Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Aztán hibát észlel és leáll.... Ötletek?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
de a kilencesnél úgyis megint az lesz, hogy kötelezõvé teszik a frissítést
Vivimos por ti, vence por nosotros.
de ne legyen igazam.
hisz ugyse hoz változást, nem erre céloztál ?
ja... vagy mégis.
nekem tökéletesen mûködik a mostani is (koppkoppkopp), egyszerûen kíváncsi vagyok milyen lesz, ennyi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
.: mobilize.hu :.
tényleg azt hiszitek, hogy az majd megváltás lesz, és folyamatosan mûködni fog hibaüzenetek nélkül, stb? tesznek rá valami másik dizájnt, aztán kényszerítik az embert hogy azt használja a 8-as helyett, és ugyanígy meglesznek a problémák azzal is, mint most
ötletek?mi lehet a baj?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez az afrikában éheznek duma nagyon ismerõs..
de mindemelett lenne gey kérdésem is:
a nick névbe sehogy sem lehet bevarázsolni egyéni smilet / képet ? Mármint pl valahol találsz egy éppen tetszõ smilet, ami nincs az alap smilek között... akkor azt hogy teszed be ?
::.:..:::..:.:::..:::.:..::
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
persze nem ilyen féloldalas dögök, csak mondjuk a default szmájlik kétszerese
Leírom, hogy kell, aztán valahova majd tedd ki, mert többször nem lesz kedvem szerintem 😊
Szóval a témát letöltöd, telepíted. Ezen kívül szükséged van még egy programra, melyekkel programok forráskódjában tudsz picit turkálni, ilyen a Resource Hacker többek között. (letöltés)
Ezt letöltöd, telepíted. MSN-bõl kilépsz, majd a programindítás után, kitallózod a
:\Program Files\Windows Live\Messenger\msgsres.dll
fájlt, megnyitod ebbe a programba. Innentõl csak óvatosan kéretik turkálni, s nem árt egy biztonsági mentés sem a fájlról!
Mindig az itt leírt kifejezésekre kell rákeresni ebben a programban, a View/Find Text menüpont segítségével. Kiemelve írom, mire kell rákeresni, dõlttel, hogy mit kell kicserélni:
Constrainer layoutpos=top ID=Atom(SSConstrainer) Layout=FillLayout()"top" kicserélése None-ra. Ekkor eltünik a lenti reklámcsík.
Ha a keresõcsík sem kell, akkor pedig
element[ id=atom(idSearchContainer) ], majd itt találsz alatta egy olyat, hogy layoutpos:bottom, azt is ki kell cserélni none-ra.
Ez után nincs más dolgunk, mint a Compile Script-re kattintani, ezzel lefordítva a forráskódot, és egy File/Save.
Sajnos minden témánál meg kell ezt ismételni, mert a témák törzse ebben a dll-ben van, így értelemszerûen egy új téma telepítésekor új dll-t is kapunk 😊
Az lenne a gondom hogy akár melyik msn verziót teszem fel azt írj,hogy frissíteni kéne.De ha frissítem akkor pedig azt,hogy a Messenger hibát észlelt és nem tudott bejelentkezni..a hiba meglétét jelezni tudom a Windowsnak.Lécci segítsetek mert már nagyon idegesítõ...Nah köszi..hello
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lehet, hogy régebben volt már róla szó, de nem találtam rá a keresésben.
Az lenne a gondom, hogy beszeretnék rakni egy smileyt msn-be, és összekicsinyíti. Hogy lehet megoldani, h normális mérete legyen?
az a kérdésem lenne hogy az msn fõablakból ezeket a hirdetéseket(nem lapfülek) el lehet e vhogy távolítani?