Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
tegyél fel alternativát, mirandát

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám, és egyszerûen nem tudom megoldani. Remélem tudtok nekem segíteni. Már régóta van msn-em, jól is mûködött, aztán véletlenül letöröltem, pontosabban kidobtam a kukába, de visszaállítottam. Azóta nem mûkódik minden funkciója, ha lehet annak nevezni, hogy eltûnt a partnerlistám. Egyszerûen üres, és nem tudom szerkeszteni, törölni, felvenni a partnereimet. Õk látnak engem és ha belépnek hozzám ,akkor tudok velük beszélni, de én nem tudok beszélgetést kezdeményezni. Elég kínos, és kellemetlen, hogy nem tudom elérni a barátaimat. Ez már lehet, hogy másjellegû probléma, de letörölni sem tudom a programot a gépemrõl, és hiába töltöm le újra, nem lehet újrarakni.Egyszerûen nem tudom mit csináljak, lehet hogy vírus okozza?Viszont vírusírtóm is van, és nem jelez.. Kérlek segítsetek!
akyyy
nehéz leirni.

szólj szomszédnak, vagy valami rokonnak aki megcsinálja😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

már easycleaner-rel is próbálkoztam az se használt semmit
bertino
hosszu.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mi az a format c?-.- demostmár tényleg kurvára idegesít, 9.0 -t nem birom felrakni elkezdi telepíteni kiírja finish, és akkor live mail meg mesenger mellett, ikonok mellett x van h nem rakta fel õket? ez már mi? Meg vezérlõpult > programok telepítése&törlése, és nincs ott Windows Live Messenger, közben, program files -be ott van Windows live, benne exe fájl, meg csomó fájl, (persze fele írás védett amit nem lehet kitörölni) ha exe-re kattozok akkor meg elõhoz vmi telepítõt, ami szintén szart se használ?!
matyi0323
format c: 😊😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

SimaSuna
ezt akartam most írni 😊
jé még senki nem írta be h format c: 😄

autoszimulator
elõször ja, aztá töröld a prgival teljesen, majd a 8.5

.: mobilize.hu :.

betat rakjam fel?
autoszimulator
az sok embernél nem müködik. tedd fel,majd ezzel a progival ircsad le, aztá mehet a 8.5. nekem ez a menet müködött, azóta is élek, mint marci a hevesen

ha 9.0 ba akarok bejelentkezni, ezt írja: Signing in to Windows Live Messenger Beta, failed because the service is temporarily unavailable. Please try again later. Error code: 8000ffff
Leszedtem, de nincs benne a windows live messenger
autoszimulator
Revo uninstallerrel próbáld meg, az a legátfogóbb.

norbi56
thx

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

a winchester-rõl hogy tudnám teljesen letörölni az msnt? tehát semmi kapcsolatos dolog ne legyen fent
SimaSuna
nincs 😄
xxdani
helló. van külön vírusírtó az msn által terjesztett vírusokra? pl ha ilyeneket küldözgetnek hogy www.MSNCÍM.amazingareaz.com vagy hasolnó?
Valamint van helyesírás javító?😊 köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Keresésbe már rákerestem Windows live messengerbe, és amit kiadott mindent kitöröltem, + lomtárba benne volt WML 9.0 beta de nem lehet kitörölni ha megnyitom lomtárat ott meg üres.
autoszimulator
szerkesztés/keresés lesz a te csodatevõd

de ha nem értesz hozzá, onnan nem törölgetnék

bal oldalt ilyen könyvtárak vannak:
HKEY_CLASSES_ROOT
HKEY_CURRENT_USER
HKEY_LOCAL_MACHINE
HKEY_USERS
HKEY_CURRENT_CONFIG

de fogalmam sincs mik ezek:S
Megvan, behozott egy "rendszerleíróadatbázist" van pár mappa bal oldalt végig néztem õket, de egyikben sincs wml -el vagy msn--el kapcoslatos dolog..
start menü ->futtatás ->beírod hogy regedit és enter

aztán ott meg kell keresned, va negy olyan almappa valamelyikben hogy softwares, ott keresd

