Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
vagy házilag csinálsz 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
mijen kiterjesztésben akarod telepíteni?
exe v msi?
SimaSuna
ha lenne sem adnék 😄

van, de azért fizetni kell😄
DJ RX7
sziasztok!
fel szeretném telepíteni a messengert (frissen telepített windows-ra sp3) de nem nagyon akarja, ezzel a hibaüzenettel:

eddig soha, de soha nem csinált ilyet. kipróbáltam a banner-ben lévõ linkel ott is ezt csinálja csak ott éppen betölti a telepítõt és vége, de nem jelez hibaüzenettel.

:3

sziaszto a windowa live messengerhez lenne szükségem egy jo kodtörö programra akinek van legyszi irjatok vagy küldetek [email protected] elöre is köszi
most jut eszembe még az is lehet hogy egy DLL-bõl hívja meg a hanglejátszást, akkor viszont az Interop -ra keress rá

kapcsolj ki minden scriptet, jelentkezz be újra és ha nem hallod akkor egyenként kapcsold vissza õket, mindig jelentkezz ki és be, és akkor megtudod melyik szól. utána annak a kódjában keresd meg hol van MsgPlus.PlaySound() metódus és azt kommenteld ki. OnEvent_SignupReady() van OnEvent_Initialize(MessengerStart) -ban lesz valszeg, lehet MsgPlus.AddTimer-el van megoldva, akkor az OnEvent_Timer(timerID)-ben lesz, szal egyszerûbb ha Ctrl+F-el rákeresel a PlaySound-ra 😊

Benny04
attól függ, milyen zene 😄
lehet, hogy csak bejelentkezik valaki, vagy kiírja, hogy hány új üzeneted van<#idiota>

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy amikor bejelentkezek az MSN-re, kb 2 másodpercig szól valami zene.
Ez vírus lehet, vagy valami más?
Hol lehetne ezt kikapcsolni?
Doog
8.5-ös verzió.
De köszi sikerült, kitöröltem a regeditbõl is és jó. 😊

...::::::...

SimaSuna
teljes törlés megvolt?
regeditbõl is?

mi van felrakva csak az MSN?
hanyas verzió?
Doog
Erre a hibára van valami megoldás? rákattintok az msn ikonjára rövid ideig be is jön az ablak ahol látom az ismerõseim, és kidobja ezt:

Már próbáltam letörölni, újrarakni de semmi.

Hegi90
megoldódott.. nemtom hogy xD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

aha kösz a CamStudio az müködik felveszi

SimaSuna
töröld le...vedd fel újra.
HyperSnap nevû progi. nem ingyenes, warezold le.
CamStudio-val videót is tudsz felvenni az egész képernyõrõl vagy egy általad meghatározott téglalapról. xvid-be is akár csak legyen fenn a codek. ingyenes.

sztem ilyen nincs, ez hülyeség

Hegi90
Hi! lenne egy problémo:
felvettem vkit, aki vmiért felvett újra engem. (amikor felvettem, rejtve votlam, valszeg azért)
így most egyikõnk se látja online-nak a másikat ....

mi a megoldás?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Igen.

lol, tudom de az nem jó mert úgy csak egy képet tudok egszere de sorozatba kéne tehát kel a program amivel egy gyorsbilentyûvel mentem a képeket

akyyy
lol, megnyomod a print screen gombot és oda illeszted be az elkészitett képet ahova akarod (paint, ps...)

sõt, ha a beszélgetésbe illeszted bel, elküldi az ideglenes jpg fájlba.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok az a gondom h amikor képernyõmentést akarok csinálni egy beszélgetésrõl, vagy camozásról az irfanview vagy az atitraytools-al akkor egyszerûen nem fényképezi le az msn ablakát csak ami alatta van :S szal ez mitõl lehet és ti tudtok képet menteni így vagy valami beépített védelem van benne?

autoszimulator
kösz brada 😉

.: mobilize.hu :.

SimaSuna
Boldogat Tesó!!!
Benny04
mást elköüldt, csak ezt a mediafire-öset nem :|

SimaSuna
szmájlikra gondolsz?
Milyen progival lehet berakni hangulatkeleket könnyen?

nekem se küldi el a linkeket, szedd ki elõle a http:// -t vagy küldd át txt-ben

bertino
ha nagyon akarod, átküldöd egy .txt-ben <#idiota>
vagy e-mailben.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tigeroo
van olyan addon ami jelzi ha a partnerinformációmra kattintanak?
autoszimulator
Semmilyen linket, vagy csak pár fajtát?: Mert pl a href.hu-k bannolva vannak az MSN rendszerbõl, hogy ne lehessen ezáltal vírusokat terjeszteni, lehet ez a a domain is bannolva van, amit küldeni akarsz..

.: mobilize.hu :.

Benny04
Miért van az, hogyha küldök valakinek egy linket, akkor nem küldi el??

Benny04
<#worship>
btw ezt az oldalt be lehetne tenni a banner alá...

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Benny04
Hello!
A régi gépemrõl az új gépemre átszeretném másolni az összes hangulatjelet. Hogy lehet azt?
Elõre is köszi

Iwiw-en lehet keresni MSN cím alapján
Hello nem tudjátok van e olyan oldal ahol lehet címet keresni msn re? mert van egy haverom aki meg adta a címét csak lehet egy két betût elfelejtettem van valami keresõ mint pl a skypon?

SimaSuna
elõfordul..
Flamer
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www.msgpluslive.net helyen lévõ kiszolgálóval.

?😮

http://loal.atw.hu

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nem de google tudja

nem tudjátok miért írja ki ezt a hibakodot ha be akarok lépni az msn be??

Hiba: 80072745
Grove4
THX!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

menj a partner nevére jobb gombbal, aztán partner letiltásának feloldása

Grove4
Nem tudátok,hogy tudom azt megcsinálni,ha letiltottam egy partnert,és újra fel akarom venni,akkor kiírja,hogy letiltotta a partnert,ezért nem beszélhet vele,na ezt akarom eltûntatni,hogy beszélni tudjak vele,ezt hogy kell?(azthiszem töröltem is valami listáról)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SimaSuna
decembert jósolnak 😊
Lehet márt tudni hogy a végleges wlm9 mikort jön ki?Hiszen a béta márt kb 3/4 éve elérhetõ nem?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Doog
oké 😊

SimaSuna
nemtörlöm...lássák a FAKE oldalt...és tanuljanak. 😊