Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit én letöltöttem az nem volt jó 😞
nem irigyellek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Logitech G25 tulajos!!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Feltelepíteném a WLM8.1-et de azt irja ki hibának, hogy ujjab verzió van telepítve. Igen a 9.0BETA volt fent de nem nagyon volt még tökéletes. Utána felakartam telepíteni a 8.5-öt és az se volt jó. Most a 8.1-et akarom felrakni és ugye hibát ir ki. Azt irta még, hogy töröljem le az ujjba verziót a Programok telepítése és törlésénél... Letöröltem, és már nincs is ott, meg minden hozzá kapcsolódó progit letöröltem de semmi 😞 PLS VKI HELP!!
THX elöre is a helpet!
Logitech G25 tulajos!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez nagy segítség volt! Kár,hogy nem hamarabb olvastam el! De még lesz xp reinstall,szal😉
Glory, Glory Man. United!
Felraktam ugye ez taz uj WLM verziot ami tganp jött ki és hozzá találtam egy 4.79 beta plust d a betükódok amitõl szinesek a partnernevek ugyanugy ott maradtak a msn-ben pedig felraktam a plust
mi a hiba ??
HELP PLS!
A 8.5 Live Messengert próbálom telepíteni de néhány másodperc után leáll, és a böngészõben egy üzenet jelenik meg hogyx nem tudott cdatlakozni a g.live.com helyhez. Többször is próbáltam már de mindig ezt csinálja. Van esezleg ötlete valakinek?
Köszi.
viszont filmnézés közben hangküldés alap, jól megijedtem már párszor én is <#idiota>#idiota>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
erre már innom kellet 2 üveg sört,mert nem birtam volna...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
meg azok is akik hajnali 8-kor hívnak telefonon. meg se nézem kiaz, kikapom az aksit a telóból, az a leggyorsabb... engem ne keltsen fel senki semmiért se ha alszok
nézem a filmet / youtube listát hallgatom csutka hangerõn...
erre szószparkos benyögés...
mondom mivan?...jövök géphez..erre MSN..
NINCS GÉPNÉLbe vagyok..erre a tagok belépnek..
szia vagy?
ki van írva h NEMITT...erre megint beír...
mikor meg ráirok h cseszdmeg elfoglalt vagyok akkor nekem ne sértõdögessen be.,..ijenekkel úgy fel tud húzni némelyik ember 😊
aki meg a személyes üzenetébe, vagy a nevébe irja bele hogy hol van, majd szerkesztgeti, az meg szerintem nagyobb száni, mint aminek te tartod azt, hogy hiányzik ez a két gombbal megoldható mûvelet
.: mobilize.hu :.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
.: mobilize.hu :.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Itt tárolja hülye névvel és kiterjesztéssel a hozzáadott szmájlikat, megkeresheted. De kimásolva és winreinstall után visszatéve a fájlokat, az összes szmájlid ott lesz, a hozzárendelt paranccsal.