Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Eddig se kellett, elég ha mindenki rányomogat ezekre a szarokra. Érdekes hogy én nem küldözgetek senkinek ilyen fosokat...

http://goo.gl/gd6Zi5

csao all!
lenne egy problémám. fent volt a gépemen a 8.0s msn, ami egy ideje folyamatosan kifagyott és hibaüziket dobott. természetesen semmi kód nem 'járt' mellé, csak szimplán rossz a program felkiáltással. minden programot leszedtem, ami szerintem okozhatta a problémát, de semmi, ez ugyanúgy megmaradt. uninstall, megprobáltam ujra feltenni (már a wlm-et), ami persze megint nem ment zökkenõmentesen, mivel kiírta h nem sikerült feltelepiteni. utánanéztem, aztán találtam egy linket, ahol egybõl csak az msn telepítõfájla van, minden plusz kérdés és felesleges program nélkül. sikerült feltelepíteni (elõtte persze mindent leszedtem amit csak találtam, pluginok, plus, maga az msn). egy ideig rendben volt, és most megint kapom a hibaüziket. tudnátok vmi orvosságot a problmámra? elõre is ty!

jah és maga a hiba:

hibaüzenet
5c0rp330n
mondom, ez annyit jelent, hogy az egész rendszer védelme egy fos. az egész rohadt msn egy fos. faszért ilyet használ mindenki.. skype túl jó lenne gondolom..

Doomista
egyik haverom semmi oldalon nem adta ki az msn cimét,és kemény 2 partnere van msn-n,és mégis valahogy elkapta...nemkell megadni a cimet sem már.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

5c0rp330n
már megbocsáss, de ha nem adták meg sehol, akkor ilyen "vírusoknak" nem szabadna lenniük. az, hogy anélkül is tudnak valahogy üzeneteket küldeni valaki nevében a rendszerben, akinek nem tudják a jelszavát, az egész rendszer védelmét kérdõjelezi meg. skype-on ilyennel soha nem találkoztam, és nem is hiszem, hogy ott történhet ilyen.

Doomista
nem nem adták meg ök sem...és ök nem tehetnek arrol hogy küldi neked...mivel nem direkt csinálják,és ha csinálják,ök erröl nem tudnak.tipikus virus is lehet,stb...skype igen az is pro...yahooo is....google talk...van több pro program,dehát az msnt használja a legtöbb felh. az mindenkinél alap 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

5c0rp330n
ilyet biztosan nem csináltam.. mondjuk eléggé szánalmas, hogy már a fele ismerõseimtõl kaptam ilyet, ezekszerint õk mind megadták a jelszavukat ilyen oldalaknál.. meg ez az egész msn is szánalmas úgy ahogy van. érdekes módon skype-al soha nincs semmi baj.

Doomista
nekem is vagy 10 partner küldött reklámot...nemtudják mivan....én eddig nem küldtem senkinek. de mig megnem nyitod, vagy benem irod a megnyitott oldalba az igazi msn cimed jelszavad addig nincs gond...

5c0rp330n
van valami megoldás azellen, hogy néha csak úgy reklámokat kapjak az ismerõsök msn-jérõl? az egyik állítása szerint én is küldtem neki egyszer ilyet, ami eléggé érthetetlen lenne.

solo
Felteszed az everest nevû progit..Az leszedni..Nekem azzal sikerült.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Biztos volt már, de megkérdem újra: hogyan tudnám kimenteni, majd visszatölteni formázás után a szmájlikat stb? Próbáltam egy progit, de az qrvára nem csinált semmit. Azt nem értem ezt is mi a faxnak kellett ilyen qrva bonyolultan megoldani. Jah, tom, h a faqban van róla szó, de az már idejét múlt, mert a megadott helyen már semmilyen dat fájlok nincsenek, legalábbis nálam.

Visca El Barça!

rooney8
Hali!

