13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• Myron
    de csak olyan amivel azt is meg tudod nézni h ki van fenn rejtve
  • Flamer
    9.0hoz vanmár ojan progiamivel nézhetem ha letiltottak?:D!
  • bertino
    jaahahajj

:DDDDDDDDD
  • autoszimulator
  • bertino
    istenem... sohaj
  • akyyy
    lehet azért mert egybeépítetttitkoswebkamerám van?
  • Doomista
    ne csinálj semmit! :D hagyd a fenébe az egészet ! ez már olyan windows-msn nemtudommitudoménmilyen hiba :D
  • akyyy
    nekem akkor lefagy az msn, segitcs, hogy ne fagyjon le, mit csináljak?
  • szucsy89
    hangszer
  • rooney8
    És pont arra nem gondolok ami a leglogikusabb lenne... :D Köszi
  • Rage47
    aham
  • Myron
    és ezzel mit lehet? csörögni?
  • Toby0501
    Tamburin.
  • Myron
    a banneron mit tart a kezében jobbról a 3.?
  • szucsy89
    dinamikus képnél webkamos pár másodperces képet lehet berakni...ha netről leszedett mozgóképet akarsz bearkni sztem simán tallózással megy...
  • rooney8
    Ja értem... (Nekem is van webcamom, csak nincs bedugva :D)

Akkor netről letöltött képre nincs ilyen lehetőség...?
  • baca01
    Én laptopot használok amiben van beépített webkamera, és ott nekem azt ajánlja fel, hogy a webkamerával lehet csinálni pár másodperces mozgó képet és azt rakja ki.
  • rooney8
    Üdv!

Ahol be lehet állítani a megjelenített képet, ott láttam, hogy vannak mozgó képek is. És van egy olyan gomb is, hogy "Dinamikus képek..." Gondolom itt mozgó képet lehet betölteni, de ez nekem szürke. Ezek szerint nem lehet más mozgóképet betölteni az alapokon kívül?
  • miki10
    sziasztok!

hogyan lehet meg tudni hogy mi a partnerednek milyen betűtipusa van?
    van hozzá valamilyen program?
  • Holjam33
    Sikerült megtalálnom a "barátom" nélkül is egy magyar keresővel.
    Akit érdekel Windows Live Messenger 2009 végleges és magyar letöltés (MSN9)
    Már csak bejelentkezni nem tudok msn-re, mert gondolom az is külföldi szerver microsoft.com vagy ilyesmi:(
  • Holjam33
    Nekem nem jön be a live.com-os link (meg más com-os sem, dejó már megint sz*rakodik a netem...) :( valaki tudna mondani másik helyet letölteni a 2009-et? kössz
  • lacy86
    Én ma raktam az új MSN-t , semmilyen levelező meg képtár nem raktam fel! Nekem megy , ja és vipmail-es címmel! :) szerintem nem freemail ott a baj! :S
  • [HUN]FaTaL
    Nem raktam fel semmit csak az msn-t úgyhogy nem tudom én sem :(
  • xBobtailx
    ... vagy az lehet a gond, h azt a sok szar kiegészítőt nem pipáltam ki( toolbar meg levelező meg stb)... de sztem annak sincs sok köze magához a MSN-hez, szóval halovány lila fingom sincs h mipöcs van
  • [HUN]FaTaL
    Nem hiszem, hogy ez a gond, én a címemet még 2002ben csináltam :D
  • [HUN]FaTaL
    Érdekes hogy rajtam kívül legalább 3 embernek (vagy többnek) nem engedte bejelentkezni. Lehet az volt a gond, hogy nekem nem volt előtte fent a 8.5, mert friss volt a rendszer. Utána feltéve a Livetól letöltötett érdekes mód azonnal működött.
  • xBobtailx
    de most is innen raktam fel és most sem ment (http://download.live.com/?sku=messenger) szóval sztem vmi más probléma van... nem lehet h vmit be kell állítanom a profilomon? mert ez egy elég régi msn cím, még freemailos (ma már asszem nem lehet erre csinálni)
  • bertino
    a másik 200 usernek meg ment.
    még nekem is, máig az van használva.

persze biztos a softpediassal van a baj
  • [HUN]FaTaL
    A softpedias fos volt linkelve itt is egy ideig.
  • Inquisitor
    Lentebb írták, hogy már itt is kicserélték a linket, nekem ebből az jön le, hogy itt IS a hibás volt egy ideig linkelve.
  • xBobtailx
    innen raktam fel mindent a múltkor is akkor sem ment :(
  • rooney8
    Eredetileg úgy van, hogy neked olyan lesz az ablakod mint amilyen a partnered beállított (feltéve ha 9.0-ja van).
    Amúgy meg az ablakon belül, felül ahol ki van írva a partnered neve -> jobb egér -> alapértelmezett jelenet használata.
  • vftsforever
    Az ablakok színét nem lehet változtatni?
  • [HUN]FaTaL
    Már 200x leírtam hogy ne a softpediast tegyétek fel. Tedd fel a banner alatti linkből (igen, közben cserélve lett.)
  • xBobtailx
    ne mtom hogy csináljátok, de én még mindig nem tudok bejelentkezni ezzel az új msn-el, úgyhogy amrad a régi... HACSAk vki nem tudja hogy lehetne megoldnai ezt a problémát
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit. :)
  • Inquisitor
    Domo arigato.
  • Seithennin
    Sziasztok! Az a problémám hogy egy ismerősömmel ha msn en beszélünk időnként nem kapjuk meg 1más üzeneteit és nem tudunk fájlokat küldeni, és csak az oldja meg ha kilép az 1ikünk és vissza, aztán 5 perc sem telik el és megint ez van! Sokszor órákig nem jön elő ez a jelenség! Minden más partnerünkkel tudunk beszélni mindketten gond nélkül, és ugyan azt az msnt használjuk! Lécci segítsetek!
  • viral
    " es valszeg messenger is valtozik mig kijon vegleges"
    Ööö, már elég rég végleges van :)

en a win 7-re gondoltam mint vegleges es addig meg tuti valtozik wlm is.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is ez volt a baja, nem a softpediast szedted le? Rakd fel a mostani linkből.