13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Myron #7190 milyen hülye szó: lapfül
ennek nincs is semmi értelme amúgy :D -
#7189 nekem müködnek a lapfülek -
#7188 Akkor remélhetőleg egy végleges plus majd megoldja. (: -
#7187 A plus rendezi lapfülekbe, ami viszont még beta. -
#7186 MSN 9-ben hogyan lehet beállítani, hogy jobb oldalt legyen a megjelenítendő kép a csevegőablakban?
Illetve másnak is van gond a lapfülekkel? Ha több emberrel beszélek ugye egy ablakba rendezi őket, de felül kitakarja szinte az egészet a menu. -
mbru84 #7185 Az én hibámra nincs megoldás? -
#7184 köszi, most már jó :) -
#7183 htxvm. -
#7182 Nekem is ugyan ez van :/
Sőt... Amikor megkérdezte, hogy a megosztási mappába, vagy a netre akarok menni, akkor bejelöltem azt, hogy többet ne mutassa ezt az ablakot. És most hogyha rákattintok a fájlok közzététele az interneten-re akkor már egyből behozza a netet és csak manuálisan tudok belépni a megosztási mappákba. Hol lehet visszaállítani, hogy megint mutassa az ablakot? -
#7181 a megoldás az, amit már oly sokszor elmondtam: töröld le az msn-t, tegyél fel valami normális programot helyette, és nem lesz több gondod. -
Myron #7180 ubuntut felrak, amsn-t felrak, amsn plus!-t felrak -
mbru84 #7179 Érdeklődni szeretnék,hogy mit lehet ellne tenni,ha nem enged belépni az új MSN9."Windows Live Communications Platform leállt" mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki.Esetleg valaki tudná orvosolni?Előre is köszi -
Myron #7178 vedd fel partnernek -
Downfaller #7177 ja azt elfelejtettem leírni, hogy látom amikor bejelentkezik, csak nem látom a listán, nem is kerül fel... szóval nem hiszem h rejtve lép be -
viral #7176 ha vista kompatibilitasi modban futtatod wlm-t akkor jo helyen azaz jobb oldalon lesz a kis ikon -
#7175 xar aza xpéd, tégy fel visztát -
#7174 már rájöttem, akkor van pötty ha nagy ikonok vannak, de most meg beszélgetés közben szarozik, irkál ilyen kategória dumákat össze vissza, alig látom mit ír a partner :D -
#7173 Igen, de hiába, ott a mappák vannak ha belerakok valamit nem kapják meg. :S Valaki esetleg tudja, hogyan kell kezelni? -
#7172 most ilyenkor miva'??? mit csináljak? újraraktam a plust is meg az msn-t is már vagy 2xelőre is ty a választ -
#7171 fájlok közzététele az interneten, majd megosztási mappák fájljainak megtekintése...szvsz semmit nem változtattak rajta -
#7170 #7160 tud valaki segíteni pls? :S -
#7169 Tudom hogy erre gondoltál, így működik. Nekem is van zöld pötty az ikonon. -
Myron #7168 linux alá színes nevek:
http://hup.hu/node/48458 -
#7167 wp
az alap windows7 gadget, csak az zavar, hogy bal lent a wlm-nél nincs az ikonon olyan zöld pötty, mint már valakinél láttam, hogy van -
#7166 jobb klikk az órára, tulajdonságok, értesítési terület fül, és az ikonoknál testre szabás? -
#7165 wallpaper linkt htx.
és miaz a yobboldali felső cucc? miféle sidebar az?:o vagy szimplán vistashit? -
#7164 -
erre gondoltam, és alul nem mutatja, ha nem megyek rá az egérrel, hogy milyen az állapotom -
#7162 Nincs ott semmi ha rákattintasz akkor indítja el ha rákötötted a tálcára. Ha nem kötötted rá meg csak akkor van ott ha fut, ha be vagy lépve akkor ráklikkelve az ablakai jönnek elő. Pont ugyanúgy működik mint a régebbi winekben az ablakok csoportosítása, csak nem szövegesen hanem a tényleges ablakokkal. -
#7161 mert van egy ikonja, és ha rákattintok, akkor ugye bejön az msn akkor ott van mégegy -
#7160 Vki eltudná nekem magyarázni ezt az egész megosztási mappát, hogy most hogy működik?:S Egyik legjobb funkció volt, át kellett ám csinálni egészet..:S -
#7159 mi ez az MSN Support topik?:D -
deltajoe #7158 80072745 hibakód javításában kérnék útmutatást!
Köszi. -
#7157 Miért lenne két ikonja? -
#7156 meg az ikonja alapján nem tudom, hogy milyen az aktuális állapotom
-
#7155 igazából nem zavarna hogy ott van, csak az a baj, hogy kettő ikonja lesz egymás mellett, ha elindítom a wlm-et -
#7154 Semmi baja nincs. -
#7153 Szerintem sehogy, de jó ez így, ha jobb gombot nyomsz mikor fut akkor ott vannak a funkciói. -
#7152 windows 7-be hogy lehet beállítani, hogy az óra mellett legyen az ikonja? alapból a start mellett van és nem tudom az órához tenni -
#7151 és ? :D