Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézem a piros betûket... a discovery megmutatja hogy ki törölt ugye? mert én kurvasok partnert letöröltem anno mert hogy õk is engem 😄

Jaffa 2843
hmm aszittem nálam a gond, demég a microsoft oldala se jön be :/

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kulabácsi
no látom nektek is szar a proxytok 😄
am énis tegnap frissítettem a winfost...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem speciel elég fontos beszélnivalóm lenne, és nem akarok több ezres telefonszámlát. Úgyhogy köszi a linket, nem ismertem

Ja,most jelen pillanatban ez másoknál is fennáll? Mert én laptoprol betudok jelentkezni,(mobilnettel),szoval gondoltam akkor nálam a hiba...

autoszimulator
gondolom mind adsl-t használtok...

.: mobilize.hu :.

de mit paráztok? ha nem csak nektek nem megy akkor miért raknád újra a windows? máskor is volt már ilyen, majd helyrejön. nem tudtok ülni a seggeteken? ha olyan fontos akkor www.ebuddy.com

adios
Mi sem tudjuk mi a baj,erre próbálunk rájönni.Az uccsó 25 hsz ezzel foglalkozott.

Nemtom, de biztos nem lesz semmi ha javítasz, mert magától nem cseszõdhet el. A Microsoftnál van valami gond szerintem.

hi,lenne egy kis gondom,ujraraktam a gépet és nem tudok bejelentkezni,kapok egy hibakodot. 80072EFD tudna valaki segiteni,egyépként most a windows frissitésre is ugyanezt a kodot kapon szal nem értem..

Hát ha 1 hónapos az utolsó update akkor ezzel nem jutottunk elõbbre 😊

adios
Hm,úgy döntöttem h windowst "javítok" hátha megoldja a problémát,ám egy újabba ütköztem helyette.Amikor elkezdené telepíteni a windowst,akkor azt írja ki h hiányzik a $WIN_NT$.~BT nevû fájl.Lentebb említettem,h ez ott van a c meghajtómon,de nem tudom honnan került oda.Nem tudjátok mégis hova kellene "visszatenni"?

caseih9400
nekem bejön :

"Security updates
Updated: September 9, 2008
When necessary, Microsoft provides a new security update on the second Tuesday of each month and publishes a bulletin to announce the update. Occasionally, updates are released more often. The links below go to the latest bulletins. Each bulletin includes links to the security updates.
Note To get technical details about updates, review the information published on Microsoft TechNet.
The latest bulletin

September 9, 2008
On September 9, 2008 we released 4 security updates that addressed vulnerabilities in Microsoft Windows and Microsoft Office.
Latest bulletins by program

Microsoft Windows: September 2008

Microsoft Windows Media Player: September 2008

Microsoft Exchange Server: July 2008

Internet Explorer: August 2008

Microsoft DirectX: June 2008

Microsoft Office: September 2008

Microsoft Malware Protection Engine: May 2008

Virtual PC for Mac: November 2007

MSN Messenger: September 2007

Virtual Server: September 2007

Visual Basic: August 2007

JPEG Processing (GDI+): September 2004
Archived bulletins
For previous security update bulletins, see TechNet Microsoft Security Bulletin Search."

khm...khm...

adios
Sztem általánosan van vmi gond.Értem ezalatt, hogy nekem pl az internet explorer 7-et töltötte le,mivel mozillát használok, amikor behalt.Ti nektek pedig gondolom már megvan az IE 7.Tehát itt vmi más lehet a háttérben...De nemtom mi😛

Nekem sem volt jó, a gép ujraindítása után jó lett.Frissítéseket felejtsétek el nem az a baj mert nálam nem települt semmi, mivel le van tiltva az automatikus frissítés.
motyodlee
ebbõl hétvégén winreinstall lesz mert ez állapot

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
hát sajnálom de nem jött be :/

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Hiába nekem semmilyen microsoftos oldal nem jó.....nézd meg ezt a linket, hátha írnak valamit a dologról. Én nem tudom megnézni.

adios
Nekem szintén uez van.Semelyik microsoft nem jön be.Se Msn.com,se a microsoft update...

motyodlee
start menü/programok és legfelül van.
nekem 2szorra hozta be

És nem is jött le magától egy sem? Én se installáltam semmit, teljesen automata volt.

Semmilyen microsoftos oldal nem jön be semmilyen böngészõben......:S
Hát ez kurvajó. Amúgy nekem nincs is ilyen frissítés a vezérlõpulti listában.

én nem raktam fel semmit. frissítések ki vannak lõve. egyszerûen szar, majd jó lesz.

adios
Oké,ha van vmi szólj már légyszi😄

motyodlee
nem tudom,de épp most szedem le. ha lesz eredménye akkor örülni fogok a fejemnek 😊

motyodlee
ha felugrasz a microsoft update-re akkor kiirja neked szépen sorban hogy miket tettél fel és mikor

Honnan tudod, hogy ez az?

