Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
jah. ráadásul ezt a gyorsulós dolgot is lehet h elkiabáltam, mert bár határozottan gyorsabbnak tûnt, most megint ugyanolyan tetü szarnak érzem, mint amilyen volt. a jele is okádék lett.

autoszimulator
viszont cserébe gusztustalanul ronda lett, olvad bele a windows vista stílusba

.: mobilize.hu :.

5c0rp330n
végre gyorsult valamit, rá is fért már, kurvalassú volt.

Doomista
nincsmit dragonyka

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

autoszimulator
nincsmit

dragon11
Mi a francért nem küldi el csak harmadszorra amit írok? meg ha kézzel rajzolok azt se küldi el csak harmadszorra-negyedszerre..

köszi a helpet.

Új WLM 2009 beta
Van már magyar is!
személyes üzenetben nekem nem mûködik... :\

plus beállításaiban vannak ilyenek

SimaSuna
köf 😊
Tigristank
Váó, tetszik a logód. <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

SimaSuna
jah..kimaradt..szóköz nélkül 😊
SimaSuna

üzenet

üzenet

Személyes üzenetet hogy lehet formázni? Más színûre, esetleg félkövérre beállítani vagy valami. Lehet ilyet? Ha igen, akkor hogyan?

naaa
sziasztok HELP
a fájlátvitelnél automatikusan elindul az átvitel
nem kínálja fel a fogadást és elutasítást
a beállításokban a fájlátvitelnél szürke a OneCar telepítés
ha kiveszem a pipákat és újra indítom az msn-t akkor automatán visszateszi a pipákat
szvl ötlet h mi a baj, hogy tudom visszaállítani ,hogy eltudjam dönteni
fogadom vagy elutasítom a fáljfogadást

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

SimaSuna
partner maga

tuti 😊

azé köff 😊
Doomista
torrent
online / multiplayer játék
internet
msn
program bekavar
virus
partner maga
partnernél valami gubanc van szintén a felsoroltak közül

asszem nem hagytam ki semmit 😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SimaSuna
A következõ üzenetet nem sikerült kézbesíteni, mert túllépte a percenként engedélyezett üzenetek számát. Késõbb próbálja meg újból.

pedig csak köszöntem...mi lehet a bibi? 😮
SimaSuna
futtatás..regedit...beírod messenger..és minden vele kapcsolatos dolgot törölsz...
francokat😊 elírtam bocsi, Windows Live Messenger 2009

Tigristank
Windows 2009? <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Valaki segítene aban, hogy töröljem le a Windows 2009-et elõre is köszi😊

Doomista
használj google talkot.és azt is a gmailban.

tigeroo
kurva windows live, 2 napja nemtudom megerõsíteni az msn címem-et..."átmeneti probléma lépett fel"
akyyy
linket!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

autoszimulator
http://nyet.freeblog.hu/files/snowstorm.js

ich bin ein hekker

dikkmá aggyon már linket jóember!

Kicsikiraly
off: ha hóesést akartok, dzsekktõl kérjétek, az õ topikjába faszább van, egész oldalas, és meg is marad a lap alján 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Brolly
hmm, küldött egy számot, az simán átjött, de semmi több, nem kapok tõle üzenetet ezért gondolom neki is az lehet ami nekem:S reseteltem, akkor se jó, hát nem tudom, azért kösz

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

autoszimulator
akkor nála van a gond valszeg, lehet a nete instabil picit, login logout gyakrabban, stb

Brolly
Miért lehet az, hogy az mindenki megkapja amit írok, kivéve egy partnernél nem, mert mindig kiírja egy pici késés után a szokásos szöveget:@ de szinte csak õ nem kapja meg, de felidegesített, ez mi a haláltól lehet?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

5c0rp330n
használj skype-ot.

KraZ
Sziasztok! Egy olyan gondom van,hogy felraktam a windows live-t(asszem a 9-et),de nem vált be és vissza szeretném tenni a 8.5-öst de nem lehet,mert azt írja hogy újabb verzióm van és elõbb töröljem a régit. Letöröltem aztán a regcleanert használtam és kitöröltem a program filesbõl is mindent,de a probléma ugyanaz. Az msi-t sem lehet. Van valakinek ötlete?

MAN T.G.A.

Flamer
akkor az ûállásukatnemlehet?😮 hazudós!

http://loal.atw.hu

SimaSuna
hópelyhek száma, mérete (tõl-ig), sebessége

ennyit lehet állítani
Flamer
yaaszittme lehet kódolni megtestreszabni meg értékeket állitani és akkor ugy. deha ojan szar hogy szilárdkell hozzá akkor inkább hagyom :|

SimaSuna
há persze, szólok Szilárdnak és hólesz itt is ott is 😊
Flamer
ahnemár. beállithatóazis?😮 😄

SimaSuna
csak akkor ha Miskolc fele irányul a pelyhek esése 😊
Flamer
használhatom ahóesést odakinn?:o felhõbe illeszemvagy csak simán a levegõbe?😮

SimaSuna
ezzz nemigazzzzz 😄
Doomista
amugy a suma araboroszruszkisan segget jelent 😄
szoval sima a segg , perverz vagy és lebuktál 😄

SimaSuna
<#mf2>
Doomista
jó kifogás

SimaSuna
nem, nem vagyok leszbikus, csak szeretem ha Sima a Suna 😄
akkor te leszbikus vagy? ilyen névvel h simasuna 😄

SimaSuna
persze, fórumon vagyunk, megosztunk mindent mással, kivéve a csajomat 😊
desigo
kösz 😊

utalom az adómból az államnak xDD
Doomista
1000 FT/nap

és hát persze :]

desigo
komoly ez a hóesés <#eljen>