13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Inquisitor
    " es valszeg messenger is valtozik mig kijon vegleges"
    Ööö, már elég rég végleges van :)
    Nekem még se megy W7 alatt ... egyenlőre. Valami XML cuccot hiányol, persze felteszem neki, akkor se látja.
  • cselt
    Nincs még messpatch az új msnhez, vagy valami progi, amivel ki lehet szedni azt a nagy reklámcsíkot a főablak aljából? A messpatch lightot már próbáltam, de nem szedte ki...
  • Doomista
    most már kétszer is.
  • autoszimulator
    egyszer má válaszoltam...
  • Myron
    elírtad a címet, google.hu helyett sg.hu-t írtál
  • deltajoe
    A 80072745 hibakód javításának lehetőségében kérnék segítséget!
    Köszi.
  • viral
    amit viszont en nem tudok megoldani az az ,hogy ha a foablakban meg van jelenitve a fenti menusor akkor a foablak osszehuzasanal nem rendezodnek egymas ala a menupontok ,hanem egyszeruen nem lathatoak.valamint eleg gazosnak tartom hogy manualisan egy weboldalt folkeresve kell egyenkent atallitgani a jogokat ahhoz hogy ne lassa minden faszkalap hogy epp gatyat csereltem -e es egyeb nyalanksagok.
  • viral
    szivesen!
    gondolom majd javitva lesz ez is.egyenlore beta a win7 es valszeg messenger is valtozik mig kijon vegleges egyenlore ez a megoldas van ra csak.
  • lacy86
    Köszönöm szépen! Erre nem is gondoltam! :)
  • viral
    csak picit kellett volna vissza olvasno:-(
    futtatas vista kompatibilitasi modban.
  • lacy86
    Hy!

Na felraktam azt az új WLM-t , win7-re , annyi bajom lenne hogy hol lehet azt beállítani (egyszerűen nem találom) hogy mikor ki x-elem akkor nem a tálcára tegye le , hanem oda a jobb sarokba , értitek!
    Nem találom ezt a funkciót , lehet még korán van! :):)

Előre is köszönöm!
  • Flamer
    messpatch lite egy fos :| [néztema]
  • [HUN]FaTaL
    Köszi :)
  • SimaSuna #7217
    kicseréltem :)
  • totya24
    volt még valakinek olyan problémája, hogy egyszerűen nem kapta meg a mások üzenetét, és mások sem kapták meg, amit írt? Mert velem ez van,mióta felraktam, és roppant idegesítő.
  • [HUN]FaTaL
    Ezt a linket ki kell venni mert már mondtam hogy szar.. A messenger.msn.com-ról kell letölteni, magyart, angolt, arabot, oroszt vagy amilyen tetszik, de az működik. Ezt a softpedias szart pedig vegyétek már ki bannerból...
  • rooney8
    Ez a baj... Onnan töltsd le amit mondtam és magyar lesz ;)
  • Norbi1990
    Dehát nekem angol :O
    Innen erről a linkről szedtem le ami a banner alatt van.
  • 5c0rp330n
    mondom, hogy ez nem flame, csak segítek elhárítani az ilyen jellegű szituációkat: #7200.
  • mbru84
    Nálam is a #7200 hozzászólásos hibám van.Annyival fűszerezve hogy vistám van.De hiába állítom be, a neten való hiba keresést,nem talál semmit:(
  • [HUN]FaTaL
    Itt viszont senki nem kiváncsi a flamelésedre :)
  • haki92
    bízok benn hogy vmi fixet kiadnak rá
  • haki92
    nekem is ez van és nem is jó ma 2 órát baszakodott vele tesóm is meg én is....
  • 5c0rp330n
    ez nem flamelés, csak a megoldást írtam le. oda meg minek mennék osztani az észt? aki ott van, annak pont nem kell már osztani az észt. az olyan, mintha egy templomban akarnád vallásossá tenni a népet, lol.
  • [HUN]FaTaL
    Állandó flamelés helyett nem akarsz inkább a skype/miranda topicokba (ha van) menni és ott osztani az észt? THX
  • FZoleee
    Nekem is kiírta ezt egyszer a mai nap, de újraindítottam az msn-t és jó volt
  • 5c0rp330n
  • rooney8
    gugli -> windows live messenger -> 1. találat -> letölt -> fölrak :D
  • Norbi1990
    A 9.0-ás MSN-t átlehet állítani valahol magyarra?? Eddig én nem találtam sehol se. Nem mintha zavarna az angol de ha van akkor inkább magyarra áttenném :)
  • Myron
    nincs megoldás
  • R3TR0
    Most tényleg aki ért is hozzá az mondja meg hogy milyen megoldás van erre a hibajlenségre?

Nem winreinstall meg stb marhaságra gondolok mint megoldás....

Nagyon megköszönném ha vaalki segitene

És itt a hiba
  • [HUN]FaTaL
    Semmit, a partnereket egy távoli szerveren tárolja.
  • akyyy
    jaja, a való életbe is eltünnek, és egy másik, párhuzamos dimenzióba kerül át a tested:( ahol a barátaid soha nem is léteztek:(

megmaradnak am:D csak a szmájlik, kaccsintások, animációk, és avataok tünnek el, bár az avatar lehet hogy megmarad.
  • baandee
    Sziasztok!

Ha újra rakom a windows-t akkor az eddigi felvett partnerek eltűnnek?...vagy ki kell menti vmit ahhoz hogy megmaradjanka?

Előre is köszönet a válaszolóknak!
  • haki92
    valami normális programot? pl? az msn az egyik kedvenc progim 0-24-ig vagyok fennt. nemigaz h nincs rá normális megoldás XP-n.
  • bertino
    jó a kérdés -.-
  • akyyy
    és azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ha vágólapon való képet akarok küldeni olyan partnernek akinek szintén 9-ese van, akkor ne iylen képmegosztó alkalmazás induljon el, hanem mint fájl, küldje tovább?
  • [HUN]FaTaL
    Jah azt hittem rég kikapcsoltad:D
  • Blekk Síp
    Naahh ezt kerestem már mióta, csak sehol sem találtam. (:
    Köszii!
  • autoszimulator
    párbeszéd ablakban rámész arra a kis listára és nyilacskára, a jobb felső sarokban, ott lesz alul, hogy menüsor megjelenítése. Azt kikapcsolod és nincs gond