A vezérlõpultban a programok hozzáadásánál ott vannak a windows frissítések is. Én viszont nem tudtam melyik az, mert amelyik dátumozva van, azokból a legutolsó két hetes, a dátum nélküliekbõl viszont nem merek törölni.

motyodlee
itt van a gyanúsított

Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 Service Pack 1 (KB110806) (x86)

motyodlee
én is arra gyanakodtam... le is szedtem az sp3at.
viszont azután lejött vmi netes dolog. ha a frissités lehet a hiba forrása, akkor arra tippelnék

adios
Aha.És h tudom elindítani a letörlést?vagy csak simán töröljem ki a mappát?

Olvass vissza, néhányunknak ugyanez a gondja. Valószínûleg egy frissítés okozta, mást nem tudunk mint várni.

motyodlee
sziasztok!
az lenne a problémám, hogy bejelentkezéskor az állomásleíró fájlt írja ki mint a probléma forrását és többszöri javítás után sem akar elindulni.

egy kicsit más: továbbá nem hozza be a hotmail.com-ot, meebo.com-ot és az msn.com-ot sem.Steam-en pedig nem tudok belépni. Lehet hogy valami nagyobb dolog van a háttérben, mert sok minden szart be 15 perc alatt.

autoszimulator
Hibakódra azt irják neten, hogy router + port hiba, de én ezt kétlem, mindenesetre mondom, ha tudod hogy kell beállítani a routered, reseteld.
vagy használd addig a meebo-t

igen, T

autoszimulator
Ha T területen vagy, akkor még várjál picit sztem, de egy router resetet megpróbálhatsz, de azt csak akkor ajánlanám, ha utána újra be tudod állítani a kapcsolódási adatokat...

hmm...

az elöbb netem sem volt, mostmár van.
ha rányomok hogy "csatlakozás" és úgy próbálom az msn-t akkor megy, ha nem és csak alapbol be vannak dugva a kábelek a routerbõl akkor nem megy. hibakód: 80072745
valami a portoknál van elkúrva. eléggé parasztos megfogalmazás volt, de nem tudjátok mit kéne csinálnom?

Ilyen mappákban szokott tárolódni a frissítés uninstalljához szükséges cucc. Viszont nekem ilyen nincs.

autoszimulator
T-onlinenál dolgozol?😛

adios
Viszont lenne egy másik dolog.Nem ide tartozik,de talán megoldhatja a problémát.Miután feltettem ezt a frissítést egy $WIN_NT$.~BT nevû mappa került a C meghajtómra,ahol a windows is van.És ez tuti nem volt ott.Lehet h véletlenül idekerült egy másik helyrõl,ám fogalmam sincs h honnan.Nem tudja valaki h ez a mappa hova való?😄

adios
Az nem rossz...Addig akkor se flashgetet használni,se msn-ezni,se skypeozni nem tudok...mit mondjak kurva jó.Ha újrateszem a windowst az megoldhatja?

bertino
aki enternetes és az egész külföldi elérés nem megy neki, az ne csodálkozzon, sajna hiba van a külföldi vonalunkkal.

persze lehet emellett egyáltalán nem megy a zemesen és a többi cucc 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szerintem sokat nem tudunk csinálni, majd jön egy újabb frissítés és az megoldja. (remélem)

adios
Háhá nekem is ugyanez van!!!Win frissítés után baszódott el vmi.Sõt a skype, és a flashget is elromlott.Aztán vmi 13-as sorszámot nem talál a DLL-ben.Ha próbálok letölteni egy másik msn verziót,akkor pedig letiltja a letöltést vmi Security zone policy.Mi lehet a baj?

Akkor kérnék egy kis segítséget:
Nem megy az msnem. 80072efd hibát dob ki állandóan. Proxy nincs beállítva, tûzfal biztosan nem okozza a problémát, mert amikor kikapcsoltam, akkor is ez van. A böngészõben semmilyen msn-es oldal nem hajlandó bejönni. Minden más mûködik, internet is van.

Az msn hibaelhárítója az állomásleíró fájllal és a portokkal kapcsolatban talált hibát, de a javítás semmit sem ér. Viszont úgy láttam, pont mielõtt elcseszõdött, egy windows frissítés töltõdött le éppen, szerintem az cseszte el, ugyanis másnál úgy tûnik mûködik a szolgáltatás. Próbáltam leszedni a legutolsó frissítést, de nem tudom, melyik az (a legutolsó dátumozott két hetes kb).

Mire nem gondoltam még?

Benny04
igen

Nektek most jó az msn?
Még a webmessenger honlapját sem érem el

dogfish
nalam megyeget
nektek sem megy éppen?

Doomista
most direkt felraktam a virtuális rendszert,ami full tiszta volt,semmi maradt msn nemvolt rajta,felraktam ez a beta msn-t,és hoppá,itt is error code fffxxx vagy mi,szal pasz mi a gond,de hogy nem nálam az biztos.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.