Két gép össze van kötve utp kábellal. De a második gépen néha nem lehet bejelentkezni... Az 1. gépen pedig elsõre bejelentkezik. Nem tudjátok mi lehet a hiba?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nekem meg ghost -al 10 perc höhö<#idiota>

Pepsi Twist
drivereket húztam ujra meg 1-2 progi 😄 max 40 perc telepítéstõl a végéig

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
semennyit 😄 má kész vagyok teljesen

nandorb
loool ellege nagy marha lehecc mennyi programot kell ujra rakni stb.???

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pepsi Twist
én meg most 30 perc alatt ujra raktam a vindózt 😄

nandorb
ensiman nem is toroltem hanem elkezdtem instalalni a 8.5-ost

[HUN]FaTaL
Nekem 8.5-bõl nem liveupdates hanem MSI net nélkül telepíthetõ verzióm van, így sima uninstall a 9esnek és vissza a 8.5😊 Nem kellett regedittel baszakodnom sem.

Pepsi Twist
nem megy úgy érzem ujra rakom a vinfost 😄

Pepsi Twist
ja má én is töröltem pont most fejeztem be 😄

SimaSuna
regeditbõl is törölte a 9.0át
Pepsi Twist
hogy raktad vissza?

Pepsi Twist

????

[HUN]FaTaL
De mûködik csak te nem látod õket, akinek írsz az látja. Amúgy én már szerdán sem tudtam a 9esbe bejelentkezni ezért visszaraktam a 8.5-t.

Doomista
fatal error xxx007

Pepsi Twist
error code 8000ffff

nandorb
en letoroltem meg elis inditottam az vele a baj hogy a smileyseket amiket mastol felveszek nem muxik mint a tobbi verzional dehat ez a 9-ese meg mindig beta

Pepsi Twist
ja nálam is unavilable service vagy mi

csgery
Amióta próbálom letörölni (mártélleg lennvan minden egyes registry meg minden)... és a legujabbat rakomfel, de vanújabb verzió... -.-
Doomista
nálam lehetetlenség volt elinditani :o

csgery
Ezt a szar 9.0 -t lehetetlenség letörölni...xD
Pepsi Twist
WLM 9.0-át hogy kell feltenni telepítés közbe valami bugzik msnmsgs.msi filet keres de sehol sem találom :S plz ghelp

Pepsi Twist
na mostmá megint megy 😄

Doomista
és hiszel abban hogy az msn kibsz veled e ügyben ?😄D

Pepsi Twist
ez 1 csicskulat 😄 nem hiszek istenbe nem is fogok nem is hittem...

Doomista
és még szivat is isten...

autoszimulator
😄AS😄

.: mobilize.hu :.

Pepsi Twist
na most sikerült 1x bejött a map1 de következõ alkalomra már nem jött be 😄

Doomista
akkor egyszerüen
isten utál téged.
mást nem tudok erre mondani

Pepsi Twist
azzal toltuk...

Doomista
figy,8.5 msn legyen fent,legfrisebb plussal.

Pepsi Twist
csak 8.1 jó vagy a felett? 😄

kakaoskalacs
utannan eztem elvileg 8.1-es msn kell hozzá 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Pepsi Twist
aha minden megy faszán mondom én is tudok zászlót találni meg õ is tud nyomkodni de a refreshre nem csinál semmit...

tehát:

indul játék ->nyomogatunk párat -> aztán script on és menni fog? mert így csináltunk de nem megy 😄

Doomista
játék nála nálad is megy ? szal bevan löve,bármelyikötök tud lépni ? mert ilyenkor kell scriptet belöni,és refresh,igy mennie kéne ! de lehet msn verziotol és plustol is függ !

Pepsi Twist
hallod kakaoskalaccsal csinálom mostmár minden fasza /izére megjelenik az ablak de hiába refresh nem megy

Doomista
lol nálam nem is ilyen az ablak...szebb...olyan msn 8.5 féle ablaka van 😄 és a menük sem igy helyezkednek el...amugy ok csalás az egész...de kiprobálásra poén 😄 föleg hogy a partner benéz mikor egymás után felszeded az aknákat,mikor ö még egyet sem szedett fel 😄

Pepsi Twist
XP van és van .net is

akyyy
net keretrendzser kell neki, meg pistán nem mûködik csak meXPéjn!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;