13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Orionk #6949 igen, ez lehet, hogy blokkolás van. viszont a blokkolás azt jelenti, hogy el sem tudja inditani, nem? mert elindul az msn csak 15 percre az elinditására...
de ezt fogom kipróbálni, ha vissza megyek a lakásra, hogy direkt a modemet kötöm be.
Egyébként ahogyan mondod, másik kéróban megy, és ott is van router.
Egy nagyon hülye kérdés: Olyan fennálhat, hogy az itthoni modemet és routert megjegyezte magának a laptop, és azon helyesen dolgozik, viszont, ha máshova viszem, akkor meg szemtelenkedik az msn-el? Megjegyezte: ez alatt azt értem, hogy arra a beállitásokra konfigálta be magát valahogy, vagy nem tom... :( -
#6948 elérhető a Végleges WLM 9.0
működő Plus NINCS hozzá! -
#6947 hátőő.. cskaméraza cime hogy imo mikor nemis. mer ők hc meg szka! -
#6946 hát akkor az wlmnek befellegzett -
#6945 Microsoft eddig is nagyban leszart minden olyan programot,amit nem ők csináltak...nem ? -
Myron #6944 Na ezért népszerű az MSN, nézzétek végig!!!
MSN, jeeeeee -
Myron #6943 jaja, tiszta hülyék...
ha nem lenne Plus, már én is rég más klienst használnék -
#6942 In the RC build (which is the final version of 9) they have not only removed the ability to switch back to this old format, they have actually removed all of the old layout files altogether. So what does this mean for you the user of mods and skins?
Well before any of your favorite skins, patches or addons like Messenger Plus! will work properly again the new format of layout files must be reverse engineered. Until then we are unable to apply any changes to the Messenger layout except replacing images. But this is virtually useless since the key to Messenger mods and patches lies within the layout files which we are locked out of at the moment.
eszemfaszom megáll, lefogadnám, hogy plus nélkül a WLM használók fele már mást választott volna, és akkor ennyire feszesek a fejlesztők a WLM-nél, hogy már egy szinte vele összenőtt, de külsős alkalmazással így k*basznak és nem segítenek? sose értem meg ezt a politikát -
#6941 csak nem tudják mikor adják ki a 9-hez a plust, mert a MS átkódolta Messengert... -
#6940 úgy értettem a router kiiktatást, hogy modemet kötni direktbe a géphez, és csatlakozási ikont létrehozni :D
De akkor ugyan ezen a gépen, másik kéróban meg megy? akkor lehet hogy a router a ludas, blokkol portokat tán. -
Newfronter #6939 Ha jól látom azt írják hogy már nem lesz többé Plus, a srác abbahagyta a fejlesztését? :S -
#6938 Vagy akár el is húzhatnál :D -
#6937 -
#6936 vagy lehetne simán Miranda is. vagy be is lehetne zárni, és kitenni egy linket a Skype-ra, hogy kicsit szokja a nép, hogy hogy kéne kinéznie egy valódi csevegőprogramnak. -
#6935 hasznalj ebuddy-t vagy instant messengert.. -
Orionk #6934 szóval tényleg érdekes, mert mondom, hogy a lakásban (egyetemista vagyok és lakásban vagyok) nem jól működik, sokára indul el, itthon pedig simán indul.
és mindkét helyen a modemből routerbe megy, onnan meg a gépbe.
tehát most itthon minden jól működik a laptopon, a lakásban meg csak az msn indul el baromi lassan , minden más ok.
-
Orionk #6933 sp2-angol xp van a laptopon! -
Orionk #6932 szia!
kikütöttem a routert, és mivel megszünt a net, már megint simán indult az msn. most majd még azt próbálom ki, hogy a modemről egyből a gépbe kötöm az utp-t, és hogy igy majd hogyan indul.
viszont, most hazajjöttem, nem a lakásban vagyok, és képzeljétek el, hogy itthon is modemből d-link di-524 tipusu routerbe megy az adat, és onnan hozom az utp kábelt a laptopba ,és igy meg simán indul megint az msn. -
#6931 Akinek baja van wlm-el az mért nem megy el? Egyfolytába csak azt olvasom, hogy a wlm így szar a wlm úgy szar, meg hogy használjatok mirindát... Ha nem tetszik, akkor nem kell használni, de attól még mert neked nem tetszik mér kell másokat is arra ösztönözni, hogy váltsanak, holott neki pedig tetszik a wlm? Majd ha nekem se fog tetszeni a wlm, majd akkor én is mirindát használok, de addig nem. -
#6930 józanodok haggyá :D -
#6929 ennyi erővel átirhatnád a topig cimét is !
