13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
Szaky18 #7791 Nálam is meghalt az MSN... 9.0-t használok. Skydrive tárhelyem sem jön be, így valószínű, hogy a Microsoftnál történt valami. -
#7790 Nem szép dolog kukkolni :D Am nincs -
#7789 nincs ilyen! -
karajjj #7788 szeva, olyan is van, ami automatikusan le is vetkőzteti neked... :D -
miki10 #7787 sziasztok!
van az msn hez olyan program amivel betudom kapcsolni a partnerem webkameráját(esetleg a mikforonját is) ugy hogy a partnerem nem tud róla hogy bevan kapcsolva?
előre kösz! -
#7786 9.0 már biztonságosan megy? mert multkor felraktam és win reinstal lett a vége... -
#7785 bekapcsoltam a gépet..Pakson megcsúszott az ékszíj :) -
#7784 nálam tökéletesen működik - wlm 9.0 -
#7783 biztos valamelyik balfasz zöldfülű kitépett valami kábelt XD -
karajjj #7782 na microsoft.com sincs, szóval náluk lehet a hiba :D -
#7781 csak nálam nem megy az MSN? -
karajjj #7780 másnak is meghalt az msn?
ráadásul még se a webmessenger se az ebuddy nem jön be :S -
#7779 van beállítva alapértelmezett böngésző? :) -
#7778 Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy mitől van az,ha MSN-en küldenek egy linket. Rákattintok és nem történik semmi? Ugyan ez a helyzet az MSN főablakban az emailek megnézésével is. Ott is rákattintok a borítékra és semmi sem történik. -
#7777 Vagy mindenki aki megkapta azt a körüzenetet az kirakta magának.
Pl nekem is kint van, és más is ugy tette ki hogy megkérdezték miért van kint nekem, amikor elmondtam (én nem körüzeneteztem senkinek) akkor ők is kitették.
Szerintem nagyon halvány esély van arra hogy vki feltörte a szervert vagy vki a aki felügyeli a szervert ezt megcsinálja. -
#7776 Ez a hsz-om is elég értelmes lett. Kár, hogy nincs szerkesztő gomb. Lehet inkább megyek kicsit SG-ről, ez nem az én napom. -
#7775 Na, megvan a megoldás. Most rákérdeztem megint MSn-en ugyanarra az ismerősömnek, hogy jól emléxem-e, hogy azt mondta egyik nap, hogy X-et látott a nevemben, és erre ő válaszolta, hogy ő ilyet nem mondott. Szóval én értelmeztem félre, és feleslegesen kavartam itt a szart, bocsánatot kérek. -
#7774 Én már nem csodálkozom semmin sem (főleg a PC GTA 4 óta). Szóval informatika téren már nem mindíg támaszkodok észérvekre (gondolok pl most olyanra, hogy lehet, hogy az MSN-es fő bácsik a szervereken lévő felhasználókból pl random módon kiválasztottak mittomén mondjuk 50%-ot és azoknak a neve elé kiraktak egy X-et .
#7771: :D -
Myron #7773 sztem oszt társad valamit benézett és nem a te nevednél látta hanem másnál -
#7772 na most ebbe gondolj bele, és döntsd el, lehetséges-e -
#7771 azt tudom elképzelni, hogy saját névlistáján odatett a nevedhez egy Xet -
#7770 Iskolába említette meg osztálytársam, hogy mi az az X a nevemnél. Miközben én azelőtti nap semmi változást se láttam a nevemben egész nap. Aznap még azt sem tudtam, hogy mit is jelent ez az X. -
#7769 vki nem tud vmi visszaszámláló scriptet wlm-hez? -
#7768 Nos az a progi Winamphoz van, már van ilyen kiegészitőm Winamphoz, de nekem Media a gondom.
De THX a tippet. -
#7767 Ha Media Playert irok a problémámba akkor tuti nem akarok másikat használni, amúgy tudom melyik milyen, használtam már Winampot is.
A Media nem kuka, csak tudni kell kezelni, amúgy láttad már a 12-est?
Addig ne mond hogy kuka míg nem tesztelted le ezt is.
Amúgy meg az előzőek sem azok, bár ez megoszló vélemény.
Szóval ismét a kérdés: Vkinek vmi tipp miért nem mükszik ez a funkció?
THX -
#7766 genMSN progit tedd fel :) -
#7765 Hát kedves barátom, nagyon sokat segitettél. Örök hálám.
A világ tuti nem lesz szegényebb, de van jópár ismerősöm aki szegényebb lesz ha nem tudja mit hallgatok
Ez van, nekem kell ez a funkció, ha nem tudsz megoldást nem kell a rizsa. -
#7764 Csak te szerkesztheted a neved. vagy az aki tudja a jelszavad. -
#7763 mi az, hogy állítólag a te nevednél is ? :DDDDDDDDDDdddddddd -
#7762 "A másik meg ez a neveknél lévő x. Nálam is van néhány partnernél, állítólag az én nevemnél is, de nem mindenkinek. Most mi alapján dönti el az MSN, hogy ki gyászol, ki nem?"
Tehát én nem szerkesztettem semmit. -
#7761 winamppal halgass zenét... mediaplayer kuka -
#7760 hát, akkor úgy tűnik, hogy a világ szegényebb lesz azzal, hogy nem fogja tudni, hogy milyen számot hallgatsz épp abban a pillanatban a csodálatos media playerben, nehéz lesz, de próbáld meg túltenni magad rajta.. -
#7759 Üdv srácok.
Nekem is a legújabb MSN em van, plus még az hogy Windows 7.
Na most a következő a gond.
Nem akarja kiirni személyes üzenetbe hogy mit hallgatok Media Playerben.
Első telepités alkalmával kiirja egy ideig, de aztán meghal ez a funkció.
Mi a baja van?
Vkinek vmit tipp? THX -
#7758 de rég is volt, jó is volt -
#7757 khm -
#7756 hejesírásból 5ös voltam^^ neszójjábe! -
#7755 ilyentől
nagyon de nagyon súlyos hiba ez ! -
#7754 a user teszi a neve elé ^^
még jó hogy lehet szerkeszteni a neveket..az ijentől hülyét kapok :) -
#7753 Köszi a segítségeket. Erről a keyloggerről hallottam igen, hogy szemét dolog használni, erről a net monitorról még nem hallottam. ind1, nem is nekem kell, haverom is köszöni ezúton a segítséget.
A másik meg ez a neveknél lévő x. Nálam is van néhány partnernél, állítólag az én nevemnél is, de nem mindenkinek. Most mi alapján dönti el az MSN, hogy ki gyászol, ki nem? -
#7752 jah mert monjduk warezgecik és csézni akarnak:D