13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#6989 és a vicc az h nekem úgy oldódott meg hogy felraktam a magyart... -
#6988 kép
-
#6987 nem megy a hivatalos wlm 9.0... ugyan azt a hibát irja ki amit a #6975-ben linkelt szucsy, csak magyarul.. :S valaki help pls. -
#6986 öltöny? eredetiségvizsgálat? -
Myron #6985 én meg 8.5-öt utálom mer amivel több az anni h az avatarok körül máshogy néz ki a keret, van benne nyuszifej, meg pár skin csak avval megy.
és viszint kell neki valami öltöny annak meg valami másik szar meg eredetiségvizsgálat, hát elmehet a faszomba -
#6984 8.1 lol:D
8.5 van nekem most is, a 8.0-t, 8.1-t utáltam. -
Myron #6983 én nem, 8.1 rulz -
#6982 a BETA-nal folyamatosan dobált le hibaüzenettel SP3 van fent pedig remélem a teljesnél nem lesz ilyen. -
#6981 MEg én is:D -
#6980 én is :DD -
#6979 mondjuk már megoldottam, ez mostnem a program hibája volt:)
hát van benne pár új funkció, nem igazán volt msnen kívül más ilyen programom szóval most is ennél maradok sztem -
#6978 lapfüles beszélgetés csak plusban van? -
#6977 gyakorlatilag erről, és a hasonló dolgokról beszélek, amikor azt állítom, hogy ez a program egy kalap szart sem ér. -
#6976 király, akkor holnap felrakom a WLM 9et:D -
#6975 -
#6974 Működik, nem rossz.. :) -
#6973 nektek működik a 9.0?:S:SS:
engem nem enged bejelentkezni... -
#6972 Hali valaki tudna mondani valami megoldást erre a problémára?
kép -
#6971 nálam csinál.
sajna. -
#6970 zsirály. -
Newfronter #6969 Új hír! Holnap jön a nyilvános beta Plus a végleges 9.0-s WLM-hez! A benne felmereülő hibák javítva lesznek és megjelenik a végleges Plus 2 hét múlva kb. -
#6968 loál már szar. nem tudok bejelentkeni, azt írja hogy nem vehető most igénybe a szolgáltatás -
#6967 Routert sima ADSL és kábelnet elérésnél nem jegyzi meg a gép, maximum a szolgáltatód szűrhet MAC cím alapján, de az az egész netet befolyásolná ,szóval tuti nem így van.
Blokkolást meg úgy kell elképzelni, hogy az MSN használ bizonyos portokat, kapukat a kommunikációja során. Na most ha a router tűzfalában ezek a kapuk zárva vannak, akkor csak próbálkozik, próbálkozik, s nem sikerül átmenni, s így csatlakozni sem a szerverükhöz. -
#6966 felpakolom én is -
Newfronter #6965 Nekem nem csinál ilyesmit, faszán megy. -
#6964 nemár, visszafejlődnek?? -
#6963 takarítok -.- -
#6962 1 pöcsség már azért van.
az ablak méretét mindig magának igazítja, hiába lövöm be... bezárom és ujra megnyitom, akkor megint állítani kell... mondjuk tulélhető probléma, de mégis fasság.
mármint a wlm főablakét. -
#6961 küldtem, leszartad :D -
#6960 Hát igen, megint maga alatt vágja a fát a MS^^ -
#6959 képet! :) -
#6958 nem is olyan borzasztóan pocsék ez a wlm 9 szerintem.
én most pakoltam fel. -
Newfronter #6957 Windows Live magyar full telepítős verzió
Nem kicsi... -
Newfronter #6956 Mégse... lesz Plus, ma jelent meg a zárt Plus beta. Ne kérdezzétek honnan lehet leszedni, sehonnan! A lényeg hogy lesz Plus. Nem tudom a Plus fórumán miért volt tegnap beindulva 1-2 ember hogy Patchou abbahagyja a munkát. Rage47 leírta hogy mi is az igazi probléma még, úgy tűnik nem akkora megoldhatatlan feladat ez a Plus fejlesztőjének.
2 hét kb a Plus érkezésének az ideje, DE ez is elég képlékeny sajnos. -
#6955 szöszi kócost viszont dugnám:D -
Myron #6954 nemtom nekem az első pillanattól látszódott h itt vmi nincs rendben :D -
Orionk #6953 pontosan!! -
Orionk #6952 jesszusom, eleinte értelmesnek tűnt a csaj, de aztáááán, pfff... -
#6951 szétnézek :) -
#6950 nincs olyan verzió ami lehetővéteszi a netnélkül itelepítést?:o tehát nem egy egy ilyen csicskafos 1megás kis szar?:o