Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
uninstall.
format c:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

matyi0323
hello, letöltöttem egy skint és nem enged azóta belépni..mi lehet a baj..vagy hogy tudnám törölni a skint. ha lehet... help!! köszi!!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

http://download.microsoft.com/download/4/6/3/463ff4b8-a60a-4569-b3f1-a4c1ec784ff2/setup.exe
norbi56
H lehet a kézírást engedéylezni 8.5-nél?Plus fent van de azt írja frissítsek egyes szoftverelemeket.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

SimaSuna
idõ/dátum
valami script okozza

Bejelentkezés után ezt a hibát írja ki.

Aztán hibát észlel és leáll.... Ötletek?
kakaoskalacs
WLM 9.0 betahoz van már msn plus? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

aztán majd kiadják a 10-eset WPF-el, aztán a 11-eset de ahhoz már dx 12 is kell a WPF-hez, és aztán kötelezõvé teszik a frissítést aztán mindenki átvált Pidginre 😄

Casillas
ezért nem mindenki rakta fel a 8.1 helyett a 8.5-öt 😊
de a kilencesnél úgyis megint az lesz, hogy kötelezõvé teszik a frissítést

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
hoz változást, megint meg kell szokni az újabb, csúnyább fõablakot majd...
de ne legyen igazam.

bertino
ha ugyanolyan lesz, akkor miért is nincs értelme várni rá ?
hisz ugyse hoz változást, nem erre céloztál ?
ja... vagy mégis.
nekem tökéletesen mûködik a mostani is (koppkoppkopp), egyszerûen kíváncsi vagyok milyen lesz, ennyi.

Doomista
9-es verzsönt akarok =( jöjjön már :c nem tudok januárig várni :c

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

autoszimulator
de senki nem mondta, hogy jobb lesz. De egy tény van, hogy ami most van 8.5ös verziószámon, az egy fos... Miért ne reménykedhetne az ember, hogy a következõ jobb lesz? 😄 persze sejti mindenki, hogy nem...

.: mobilize.hu :.

Casillas
minek nektek annyira a 9-es?
tényleg azt hiszitek, hogy az majd megváltás lesz, és folyamatosan mûködni fog hibaüzenetek nélkül, stb? tesznek rá valami másik dizájnt, aztán kényszerítik az embert hogy azt használja a 8-as helyett, és ugyanígy meglesznek a problémák azzal is, mint most

autoszimulator
de figyeld meg hogy ennek köszönhetõen teljesen bug és hibakódmentes lesz!

SimaSuna
hát na..eddig december volt -.-
autoszimulator
mondhatnám hogy az : KURVAJÓ

bertino
pff... fail.

SimaSuna
A WLM 9.0 végleges verziójának megjelenési ideje 2009.február

MSN / WLM Szótár
bertino
jöhetne már a 9es.

SimaSuna
7.5-t felejtsd el..8.1 v 8.5 v 9.0
nagy a baj😞( 7.5 ös msn nem jelentkezik be azt irja ki frissitsem. ok frissitem feltelepiti a windows live messengert ami bejelentkezé után automatikusan hibát ir és ezért leáll😞((
ötletek?mi lehet a baj?
SimaSuna
nick névbe sehogy -.-
Casillas
"a nick névbe"

...

bertino
😄DDD

igaz.

akyyy
beirod a kódját

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Anico
Hello,

Ez az afrikában éheznek duma nagyon ismerõs..
de mindemelett lenne gey kérdésem is:
a nick névbe sehogy sem lehet bevarázsolni egyéni smilet / képet ? Mármint pl valahol találsz egy éppen tetszõ smilet, ami nincs az alap smilek között... akkor azt hogy teszed be ?

::.:..:::..:.:::..:::.:..::

Egy segítõkész emberke....
gondolj arra bazz hogy afrikában éheznek neked meg ilyen smile problémáid vannak...

Jaffa 2843
messenger live 8.5 oszt kísz firísz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sziasztok! Live messenger 2009 a bûnös a probléma pedig az hogy ha más küld custom smilet azt látom de én pl nem tudok csak a karaktereket küldi el... Van erre valami megoldás?
dragon11
Sztem nem is mûxik az a hack, de mint mondtam, nem kell 😄😄 csak jó lett volna 😄

Casillas
erre esetleg valaki? engem is érdekelne 😊
persze nem ilyen féloldalas dögök, csak mondjuk a default szmájlik kétszerese

Egyszer valaki már leírta és én lementettem, ittvanhát:

Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem 😊

Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)

Ezt letöltöd, telepíted. MSN-bõl kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
:\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentõl csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dõlttel, hogy mit kell kicserélni:
Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.

Ha a keresõcsík sem kell, akkor pedig
element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.

Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerûen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk 😊

SimaSuna
hibakód?
Hello!
Az lenne a gondom hogy akár melyik msn verziót teszem fel azt írj,hogy frissíteni kéne.De ha frissítem akkor pedig azt,hogy a Messenger hibát észlelt és nem tudott bejelentkezni..a hiba meglétét jelezni tudom a Windowsnak.Lécci segítsetek mert már nagyon idegesítõ...Nah köszi..hello
autoszimulator
ettõl függetlenül még a webcam divernek nézz utána, hisz másnál nem fagy le az MSN, akkor lehet nem vele a gond, neeeeeeeeeeeeeeem?

Megpróbáltam 2009 esre de az kiirja hogy error code 8000fff és nem hagy bejelentkezni
SimaSuna
frissítsd az msned
Please segítsetek 😞
Doomista
szerintem a mess patch jobb 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
a-patch
mess patch

2 közül vmelyiket válaszd 😊
Hello!

Lehet, hogy régebben volt már róla szó, de nem találtam rá a keresésben.

Az lenne a gondom, hogy beszeretnék rakni egy smileyt msn-be, és összekicsinyíti. Hogy lehet megoldani, h normális mérete legyen?
bertino
sohaj...

hi
az a kérdésem lenne hogy az msn fõablakból ezeket a hirdetéseket(nem lapfülek) el lehet e vhogy távolítani?
Doomista
haigen 😄

SimaSuna
hanem? 😄
Doomista
ez a beszéd,máris jobb! nem ?

autoszimulator
bár igazából kicsit utánanéztem, és azt kell mondjam, van még remény ezzel a izével,hátha talán a életben egyszer sikerül javitani vele msn-t

Doomista
ugyan már,ne ezt mond,hanem hogy "van még remény ezzel a izével,hátha talán a életben egyszer sikerül javitani vele msn-t··