Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tud rá vki megoldást arra, hogy ha kilépek az msnbõl, és utána újra el akarom indítani, akkor mért nem megy?! kiírja h nincs ilyen, elkezdi keresni, de nem találja meg. megnéztem program files-ba is, és ott sincs.
viszont ha újraindítom a gépet, akkor meg voila, újra van msn?!
ezt mégis hogyan!?
vki találkozott már ilyennel?!
megoldás?! :s
gugliba próbálkoztam, de ott egyelõre még nem találtam rá.. 😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
minimum 1 perc tétlenség kell hogy bekapcsoljon én ugy tudom
nah majd virtuális gépemre felrakom,ott régen minden ment 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(itt jegyezném meg hogy szûz windowsra sem ment fel)
.: mobilize.hu :.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
.: mobilize.hu :.
ezeket már a korábbi 9-esek is tudták, sõt a hang cserét elézõek is😮I
Több helyrõl is be lehet jelentkezni egyszerre, az eseményekhez egyéni hangot lehet rendelni,megváltoztatható a rezgõ figyelmeztetés,és az egyéb Msn-es hangok dallama is.
Gif képeket is képes kezelni, ezáltal a mozgó avatarokat is megfelelõen jeleníti meg,a képküldés funkció is módosult, illetve az egész Messenger kinézete is megváltozott...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Miért van az hogy már az msn nem írja ki hogy mit hallgatok?
Egy darabig kiírta de mostmár nem...pedig Windows Media Player-t használok!
megprobáltam kinyomtatni az msn beszégletéseim,de csak az nyomtatodott ki hogy ki kuldte kinek meg hogy miko az uziket nem nyomtatta ki,mit lehet ezzel kezdeni,tiltást feloldani??
BattleTag: kabel15#2672
Újra telepítettem a gépem és leformáztam a winyómat!
Most az alap MSN-en van fent ami rohadtúl nem tetszik!
Leszedtem a 7.5 felraktam mikro be akarok lépni azt írja hogy újab verzió van és hogy szegyem le! Na nekem ehez rohadtúl nincs kedvem úgyhogy a kérdésem az lenne melyik MSN-t kell leszedni amihez aztán tudok LIVE és PLUS-t is telepítani?
BattleTag: kabel15#2672
Azért köszi 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
80048820.
Ha nyomom , hogy hibakeresés, akkor aztmondja, hogy "Az IE offline beállÍtásai" és "állomásleÍró file" ezek mellett nincs pipa...-.-"
Mi lehet a baj?
Minden megy, net, skype, csak a buzi msn nem-.-"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
a szkripneve:SHWIMMING PSM
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Teacher of English in Miskolc - [email protected]
Unistalláltam a messengert, de így még újra se tudom rakni. Olyan mintha allergiás lenne az XP-m a windowslive termékekre<#szomoru1>#szomoru1>(Messenger, www.live.com honlap is)
mert most baszakodott az alaplapom ...
szal köszi h segitettél... csak az a gáz h majdnem szét vertem a gépet mert e-miatt a szar miatt nem tudtam feljönni msn-re :@ 😄😄 na mind1 kössz kössz CSÁCSÁ
Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....