Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
am énis tegnap frissítettem a winfost...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Security updates
Updated: September 9, 2008
When necessary, Microsoft provides a new security update on the second Tuesday of each month and publishes a bulletin to announce the update. Occasionally, updates are released more often. The links below go to the latest bulletins. Each bulletin includes links to the security updates.
Note To get technical details about updates, review the information published on Microsoft TechNet.
The latest bulletin
September 9, 2008
On September 9, 2008 we released 4 security updates that addressed vulnerabilities in Microsoft Windows and Microsoft Office.
Latest bulletins by program
Microsoft Windows: September 2008
Microsoft Windows Media Player: September 2008
Microsoft Exchange Server: July 2008
Internet Explorer: August 2008
Microsoft DirectX: June 2008
Microsoft Office: September 2008
Microsoft Malware Protection Engine: May 2008
Virtual PC for Mac: November 2007
MSN Messenger: September 2007
Virtual Server: September 2007
Visual Basic: August 2007
JPEG Processing (GDI+): September 2004
Archived bulletins
For previous security update bulletins, see TechNet Microsoft Security Bulletin Search."
khm...khm...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
nekem 2szorra hozta be
Hát ez kurvajó. Amúgy nekem nincs is ilyen frissítés a vezérlõpulti listában.
Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 Service Pack 1 (KB110806) (x86)
viszont azután lejött vmi netes dolog. ha a frissités lehet a hiba forrása, akkor arra tippelnék
az lenne a problémám, hogy bejelentkezéskor az állomásleíró fájlt írja ki mint a probléma forrását és többszöri javítás után sem akar elindulni.
egy kicsit más: továbbá nem hozza be a hotmail.com-ot, meebo.com-ot és az msn.com-ot sem.Steam-en pedig nem tudok belépni. Lehet hogy valami nagyobb dolog van a háttérben, mert sok minden szart be 15 perc alatt.
vagy használd addig a meebo-t
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
az elöbb netem sem volt, mostmár van.
ha rányomok hogy "csatlakozás" és úgy próbálom az msn-t akkor megy, ha nem és csak alapbol be vannak dugva a kábelek a routerbõl akkor nem megy. hibakód: 80072745
valami a portoknál van elkúrva. eléggé parasztos megfogalmazás volt, de nem tudjátok mit kéne csinálnom?
persze lehet emellett egyáltalán nem megy a zemesen és a többi cucc 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem megy az msnem. 80072efd hibát dob ki állandóan. Proxy nincs beállítva, tûzfal biztosan nem okozza a problémát, mert amikor kikapcsoltam, akkor is ez van. A böngészõben semmilyen msn-es oldal nem hajlandó bejönni. Minden más mûködik, internet is van.
Az msn hibaelhárítója az állomásleíró fájllal és a portokkal kapcsolatban talált hibát, de a javítás semmit sem ér. Viszont úgy láttam, pont mielõtt elcseszõdött, egy windows frissítés töltõdött le éppen, szerintem az cseszte el, ugyanis másnál úgy tûnik mûködik a szolgáltatás. Próbáltam leszedni a legutolsó frissítést, de nem tudom, melyik az (a legutolsó dátumozott két hetes kb).
Mire nem gondoltam még?
Még a webmessenger honlapját sem érem el
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.