13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• 5c0rp330n
    akkor meg miért kell kiakadni, ha valaki ezt mondja?
  • kakaoskalacs
    pl mcdonaldos kaja is szar megis eszik az emberek :D mert a fél vilag azt zabalja Off vege
  • kakaoskalacs
    Mindenki tudja hogy szar de mégis elég sokan használják..
  • SimaSuna #7587
    ő nagyon is jól tudja a tényeket...

csak hiába mondod h szar...ez közismert már évek óta...
  • 5c0rp330n
    száraz tényekről beszélsz, miközben kizárólagosan alaptalan fikázódásból áll a kommented teljes egésze. megmondjam mi a száraz tény ahelyett az értelmetlen faszság helyett, amit emlegetsz? az, hogy ez a program egy szar. a kommentek ~80%-a eszméletlen problémák segítségkéréséből áll, a maradék 20% spam.
    szerintem inkább te szenvedsz "visszapofázokésmegvédemaprogramomatakkorishaegykalapszar" effektusban.
  • bertino
    nem akarok kárörvendő lenni, de amennyire egy fostenger szerinted ez a program, te legalább 2x akkora fostenger vagy, mikor behánysz ide.
    no offense, csak száraz tények.

unalmas vagy már, egyedül neked nem tűnik fel.

persze ez nem feltétlen baj.
    csak szimplán mama2 effektusban szenvedsz.
    befejezhetnéd
  • 5c0rp330n
    gyerekek, ez az egész topic egy epic fail. most megint nem akarok kárörvendő lenni, de ez a program sajnos egy FOSTENGER.
  • Doomista
    +epic
  • bertino
    fail.
  • Doomista
    olyan nincs :D az lehetetlen :D 6 megánál többet még nem evett nálam :D
  • SimaSuna #7580
    nekem baszxik a Mirandám..néha 100%ig használja a procit :CC
  • Rage47
    Eddig nem volt bajom a WLM-el, de most nagyon zavar, hogy ha egy LIVE-os játékhoz (Warhammer DaW2) új accot csinálok, akkor azt hiszi, hogy azt akarom WLM-ben is használni. Tehát akárhányszor csatlakozok a játékban, automatikusan berakja WLM-be azt az accot. Ha WLM-t indítok, mindig ki kell törölnöm a WLM-ben a játékbeli LIVE-accom. Tudom nem nagy dolog, de zavaró. Nem lehet valahogy megoldani, hogy ne rakja be automatán WLM-be a játékbeli LIVE accom?:S
  • rooney8
    nm ;)
  • desigo
    valóban
    kösz!
  • rooney8
    Ahhoz nem kell semmi patch ;) Jobb oldalon felül ahol van a partnerek felvétele. Ott jobbra mellette 2-vel. És ott be lehet állítani.
  • Doomista
    msn discovery,apatchal nem megy ?
  • desigo
    kedvencek és a csoportok mappát szeretném eltüntetni ...
  • Doomista
    megnéztem,szerintem nincs :\
  • desigo
    messpatchból van újabb ?
    -g5-8513021018
  • xBobtailx
    mert nem windows live messenger a neve hanem Windows Assa... vagy... Si... vagy... mittttudomén mi a neve, de vmi iesmi :) Egyébként csak velem köcsögösködik az msn (a régi) hogy csak 1 másodpercre tudok bejelntkezni, aztn kilép?!?!!? :@ Az újjal meg be se tok jelentkezni szóval tök jó...
  • akyyy
    regeditből

lent keresőbe beirod mi az volt már róla só!
  • kakaoskalacs
    Segogy Format C
  • Marci0115
    valaki légyszi irja le hogyan tudom letörölni az msn9.0-t mer a programok hozzáadása és törlésénél ninc sott a messenger a mappájában meg unistall sincs szal hogy?
  • SimaSuna #7567
    BÓNUX-t kaptál :D
  • autoszimulator
    csodás partnerablak
    [nem én fehérítettem ki a közepét]

• Kry
    Sziasztok

Lenne egy apró problémám:
    Feltettem a 2009es msn-t de nem tetszett ezért letöröltem, de amikor vissza próbálom telepíteni a 8.0-ás verziót, azt irja hogy elöször töröljem a 9-est de azt már letöröltem és a"programok telepitése és törlése" közt sincsen már ott.
    Az ezen a linken található (http://messenger.msn.com/Help/?mkt=hu-hu) hibaelhárítási utasításokat már megcsináltam, de semmi. Ugyanúgy kiírja az 1603-as hibát is... :(

Ha megint felakarom rakni a 9.0-ást akkor hálózati hibát ír ki, pedig net is van.
    Remélem vki tud segíteni, nekem már nincs több ötletem.
  • [HUN]FaTaL
    Ott is fel kell rakni.
  • Myron
    valaki írta h van msi-s telepítő, h ő úgy rakta fel
  • [HUN]FaTaL
    Nincs és nem is lesz, rakd fel az egész packot és kész. Az öltöny pedig suit, nem suite, az készletet, garnitúrát jelent.
  • Myron
    valami suite
  • Doomista
    nem a tudat,hanem mage a plus bánt :D
  • autoszimulator
    mert bánt a tudat, hogy ez csak béta? :D
  • Doomista
    most mé nem jött még ki a NEM BÉTA WLM PLUS ?! már jó lenne stabil verzióval tolni...
  • akyyy
    Milyen öltönyök?
  • Myron
    hai fellow messengers!!!

valaki dobjon meg pls egy wlm 8.5 msi-s installer linkkel amihez nem kell a sok hülyeség meg öltönyök meg ilyenek.
    köszi!
  • Flamer
    messpatch
  • Kaszi46
    hi, melyik progival is tudom eltüntetni az msn főablakáról a reklámokat, és egyéb helyfoglaló marhaságokat?
  • Rage47
    bannerban kicsi a felirat...
  • Myron
    sehogy