13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#7350 Hm, pedig úgy emlékeztem hogy így raktam fel :D Akkor a synapticban keress rá hogy MSN vagy amsn, ott benne kell lennie, mert csomagból raktam fel én is. -
Myron #7349 csomag nem található -
#7348 hát nemtudom, ezt szoktam meg. tudok angolul tehát nem azzal van a gond csak ha már van akkor legyen magyar... -
#7347 Hali!
A WLM 14 hogy lehet letörölni?? -
#7346 mér kell a magyar...
angol mindíg jobb..még XPben is :) -
#7345 jah bocs :D csak sztem majd tegyétek ki hogy magyar vagy valami :S
-
#7344 sudo apt-get install amsn -
#7343 nem elég nagyok a piros betűk a bannerban?:D -
Myron #7342 aMSN-t hogy a retekbe kell felrakni ubuntura? -
#7341 :D tudnál linket adni? -
#7340 Tegyél ki avatarnak egy tányér paprikás krumplit :D Magyarítás nincsen, van belőle magyar verzió. -
#7339 bocs a hülye kérdésért élőre is de most letöltöttem ezt a legújabb msn t és az lenne a kérdésem hogy van e hozzá magyarosítás? :S -
#7338 win7-es? Akkor reggeld -
#7337 Mert nem eredeti oprendszered van. -
#7336 ezt miért írja ki?
-
#7335 Akkor valszeg lopják az accod :/ -
#7334 nem vagyok
utana kapcsolodom elsobol -
#7333 talan mert mashonnan vagy bejelntkezve-.- -
#7332 nemtom gyerekek de nalam az uj windows7-esnel a wlm 9.0 fent +plusal minden faxan muxik csak az idegel hogy ledob azzal az uzivel hogy mashonnet vagyok bejelentkezve,akar meik winre rakom fel a wlm-et ez mert van????? -
#7331 Lehet baromságokat irok, de asszem nem irok baromságot !
Szóval ugyebár felmerül a kérdés, hogy hogy tudom megnézni,hogy ha valaki letiltott,vagy rejtettbe van...
Lehet ez egy módszer...új wlm 9.0-ban ugyebár belehet egy olyan fület nyomni a főoldalnál,hogy "Újdonságok". Na most itt figyelhetjük a partnerek változtatási tevékenységeit. Faszán kiirja, hogy hány órája/napja változtatta meg a partner a képét,vagy nevét...nah most én figyeltem pár napig ezt a funkciót...egy partner rengeteget rejtett állapotban van, kiváncsi voltam, hogy ha rejtett állapotban megváltoztatja a nevét, vagy a képét, azt mutatni fogja e ez a funkció...nah most ma este ilyen 18 órátol 23 óráig rejtettbe volt...megkértem persze,hogy e időben néha változtasson nevet, képet...aztán most megnéztem ezt a funkciót,és szépen elkezdtem visszalapozni...[igen,figyeltem minden 30 percben,hogy a partner rejtett e,vagy elérhető volt] na most itt érdekes a helyzet, mivel ez a funkció mutatta hogy "2 órája" nevet váltott,aztán "1 órája" kiirt egy állapotváltoztatást + nevet, és "1 órája" visszanyomta az állapotváltoztatást...[percekbe nem méri a funkció]...szóval végülis én azt vettem észre,hogy a partner nemvolt fennt egész este a listámon,ez a funkció mégis mutatta hogy miket hajtott végre, ezekből kilehet logikusan szűrni, hogy vagy rejtett vagy letiltott...
[igen,ittam egy keveset ma is,de nem vagyok bekattanva:D] -
#7330 hmm, biztos van, nézz szét mess.be-n valami theme editor szerü progit keressél:D
elvileg egy dll-be kell kicserélni vagy betenni egy képet, csak az a baj, hogy ha kinagyitod az ablakot, akkor egy nagy fehérség lesz ott.O -
#7329 Hello!
Ha jól látom, lehet képet betenni a beszélgetős ablakba...
Ennek a képnek mekkorának kell lennie?
Ja, és csak oda lehet? Nem lehet már a bejelentkező felülethez is, meg a már bejelentkezett részhez?
Vagy még jobb lenne, ha lenne valamilyen program, amivel össze lehetne állítani képekből...mint valami themecreator a telefonokhoz, vagy hasonló... :)
Köszi előre is! -
#7328 #7312,#7313,#7314 : most aszittététek mi?:! pedignem. -
Myron #7327 a működiket úgy írják works
a work azt jelenti munka -
#7326 nyooomják fel maguknak az elnézésüket! :) -
#7325 csak ironizálni próbáltam :) -
Myron #7324 és az sem nyugtatott meg h elnézést kértek??? -
#7323 KEzdi felqrni az agyam: A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. -
#7322 nem mindenkinél színes -
Myron #7321 igen, azok zöldek -
#7320 azok -
#7319 akkor színesek azok a rohadék nevek vagy nem? -
Myron #7318 az megtanul -
#7317 annak #7301
-
#7316 az életképtelen az informatika világában. -
#7315 Jó, de aki nem tud angolul? -
#7314 WORK - 4betű
MÜKÖDŐ - 6betű
javarészt az ilyen dolgok miatt sem magyarítanak programokat, s amiket mégis, azok is tele vannak számunkra hülye szavakkal, mert a magyar nyelv nem a teknika leírására való.
de szépségében legalább gyalázza az angolt :D -
#7313 nincs. -
#7312 ?
Attól hogy egy két programnak van magyar nyelvű változata, a szaknyelv még az angol maradt. Nézd meg mennyivel több szakirodalom érhető el angolul, vagy akár csak azt, hogy hány program / játék jelenik meg magyarul és mennyi angolul. -
#7311 nemigaz mer van magyaris :|