Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami gond van az msn-emmel
Hibakód:80048820
Bõvített Hibakód:80048439 állandóan ezt írja ki valaki nem tudja mi lehet?

autoszimulator
wlm

.: mobilize.hu :.

az elõzõ bétához volt msn plus, és magyarítás is.. idõvel ehhez is lesz 😉

Hát kimenk mi tetszik. Nekem is VLM BETA van szinte amióta kijött a 9.-es elsõ bétája, és még nem panaszkodtam rá, most hogy kijött a 3. BETA, és még nincs hozzá plus, így nagyon várom, hogy legyen, mert az kell hozzá. angol, de ez természetes, nekem pedig ez nem is okoz gondot.

Egyébként viszont sok okos újítás van benne, a státusztól függõen színezõdõ képkeretektõl a csoportosított üzenetekig, ami talán az egyik legjobb. Ugyan nekem vlmiért a megosztási mappák nem mûködnek, (a skydrive-ot akarja használni, ami viszont nem jön be)és a sima fájlátvitelt is vlmi vírusellenõrzéshez köti, de sztem ezt majd rendezik. Szóval mondjuk az elsõ BETA-t megéri már, az újabbat csak ha nem vagy hozzánõve minden egyes funkciójához és a magyar felülethez.

Végre kezd azzá válni a VLM amivé kellene.
TDC Geronimo
Elindítottam az msnt és kiírta, hogy van újabb verzió. Felupgradelte, de valamiért nem jelentkezik be. 8000ffff hibára hivatkozik. Valaki tudja, hogy tudnám ezt kijavítani? Programok eltávolításába sincs benne így leszedni se tudom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

1 éve béta wlm-em van.. még 1x se fagyot...

nemsoká lesz az új bétához is magyarítás+plusz...

amúgy olyan funkciói vannak, pl. hogy videót tehetsz ki képnek (és le is játsza) 😉

autoszimulator
szerintem nem.. nincs plusz, sokaknál nem is akar elindulni, ahol volt fenn 8.5, szóval szerintem várd meg a véglegest, hamarosan jön 😄

kakaoskalacs
üdv 😊 Egyenlore érdemes letolteni wlm 9 betat?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SimaSuna
nincs :S
Jaffa 2843
ven-e hozzá plus? ez itt a nagy kérdés

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

nem tetszik KITT ? xD

autoszimulator
lol

király az új msn 😄DD

autoszimulator
de lehet, bejelentkezés elõtt írjál be egy rosszat, és megjelenik alul majd a lehetõség

Jaffa 2843
jelszót nem is lehet változtatni?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

autoszimulator
nem

az elsõdlegest lehet változtatni, ott a két közepén a bejelentkezés után, a neved alatt, mellette a Módosítás

Jaffa 2843
másodlagos emailcim lenne az?

egyébként az a gond hogy havernak küldözget ilyen szarokat az msn (linkeket) aztá jelszót meg nem engedi megváltoztatni :/

autoszimulator
hali

itt jelentkezz be, majd loginolj be itt, majd ezután itt lesz a neved, email címed, regelésed dátuma stb az oldal közepén. ott a mail cím mellett menj a Módosításra, és ott lehet

Jaffa 2843
hali

hogy lehet egy freemail-es man címet áttenni egy homailesre, ugy hogy ne vesszenek el a partnerek se?

omnipeek nevezetû progi

Gunnersboy
hogy probáltátok ki?😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ha titkosítatlan vezetéknélküli hálozaton msn-ezel akkor bárki elolvashatja az üzeneteket amiket kapsz meg amiket írsz. kipróbálva.

Ok, világos. Köszi

autoszimulator
amennyiben milliárdokat forgatsz meg naponta, és titkos adatokat szolgáltatsz embereknek, akkor erre ne az MSN-t használd 😄 Egyébként senkinek a célpontja nem leszel. Magánember meg úgysem tudja ezt lefülelni, kivéve a keyloggert, de azokat beszopni majd nem észrevenni külön tudomány

akyyy
keylogger, vagy vannak asszem ilyne hálózat monitorok, ezek ellen talán véd vmennyit...

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

bertino
az msn szerintem az egyik legnépszerûbb chat program.

szerinted ? 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
elég 1 keylogger és tudom kivel mit beszéltél 😊
Egy elég láma kérdés: ugye senki sem tudja "lehallgatni", hogy mit beszélek valakivel? Csak azért kérdezem, mert a discoveryben volt üzenetek titkosítása funkció. Van ennek reális veszélye?

lehet titkosított jelszavazott naplókat csinálni plus-al

Pretorian
Shalom. Az lenne kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy a Windows Live-on valahogyan megcsekkoljam a Messengeres beszélgetéseimet. A munkahelyi gépre nem szívesen mentek ilyesmit (naplózott beszélgetések), és az érdekel, hogy a Windows Live rögzíti-e valamilyen módon a beszélgetéseimet, mégha nem is mentem el õket a Naplózott Beszélgetések mappába. Elõ lehet hozni valahogyan ezeket a beszélgetéseket?
Köszi!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

nekem sem mindig van, sõt már vagy egy éve nem volt (kopkop) de a 8-al volt régen ilyen bajom. bebugoltak az ablakok. szerintem nem a 9 béta miatt van. szerintem.

elõzõ, teljes verzinál nem jelentkezett!
De akkor bug? Akkor teljes verzsönnel oldódhat meg?
szerintem ez nem csak a 9.0-val van. sokszor bebugol a többi is.

Üdv!
Az új 9.0-ás béta wml-ot futattom és van egy bibim.
A partnerlista az mindig látható akar lamaradni, akár egy beszélgetést akarok megnyitni, akár egy másik ablakra kattintok át a tálcán vagy akármi.
Egyedül csak az mûködik, hogyha magán a partnerlistán viszem le, vagy ikszelem ki az ablakot.
Gondolom valamit elállíthattam, de átböngészve sem találtam meg hogy mit.
Kérlek hogyha tudtok, segítsetek!
Hy all. Lehet hülyeség h leírom, de én találtam 1 progit, amit normálisan beállítva, írja h ha az ember rejtve jön fel. Aki nem hiszi menjen ide http://live.msgdiscovery.com/ . csak annyit még h nekem müködik!

MSI GX600PX-214hu Notebook

😄

autoszimulator
levezettük hogy kell kliensoldalon megoldani a szerveroldali hibát

SimaSuna
szolgáltató általi hiba megoldása....nincs értelme visszaolvasni -.-
akyyy
ki jött új verzió vagymi van már? ennyit nem olvasok vissza

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

motyodlee
hát igen

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

bertino
kábelnetnél is ugyanugy lehet a víz alatt kábelszakadás és volt is, de mind1...

attol függ melyik ISP melyik vonalat használja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SimaSuna
ADSL-nél ez sose volt titok 😊

kábelnet Powa! 😊
autoszimulator
(szolgáltató gondok voltak,de ez titok)

SimaSuna
dátum rendbe van mindenkinél?
adios
fakkom,úgy látom nekem is jó lenne,ha nem lenne ez a hiba..nem tudja valaki mi lehet az?

Ja most má jó

nekem isch 😊

motyodlee
hát emberek... nekem most beindult

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

adios
bizony.remélhetõleg hamar megoldódik...amúgy valamelyikõtöknél kiírja h a sorszám (13) nem található a DLL-ben,vagy ez egyéni hiba nálam?

persze már nem használom a sok szemét miatt ami a gépemre jön...