Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pinyo18
hali mindenkinek.

tud rá vki megoldást arra, hogy ha kilépek az msnbõl, és utána újra el akarom indítani, akkor mért nem megy?! kiírja h nincs ilyen, elkezdi keresni, de nem találja meg. megnéztem program files-ba is, és ott sincs.
viszont ha újraindítom a gépet, akkor meg voila, újra van msn?!
ezt mégis hogyan!?
vki találkozott már ilyennel?!
megoldás?! :s

gugliba próbálkoztam, de ott egyelõre még nem találtam rá.. 😞

akyyy
van olyan script, ami váltogatja másodpercenként(?) tán, hogy tétlen legyen meg elérhetõ, hogy villogjon az ikonja. sztem idiótaság, én letörlöm az ilyeneket😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Grove4
már megvan!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
msn plus..többfiókos bejelentkezés----ezt hogy tudom elérni,már fennt van a plus!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

tigeroo
jah tudom de ilyen hamar lépked ki-be tétlenbõl elérhetõbe?
minimum 1 perc tétlenség kell hogy bekapcsoljon én ugy tudom
SimaSuna
be van kapcsolva az az opció h ha elmegy géptõl / teljes képernyõs alkalmazás megy akkor legyen tétlen 😊
tigeroo

most a plus! partnerinformáció bugos vagy vmi idler scriptet használ?
Doomista
hát én ezt nem vágom
nah majd virtuális gépemre felrakom,ott régen minden ment 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

autoszimulator
én is ugyanígy csináltam mégis kiírta a szemétje 😄 Aztán vissza a régi...
(itt jegyezném meg hogy szûz windowsra sem ment fel)

.: mobilize.hu :.

Doomista
ööö ismerem ezt a hibát,ezért is ugy tettem fel,hogy elötte REVO UNINSTALLER programmal szedtem le.ez mindent fájlt eltüntett,registrry fájlokat,meg mindent ! igy is kiirta 😊)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

desigo
nekem hibátlanul megy...
akyyy
ték

autoszimulator
És akkor még szépen fogalmaztál

dogfish
erdekesek az uj smileyk...
SimaSuna
már nem kell sokáig várni -.-
autoszimulator
Az a rossz telepítés miatt van, ahogy neten olvastam, azért, mert a contactokat máshogy kezeli az új wlm, ezért az elõzõverzió fájlait teljesen el kell távolítani majd. Szép menet lesz, mert gondolom a véglegest kiadják úgy,hogy a telepítõje nem fog maga elõtt takarítani, elvégre is microsoftról beszélünk:\

Doomista
ez deszr :o elsem indul nálam :o error fxxxx vagy mijószr,tom tom google,de akkormá nem szrzok vele inkább,marad a 8.5 :o majd ha stabil kijön....

akyyy
ebbõl nem igaz egyik se.

ezeket már a korábbi 9-esek is tudták, sõt a hang cserét elézõek is😮I

SimaSuna
ez csak beta -.-
desigo
újítások benne :

Több helyrõl is be lehet jelentkezni egyszerre, az eseményekhez egyéni hangot lehet rendelni,megváltoztatható a rezgõ figyelmeztetés,és az egyéb Msn-es hangok dallama is.
Gif képeket is képes kezelni, ezáltal a mozgó avatarokat is megfelelõen jeleníti meg,a képküldés funkció is módosult, illetve az egész Messenger kinézete is megváltozott...
desigo
nem használok plust...
SimaSuna
plussal mûködik?
Tigristank
Akkor sajnos nem tudom. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

berczely
Persze!
A kezdetektõl bevan kapcsolva mégse írja ki...

Tigristank
Nézd meg, hogy az Eszközök/Beépülõ moduloknál be van-e kapcsolva a Windows Live Messenger zenei beépülõ modul.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

berczely
Sziasztok!

