Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ha nem osztja, akkor marad, ameddig a fentebb írt meg nem történik az egyik lecsatlakozásnál.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ez sajna az ADSL.
a technológia halott.
az IP váltásos szarsággal együtt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.: mobilize.hu :.
minden este éjfél körül megszakad
van hogy naponta többször is
van egy kis problémám, bekapcsoltam az msnben azt a lehetöséget, hogy mindenki lása azt amit halgatok a WMPben, a WMPben is bekapcsoltam, szal mindki látja azt amit halgatok, de csak a zene fájlt látják, ha pl videot nézek azt már nem, mit csináljak hogy a videot is lássák?
talán nem is ide kelett volna irnom na mindegy hátha az msnel van a probléma 😊
most nem csinálja
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
de tetudod, keyloggerekkel csak óvatosan, mert visszanyalhat a fagylalt, ha nem jó forrásból van. logoltassál vele, aztá onnan kiolvasod
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Egyfajta kémprogramra, "asszonyfigyelõre" gondolok 😊😊😊😊😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
valaki próbálta már ezt a Windows Live Messenger 2009 beta-t? Érdemes váltani a 2008-ról?
nemkell 15percenként írogatni, láttuk a dolgot..
várj a megfelelõ emberre...
8.5s MSNt tegyél fel..8.1/8.5s MSNnel lehet már csak fellépni ha jóltom..
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
vagy csinálsz egy virtuális win-t VirtualPC-ben vagy VMware-ban aztán felrakod az msn-t 😄
aztán újra raktam a windows-t és most nem megy abszolút
WLM letöröl, webcam driver letöröl, win újraindít, webcam driver felrak, win újraindít, wlm felrak, win újraindít, és szurkol h jó legyen
Lenne egy problémám
WLM8.5-m van, és nem tudom használni vele a webkamerámat. Mások webkameráját gond nélkül látom, de a sajátomat ha elindítom, vagy ha más kér fel egybõl homokórázik aztán nem válaszol.
Kamerához driver fel van telepítve. A kamera programjával mûködik minden, de a messenger lefagy tõle.
Ez mitõl lehet?