13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6909 csúcs nálam az install utáni első indítás, még driverek sem, majd kékhalál -
#6908 Érdekes nálam semmi erőforrást nem eszik, lehet vele csetelni, és 3 havonta egyszer nem lehet belépni fél órára, borzasztó nagy probléma :D Általában olyankor ebuddy és az megy, csak a partnerek nem nagyon ismerik így teljesen mindegy. -
#6907 Vagy beindította vagy nem, csodálatos XPnk műve az egész, amit mindenki agyon dícsér :D Egyszer még annó SP2vel is csinálta szerencsére nem volt gyakori, viszont a notebookomon rendszeres, van amikor csak a restart segít a hálózaton. Van amikor még az asztal sem jön be, teljesen friss telepítésnél, lol az egész, örülök hogy az asztali gépemen megszabadultam tőle. -
#6906 olvass vissza...
-
#6905 revo uninstaller -
#6903 lol az amiatt volt? nekem olyankor csak a firefox képes életre kelteni a hálózatot.. Furcsa is volt mindig, hogy milyen hamar felállt a win :D Csak hálózat nem volt. Aztán akkor indítottam egy firefoxot, az beindította a többit... -
#6902 #6900 ----------> ték.
nemtom...nálam:
belehet jelentkezni
alkalmas csevegésre
rohatt gyors
nem terheli a rendszert (csak 24 megát zabál)
-
#6901 szupermegagigaatomFOS lesz. illetve nem csak lesz, hanem az is már, és mindig az is volt. szánalomtenger ez az egész. 1 dolga van: lehessen másokkal csevegni. sokszor már erre az egy funkciójára is tökéletesen alkalmatlanná válik, amikor nem lehet bejelentkezni, pedig a nettel semmi gond nincs. tetülassú, szarráterheli a rendszert, pedig semmi nem indokolná ezt. az egész egy rakás fos. -
#6900 tyűha...tetszik ez a 9.0 wlm :D márcsak stuffplug,messpatch,discovery,apatch,msn plus kell hozzá én szupermegagigaatomkirály program lesz... -
#6899 SP3as XP van a gépeken? Kapcsold be hogy a hálózati értesítési ikont jelenítse meg a tálcán mert SP3as XP csinálta nekem rendesen hogy miután felállt a rendszer, 3-5 perc kellett mire feléledtek a hálózati kapcsolatok, holott minden egyébb működött már. Lehet hogy emiatt vár az MSN. Ha nem csak közvetlen boot után csinálja akkor nem tudom hogy mi lehet a probléma:/ -
#6898 ez se kérdezi. kérdés nélkül basztat vele, ez valami nagy vírusellenőrző cucc, minden egyes bejövő file után frissíti nagát aztán leelenőrzi a bejövő file-t, akkor is ha egy 2kb-so text file.. -
Newfronter #6897 Nálam ilyet nem csinál, alap beállítások vannak, és azzal nem kérdezte meg hogy mit tegyen a fájl-al, egyszerűen fogadta. -
#6896 router ebbe nem nagyon szól bele, de amennyiben kikötöd azt a redvás routert 5 percre, azon nyomban ki fog derülni. -
#6895 mondtam én már a legelején, hogy nem béta ez.
onecare gecizést hogy lehet kikapcsolni? nagyon irritáló, hogy minden bejövő filet onecare-elni akar a kis sneci. találtam egy leírást ami alapján ki lehetne kapcsolni a microsoft oldalán, végigcsináltam, de ugyanúgy csinálja tovább a hülyeségét.. -
deltajoe #6894 Sziasztok!
MSN problémám van nekem is a 80072745 hibakód miatt. Már sokmindent megpróbálam de nem sikerült még megoldani, aki tudna kérem segítsen a probléma megoldásában.
Köszönettel:
deltajoe -
Orionk #6893 de basszus minden más tök szuperul működik, csak az msn szarakodik, pontosabban valamivel összeakadhat, de mivel?
router kavarhat be? -
#6892 valami nagy gebasz van nálad...