Windows Live Messenger + Miranda -
#6928 nem miranda topik kell te alma, hanem FAQ :D -
#6927 FAIL -
#6926 szvsz csinálok Miranda FAQ-t :) -
#6925 Alul a reklám flash alapú meg gondolom oldalt is.
Az oka ez lehet, megoldást sajna nemtok... Vagyis próbáld meg feltenni az MSN Discovery-t, abban alulról is el lehet tüntetni a reklámot. -
attis1990 #6924 azt tudja valaki h miért csinálja azt nekem a messenger h mikor bejelentkezek folyton flash playert akar pedig telepítve van és már többször is újratelepítettem a legújabb verziót :S -
#6923 De amúgy bal oldalról ki lehet kapcsolni a reklámokat. (Igaz legalul nem) -
#6922 én ezért kezdtem Mirandát használni...
WLM = tele reklám / spam / Vírus és nicns hozzá normális skin
Miranda..egyedi...gyors, reklám mentes és millió skin :) -
#6921 a skype valahogy mégis megoldja, és nem nevezhető több gigás proginak.. meg már csak az lenne szép, ha nem lenne ingyenes.. már így is régóta én teszek szivességet másoknak, hogy ezen is elérhető vagyok, magamtól eszembe nem jutna használni, kb ha fizetnének sem. -
#6920 azért ha őszinték leszünk magunkhoz, pont az online működő rendszereknél annyiféle probléma léphet, amely nem a program hibája csak, hogy mindet lekezelni lehetetlen, vagy pár gigás lenne a progi :D Szóval az, hogy néha pár embernél vannak gondok, még beleférne. De mondjuk amit wlm művel az nem az, főleg ha azt nézzük, hogy nem hobbiként dobta össze egy két fős gárda. De amíg ingyenes, én addig kussolok. -
#6919 pedig csak ezért raktam fel a plust, hogy végre ne krixkraxot lássak a partnereim neve helyett -
#6918 nem lehet színezni a neveket a szabványos msn-ben, a mai napig. -
Myron #6917 ez mind igaz, kivéve h az msn-ben lehet színezni a neveket. -
#6916 "és 3 havonta egyszer nem lehet belépni fél órára, borzasztó nagy probléma :D"
ez volt amikor napokat jelentett a 3 hónap pedig egy hetet. de teljesen mindegy. mégha csak annyiról lenne szó, amit írsz, az is botrány. egy online csevegőprogramba nem lehet bejelentkezni?
szerinted mikor fordult ilyen elő skype-al? szerinted mi lenne, ha a google mondjuk nem jönne be egy óráig a világon sehonnan? vagy a gmail? botrány lenne. ezek érdekesmódon okos dolgok és soha nem állnak le egy másodpercre sem, és az optimalizáltságuk is szinte maximális. a messenger egy erőforrászabáló szar, ami az égvilágon semmivel nem tud többet egy akármilyen csevegőprogramnál, csak annyival, hogy sokszor nem is működik és tengernyi idegesítő faszsága van. a gmail oldalán lévő, huszad képernyőt elfoglaló mini csevegőprogram is sokkal okosabb és jobb nála. -
#6915 még ne szóld el magad! :) -
#6914 jóóól látom hogy a wlm 9.0-ban nincs bal oldalt reklám ?!
biztos hogy ezt látom ?! ez viccnek is rossz lenne. -
#6913 Én is erre tippeltem, de aztán tettem mégegy próbát, azóta is működik :D Tipikus X akta marad ez már. -
#6912 lol:D
tisztitó programot használsz ?:D -
#6911 dettó :)
és az a vicc ebben h Eredeti, boltban vásárolt GÉP & Windowsnál csinálta! :) -
#6910 Lol ilyet utoljára a ME produkált nekem :D Nem hardverhiba okozta? ME még be sem töltött már merevre fagyott, pedig még azt sem láttam milyen az asztal. Kb. még két rebootnyit töltött a gépemen aztán már raktam is vissza a win2k-t :D