Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Máté12
tegnap 17:36 | privát | válasz erre | #8018
helósztok!
Én WLM Plus 8.5-öt használok de nem tudok a partnerem nevével irni:
pl: / az ien jelekkel
meik parancsal lehet????
PLS VKI HELP
Logitech G25 tulajos!!
Köszi mkinek a helpet
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Valaki tud magyarítást a WLM 9Beta verzióhoz?
Esetleg valamelyik plus jó hozzá?
legfrissebb msn plus,legfrissebb magyar msn verzsönál,és nem lesz gond 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenne még egy aprócska gondom: ha felteszem az msn plust akkor mûxik amíg ki nem kapcsolom v újra nem indítom a gépet. nem törlõdik csak mintha nem ismerné fel az msn és ez már így van egy ideje. minden bekapcsoláskor fel kell raknom a plust. valaki nem tudja mi lehet a gondja?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
kikapcs...fél óra (na jó nem de 10perc tuti..)..kék képernyõ..a windows leáll...
http://goo.gl/gd6Zi5
Bátyám gépén megy, (oda én raktam fel, és semmilyen probléma nemvolt, simán felmászott rá). a saját gépemnél már nemtudtam megcsinálni:/.
Nem lehet, hogy a service pack 3 az oka? (elõtte raktam fel viszont bátyám gépén nincs).
http://goo.gl/gd6Zi5
Megpróbáltam felrakni, ekkor megjelent egy Installer (WLM Installer)... azt leszedtem, registr fájlokat, meg mindent, és ugyanazt írja ki...
ebbõl reinstall lesz, vagy mi?:/ MIért ilyen szar minden Microsoft cucc?😞
ha semmi akkor ne az a ****** nod,hanem avira premium.az majd leszedi...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
volt már ez a gec valakinek?
Van valami köcsög vírusféleség amit ma kaptam meg msn-en. valami linkféle volt és egy havertól kaptam, azt hittem h kép.
err megnézném és tönkretette az msn-em. állandóan megnyit egy rakat ablakot amiknek csak a körvonala van meg és nem tudok senkinek írni. és az a szemét vírus mindenkinek aki fel volt véve elküldte magától. nem tudtok valamit ellene? már nod32 is futtattam de semmi. újraraktam az msn-t is, de megint elkezdte. pls help
(regeditbõl is törölj mindent)
Akadt egy kis problémám a Windows Live Messenger 9 es verziójával...
Volt nekem egy 8.0 ás, azt le akartam cserélni egy 8.5 ösre, de azt vmi windows installer miatt nemengedte... így hagytam a fenébe.
Ma rákerestem a 9.0 (beta asszem) verzióra, az kiirta hogy nincs rendesen konfigurálva... na ezután fogtam letöröltem, és azóta a 8.5 ös és a 9.0 és is mondja, hogy van egy õjabb veriójú a gépemen, és hogy töröljem le, de már levan:S
Mit tudok vele kezdeni?:? Légyszi segítsetek!
van itt olyan forumozó, akinél az msg+ és a gmail jóban vannak?
csak azért kérdezem, mert én többször is elolvastam az international faq-ot és valahogy nem sikerült beizzítani. okés, gugli, yahoo, answer.com, etc >>> azt csiripelik a madarak, hogy másnál is gebasz van...
erre mi a stájsz? 😊
léccives ird le lépésröl lépésre és milyen progikat használjak!
köszi!
xol ha valakinek már sikerült a dolog akkor léccives irjátok le hogyan kell!
köszönöm
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!