13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#7590 akkor meg miért kell kiakadni, ha valaki ezt mondja? -
#7589 pl mcdonaldos kaja is szar megis eszik az emberek :D mert a fél vilag azt zabalja Off vege -
#7588 Mindenki tudja hogy szar de mégis elég sokan használják.. -
#7587 ő nagyon is jól tudja a tényeket...
csak hiába mondod h szar...ez közismert már évek óta... -
#7586 száraz tényekről beszélsz, miközben kizárólagosan alaptalan fikázódásból áll a kommented teljes egésze. megmondjam mi a száraz tény ahelyett az értelmetlen faszság helyett, amit emlegetsz? az, hogy ez a program egy szar. a kommentek ~80%-a eszméletlen problémák segítségkéréséből áll, a maradék 20% spam.
szerintem inkább te szenvedsz "visszapofázokésmegvédemaprogramomatakkorishaegykalapszar" effektusban. -
#7585 nem akarok kárörvendő lenni, de amennyire egy fostenger szerinted ez a program, te legalább 2x akkora fostenger vagy, mikor behánysz ide.
no offense, csak száraz tények.
unalmas vagy már, egyedül neked nem tűnik fel.
persze ez nem feltétlen baj.
csak szimplán mama2 effektusban szenvedsz.
befejezhetnéd -
#7584 gyerekek, ez az egész topic egy epic fail. most megint nem akarok kárörvendő lenni, de ez a program sajnos egy FOSTENGER. -
#7583 +epic -
#7582 fail. -
#7581 olyan nincs :D az lehetetlen :D 6 megánál többet még nem evett nálam :D -
#7580 nekem baszxik a Mirandám..néha 100%ig használja a procit :CC -
#7579 Eddig nem volt bajom a WLM-el, de most nagyon zavar, hogy ha egy LIVE-os játékhoz (Warhammer DaW2) új accot csinálok, akkor azt hiszi, hogy azt akarom WLM-ben is használni. Tehát akárhányszor csatlakozok a játékban, automatikusan berakja WLM-be azt az accot. Ha WLM-t indítok, mindig ki kell törölnöm a WLM-ben a játékbeli LIVE-accom. Tudom nem nagy dolog, de zavaró. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne rakja be automatán WLM-be a játékbeli LIVE accom?:S -
#7578 nm ;) -
#7577 valóban
kösz! -
#7576 Ahhoz nem kell semmi patch ;) Jobb oldalon felül ahol van a partnerek felvétele. Ott jobbra mellette 2-vel. És ott be lehet állítani. -
#7575 msn discovery,apatchal nem megy ? -
#7574 kedvencek és a csoportok mappát szeretném eltüntetni ... -
#7573 megnéztem,szerintem nincs :\ -
#7572 messpatchból van újabb ?
-g5-8513021018 -
#7571 mert nem windows live messenger a neve hanem Windows Assa... vagy... Si... vagy... mittttudomén mi a neve, de vmi iesmi :) Egyébként csak velem köcsögösködik az msn (a régi) hogy csak 1 másodpercre tudok bejelntkezni, aztn kilép?!?!!? :@ Az újjal meg be se tok jelentkezni szóval tök jó... -
#7570 regeditből
lent keresőbe beirod mi az volt már róla só! -
#7569 Segogy Format C -
#7568 valaki légyszi irja le hogyan tudom letörölni az msn9.0-t mer a programok hozzáadása és törlésénél ninc sott a messenger a mappájában meg unistall sincs szal hogy? -
#7567 BÓNUX-t kaptál :D -
#7566 csodás partnerablak
[nem én fehérítettem ki a közepét]
-
#7565 Sziasztok
Lenne egy apró problémám:
Feltettem a 2009es msn-t de nem tetszett ezért letöröltem, de amikor vissza próbálom telepíteni a 8.0-ás verziót, azt irja hogy elöször töröljem a 9-est de azt már letöröltem és a"programok telepitése és törlése" közt sincsen már ott.
Az ezen a linken található (http://messenger.msn.com/Help/?mkt=hu-hu) hibaelhárítási utasításokat már megcsináltam, de semmi. Ugyanúgy kiírja az 1603-as hibát is... :(
Ha megint felakarom rakni a 9.0-ást akkor hálózati hibát ír ki, pedig net is van.
Remélem vki tud segíteni, nekem már nincs több ötletem. -
#7564 Ott is fel kell rakni. -
Myron #7563 valaki írta h van msi-s telepítő, h ő úgy rakta fel -
#7562 Nincs és nem is lesz, rakd fel az egész packot és kész. Az öltöny pedig suit, nem suite, az készletet, garnitúrát jelent. -
Myron #7561 valami suite -
#7560 nem a tudat,hanem mage a plus bánt :D -
#7559 mert bánt a tudat, hogy ez csak béta? :D -
#7558 most mé nem jött még ki a NEM BÉTA WLM PLUS ?! már jó lenne stabil verzióval tolni... -
#7557 Milyen öltönyök? -
Myron #7556 hai fellow messengers!!!
valaki dobjon meg pls egy wlm 8.5 msi-s installer linkkel amihez nem kell a sok hülyeség meg öltönyök meg ilyenek.
köszi! -
#7555 messpatch -
#7554 hi, melyik progival is tudom eltüntetni az msn főablakáról a reklámokat, és egyéb helyfoglaló marhaságokat? -
#7553 bannerban kicsi a felirat... -
Myron #7552 skype -
Myron #7551 sehogy