Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Lenne egy nagy problémám, és egyszerûen nem tudom megoldani. Remélem tudtok nekem segíteni. Már régóta van msn-em, jól is mûködött, aztán véletlenül letöröltem, pontosabban kidobtam a kukába, de visszaállítottam. Azóta nem mûkódik minden funkciója, ha lehet annak nevezni, hogy eltûnt a partnerlistám. Egyszerûen üres, és nem tudom szerkeszteni, törölni, felvenni a partnereimet. Õk látnak engem és ha belépnek hozzám ,akkor tudok velük beszélni, de én nem tudok beszélgetést kezdeményezni. Elég kínos, és kellemetlen, hogy nem tudom elérni a barátaimat. Ez már lehet, hogy másjellegû probléma, de letörölni sem tudom a programot a gépemrõl, és hiába töltöm le újra, nem lehet újrarakni.Egyszerûen nem tudom mit csináljak, lehet hogy vírus okozza?Viszont vírusírtóm is van, és nem jelez.. Kérlek segítsetek!
szólj szomszédnak, vagy valami rokonnak aki megcsinálja😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
.: mobilize.hu :.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Valamint van helyesírás javító?😊 köszi
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
de ha nem értesz hozzá, onnan nem törölgetnék
.: mobilize.hu :.
HKEY_CLASSES_ROOT
HKEY_CURRENT_USER
HKEY_LOCAL_MACHINE
HKEY_USERS
HKEY_CURRENT_CONFIG
de fogalmam sincs mik ezek:S
aztán ott meg kell keresned, va negy olyan almappa valamelyikben hogy softwares, ott keresd
Megláttam, hogy megjelent a 9.0 beta, azonban le is szedtem, de nem volt jó nem tudtam felrakni azt hiszem, volt vele valami probléma, közben a régi 8.5 öt már le is szedte, utána probáltam vissza rakni a 8.5 öt és azt írja ki telepítésnél, hogy nem jó mert a Windows live Suite nem lett telepítve, és elakadtam nem tudok mit csinálni, az alap messenger mûködik a többi nem😞. Jah, és utána próbáltam elindítani, a Windows Live messengert- mert start menübõl még benne maradt és a 9.0 beta jött elõ:||, persze nem bírtam vele belépni.. Valaki segítsen légyszíves.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Segítséget szeretnék kérni tõletek,mivel lenne egy kisebb problémám.Amikor indítom a windowst az msn automatikusan bekellene h jelentkezzen,ám azt írja ki h a loader.exe fájl hiányzik,és ezért nem jelentkezik be.Ha rákttintok az ok-gombra akkor már sikerül,de nem lehetne valahogy megoldani h megtalálja ezt a loader fájlt?
A választ elõre is thx!
😄
csakmert már vagy 20 partneremnél ezvolt kiirva pár hét alatt összejött 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
És csak akkor van ez ha 1mással beszélgetünk minden más ismerõssel minden rendben nálla is és nállam is! Ez mitõl lehet? Lécci segítsetek! Köszi elõre is!
http://goo.gl/gd6Zi5