13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• [HUN]FaTaL
    Hm, pedig úgy emlékeztem hogy így raktam fel :D Akkor a synapticban keress rá hogy MSN vagy amsn, ott benne kell lennie, mert csomagból raktam fel én is.
  • Myron
    csomag nem található
  • red bull
    hát nemtudom, ezt szoktam meg. tudok angolul tehát nem azzal van a gond csak ha már van akkor legyen magyar...
  • AlieN911
    Hali!
    A WLM 14 hogy lehet letörölni??
  • SimaSuna #7346
    mér kell a magyar...

angol mindíg jobb..még XPben is :)
  • red bull
    jah bocs :D csak sztem majd tegyétek ki hogy magyar vagy valami :S
  • [HUN]FaTaL
    sudo apt-get install amsn
  • [HUN]FaTaL
    nem elég nagyok a piros betűk a bannerban?:D
  • Myron
    aMSN-t hogy a retekbe kell felrakni ubuntura?
  • red bull
    :D tudnál linket adni?
  • [HUN]FaTaL
    Tegyél ki avatarnak egy tányér paprikás krumplit :D Magyarítás nincsen, van belőle magyar verzió.
  • red bull
    bocs a hülye kérdésért élőre is de most letöltöttem ezt a legújabb msn t és az lenne a kérdésem hogy van e hozzá magyarosítás? :S
  • nandorb
    win7-es? Akkor reggeld
  • akyyy
    Mert nem eredeti oprendszered van.
  • atila4
    ezt miért írja ki?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor valszeg lopják az accod :/
  • nandorb
    nem vagyok
    utana kapcsolodom elsobol
  • kakaoskalacs
    talan mert mashonnan vagy bejelntkezve-.-
  • nandorb
    nemtom gyerekek de nalam az uj windows7-esnel a wlm 9.0 fent +plusal minden faxan muxik csak az idegel hogy ledob azzal az uzivel hogy mashonnet vagyok bejelentkezve,akar meik winre rakom fel a wlm-et ez mert van?????
  • Doomista
    Lehet baromságokat irok, de asszem nem irok baromságot !
    Szóval ugyebár felmerül a kérdés, hogy hogy tudom megnézni,hogy ha valaki letiltott,vagy rejtettbe van...
    Lehet ez egy módszer...új wlm 9.0-ban ugyebár belehet egy olyan fület nyomni a főoldalnál,hogy "Újdonságok". Na most itt figyelhetjük a partnerek változtatási tevékenységeit. Faszán kiirja, hogy hány órája/napja változtatta meg a partner a képét,vagy nevét...nah most én figyeltem pár napig ezt a funkciót...egy partner rengeteget rejtett állapotban van, kiváncsi voltam, hogy ha rejtett állapotban megváltoztatja a nevét, vagy a képét, azt mutatni fogja e ez a funkció...nah most ma este ilyen 18 órátol 23 óráig rejtettbe volt...megkértem persze,hogy e időben néha változtasson nevet, képet...aztán most megnéztem ezt a funkciót,és szépen elkezdtem visszalapozni...[igen,figyeltem minden 30 percben,hogy a partner rejtett e,vagy elérhető volt] na most itt érdekes a helyzet, mivel ez a funkció mutatta hogy "2 órája" nevet váltott,aztán "1 órája" kiirt egy állapotváltoztatást + nevet, és "1 órája" visszanyomta az állapotváltoztatást...[percekbe nem méri a funkció]...szóval végülis én azt vettem észre,hogy a partner nemvolt fennt egész este a listámon,ez a funkció mégis mutatta hogy miket hajtott végre, ezekből kilehet logikusan szűrni, hogy vagy rejtett vagy letiltott...
    [igen,ittam egy keveset ma is,de nem vagyok bekattanva:D]
  • akyyy
    hmm, biztos van, nézz szét mess.be-n valami theme editor szerü progit keressél:D

elvileg egy dll-be kell kicserélni vagy betenni egy képet, csak az a baj, hogy ha kinagyitod az ablakot, akkor egy nagy fehérség lesz ott.O
  • Japep
    Hello!
    Ha jól látom, lehet képet betenni a beszélgetős ablakba...
    Ennek a képnek mekkorának kell lennie?

Ja, és csak oda lehet? Nem lehet már a bejelentkező felülethez is, meg a már bejelentkezett részhez?

Vagy még jobb lenne, ha lenne valamilyen program, amivel össze lehetne állítani képekből...mint valami themecreator a telefonokhoz, vagy hasonló... :)

Köszi előre is!
  • Flamer
    #7312,#7313,#7314 : most aszittététek mi?:! pedignem.
  • Myron
    a működiket úgy írják works
    a work azt jelenti munka
  • xBobtailx
    nyooomják fel maguknak az elnézésüket! :)
  • Rage47
    csak ironizálni próbáltam :)
  • Myron
    és az sem nyugtatott meg h elnézést kértek???
  • xBobtailx
    KEzdi felqrni az agyam: A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
  • autoszimulator
    nem mindenkinél színes
  • Myron
    igen, azok zöldek
  • FZoleee
    azok
  • Firerock
    akkor színesek azok a rohadék nevek vagy nem?
  • Myron
    az megtanul
  • bertino
    annak #7301

• 5c0rp330n
    az életképtelen az informatika világában.
  • rooney8
    Jó, de aki nem tud angolul?
  • autoszimulator
    WORK - 4betű
    MÜKÖDŐ - 6betű

javarészt az ilyen dolgok miatt sem magyarítanak programokat, s amiket mégis, azok is tele vannak számunkra hülye szavakkal, mert a magyar nyelv nem a teknika leírására való.
    de szépségében legalább gyalázza az angolt :D
  • 5c0rp330n
    nincs.
  • [HUN]FaTaL
    ?

Attól hogy egy két programnak van magyar nyelvű változata, a szaknyelv még az angol maradt. Nézd meg mennyivel több szakirodalom érhető el angolul, vagy akár csak azt, hogy hány program / játék jelenik meg magyarul és mennyi angolul.
  • Flamer
    nemigaz mer van magyaris :|