Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg ez nem jelent sokat, csak néhány dolgot lehet hogy korlátozva érsz el az msn-bõl, de sztem max a videóhívás az, ami lassabb lehet. De ettõl nem lehet rossz, mennie kell
.: mobilize.hu :.
lentebb írtam h BETA...
biztos forrásból tudom h 2009 FEBRUÁRjában lesz CSAK végleges!
"Ön egy kaszkádolt UPnP-rendszerû portkorlátozott hálozati címfordítón (NAT) keresztûl kapcsolódik az internethez." ... loál <#conf>#conf>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Csak az a szuttyadék 4.7-es megy..nem értem miért.Most felraktam a 9-et azzal eljutok odáig, hogy bejelentkezik legalább, de várok kb 5-7 másodpercet és úgy kilép belõle mint a szél.Azonnal bezárja az egészet...Amíg nem lépek be, csak behívom, addig semmi gond nincs.Lehet mászkálni a menûkbe stb.De ha csatlakozom, akkor kb 5 mpig bírja aztán full lecsapja :S
elõre is köszönöm
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
és ez fog kijönni zsírra 2015ben, a WLM13 megjelenésekor<#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
aszondja tölce le most a 2009-es uj messengert.. wtf?
#6393: nemértek hozzá azért kérdem 😄
http://loal.atw.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Letöltöttem Messenger Discovery kiegészítõt, és az a gondom, ha bezárom a beszélgetési ablakokat, a tálcán megmarad az összes, és ha rákattintok nem jön fel, nem tudok vele mit kezdeni! Nagyon idegesítõ! Hogyan lehet orvosolni ezt a hibát? (Nekem a beszélgetések a Plus-ban található lapfülesre van állítva, ezt szeretem, szerintem a Discovery nem nagyon kompatibilis a Plussal sajnos.) Köszönöm szépen a segítségeket!
Vagy még ezt az oldalt nézzed meg.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kíváncsiságból felraktam ezt az újat, amit az msn kínált... hát nagyon jó: "A(z) Windows Live Communications Platform hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük." de nem zárul be, csak bejelentkezéskor ezt írja ki. Ienkor mit tok csinálni?! :@
Hibakód: 80048820
Nem változtattam semmit, se az MSN-n, se más kliens nem hajlandó bejelentkezni, a web messenger sem müxik...
>>>klikk<<< milyen fel bontásba van ott? mert csinálnék magamnak valami egyedit de mindíg fel nagyítja és semmit se lehet ki venni a képbõl! PLS segítsetek
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