Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha annyira mûködik, már rég bebizonyítottad volna, hogy ne nézzünk hülyének, ha lenne egy kis eszed.
így méginkább csak annak fogsz látszani.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de ti azt hisztek amit akartok. 😊 na bb
lassan tölt a PS mi? :A_D:a-sD:A
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
ezt azért én cáfolnám: NINCS se Program, se Script amivel láthatnád, hogy ki tiltott le, vagy ki van fent rejtve!!!
ugyan is nekem van 😊))
Elõre is kösz
Elõre is köszi.
kicsit beszartam ..lehet rájött hogy letiltottam...
szerintem.
azaz ablak csak akkor jön fel, ha felvesz valaki téged.
tudtommal.
persze lehet nem így van.
ma reggel az A gépemen letiltottam egy partnerem (nem volt elérhetõ)
átmentem a B géphez kb. 10perc telhetett el. amikor felléptem akkor az a partner akit letiltottam felvett a listájára (tudjátok bejön az az ablak mint amikor felvesz valaki)
okéztam, nem volt tiltva...most átjöttem pár óra mulva a B géphez és itt levan tiltva az a partner...
akkor most mi történt??? õ vett fel megint vagy csak a hülye msn kavar?
(sajna nem vagyunk beszélgetõviszonyban azért kérdezem...lehet rájött h letiltom?)
Valaki meg tudná mondani nekem,hogy amikor felrakom az MessengerLive-ot és a PLUS-t akkor az elsõ alkalomkor kilépéskor megkérdezi,hogy akarom e ,hogy naplózza a beszélgetést. A nemre nyomok és mégis naplóz. Vagy valahol máshol is ki kell még kapcsolni?
Köszi elõre is!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
.: mobilize.hu :.
Nem akar nekem települni a live messenger 8.5, se a 8.0, azt mondja, hogy nem vagyok csatlakozva az internethez. Ez lehet, hogy attól van, hogy sp3-as xp-m van?
Az lenne a kérdésem,hogy miért van az h amikor a 8.1-es verziót szeretném 8.5-re frissteni,akkor a Windows Live telepítõben,miután kijelöltem a "messenger" részt,egy kicsit tölt,majd azt írja ki h nem lehet telepíteni.Van mellette egy súgó,ami a tûzfalat,a szükséges hely hiányát írja ki esetleges hibának,viszont ezeken me lehetnek,mert mind a 2-t ellenõriztem.Szóval mi lehet a probléma?Miért nem akar frissíteni?
Elõre is thx!
Most raktam újra, semmi változás, 5let ?
Megosztási mappám kívûl nincs olyan helye ahová menti ?
Amúgy régóta ADSL-es vagyok itthon, és mondhatom, hogy mióta beindult a 4/8 megabites csodamizéria, azóta használhatatlan az ADSL mint szolgáltatás... Inkább kell 4 megabit, de az megbízhatóan..
autoszimulator: ha enyire szar a neted válts más szolgálora, pl enternetre, én már 3 éve nálluk vagyok, és mégcsak 1x volt problémám, és olyan hogy ip váltás központilag, olyanal az enternetnél nem fogsz találkozni 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- belsõ vezetékek cserélve, szûrõ is, házba jövõ vezetékre azt mondták nem lehet rossz 😞
- sima msn megy csak, akkor is ezt csinálja, ha semmi használja épp a netet, akkor is :S
- központban kb leszarnak, hogy nemtudják mi a gond...
Ami a furcsa, hogy mindig 7 után, és régebben állandó idõkben, kb fél óránként.. Most van hogy 5 percenként.. Ez a legidegesítõbb, még ha a sávszél ingadozik, oké, de ez, hogy néha mire egy ilyen üzit megírok, elmegy...
1 a modemnek baja van
2 a vezetékkel van a baj
3 torrenten vagy valami más fálj cserélövel töltesz le vagy fel és megakasztja a netedet
4 valami teknikai hiba van a központban, telefonálj a t com segély vonalát és talán tudnak segiteni
Bertino: Tudom hogy szar az egész, de azért az idegesítõ hogy a szembe szomszédnak sosem szakad meg, nekem meg igen 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na és ez mitõl van?
van egy olyan problémám hogy a naplozott beszélgetésekheznem mentettem el a message log fájlt szal igy értelmetlen szoveg z egész ha megnyitom,
valahoyg ezt helyre lehet hozni??
tudod ez egy olyan rendszer hogy minden éjszaka új IP-t oszt ki a szolgáltató. Ez megmagyarázza az éjszaka-i net leállást, de azt nem hogy miért szakad meg napközben is