Windows Live Messenger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
nem mozognak azok

.: mobilize.hu :.

Ha van fönn MSN plus és logolod a beszélgetéseket akkor az lementi automatikusan.

5c0rp330n miért is ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

autoszimulator
vannak msn smiley backup programok, amik kimentik gif-ként

5c0rp330n
szerintem nem, pedig nagyon rádférne ahogy látom 😊

Rash87
Valaki tudna olyanban segíteni,hogy amiket küldenek smiley-kat,valahogy a gépre is letudjam menteni??! Próbáltam Photoshopba beilleszteni,csak úgy nem mozognak :\ Elõre is thx.

Glory, Glory Man. United!

Üdv MSN re létezik valamilyen helyesirás ellenõrzõ program ???

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

rooney8
Alattad az egész oldal errõl szól -.-"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Doomista
miért kinoztok minket ? miért ? MIÉRT ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

autoszimulator

SimaSuna
ecsém..elõbb írták le...olvass vissza 😊
sajtburger
kipróbáltam én is az új msn-t, de a plusja nem mûködik nálam nem lesznek színesek a nevek, tud vki vmi ötletet rá??? Amúgy szerintem egész jó lett, bár régi is szép volt. 😉

5c0rp330n
sehol nem íják, hogy béta, about-ban sem. ha még mindig béta, tanuljanak meg programot elnevezni az illetékesek. a lényegen viszont nem változtat: újabb verzió.

Nyugalom! Pár nap vagy hét és lesz új Plus a beta-hoz! Tegnap jött még ki csak az új beta!
autoszimulator
szerintem ha nem vagy béta teszter, szerintem ha ennyire ragaszkodsz néhány funkcióhoz, szerintem akkor ne tegyetek fel bétát, szerintem mert megszívjátok

most tettem fel a wlm 9 betát, de az elsõ amit furcsállok, hogy nem találom a megosztási mappa menüpontot:S vagy én vagyok a vaksi, vagy azért nincs benne mert ez csak beta, nemtom, de nekem az kéne, mert sztem jo dolog😊 várom a segítséget
rooney8
Aszittem, h ez az új, mer oda van írva, hogy a bétához... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akyyy
újabb msn-hezu újabb kiadásu plus kell

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akkor nemlátom a 12 éves kispicsák névszínezését

rooney8
Meg tod mondani a script nevét?

Doomista
januárba kellet volna jönni,fákk !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

rooney8
Akkor bénák a programozók. Mérnem írták oda, hogy béta... 😄

SimaSuna
egyéni szocproblem 😊
Doomista
addig nem tudok várni,bocs -.-

rooney8
De ez már teljes 😄 Vagyis a wlm azt írja, h teljes az oldalon meg azt írják, hogy béta... 😄

SimaSuna
várjatok má ezzel a 9el...bírjatok ki 2 hónapot már...
de sz@rozzatok a betákkal..
SimaSuna
dettó így vagyok vele..hugomnak volt vírusa..leirtottam..azóta megjegyezte h senkitõl semmilyen link 😊
rooney8
De elvileg ez is még csak béta 😄

Myrddraal
Hát én próbálom feltenni ezt a 2009-es verziót, de vmiért a telepítés végénél a c meghajtómon elfogy a 3 giga hely és azt írja nincs elég majd elkezdei vissazfele görgetni a telepítõcsíkot, kb 20%-nál meg kiírja hogy nem sikerült telepíteni a messengert... Ennyi helyet megeszik telepítés közben? Vagy vmi más nem stimmel?

autoszimulator
jópár éve van msn-em, sose voltam még vírusos, szóval sztem itt JÚZERoldali hiba van a szisztemben

5c0rp330n
ez már elérhetõ x hónapja, és a bétához van, ami teljesen más, mint a full.

rooney8
Khmm... 😄

"Users of Windows Live Messenger 2009 Beta: download a compatible beta version of Messenger Plus! Live here."

kakaoskalacs

Hmm ez akkor nem is beta?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

[HUN]FaTaL
amsnhez van script, ami kiveszi ezt a baromságot, nem lesznek színesek a nevek csak kiveszi a c=20 faszságokat.

http://goo.gl/gd6Zi5

nandorb
ma total fos ez az MSN nem fogadtam semmit se el msn-n keresztul amiko virusosak es erre puff van msn-virusom.Beinditom a Pidgint ami a linuxon szokott lenni es minden jo semmi virust nem kuld igaz hogy picit bena de nem akad le azzal az uzivel hogy mashonnet vagyok bejelentkezve vagy hasonlo

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

képzeld, hozzá való a 4.79... 😊

az "a" és a félkövér "meg" elõtt egy b lett volna zárójelben, de elfelejtettem, h félkövérré teszi a maradék szöveget... :\

akyyy
talán mert tök más az új 9-es és nem hozzá való a plus

akyyy
:Jaj

Nem az zavar, hogy nem színes a saját nevem, hanem az, hogy a többi partnerem kilométer hosszú színkódját kell olvasnom, és mire kibogarászom, hogy ki a gyíkomat takar a meg szarságok sorozata, addigra pont el is megy a kedvem attól, hogy msn-ezzek..

nem is értem linux alatt hogy tudnak msn-ezni az emberek. ott nincs semmi progi ami a névszínezést megoldaná... leglábbis nemtok róla

rooney8
Jaja, nekem is ugyan ez van :/ Na mind1, amíg meg nem jelenik a teljes (vajon mikor lesz? 😄) addig kibírom 😊

Megtaláltam letöltöttem felraktam.

Magyar WLM 2009 beta + PLUS Live 4.79

Kb semmi sem mûködik a plussal :\
Ami a legjobban zavar, hogy nincs "névszínezés"
Csak a hülye színkódokat látom és ez nagyon zavaró... :S

rooney8
Nálad is kaki?

Megvan...

Hivatalos oldalon sem találom a Plus-t. Merre találom?

rooney8
Hali!

Ehhez nincs vmi normális messenger plus? 😄 Amit leszedtem a hivatalos oldalról, az elég hiányos...

Azt ki lehet kapcsolni.
Nekem pozitív véleményen van az új wlm-el kapcsolatban. A WPF-t azért még ennél jobban is kihasználhatták volna, nem csak fõként a fõablakra nézve.
5c0rp330n
ezzel a SZABAD dologgal mondjuk nem találkoztam, angolul tettem fel, ahogy szoktam. annyit meg még nem használtam, hogy a csoportosítos dologgal találkoztam volna. viszont egy szar, ebben megállapodhatunk.

autoszimulator
alapból, mi az hogy SZABAD? hogy lehet az online-t szabadnak fordítani? 😄 Már a Számítógép a Sajátgép helyett is büntetett, de ez...

Plusz mikor írogatsz valakinek, akkor percenként csoportosítja az üzeneteket, legalább így most azt se látod át amit te írtál 😄