mi az a regedit, vagy hol találom?
SimaSuna
regeditbõl töröld a WLMet v a messenger-t..majd úgy rakd újra a 8.5-t
Sziasztok, lenne egy problémám amit sürgõsen megszeretnék oldani:S. Aki tud segítsen légyszíves, nagyon kérem... Probléma a következõ:
Megláttam, hogy megjelent a 9.0 beta, azonban le is szedtem, de nem volt jó nem tudtam felrakni azt hiszem, volt vele valami probléma, közben a régi 8.5 öt már le is szedte, utána probáltam vissza rakni a 8.5 öt és azt írja ki telepítésnél, hogy nem jó mert a Windows live Suite nem lett telepítve, és elakadtam nem tudok mit csinálni, az alap messenger mûködik a többi nem😞. Jah, és utána próbáltam elindítani, a Windows Live messengert- mert start menübõl még benne maradt és a 9.0 beta jött elõ:||, persze nem bírtam vele belépni.. Valaki segítsen légyszíves.
matyi0323
ja, hogy csak a 9.0-val lehetne..😄?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

autoszimulator
nemjól olvastad a bannert, fuss neki még egyszer

matyi0323
ja, és 8.5-s vero van, azt elfelejtettem

matyi0323
Hello, valaki tudna segíteni, hogy lehet-e mozgóképet (GIF-et) benni megjelenítõ képnek.. Mert bannerban olvastam,hogy igen, csak én nwemtudok:S😄 köszi..

Norbi1990
Rendszer mappák és Rejtett fájlok közt is kerestél?
adios
az már megvolt.Nem talált olyat ami nekem kellene.

bertino
😄

Norbi1990
Start menü és Keresés
adios
hm,a nod nem talált semmi vírust benne:/hogy lehetne megtalálni?

[HUN]FaTaL
Szerintem valamilyen vírusod van :/

http://goo.gl/gd6Zi5

adios
Hello!
Segítséget szeretnék kérni tõletek,mivel lenne egy kisebb problémám.Amikor indítom a windowst az msn automatikusan bekellene h jelentkezzen,ám azt írja ki h a loader.exe fájl hiányzik,és ezért nem jelentkezik be.Ha rákttintok az ok-gombra akkor már sikerül,de nem lehetne valahogy megoldani h megtalálja ezt a loader fájlt?
A választ elõre is thx!

Seithennin
na õ 8.1 et használt én 8,5 öt ugy néz ki valóban ez volt a gond örök hálám

Seithennin
hm ezt megtudakolom mert fogalmam sincs😄 köfi amugy

SimaSuna
1 verziót használtok?

nekem az exemnél volt ijen...2 hét után megszünt magától...
Seithennin
köszi az érdemi segítséget

Doomista
az gond,ha minden héten mindig más haveromnál az van kiirva hogy HACKED BY PHANT0M ?
😄
csakmert már vagy 20 partneremnél ezvolt kiirva pár hét alatt összejött 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
degec!vagy xD
autoszimulator
sajnos nem illetek egymáshoz, szakítanotok kell 😞

Seithennin
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem! Az a baj hogy barátnõmmel msn ezünk és kb 10 percenként vagy õ vagy én kilépünk és vissza mert nem látjuk amit ír a másik, de egy egyszerû kilépés megoldja a dolgokat de mindig a másiknak kell kilépkedni ma pl nekem, tegnap elõtt neki...
És csak akkor van ez ha 1mással beszélgetünk minden más ismerõssel minden rendben nálla is és nállam is! Ez mitõl lehet? Lécci segítsetek! Köszi elõre is!

[HUN]FaTaL
Nem tud valaki olyan scriptet ami kiírja az aktuális internethasználatot? (Bandwidth). Még a régi idõkben ha jól emlékszem volt ilyen scriptem, de most sehol sem találok :/

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
hát nincsmit 😄

matyi0323
😄 kössz a tanácsot! de csak bevállt a remény. s nem keltt format😄 eygszer csak belépett magától..XD de lényeg h megy😄 de azért kössz a fáradtságot..!!😄😉

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.