-
Orionk #6891 helyesbítek:
egyre több és több idő kell neki, hogy elinduljon, mostmár 20 percnél tartunk.
Ezek szerint valami lassíthatja az elindulását a processzusok között? de mi? -
Orionk #6890 szia!
Én elismerem, hogy te értesz a számítógépekhez, nem azt mondtam, hogy nem.
Ujabb fejemények vannak az msn-el kapcsolatban. Az #6828-ik hozzászólásomban leirtam, hogy hogyan változott a helyzet. Ahhoz képes most igy állunk. Olyan netünk van, hogy router-el osztjuk szét a lakásban 3 számítógépre. És mostmár 2 számítógépen is ugyanazt csinálja a messenger, hogy miután elinditom kb. 10 percre rá indul el, addig szórakozik a processzusok között a task manager-ben.
Lehet, hogy a router miatt lehet?
VAgy hibás verzió lehetett ez? szerinted? -
#6889 ja értem...akkor remélem mihamarább kijön a plus hozzá ! 1-2 hét szerintem... addig csak kibírom színtelen névvel !:D -
Newfronter #6888 Az utolsó verziót mindenki bétának emlegette, holott már eltűnt a beta jelzés a messengeren belül, igazából ez RC (kiadásra jelölt változat) volt. Most pedig a MS véglegesként hirdette ki.
Az első beta volt nagyon bugos, az tény. -
#6887 mert azt irtad hogy az utolsó bétának hitt változat...nyilván az a bétának hitt verzió még bugos nem ?
hm hamar kiadták akkor...1 hónappal hamarabb...örül a nép ? -
#6886 jaj bocs félreértettem az első mondatod ! :D én is leszedem majd, köszi az infót. -
Newfronter #6885 Szerintem nagyon is jó. Az első bétánál voltak rendesen bugok, de itt már nem találtam benne, vagyis nem jött elő egy sem. Ahogy látom új build sincs, vagyis a letöltött kis telepítő nekem azt mondja hogy már telepítve van a program. Várjuk a plus-t... -
#6884 hát kb. olyan állapotban van az egész program, mint ha béta lenne... vagy csak én látom így ? javítsatok :s -
#6883 majd ha lesz plusz hozzá, kiprószálom. -
Newfronter #6882 Ha elolvasod a linken lévő írást, akkor láthatod hogy nem. Miért mi a baj vele? -
#6881 ez most valami vicc ? -
Newfronter #6880 Megjelent a 9.0-s Messenger illetve a Windows Live csomag.
Ez a végleges ami a download.live.com-on található. Tehát az utolsó bétának hitt változat az a teljes verzió. -
#6879 ahanmernemkell aban htx.:_D -
#6878 Nem a te esetedre gondoltam, csak sokan szenvednek a buhera winekkel, persze lehet más probléma is. Mondjuk a 9es bétából az újat még nem raktam fel, mert nincs plus, de a régivel semmi gondom nem volt, simán visszaraktam a 8.5-t is. -
#6877 windows xD aki azt mondja h 64kb elég 1 átlagos PC júzernek az csak szar lehet :D -
Orionk #6876 ja már tudom, hogy melyik diablo-ra gondolsz.
Nekem rendes xp-m van, minden progi, ami fent van rendesen működő. Nem rakok fel szarokat... -
Orionk #6875 diablo?
én semmilyen játékot nem használok, nincs is a gépemen -
#6874 az egész wlm egy vírus -
#6873 sokan beszptk ezeket a virusokat...bár ezeket nem nevezném virusnak...nem tesztnek kárt,nem kártékonyak...vagyis spamokat küldenek az msn cimünkröl,meg ilyenek...most ezt nemtom vegyem e kártékonyságnak :D -
#6872 Vistán is ugyanezeket találta nekem... -
#6871 valakinél 3 ilyet talált,volt akinél 6-t talált...volt akinél 3 db-t talált de nem ugyan ezt...
én szerintem nem fake a program. -
#6870 egy hetes windowson is ugyanez az eredmény :D -
egy kicsit meglepődtem...