Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
akkor nem csak nálam van problematika..^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

desigo
nekem se megy :/
matyi0323
nekem még nem ..😞

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bujcsik555
ugyanez nekemis.akkor megnyugodtam nem csak nálam szar

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

SimaSuna
nekem megy 😊
matyi0323
Hello, lehet nem ide kellene..de nem találtam mást😄 az lenne a kérdés.. hogy nektek belép az msn??😮 Mert nekem azt írja h szolgáltatási hiba... valami ötlet? pls. thx

Doomista
ezt a windows liveone izémizé fájlellenörizöt hogy nyomjham kiaz msnböl ? mert ugye minden fájl ami jön ellenörzi,nekem meg az + idö,igy inkább nem is kell az a szar 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

akyyy
wml9

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SimaSuna
reklám nékül? 😄
autoszimulator
available, mint elérhetõ? lol

.: mobilize.hu :.

bertino
ez mi ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akyyy
jöhetne MÁ

akyyy

Norbi1990
Ja értemmár 😄
Doomista
ez játékos bill azért 😉 kimondott speciális izomfajamaja tipus...razer.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Benny04
:AWD:S:A?D:ASD:

Norbi1990
lol nekem a Bill-nek nincsen szoftvere 😄
Doomista
ne okoskodj már,ez nem magyar bill,itt nincs.

közben meg megoldodot,ujrakellet raknom a bill szoftverét 😊

de van .... space mellett jobbról.

bertino
fail... 😄

Doomista
alt + shift nem megy
alt gr + shift azért nem megy mert nincs alt gr gomb

Norbi1990
*SHIFT
Norbi1990
ALT+SHFT
Doomista
azt szeretném kérdezni,hogy milyen billentyüzetkombinácioval tudom feloldani hogy angol legyen a billem,mert magyarra átakarom állitani msn-n....régen tudtam,de banyek elfelejtetem,probálkoztam kevés sikerrel...

bertino
nem.

akyyy
nem tök mind1?😄

hooah
Hello, meg szeretném kérdrzni, hogy az msn-nek hol tárolódnak a beállításai a gépen?

SimaSuna
akkor <#mf2><#vigyor1> 😄
1 éve msn 9-et használok, azóta reklám sincs.. 😊

autoszimulator
próbálj másik klienst, amíg kitörlöd

akyyy
álj fejen😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Grove4
akkor mit csináljak?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

ez csak akkor jó ha csoportok szerint nézi a partnereit és ha be van kapcsolva h ha offline akkor ne listázza

autoszimulator
tedd át egy csoportba, amit sose nézel, tiltsad le, és mintha ott sem lenne 😄

Grove4
Sziasztok az lenne a problémám,hogy egy partnert nem tudok törölni,hiába megyek rá a partner törlésére,nem tûnik el,nem történik semmi,léci segítsetek!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SimaSuna
köszke! 😊
+1

totya24
Felraktam és nekem is reklámmal van. Szerintem magát a skin-t kell módosítani. Megnézem...

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

bertino
alap msn skin rulz -.-

totya24
Pedig nekem teljesen jól mûködik, sikerült minden zavaró elemet eltávolítanom.. Esetleg Mess-Patch?

SimaSuna
próbáltam ezzel is de nem... 😞
azért köszi 😊
totya24
Ezzel a programmal le lehet szedni a reklámot, plusz van még egy raklap hasznos módosítási lehetõség is.

nekem 8.1-em van és az MSN Messenger mappában volt (program filesen belül) az a bizonyos file amit szerkeszteni kellett
eltûnt alulról az a bunkó reklámtéglalap

NEM IS TUDOM HOGY TUDTAM EDDIG AVVAL A SZARRAL EGYÜTTÉLNI!!! 😄

SimaSuna
megcsináltam..de ugyanúgy ott marad... 😞
SimaSuna
köszipuszi...

ráállok 😊
autoszimulator
Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem 😊

Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)

Ezt letöltöd, telepíted. MSN-bõl kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
:\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentõl csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dõlttel, hogy mit kell kicserélni:
Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.

Ha a keresõcsík sem kell, akkor pedig
element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.

Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerûen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk 😊

SimaSuna
k betü kimaradt...

szóval NEM kellenek nekem 😊
SimaSuna

van rá megoldás?

van 1 csomó jó skin de mind1ikben benne van az a szar reklám..
SimaSuna
csórikám túlképzett volt..így neki csak MSN hekk jutott 😄