13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Inquisitor #7230 " es valszeg messenger is valtozik mig kijon vegleges"
Ööö, már elég rég végleges van :)
Nekem még se megy W7 alatt ... egyenlőre. Valami XML cuccot hiányol, persze felteszem neki, akkor se látja. -
#7229 Nincs még messpatch az új msnhez, vagy valami progi, amivel ki lehet szedni azt a nagy reklámcsíkot a főablak aljából? A messpatch lightot már próbáltam, de nem szedte ki... -
#7228 most már kétszer is. -
#7227 egyszer má válaszoltam... -
Myron #7226 elírtad a címet, google.hu helyett sg.hu-t írtál -
deltajoe #7225 A 80072745 hibakód javításának lehetőségében kérnék segítséget!
Köszi. -
viral #7224 amit viszont en nem tudok megoldani az az ,hogy ha a foablakban meg van jelenitve a fenti menusor akkor a foablak osszehuzasanal nem rendezodnek egymas ala a menupontok ,hanem egyszeruen nem lathatoak.valamint eleg gazosnak tartom hogy manualisan egy weboldalt folkeresve kell egyenkent atallitgani a jogokat ahhoz hogy ne lassa minden faszkalap hogy epp gatyat csereltem -e es egyeb nyalanksagok. -
viral #7223 szivesen!
gondolom majd javitva lesz ez is.egyenlore beta a win7 es valszeg messenger is valtozik mig kijon vegleges egyenlore ez a megoldas van ra csak. -
#7222 Köszönöm szépen! Erre nem is gondoltam! :) -
viral #7221 csak picit kellett volna vissza olvasno:-(
futtatas vista kompatibilitasi modban. -
#7220 Hy!
Na felraktam azt az új WLM-t , win7-re , annyi bajom lenne hogy hol lehet azt beállítani (egyszerűen nem találom) hogy mikor ki x-elem akkor nem a tálcára tegye le , hanem oda a jobb sarokba , értitek!
Nem találom ezt a funkciót , lehet még korán van! :):)
Előre is köszönöm! -
#7219 messpatch lite egy fos :| [néztema] -
#7218 Köszi :) -
#7217 kicseréltem :) -
#7216 volt még valakinek olyan problémája, hogy egyszerűen nem kapta meg a mások üzenetét, és mások sem kapták meg, amit írt? Mert velem ez van,mióta felraktam, és roppant idegesítő. -
#7215 Ezt a linket ki kell venni mert már mondtam hogy szar.. A messenger.msn.com-ról kell letölteni, magyart, angolt, arabot, oroszt vagy amilyen tetszik, de az működik. Ezt a softpedias szart pedig vegyétek már ki bannerból... -
#7214 Ez a baj... Onnan töltsd le amit mondtam és magyar lesz ;) -
#7213 Dehát nekem angol :O
Innen erről a linkről szedtem le ami a banner alatt van. -
#7212 mondom, hogy ez nem flame, csak segítek elhárítani az ilyen jellegű szituációkat: #7200. -
mbru84 #7211 Nálam is a #7200 hozzászólásos hibám van.Annyival fűszerezve hogy vistám van.De hiába állítom be, a neten való hiba keresést,nem talál semmit:( -
#7210 Itt viszont senki nem kiváncsi a flamelésedre :) -
#7209 bízok benn hogy vmi fixet kiadnak rá -
#7208 nekem is ez van és nem is jó ma 2 órát baszakodott vele tesóm is meg én is.... -
#7207 ez nem flamelés, csak a megoldást írtam le. oda meg minek mennék osztani az észt? aki ott van, annak pont nem kell már osztani az észt. az olyan, mintha egy templomban akarnád vallásossá tenni a népet, lol. -
#7206 Állandó flamelés helyett nem akarsz inkább a skype/miranda topicokba (ha van) menni és ott osztani az észt? THX -
#7205 Nekem is kiírta ezt egyszer a mai nap, de újraindítottam az msn-t és jó volt -
#7204 #6703 -
#7203 gugli -> windows live messenger -> 1. találat -> letölt -> fölrak :D -
#7202 A 9.0-ás MSN-t átlehet állítani valahol magyarra?? Eddig én nem találtam sehol se. Nem mintha zavarna az angol de ha van akkor inkább magyarra áttenném :) -
Myron #7201 nincs megoldás -
#7200 Most tényleg aki ért is hozzá az mondja meg hogy milyen megoldás van erre a hibajlenségre?
Nem winreinstall meg stb marhaságra gondolok mint megoldás....
Nagyon megköszönném ha vaalki segitene
És itt a hiba -
#7199 Semmit, a partnereket egy távoli szerveren tárolja. -
#7198 jaja, a való életbe is eltünnek, és egy másik, párhuzamos dimenzióba kerül át a tested:( ahol a barátaid soha nem is léteztek:(
megmaradnak am:D csak a szmájlik, kaccsintások, animációk, és avataok tünnek el, bár az avatar lehet hogy megmarad. -
baandee #7197 Sziasztok!
Ha újra rakom a windows-t akkor az eddigi felvett partnerek eltűnnek?...vagy ki kell menti vmit ahhoz hogy megmaradjanka?
Előre is köszönet a válaszolóknak! -
#7196 valami normális programot? pl? az msn az egyik kedvenc progim 0-24-ig vagyok fennt. nemigaz h nincs rá normális megoldás XP-n. -
#7195 jó a kérdés -.- -
#7194 és azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ha vágólapon való képet akarok küldeni olyan partnernek akinek szintén 9-ese van, akkor ne iylen képmegosztó alkalmazás induljon el, hanem mint fájl, küldje tovább? -
#7193 Jah azt hittem rég kikapcsoltad:D -
#7192 Naahh ezt kerestem már mióta, csak sehol sem találtam. (:
Köszii! -
#7191 párbeszéd ablakban rámész arra a kis listára és nyilacskára, a jobb felső sarokban, ott lesz alul, hogy menüsor megjelenítése. Azt kikapcsolod és nincs gond