Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen az oldalon kívül nem tudtok olyat ami kiírja, hogy ki tiltott le?
...::::::...
neked ez kell:
partnerek -> partnerek rendezési elve -> nem elérhetõ partnerek csoportosítása
szét kéne nézni a menüben..
Na most feltettem az msnt,plus,mindent,ami eddig volt(asszem),s minden partner egybe van,tehát nincs külön meg az az csoport,ha meg létrehozok 1et,s belerakosgatom néhány partneremet,akkor ott lesz a csoport,de pl nem mindegyik tagja,mert pl aki offline,azt a Nem elérhetõ alap csoportba teszi ez a szar:@ S kurva idegesítõ... Mert régen úgyvolt,hogy aki csoportba tettem,az akár offline akár nem,ott mutatta. Nem tudom érthetõ-e,de valaki tud erre megoldást?
Glory, Glory Man. United!
Az élet olyan mint a motor ha nem megy be kell rúgni! :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
.: mobilize.hu :.
még ujra is indítotttam a gépet de még most is ezt írja ki de még a zone alarm vírusírtómal is megcsináltam amit kellett
mert a szolgáltatás átmenetileg nem érhetõ el. késõbb próbálja meg újbol.
Hibakód: 8100030d"
és késõbb is megpróbáltam és nem jött be lécci vki segítsen!!!<#help>#help><#worship>#worship>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kuss!-magyarázta.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lenne egy problémám az msn telepítésével. Eddig ha újratettem a windowst mindig simán felrakta de most sehogy se akarja. Ha az oldalán levõ WLinstallert elindítom, kiírja, hogy "Az alkalmazást nem lehet elindítani, mert a WINHTTP.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát." Ja, csak hogyan telepítsem újra, amikor még nincs is felrakva:S
Aztán próbáltam a júniusi Gamest. DVD-rõl felrakni, ott el is indítja a kicsomagolást, de aztán kiír egy hibaüzenetet, hogy "A bootstrap.exe hibát észlelt és leállt. A kellemetlenségekért blablabla."
Szerintetek hogy telepítsem fel az msnt? Nagyon kellene, az ebuddy.com-on meg nem az igazi a duma.
Elõre is kösz a segítséget
Üdv
B
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
Lehe, h valami vírus geci volt, mert elég furcsa azóta a gépem, de a vírusírtó nem talált semmit :S ffx-em is meghalt, szal új wondows lesz valamelyik nap :@
innen szedted le?
mindenkinek hibát ír 😄 írták a youtube kommentekben
én ezért fel se raktam, tuti valami vírus, talán majd egy virtuális gépre felrakom, bár nekemis úgyis ezt fogja kiírni

nincs fenn sehol, isohunton megtaláltam, jelszót is találtam hozzá és a winrar telepítõje volt benne. gondoltam h faszság az egész, az a gyerek aki nekem mondta az is biztos csak youtubeon látta, nagy kamás
youtube-n van róla pár videó.