Miért van az hogy már az msn nem írja ki hogy mit hallgatok?
Egy darabig kiírta de mostmár nem...pedig Windows Media Player-t használok!

csá!
megprobáltam kinyomtatni az msn beszégletéseim,de csak az nyomtatodott ki hogy ki kuldte kinek meg hogy miko az uziket nem nyomtatta ki,mit lehet ezzel kezdeni,tiltást feloldani??
Randelz
Kösz szépen!

SimaSuna
mess patch
a-patch

😊
Randelz
Megtudná valaki mondani mi annak a programnak a neve amivel eltávolíthatjuk a felesleges dolgokat a messenger ablakából?

SimaSuna
8.1 vagy 8.5el tudsz már csak belépni...
kabel15
Ja ha meg leszedem amit akar frissíteni kiírja hogy nincs engedéjezve a frissités és nem csinál semmit!

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Hello!

Újra telepítettem a gépem és leformáztam a winyómat!
Most az alap MSN-en van fent ami rohadtúl nem tetszik!
Leszedtem a 7.5 felraktam mikro be akarok lépni azt írja hogy újab verzió van és hogy szegyem le! Na nekem ehez rohadtúl nincs kedvem úgyhogy a kérdésem az lenne melyik MSN-t kell leszedni amihez aztán tudok LIVE és PLUS-t is telepítani?

BattleTag: kabel15#2672

Benny04
ok 😄

solo
De, már megtaláltam: C
Azért köszi 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

nem állítódott el az óra?

solo
Áz: D

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Benny04
Most nézem, hogy májvipen van msn belépõ cucc..
Jelszó lopó-e? 😄

solo
Helo, van egy kis problémám.Az van, hogy ma vettem egy vÍzhõtést, beszereltem, összeraktam mindent, mennék fel msn re, de nem enged: C
80048820.
Ha nyomom , hogy hibakeresés, akkor aztmondja, hogy "Az IE offline beállÍtásai" és "állomásleÍró file" ezek mellett nincs pipa...-.-"
Mi lehet a baj?

Minden megy, net, skype, csak a buzi msn nem-.-"

Casillas
fõablakból: plus! -> beállítások -> szkriptek, aztán ott kiveszed elõle a pipát, vagy ha végleg nem kell, ott az eltávolítás gomb is

Vivimos por ti, vence por nosotros.

HEllo!a windows live messengere fel telepitetem egy skripet, és az a baj hogy már nem szeretném használni. Nem tudjátok hogy a szkripet hogy lehetne le törölnivagy leállitani?

a szkripneve:SHWIMMING PSM
Jaffa 2843
mintha nem irtam volna le miket csináljon meg...

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Tenzing
Hónapokig simán mûködött minden. Vírust sem kaptam.

Teacher of English in Miskolc - [email protected]

Tenzing
XP Home 2002, SP3-al. Routerem nincs. Portforward passz. A dátum helyes.

SimaSuna
routered van?
porforward bevan állítva?
dátum?
mikori az XP?
SP2?
Tenzing
Srácok, annyira durva a problémám (#5657), hogy ha csak simán felmegyek a windowslive honlapjára és rákkatintok a messenger ikonra mert le akarom tölteni, akkor is kifagy a modem. <#wow1>Mi a fene lehet ez???
Unistalláltam a messengert, de így még újra se tudom rakni. Olyan mintha allergiás lenne az XP-m a windowslive termékekre<#szomoru1>(Messenger, www.live.com honlap is)

nemtom mibõl állna megcsinálni h érzékelje h rossz a dátum és megkérdezze h kijavítsa e és máris fel tudna menni... lehet már a 9-ben megoldották

Insomnia93
ááá nagyon köszi nem volt beállitva a dátum...
mert most baszakodott az alaplapom ...
szal köszi h segitettél... csak az a gáz h majdnem szét vertem a gépet mert e-miatt a szar miatt nem tudtam feljönni msn-re :@ 😄😄 na mind1 kössz kössz CSÁCSÁ

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

SimaSuna
MSN hibakódjai...

google a barátod 😊