13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#7831 szarokvagytok.:D -
#7830 nekem is :/
nemgyőzöm letiltani őket..aztán ha feloldok vkit, egyből küldi, hogy "ha ha foto :P" -
#7829 már megint vírusos a fél partnertársaság b@sszameg. -
#7828 hi all...letöltöttem a windows live messenger 2009-et és egy plus!-t is hozzá, a plus előző verzioját töröltem a messenger viszont magának takartiott...a problémám az lenne hogy mikor megprobálok bejelntkezni elinditja a bejelentkező emblémát( a forgo emberkéket) csinálja egy darabig aztán visszalép simán a kezdő felületre mindenféle hibaüzenet nélkül...tökmind1 melyik cimemmel akarok belépni akár régi freemail-essel akár gmail-essel....
ez mitől lehet? -
#7827 pl -
#7826 vki visszaszámláló scriptet nem tud wlm 9hez? -
#7825 fail. -
#7824 -
#7823 Név megváltoztatva: www.blockingyou.com - Figure out who's blocking you in MSN!
AHAHAH:D ezzellátni! LOÁL!
(természetesencsakvicc.) [csakmondjahogyvnaijenőrületmegin] -
#7822 mind1 töröltem,majd az astra... -
#7821 vki használ trilliant? ha vki MSN9ről küld képet nem küldi el... a profilképét sem látom amúgy -
msstz #7820 hutényleg, hogy ez eszembe se jutott, ááá -
#7819 use miranda :) -
#7818 nmelátom a rejtett partnereim! HELP!!! -
#7817 Az nem minden esetben jelenti azt hogy ő nem kapta meg az üzenetedet.
Van rá esély hogy megkapta, csak neekd hiba üzenetként visszadobja. -
#7816 mert nem fullscreenre vannak, hanem kisebb méretre -
#7815 áá megörülök egy partneremmel nemtudok beszélni mert visszaküldi ez a szar az üzeneteket :S -
#7814 Van.
A beállitásokban van egy Adatvédelem menüpont, azonbelül a Letiltott listában kell legyen, kivéve ha ott is törölted, akkor már csak az marad hogy visszaveszed mint ahogyan szokás, persze nem fogja valószínüleg kitenni a fő ablakban a listába, ezért tuti oda kerül a Letiltott listába, de mivel már mondtad hogy felvetted ismét, ezért én azt mondom hogy már ott is van, szóval keresd ott. -
#7813 Üdv mindenkinek!
Van egy partner, akit töröltem, tiltottam és most vissza szeretném venni , de sehogy sem akar sikerülni:(
Miért van ez? Van-e valami megoldás rá? -
msstz #7812 TOvábbra sincs ötlet, miért pixeles az msn, ha beállítok egy témát? Érdekes mód, az eredetinek semmi baja, csak a többi gagyi. -
#7811 Nálam ma semmilyen probléma nem volt se a WLM-el sem a Microsoft odalával.
Mivel ma frissitettem a Win7 et egy újabb Build-re ezért tutira tudom állitani hoyg ma egész nap Online volt az MS szervere(i). -
bodajoci #7810 most már nekem is megy -
#7809 itt is azóta is jó a wlm..
hát én alapból windows telepítéssel kezdtem :P szal nekem azóta egy szál gondom nem volt vele.. -
karajjj #7808 én sem az vagyok, de szerintem a szolgáltatóm tőlük veszi a netet... -
bodajoci #7807 Nem t-online-os vagy azért. -
karajjj #7806 a hiba a szolgáltatónál van :\ -
#7805 nekem minden jó, a hiba az ön készülékében van, kérem kapcsojja ki -
bodajoci #7804 A gadgetek (időjárás, árfolyam) is azon keresztül kapják a frissítéseket. -
karajjj #7803 már írtam, hogy a microsoft.com se -
#7802 Jah, szal nem a készülékemben van a hiba. Akkor jó :DD -
bodajoci #7801 msn.com sem jön be. -
karajjj #7800 valszeg teis t-onlánjnos vagy, vagy a szolgáltatód tőlük veszi a netet...
olvass vissza kicsit -
#7799 Én nem értem. Engedélyeztem a tűzfalban (ESS) és még is ilyen próblémája van :( Hogyan orvosoljam?
-
#7798 én is a tréonlájnál vagyok és nem megy -
#7797 Igen,IE -
bodajoci #7796 Legalábbis a t-online-nál nem megy, nem csak a 9, a 8.5 sem. -
karajjj #7795 miranda sem enged fel, szóval lehet valami probléma -
bodajoci #7794 Sehol nem megy, de a gadgetek sem mennek. -
#7793 banner alatt^^
amúgy Miranda + 150online partner :)
nemhiszem h nagy hiba lenne :) -
#7792 Mi a francért nemjo :DD alapértelmezett atjaro!!!
hibakod 80072efd :D kész