Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
pontosan 😄 vagyis amig csatlakozva van nem váltja az ip cimét, szal a windowsba van a hiba

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bertino
ha kilép az internetrõl és a szerver az õ IPjét kiosztja másnak.... 😊

ha nem osztja, akkor marad, ameddig a fentebb írt meg nem történik az egyik lecsatlakozásnál.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

biomage
én nem tudok olyan kiszolgálárol ami automatikusanan váltaná az ip cimet 😄 csak akkor vált ha kilépsz az internetröl, szal ahogy a net szakértö is mondta a gépedben van a probléma, nem nálluk

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

bertino
nem.
ez sajna az ADSL.

a technológia halott.
az IP váltásos szarsággal együtt.

autoszimulator
nekem azt mondták, hogy éjfélkor szakadhat csak meg maximum, ip váltás miatt. namost emiatt alapból annyukat, de az, hogy este 7 után, 10 percenként elmegy a net, az már durva. Erre megkaptam tõlük, hogy az én gépemben a gond. De aztán mondtam hogy érdekes, minden netszakadásnál új IP-t is kapok, akkor lehet nem itt a gond... Azóta kussolnak erõsen... Pedig remélem valamit kitalálnak, vagy akkor valami nagyobb lépést kell eszközölni, mert ez igy nagyon idegesítõ...

.: mobilize.hu :.

inviteles vagyok
minden este éjfél körül megszakad
van hogy naponta többször is
biomage
valami link?

SimaSuna
script van hozzá asszem...
biomage
egy hétel ezelött levettem a topikot a fav listámról és most viszaraktam xD
van egy kis problémám, bekapcsoltam az msnben azt a lehetöséget, hogy mindenki lása azt amit halgatok a WMPben, a WMPben is bekapcsoltam, szal mindki látja azt amit halgatok, de csak a zene fájlt látják, ha pl videot nézek azt már nem, mit csináljak hogy a videot is lássák?
talán nem is ide kelett volna irnom na mindegy hátha az msnel van a probléma 😊

McGrady
igen, logikusabbnak logikusabb 😊 dehát windows ^^
most nem csinálja remélem így is marad...

Kuss!-magyarázta.

autoszimulator
nekem az invitel ezt csinálja hónapok óta, fõleg esténként, nem MSN okozza, központilag nyomorult egy banda

sokkal logikusabbnak néz ki hogy ha a net szakadása miatt lép ki az msn, mintogy az msn miatt szakadjon meg a net. utóbbi kizárt

McGrady
sziasztok! MSN Live 8.1-est használok pár napja, és amikor fut, elõfordul (nemritkán) hogy megszakad a netkapcsolat egy pillanatra, ezért kilép, nem küld üzenetet stb...csinálhat ilyen hibát msn, vagy tök független???

Kuss!-magyarázta.

autoszimulator
megakar csalni akkor megcsal, msn meg keylogger ide avagy oda

de tetudod, keyloggerekkel csak óvatosan, mert visszanyalhat a fagylalt, ha nem jó forrásból van. logoltassál vele, aztá onnan kiolvasod

Sziasztok... azt szeretném kérdezni hogyha feltelepítem a discovery live-ot azt a norton auto protecting system kitiltja... nemtudto kadni egy tippet hogy hogy lehene megoldani hogy ezt ne tegye .... elõre is köszi

Bízok én csak jobb félni mint megijedni, egyébként köszi a tippet...
Doomista
de azt nem egy jo ötlet leszedni internetröl,mert téged fognak befigyelni vele,és nem te az asszonyt :s

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
létezik..keylogger a neve...

de ennyire nem bízol a feleségedben?...az csúnyadolog ám..
Létezik olyan progi, amelyel a "észrevétlenül" menteni tudom a beszélgetéseket???
Egyfajta kémprogramra, "asszonyfigyelõre" gondolok 😊😊😊😊😊
Nyomtam egy Ctrl+F-et, és rákerestem a 2009 szóra, amit nem talált, így kérdeztem. Bocs.
bertino
almost threw up.

esetleg még valaki tudna erre mondani valamit?
akyyy
26 hozzászólást kellet volan visszaolvasni

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Helló,
valaki próbálta már ezt a Windows Live Messenger 2009 beta-t? Érdemes váltani a 2008-ról?
bertino
ez fail <#idiota>

SimaSuna
hol hallottál ijen hülyeséget? xD
Petka
Változtass jelszót!

de a 8.1 az nem a vistára van?
8.1 de azt írja mindig a 8.5-set probáltam de nem ment fel!
SimaSuna
1/4 órával ezelõtt már beirtad...
nemkell 15percenként írogatni, láttuk a dolgot..
várj a megfelelõ emberre...

8.5s MSNt tegyél fel..8.1/8.5s MSNnel lehet már csak fellépni ha jóltom..
helo tudnátok segíteni? abba kéne segíteni hogy beakarok lépni msn-re és folyton azt írja megjelent az uj verzio folytatáshoz telepíteni kell de nekem megfelel a verzio ami most van hogy szakíthatom meg ezt a dolgot? Légyszi segítsetek! ha valaki tudja a megoldást írja le!
esetleg kevésbé destruktív?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

egyéb konstruktív 5let?😊

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

bertino
format c:

helo tudnátok segíteni? abba kéne segíteni hogy beakarok lépni msn-re és folyton azt írja megjelent az uj verzio folytatáshoz telepíteni kell de nekem megfelel a verzio ami most van hogy szakíthatom meg ezt a dolgot? Légyszi segítsetek!
Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt már de nem láttam témában úgyhogy inkább kérdezgetek, tegnap msnre bejelentkezve haver írt h mindenféle linkeket küldözgetek neki (még jó h be sem vagyok jelentkezve állt.) végignéztem a gépet noddal meg spybottal, de semmit sem találtam, tudtok vmi megoldást h megtaláljam a nyamvadt kis kártevõmet?

rakd újra wint akkor 😄
vagy csinálsz egy virtuális win-t VirtualPC-ben vagy VMware-ban aztán felrakod az msn-t 😄

régebben ment, két éven keresztül.
aztán újra raktam a windows-t és most nem megy abszolút
próbálj régebbi WLM-et. vagy más kamerát. Vannak Microsoft kamerák, avval csak megy

megvolt, és nem jó
nemtom mi a baja, rakás szar 😄
WLM letöröl, webcam driver letöröl, win újraindít, webcam driver felrak, win újraindít, wlm felrak, win újraindít, és szurkol h jó legyen

kifejtenéd?
microsofttól 😄

Sziasztok
Lenne egy problémám
WLM8.5-m van, és nem tudom használni vele a webkamerámat. Mások webkameráját gond nélkül látom, de a sajátomat ha elindítom, vagy ha más kér fel egybõl homokórázik aztán nem válaszol.
Kamerához driver fel van telepítve. A kamera programjával mûködik minden, de a messenger lefagy tõle.
Ez mitõl lehet?
DJ RX7
mind1 már megoldódott. restartáltal és bár indult is a messenger.

:3

bertino
naja...

SimaSuna
a BETA-t irhattad volna utánna 😊
R3TR0
Nem megy vele a Plus!. Én visszaraktam a régit....

R3TR0
A Messenger Plus! nmtom megy e vele!!!

Csak saját felelõsségre rakjátok fel.