraindítom a gépet utánna már nem akar elindulni az msn, vagyis a feladatkezelőbe írja hogy ott van, de még sem megy.. Erre vki tud érdemi megoldást adni a formatáláson kivül ?
Ja és telepíteni se engedi újra
Köszi a válaszokat. -
Loufee #6793 thx -
#6792 ezzel a programmal töröld le a 9.0-t. ez mindenhonnét kiszedi...registry,és egyéb helyek. -
Loufee #6791 hello mindenki!
letöltöttem a 9.0-t, csak nem tudtam hogy béta. most újra fel akarom rakni a 8.5-öt, de nem engedi vmi miatt, és a 9.0-t sem tudom törölni nemtudom miért.
plz segítsetek!
előre is kössz! -
#6790 nemsokára irja kedves tiszteletreméltó (istenithető?) suna barátunk, hogy miranda ;) -
#6789 fail.