Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
köszi a helpet.
Van már magyar is!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
a fájlátvitelnél automatikusan elindul az átvitel
nem kínálja fel a fogadást és elutasítást
a beállításokban a fájlátvitelnél szürke a OneCar telepítés
ha kiveszem a pipákat és újra indítom az msn-t akkor automatán visszateszi a pipákat
szvl ötlet h mi a baj, hogy tudom visszaállítani ,hogy eltudjam dönteni
fogadom vagy elutasítom a fáljfogadást
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
online / multiplayer játék
internet
msn
program bekavar
virus
partner maga
partnernél valami gubanc van szintén a felsoroltak közül
asszem nem hagytam ki semmit 😮
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pedig csak köszöntem...mi lehet a bibi? 😮
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
DFTBA ಠ_ಠ
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
.: mobilize.hu :.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
MAN T.G.A.
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
szoval sima a segg , perverz vagy és lebuktál 😄
és hát persze :]