Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
fel szeretném telepíteni a messengert (frissen telepített windows-ra sp3) de nem nagyon akarja, ezzel a hibaüzenettel:
eddig soha, de soha nem csinált ilyet. kipróbáltam a banner-ben lévõ linkel ott is ezt csinálja csak ott éppen betölti a telepítõt és vége, de nem jelez hibaüzenettel.
:3
lehet, hogy csak bejelentkezik valaki, vagy kiírja, hogy hány új üzeneted van<#idiota>#idiota>
Olyan problémám van, hogy amikor bejelentkezek az MSN-re, kb 2 másodpercig szól valami zene.
Ez vírus lehet, vagy valami más?
Hol lehetne ezt kikapcsolni?
Már próbáltam letörölni, újrarakni de semmi.
...::::::...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
CamStudio-val videót is tudsz felvenni az egész képernyõrõl vagy egy általad meghatározott téglalapról. xvid-be is akár csak legyen fenn a codek. ingyenes.
felvettem vkit, aki vmiért felvett újra engem. (amikor felvettem, rejtve votlam, valszeg azért)
így most egyikõnk se látja online-nak a másikat ....
mi a megoldás?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
sõt, ha a beszélgetésbe illeszted bel, elküldi az ideglenes jpg fájlba.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy e-mailben.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: mobilize.hu :.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A régi gépemrõl az új gépemre átszeretném másolni az összes hangulatjelet. Hogy lehet azt?
Elõre is köszi
?😮
http://loal.atw.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hiba: 80072745
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás