13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• SimaSuna #7430
    samurize :)
  • Flamer
    balsarokfentmiaz.
  • viral
    Egesz erdekes es jo probalkozas millionyi alkalmazassal a trillian astra
    Nem osszekeverendo a trillian 3.x-el ez teljesen ujrairt cucc es ahogy nezegettem uberelni fog wlm-tol a mirandaig mindent.sajnos meg beta
    keresztplatformos,tehat a ma elerheto osszes chatter es blogger variaciot tudja mar most is.

trillian astra
  • Sunaszaft
    Ha kijelentkezek meg vissza akkor nem ír ki ilyeneket! De ha ki van írva is jó, csak nem minden üzenet jut el nekem sem illetve a partneremnek sem.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, sokan panaszkodnak, én pl. még nem futottam bele ilyenbe. Amúgy ahogy elnéztem elég sokszor, több szerver lehet, ami acchoz van kötve, mert van, amikor nem mindenki esik ki csak pár ember.
  • Sunaszaft
    Értem! De akkor is mostanába szar de nem csak nálam, mások is mondták már! Konkrétan!

• [HUN]FaTaL
    100%ig nem vagyok benne biztos, de elég valószínűnek tartom, hogy onnan szinkronizál szinte mindent, hiszen akkor honnan látnád ha valaki WLM-mel be van jelentkezve?
  • Sunaszaft
    Hát akkor felesleges váltanom. Nekem a serverükkel van a gondom:)
    Jó Köszi a választ!
  • Zetorg
    na megcsináltam.
    hiányzott neki valamelyik xp frissítés...
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Zetorg
    te vagy a kiválasztott
  • [HUN]FaTaL
    Persze.
  • Sunaszaft
    Akkor alapból mindegyik az msn serverét használja vagy mi?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor tűzfal gond, vagy passz. Érdekes hibák ezek, nálam miért nem jön elő sosem?:D
  • bertino
    you are failed again.
  • Zetorg
    nemnem
    messenger.msn.com-ról szedem mindíg...
  • [HUN]FaTaL
    Az, hogy a softpediaról szedted. Szedd le a mostani linkről, ami a bannerban van.
  • Zetorg
    föltettem a 9.0-t. azóta nem tudok bejelentkezni. 80080005-ös hibával megáll.

mi a hiba?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem a WLM is stabil.

Régen próbáltam a mirandat, pont ugyanolyan instabil volt, azóta lehet, hogy jobb lett. aMSN pedig még linuxon sem a legstabilabb sajnos :(
  • Sunaszaft
    Lehet letöltöm mind2őt és kipróbálom őket:)
    Ja nekem az a lényeg, hogy stabil legyen és ne szarakodjon mind sokszor az MSN.
  • SimaSuna #7410
    nehézkesz lesz átszokni az MSN-ről, ezt előre szólok bármelyiket választod...
    türelmet és kitartást bármelyiket is választod... :)
  • SimaSuna #7409
    krikszkraksz-ra jobbklikk...RENAME és máris azt írsz be amit akarsz :)

Természetesen Miranda, vagy aMSN.
    de hallgasd meg a többiek véleményét, lehet ők is mondanak valami okosat :)
  • Sunaszaft
    Ja tudom lehet, csak elég bután néz ki a sok összevissza krix-krax! Azért kérdezem! Akkor te melyiket ajánlod?
  • SimaSuna #7407
    1. Mind1ik jó, jobb mint az MSN 1-2 dologban
    2. Kinézet?...többszáz skin,stb...(Mirandánál tudom) aMSN-nél vagy csak 30-40
    3. Felét / 1/3át eszi az erőforrássodnak
    4. Felejtsd el a színes neveket...anélkül is lehet élni...

5. jelenleg így néz ki az enyém...
    (Miranda)
  • Sunaszaft
    Melyik a jobb? Ami kinézetre is elviselhető, energiaforrást se eszik annyit? Szines MSN nevek látszanak?
  • autoszimulator
    én is ezt próbáltam közvetíteni, hogy az infóban jártasak persze hogy bátran variálnak, de másnak se tudása, se affinitása hozzá
  • SimaSuna #7404
    Miranda, aMSN, Trillian...stb :)
  • Sunaszaft
    Szar az MSN, mindenki azt használ leterheltek a serverek! 1 hete nem mindig küldi el az üzenetet, meg nemmindig kapjuk meg. Valami más progi van amin az MSN partnereket fel lehet venni?
  • bertino
    sohaj...
  • SimaSuna #7401
    ehez csak annyit teszek hozzá...

szokás kérdése...

MSN 7.5...meguntam, próbálkoztam a Mirandával...nemjött be mert "fasse fog állítgatni"...
    aztán aMSN...jó jó, de nekem egyedi kell!...

majd most nemrég... "akkor most nekem Miranda kell és punktum!"
    órákat tököltem vele mire beállítottam szépen, egyedire(Reklám, vírus, színes nevek nélkül)...és azt kell mondjam teccik :)
    percek alatt újjá varázsolom, ahogy nekem kényelmes...

Windows?... (kezdtem Lindows,Longhorn,MediaCenter,majd most a "buhera" Xp-k)
    és ha hiszed ha nem, nekem beválltak...
    BlackSheep & a DiabloSP3 amit sokáig használtam/használom...sokkal gyorsabb mint a full origi XP...lehet valakinek nem jön be...

MSN-re visszatérve...

MSN...a userek 80-90%a használja, mert terjed mint a bacilus.
    mikor mondom haveroknak h Mirandázok... ("jócsaj?" / "azmiaz?" )
    akkor csak nevetek h átlag userek...

Minden ember más és más, nem vagyunk egyformák...
    jöhetnek a pro és kontra dolgok, de soha véget nem érő viták lesznek, az meg felesleges :)
  • Myron
    skype-ban lehet nevet színezni?
    naugye..
    te elméleted szerint akkor azt kellene mondanom sykpe=fostartály
    amúgy én szarok a színes nevekre, de ha a 13 éves kispicsáknak ez jön be...
  • autoszimulator
    meddő vita, mert ezek olyan berögzülések embereknél, ezek használata, amiken nem szívesen változtat. Mér? mert leszarja, neki jó az, amit eddig használt. Vagy mert nem ismeri az újabbat... Én pl bármilyen programot felteszek, tesztelem, mert valamilyen szinten értek azért ezekhez a szarokhoz. Viszont a pénzemet nem fektetem be naponta máshova, mert ahhoz nem értek. /meg mer nincs mit/. Viszont, a brókerek nem feltétlen próbálkoznak a gépen mindig a legújabb progikkal, jó nekik a jól bevált régi. és igen, nekik jól beválik, mert persze hogy ide csak azok írnak be, akiknek szar az msn, nem lép be, stb. Többiek nem. Nálam pl nagyon ritka, hogy kifagy, nem lép be, stb. S mikor nem lép be, akkor is 90%ban userhiba, egyéb hiba (router). Normál felhasználónak elég, s ebből van több.

de pl windows. mindenki mondja, sokan tudják is, hogy szar. vírusok hada áll készen arra hogy megtámadja, részben azért, mert elterjedt, részben mert van jópár biztonsági rész egy alap windowson. mégis mennyien használják, pl én is.
    szal attól hogy tudom valamiről, hogy általánosságban jobb, számomra, adott szituációban egyáltalán nem biztos hogy jobb.
  • [HUN]FaTaL
    Gratulálok az általánosításhoz, először is nem volt skype még mikor elkezdtem msnezni (igen, 2002ben nem létezett). Másodszor nem vagyok t-comos, firefoxot, vistat és ubuntut használok, wmplayer helyett winampot. Egyéb idióta kérdés? Látszik, hogy érdemben nem tudsz a témához hozzászólni, csak fröcsögni.
  • 5c0rp330n
    nem kell hozzáértő májertagnak lenni, csak a vak nem látja a különbséget.
    msn vs skype, iexplorer vs firefox, iwiw/myvip vs facebook, freemail vs gmail, stb stb. mindegyik között ugyanakkora különbség van kb.. az ember egyszer kipróbálja, és fogja a fejét, hogy eddig hogy bírt egy akkora fostartályt használni. csak ameddig nem lát jobbat, azt hiszi, hogy jó, és el sem tudja képzelni, hogy milyen egy csevegőprogram mondjuk hibák és reklámok nélkül.
    egyébként pedig hálistennek az ismerőseim exponenciálisan gyorsan elkezdtek áttérni a használható programokra, nem mondhatni, hogy egyedül lennék facebookon sem..
  • 5c0rp330n
    ezzel a hozzáállással a világ végezetéig nem váltanál másra. amikor nem volt még semelyik ismerősöd sem msn-en, vagy csak néhány, miért is kezdted el használni? vagy ők miért kezdték el használni vajon? ugyanúgy mondhattad volna, hogy alig használja valaki, mint most mondod a skype-ra.
    tipikus betyöpösödött, gondolkotást nélkülöző magyarként viselkedsz, aki akkor is kifizeti az xezres havidíjat a t-comnak, ha már egy mobillal is olcsóbban járna, akkor is a kedvenc pártjára szavaz, ha tudja, hogy úgy fos, ahogy van, csak megy a csorda után és tartózkodik minden dologtól, ami új.
  • [HUN]FaTaL
    Erre próbáltam célozni én is:)
  • autoszimulator
    na jó, de most tegyük fel, hogy én egy hozzáértő májertag vagyok, ezért facebúkom van. többi ismerősöm viszont nem az, mér lenne mindenki az, - akkor nem csúfolhatnának általános suli második óta kockának - tehát ők nem facebúkoznak. ERGO egyedül vagyok facebúkon, ismerős nélkül, de azért elmondhatom, hogy technikailag érzem a témát. Skype-MSN combo:detto
  • [HUN]FaTaL
    Három emberért nem fogok skypeot telepíteni, pláne hogy avval a 3-mal tudok beszélni MSN-n is.
  • [HUN]FaTaL
    Az egy se az túlzás volt, de ezen hozzászólásokkal csak magadat minősíted. Meséld már el nekem hogy mi az isten kénköves valagának telepítsek skypeot ha ott senkivel sem tudok kommunnikálni? Egy üres listáért?:D Szálljál már le a magas lóról, kb fingod sincs róla, hogy mihez mennyire értek, ne oszd már itt az észt plz, thx.
  • SimaSuna #7391
    Flém OFF! :)